Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (1)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

presimt ca elevul isi va depasi profesorul:) multumesc tania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Asa, ce imi place ca se discuta despre moda!
Tania niciodata nu am stiut cum functioneaza Pay Palul ca doar Philippe il foloseste cateodata, cand cumpara de pe Ebay.

Mie imi place sa ma imbrac work stilul asta:
http://www.cyrillus.com/en/women-women-s-dresses.htm
sau party stilul asta: http://www.karenmillen.com/dresses/dept/fcp-category/list?resetFilters=true
Nu neaparat doar rochiile, ci absolut tot restul ( uni sa fie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Mai..n-am eu treaba cu moda..da Alinushrochiile de party mi-au placut si mie la nebunieeee.Poate devin si eu fan haine si bijuterii daca mai stau pe forum .
Acum in alta ordine de idei...acum realizez si eu ce inseamna sa ai un copil mancacios...Doamne cata usurinta la masa..Cristian termina de mancat in maxim 5 min orice ii dau ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ia zic si io un "buna seara", ca buna ziua nu am apucat.

Foarte faina cronicuta vestimentara. Io-s un fel de ALinus, dar are are ingarderoba si n ciorapi colorati. Luni am avut visina-putreda, ieri gri, azi maro. Maine o dau pe negru. Colanti, no way. Sunt de slabaturi.

Ando- bun geseft cu concediul! Baga si tu o odihna adevarata, ca si-asa ziceai ca esti in urma la capitolul somn!

Corap- cand zici ca e plecarea? Destinatia e foarte cool.

--

Noah, cred ca ar fi cazul sa ma duc si io acasa de la serviciu. u!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

noki, pai n-auzisi ca am dormit azi ca un animal salbatic impuscat cu tranchilizante inainte sa ajunga la zoo?
maine o iau de coada iar, am si niste conflicte in standby la serviciu, "abia astept" o sa am o zi horror. si tot cu nasul in batista si ochii injectati sunt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ando, ba am auzit, da' la carenta ta de somn, as fi dat telefonul pe silent.

Eu visez la o DIMINEATA de dormit tarziu. UNA. Nu mi-ar trebui mai multe, ca io nu-s fana somn. Dar la una jinduiesc. tarziu, adica macar pana la ora 9. Nu am avut parte de asa ceva de secole...Sarah in week-end se scoala la 7-7.30-maaaaxim 8, ca trebuie sa amortizeze timpul petrecut alaturi de parinti. In vacanta cu Adila ne sculam devreme, ca sa mergem repede la mic-dejun si sa purcedem la vizitat. Si uite-asa de ani buni nu prindem si noi un nani prelung.

Feli, cum te simti azi?

Mareata pauza de 2 ore de ne-facut nimic pentru serviciu/scoala s-a terminat, asa ca sa-mi reiau stiva de referate.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Roxiutz, Ripleyutz

Alinusa, ref la intrebarea ta cu situatia de aici: " The H1N1 "swine" flu is a big unknown in many respects. That's one of the reasons why we can all be forgiven for feeling more than a little perplexed by the conflicting opinions, projections and guess-timates we're hearing from public health experts. Predictions and statistics are clearly a moving target."
Cunosc multa lume prin zona mea, in afara de o familie - vecinii nostri, ea lucreaza la universitate - nu am auzit pe nimeni care sa-si fi facut vaccinul. Din cite vad si aud , la noi s-a mai ameliorat situatia, lumea nu mai este atit de crizata.

Ca sa mai aduc cit de cit putina culoare in noua noastra casa de pe forum, vreau sa va spus ca traiesc una dintre cele mai frumoase vacante ; la insistentele de luni de zile ale consortului de a-mi lua o vacanta singura, am venit de saptamina trecuta la unchiul si matusa mea, care au doua case de vacanta in florida, una ptr ei si una ptr musafri.
casa lor este asezata langa un teren de golf, langa piscina din curte au un grepfruit din care ma indop zilnic. ce sa va spun? traiesc la dolce vita!; dimineata am cafeluta si micul dejun servite. dorm cit vreau. am program de voie. unchiu-meu se duce la golf, eu cu matusa-mea colindam magazinele, dupa-amiaza mergem sa vizitam cite ceva ( muzeu, galerie, sa vedem un film) iar seara stam prin restaurante si baruri. venim acasa, mai bagam un film, culcat dupa miezul noptii. am timp sa stau la dus cit vreau! la buda, nu ma urmareste nimeni. m-am fardat zilnic. am facut cumparaturi pentru mine cit pentru un an intreg, bijuterii, parfumuri, rochii, incaltaminte. matusa-mea m-a dus la spa, la lectiile de ceramica si pictura unde merge saptaminal , la intalnirile cu prietenele ei de aici. ma simt rasfatata pina peste cap.
Atita lafaiala-boierie nu am mai gustat de mult. simt ca si cind as trai viata altcuiva, mi se pare ca visez. Cind am plecat de-acasa mi-am promis ca o sa am o vacanta unde cuvintul restrictie nu va exista , si asa este, so far.
Zona unde stau este populata in mare parte de milionari care isi traiesc viata cu adevarat , stiu sa se distreze. M-au dat pe spate lucrurile de aici, magazinele sint mult mai bine aprovizionate decit in canada, exista o varietate mult mai mare si preturile sint relativ mai mici ( ma rog, noi platim si taxe de doua ori mai mult decit ei).

Mi-e dor de pitici, vorbesc zilnic cu ei de citeva ori pe zi, soata se descurca mai mult decit bine in postura de mama-tata, ne-am amuzat ieri, cind imi povestea ca au inceput vecinii sa-l intrebe ingrijorati ce s-a intimplat cu adevarat intre noi, stiind ca eu nu ma dezlipeam de micile mele termite si-l vad doar pe el la plimbare. stiu, este un barbat de nota 10, doar de-aia il iubesc atit de mult. da' nici eu nu sint de lepadat si de ani de zile am pus interesele familiei mai presus decit orice.

Desi am fost reticenta la gandul de-a ma duce singura in vacanta desi am varsat ceva lacrimi la gandul ca nu-mi voi vedea zilnic termitele si consortu' , ideea a fost buna, simt ca mi-am incarcat bateriile si sint un alt om, mi-am facut/ mi s-au facut toate placerile, pot spune ca am inceput anul cu bine.
ceea ce va doresc si voua! la cit mai multe vacanteeeeee!

va pup , sanatate piticilor si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Anda si Tania, am asa o senzatie ca si cand intr-o viata anterioara am fost copiii acelorasi parinti, ca tare ma aseaman cu voi

Inaaaaa!!! Eu sunt adepta genului asta de vacante, asa ca te invidiez acum, dar o invidie... pozitiva, daca pot spune asa

Sanatate multa celor suferinzi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ina bravo!!! felicitari pt vacanta! Si bravo lui George pt ca sta cu pruncimea!
M-am amuzat copios la fraza asta: "la buda, nu ma urmareste nimeni."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

MEEMS, ha, ha, ha...si nu traiam cumva in Anglia?
Tot va trebui sa ne intalnim cumva, noi 3...ce ziceti?

INA, sa iti fie de bine vacanta si..la mai multe!

NOKI, si eu am acelasi vis!!!!!

Mergi la inceput