Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *43*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

E ok acum, nu se mai aude niciun harait cand respira. Am sunat la Medlife insa doc nu e in we, luni il gasesc. A luat aer rece destul si eu am fost finutza cand am zis ca plangea..de fapt urla cu gura maaaare.

Are momente cand e atat de nervoasa de ar musca orice..sper sa fie de la gingiute.

Ce bine ca Maia doarme bine noaptea. Stii ca eu incepusem sa dorm cu ea in pat pt ca sugea atat de des noaptea incat eram mai mult pe drum intre patul ei si al nostru. Inca se trezeste des, la 2-3 ore. Ba chiar de cateva zile, adoarme bine si la vreo ora se trezeste in niste urlete de musai tre sa-i dau un pic sa suga.
Se trezeste de tot pe la 11-12 si restul zilei e fresh. Mai prinde cam 2-3 reprize de cate 10-15 minute. Si afara doarme un pic mai mult, ca, 30 mins.
In rest stau toata ziua cu ea, nu neaparat in brate dar si cand o pun in leganus sau in centrul de activitati tot pe langa ea stau.
Noroc ca-i place zgomotul de la aspirator si mai pot face si un pic de curat

Ziua mananca rarutz, cam la 3-4 ore si suge putin, max 10 mins si asta atunci cand se mai alinta.

Ne mai pui ceva poze cu Maia? Sa-i mai vad perisorul ala fain.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Hepilica daca zici ca subiectul nostru ti-a fost "recomandat", banuiesc ca i s-a facut si reclama ca suntem fete care tinem la gluma, asa ca nu se supara nimeni pt glumite

Luci DAAA, mai pateste cineva asa!! prima data am observat cand i-am pus o paturica de-a lungul patutului ca sa nu aiba loc sa se rasuceasca in el...si intr-o seara plangea de mama focului si deodata cand a intors capul si a simtit paturica langa nasucul ei, a tacut brusc de atunci am tot incercat figura cu tot felul de lucrusoare si intr-adevar o calmeaza si adoarme mai usor asa...

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna seara fetele si La multi ani cu sanatate!

Nu am putut sa fiu cu voi din motive tehnice mai intai nu am avut o perioada net si apoi s-a stricat calculatorul si abia acum l-a reparat sotul...mi-a fost tare dor de voi si incerc sa fiu mai activa acum sper sa si pot.

Despre noi va pot spune ca suntem bine, sanatosi mai avem colici, dar sper sa treaca in curand. Cand am fost cu bb in decembrie la doctor avea 5.400 Kg si 57 de cm. In rest ne pregatim de botez care va fi peste 2 saptamani, iar Ramona este tare incantata.
Apropo fetele doua zile la rand Ramona mi-a vomitat cand am incercat sa-i dau dimineata branza de vaci si cascaval. A mai patit cineva asa ceva? Laptele inca il bea si vrea spre bucuria mea.

Va pup si fug ca trebuie sa-i dau Ramonei sa manance, dar voi fi prin zona.

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Lucia batistuta aceea pe care ai observat-o in poze, noi ii spunem "paturica cu oita" (asa ni se pare noua ca ar fi o oaie, dar nu seamana perfect..oricum, am lasat-o asa). Anei ii place tare mult! este prima ei jucarie si cea cu care se joaca cel mai mult..o poate apuca usor (materialul este subtire), o trage peste fata, o musca/suge..si da, intentia mea este sa transform aceasta paturica intr-un "ursulet teddy", sa o aiba mereu cu ea si sa se simta in siguranta..
referitor la bagatul nasucului undeva unde este cald ..Ana numai asa doarme! (doarme pe spate si isi intoarce capul intr-o parte si noi ii acoperim putin fatuca cu paturica (sa nu va inchipuiti ca este grea si o sufoca..nicidecum!!!)

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

nu-i rost de nici un party in seara asta? cand sunt si eu stapana pe laptop....ca maine se termina joaca, vine sotz si pleaca mami

haideti ca pregatesc eu niste chec "grabit" la cana si-l ung cu crema de ciocolata...deci desertul e gata, cine, ce mai ofera??

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

nu-i rost de nici un party in seara asta? cand sunt si eu stapana pe laptop....ca maine se termina joaca, vine sotz si pleaca mami

haideti ca pregatesc eu niste chec "grabit" la cana si-l ung cu crema de ciocolata...deci desertul e gata, cine, ce mai ofera??

ai si papadii la chef sa gust si eu ?

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

papadii n-am, dar am facut azi ceva cam asa: ardei taiat bucatele mici si calit, apoi 2 rosii decojite si taiate mici mici si adaugate si ele peste ardei, si la sfarsit 2-3 oua batute + condimente dupa preferinta (eu pun sare, piper, boia dulce si cimbru)...este un fel care se gaseste in bucataria turceasca sub denumirea de menemen sau la machidoni ca piperki (ei mai pun si branza..)...e delicioasa, eu mor dupa ea, si daca nu pui ulei e chiar dietetica....servesti?? iti fac si o limonada cu miere in loc de zahar

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Am citit ca ELENUTA noastra iar a gatit,oare cand are timp,chef?A dat norocu peste familia ta cu o asa bucatareasa
MANGA si eu te sfatuiesc sa ii iei centru de activitati si mai poti cumpara pe langa jucarele care sa le atarni(eu am 8 agatate fata de 3-4 cate are el)
Am vazut-o si pe Andra tunsa si e frumoasa rau
MONI noi avem brobonele pe fata,nu stiu daca de la pupat sau de la manutele in gura si apoi pus pe fata dar cert e ca nu trec.Cu ce l-ai dat pe Dragoselul?
RALUCA nici eu nu am storcator,dau morcov prin razatoare,il pun in tifon si storc.Deocamdata nu am bani sa iau un storcator si doar pt niste morcovi,am zis sa astept sa-i dau si alte fructe si cumpar,asa ca nu te jeli ca solutii sunt
MARY mie imi vine sa ma dau cu capul de toti pereti cand pui poze ca mie nu-mi merge suteffly ala al tau cu opera si am ratat toate pozele tale
Cu intarziere urez si eu la multi ani tuturor ionilor si ioanelor,in special pentru NELA
KAWAICHAN am vazut pozele si joshua chiar a crescut si e un frumos,e haios tare cum trage el de sosetute.E tare joshua ca el nu are nevoie de manute sa agate jucariile,foloseste picioarele.Nu-i asa ca el iti spunea ce sa scri pe DC???
SELEN m-ai distrat cu raspunsul tipului la intrebare femei
Am terminat si capitolul 41,abia acum ca intre timp am iesit cu copilul la plimbare si mi-a facut numai faze cand era vb sa-l pun in scoica si sa plecam,am oprit masina de nu stiu cate ori sa-l linistesc.Sa nu va inchipuiti ca avea nu stiu ce,nu,vroia in brate,am ajuns intr-un final acasa,intregi dar cu un car de nervi eu si cu promisiunea mie ca nu mai plec cu el singura pana nu se face baiat de comitet

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia0807

Fetelor,eu am o rugaminte la voi,cele ce alaptati,spuneti-mi si mie cam cit stau la san bebelusii vostri? Raducu sta cam putin in ultima vreme ,adica 7-8 min la un san si mai putin la cel de-al doilea.Tot aud ca cei alaptati cu formula mananca 160,180 la o masa .Pai al meu cand sa traga atat? E adevarat ca laptele dela san e mai satios si nu trebuie sa traga tot atat ,insa mie tot mi se pare ca nu mananca suficient.

Raducu si mamica lui Iulia
Bebe voios de mami Iulia

si Ebru a inceput sa stea mai putin la san, a avut o perioada cand statea si cate 10 minute la fiecare, acum a revenit la 5 minute, 7-8 in cel mai bun caz....si culmea ca nici nu mai cere asa des, sta cateodata si 4 ore (daca prinde si un somn mai sanatos intre timp)...eu cred ca asa cum au puseuri de crestere, asa au si perioade cand papa mai putin...daca vezi ca se satura si nu plange imediat iar de foame, inseamna ca e deajuns, nu-ti mai face probleme..

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui santorini

Moniiulia bafta si tie cu botezul si cu gasitul rochitei. Eu iti sugerez ceva gen baby doll (eu asa am avut si a fost si sexy si comoda pt alaptat).

pai eu am 1.46m si aproape 70 kg iti imaginezi cum as arata?
Dar, pentru ca am o scuza(piciorul) o sa-mi iau un costum cu pantaloni ca sa ma pot incalta fara tocuri ca inca nu ma simt in stare sa ma cocot.

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput