Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *43*
Raspunsuri - Pagina 5

selen80 spune:
Elle cred ca o sa fac pandispan, ca nu prea am chef sa ies iar maine la piata sa iau alti biscuiti
Crocodana sa stapanesti sanatoasa laptopul, acum chiar ca te tragem de urechi daca lipsesti prea mult
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta

iulia0807 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 hepilica bine ai venit la noi ![]() www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fercitå ![]() Bruce, minunea noastrå |
Iulika ,si nu a avut nimic de la cartof? S-a simtit bine Brucu? Intelesesem ca nu se introduce cartoful de la inceput ,doar radacinoase ca telina,morcov,radacina de patrunjel si nu mai stiu ce..
poate nu am retinut cum trebuie totusi..
Raducu si mamica lui Iulia
Bebe voios de mami Iulia

cristina_ana spune:
Iulia, mie mi se pare ca bebele tau sta suficient de mult la san. Daca nu plange de foame si ia bine in greutate, eu zic sa nu-ti faci probleme. Eu nu am cronometrat-o niciodata pe a mea, dar simt cand suge cu pofta sau doar se alinta.
Selene, poti face checulet in cana , il tai felii si le ungi cu ciocolata.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

hepilica spune:
.. multumesc fete dragi!
cristina_ana - hi,hi..asta ar mai lipsi..sa tin si regim ca sa ajung ca prietena lui Popeye (Olive...va amintiti de ea? ce figura...). glumesc, dar crede-ma ca toata viata mea am vrut sa fiu mai grasa si nu mi-a iesit. am avut 45 kg pana in urma cu vreo 2-3 ani cand, din cauza tratamentelor facute ca sa raman insarcinata, am mai luat si eu vreo cateva kg. am ajuns la 52-53. as fi vrut sa nu mai slabesc dupa nastere,am luat vreo 16 kg, dar le-am dat jos in 5 zile - cred ca acum chiar aruncati cu pietre.
despre mine ce sa va mai spun in afara ca nu tin regim? glumesc.
am reusit sa raman insarcinata dupa 8 ani de incercari / tratamente / 3 fiv-uri esuate... asteptari, sperante, iluzii, dezamagiri, frustrari, ura...etc. am acum un copil minunat si pentru asta ii multumesc lui dumnezeu in fiecare zi. am ramas insarcinata cand ma asteptam mai putin si cand credeam ca nu se va mai intampla. dar DD a fost alaturi de noi.
am avut o sarcina de vis (cu exceptia primelor 3 luni) in car enu am experimentat nicio durere. am fost atat de fericita, optimista, am avut o stare de bine pe care cred ca am trnsmis-o si copilului meu.
nasterea a fost ok, am nascut prin cezariana la medlife cu dr dragos albu. acum tot la medlife mergem si cu pitica.
si mie mi se pare devreme la 4 luni sa incep diversificarea, tocmai de aceea astept sa vad ce spune doc. am tot citit ca la copiii alaptati cu formula se incepe mai devreme diversificarea. mai vedem, mai testam, ne mai informam...
Ellenuta - , multumesc de primire. studiez si eu ofertele de aparate da gatit, sa fiu pregatita...
raluca, draga mea, nici nu-ti poti imagina ce bine imi pare ca suntem iar impreuna. stiu ca suna ca naiba...., dar altfel nu ma pot exprima si chiar asta simt. ce mai face micuta natalia? ce bine ca ii dai laptic de la san... . asa am citit si eu ca la copiii alimentati cu lapte de la san se incepe mai tarziu diversificarea. acum sincera sa fiu, eu nu as incepe atat de repede - la 4 luni - . mi se pare maia atat de mica si ea stii si tu ca nu e foarte mancaciosa...oooff, vom vedea. mai raluca tu cum te mai descurci cu natalia? care e programul vostru zilnic?
ma bucur foarte tare ca uite de vreo 5 zile maia nu se mai trezeste deloc noaptea. o culc pe la 8-9 dupa baita si se mai trezeste la 7 dimineata... sper sa o tina asa.... ziua papa, dormim, ne jucam, mai iesim afara...nu am avut vreo problema majora pana acum. ma tot intrebam daca sa ii fac cele 2 vaccinuri optionale: PREVENAR si ROtarix..... mai vorbim si cu doc...sa vedem.
abia astept vesti.
h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.

monique02 spune:
Buna seara,
Dana imi pare rau pt prietena ta si imi dau seama ca e greu sa iti gasesti cuvintele sa o consolezi cumva, sa ne mai ti la curent
Teodora a facut la ea in camera gradinita de bebelusi, a insirat ea pe acolo niste bebelusi de jucarie si a insistat sa o aduc si pe Andreea asa ca acum Andreea e la gradinita de bebelusi (bine ca tb sa ma uit cu coada ochiului sa vad ce fac ele acolo - oricum Andreei ii place, ea e fascinata de Teodora)

moni_iulia spune:
Buna seara!
Citat: |
citat din mesajul lui kawaichan Am pus doua video-uri noi,unul cu dedicatie pt Manga si celalalt cu dedicatie pt Moni Iulia ![]() |
Promit sa exersez!

Asteptam vesti de la control.
Iulia

Romania

Poze

hepilica spune:
selen , multumesc. pe mine toata lumea ma stie...sunt celebra hepilica... . glumesc mai, sper sa nu va suparati. probabil de pe forumurile aste DC ma stii...
Iulika29 - aha, voi la 4 luni ati inceput. si a fost ok cu piciulicul tau? a reactionat bine? stii de c eintreb...nu stiu de ce am eu un cui in cap ca la 4 luni n-ar fi suficient de bine dezvoltat sistemul lor digestiv...
raluca - natalia e ok acum? sa stii ca eu cand nu o scot pe maia afara, o tin la geam sa respire aer curat si rece la fiecare 3 ore dupa ce papa. adevarul este ca daca natalia a plans mult afara... e posibil ca aerul rece sa o afecteze, a respirat si pe gura si pe nas..., dar nu cred ca e cazul sa te ingrijrezi foarte tare. acum respira bine?
h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.

Iulika29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iulia0807
Iulika ,si nu a avut nimic de la cartof? S-a simtit bine Brucu? Intelesesem ca nu se introduce cartoful de la inceput ,doar radacinoase ca telina,morcov,radacina de patrunjel si nu mai stiu ce.. poate nu am retinut cum trebuie totusi.. Raducu si mamica lui Iulia Bebe voios de mami Iulia |
Nu a avut nimic..aici diversificarea o incep cu cartoful..Asa mi-a recomandat si mie..eu i-am dat suculet de morcovel prima data..Eu nu am stiut cå ar avea ceva de la cartofel.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå

Bruce, minunea noastrå

lutoniana spune:
Dana am vazut intr-o poza de-a ta ca avea Ana pe cap sau pe umar un ursulet dinacela care se continua cu o "batistuta" dintr-un materialmoale si pufos.
Ma gandesc ca doarme Ana cu el, asa-i ? Sau macar asta urmaresti, nu ?
Te intreb pentru ca de cateva zile bune, Davidelu cand se culca face ca girofarul cu capul, asta stiti ca banuiesc ca toti fac asa cand sunt obositi si am observat ca tot cauta ceva in care sa-si bage fata.
Daca-i pun palma se cuibareste in ea. Acum ii pun cate o perna sau perna de gravida si adoarme NUMAI cu fata catre
acel ceva.
Bineinteles ca nu se sufoca dar cred ca vrea sa respire aerul acela cald care vine cand stai cu o paturica la gura ....
Sper ca intelegeti ce vreau sa exprim aici.....
Toate astea se intampla ziua cand doarme numai pe spate si pe unde apuca....noaptea nu baga capul nicaieri...doarme pe burtica bine merci.
As vrea sa-i cumpar si eu o smecherie dinaceea ca am vazut ca sunt si pe aici dar ma intreb ca daca i-o dau si o suge si o baleste...dupa aceea doarme asa cu ea uda la botic ?
Eu pe unde il culc ziua trebuie sa-i trag si ceva la nasuc, o paturica, un colt de ceva....si adoarme instantaneu.
Vi se intampla asa ceva ?
Hapilica nu te fa ca ploua ca si mie imi e cunoscut nick-ul tau.....Esti binevenita la noi si sa stii ca daca Ralu te-a recomandat inseamna ca esti fata faina....ca si ea e o figura de mama mama.
Sa-ti traiasca Maia atat de mult asteptata.
Chiar Ralu tu mult te-ai chinuit cu unguroaica ca sa vina ?
Cristina eu nu mananc mult....(acum fac ca aia care zic ca ei nu mananca dar se ingrasa )
dar am mancat azi 3 copanele...numai partea aceea de sus cu salata. Niste fructe, niste nuci....mai bag pe seara si niste cereale ca mi-am luat lapte.
Mai mananc si painica cu salam....painica plina de seminte si neagra, intermediara....asa 2 felii de paine cu 4 felii de salam...si cam atat.
Eu am o problema mare cu sucurile...as ucide pentru un pahar acidulat plin de chimicale.....as face orice.
Ahhhh...si aseara fiind cu glicemia scazuta am mancat niste cioco cu 81% cacao
...unde esti Milka mea cea draga ?
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

claucia spune:
Buna seara dragele noastre.
Noi suntem bine, sa nu ne dati disparute, oricum nu eram prea active noi dar mai citeam, acum nu prea mai avem cand. Ne-am mutat pt o saptamana de acasa, la matusa mea, ca sa schimbam parchetul acasa. Punem parchet frumos si bun de tot si sper sa arate super. Ne-am apucat de toate cele odata cu niste covoare. Am luatniste covoare super frumoase, la noi in living si la alessia in camera, tesute de mana din india, de lana, groase, din acelea groase si frumoase.
si pentnru ca tot ne-a apucat entuziasmul, intr-o seara, cu sotul am demontat partea superioara de la o biblioteca, am scos un birou, am facut feng shui asa. si daca tot ne-am apucat, in 2 ore s-a hotarat sotul sa schimbam si parchetul, .asa ca am impachetat cu catel si cu purcel (a se citi alessia si isa aici ) cu hainute, mancare, madicamente desi slava Domnului nu mi-au racit fetele de 4 luni aproape, niciuna, cu jucarii pentru alessia si ne-am mutat. sotul e tot la noi acasa, munceste cu oamenii aia ca sa termine repede ca joia viitoare el pleaca in germania pentru o saptamana si trebuie sa ne mute inapoi pe noi.
insa pun poze dupa aceea sa ne laudam, sper ca avem cu ce ca nu stiu cum va arata.
asta inseamna insa ca nu prea am avut cand sa citesc, nu stiu de prietena Danei ca nu am gasit, insa pare grav. :-(
Am vazut poza pusa de Cristinica cu Elenuta si pot spune doar WOWWWWWW!!!!
Cu Isuta am fost la dr la 4 luni, am facut si noi vaccinul, nu a luat extraordinar in greutate, are 6650 gr acum si ne apucam si noi de diversificare. eu as merge pe schema de prin UK, sper sa mai fie asa, cu diversificare dupa 4 luni pentru beblusii alaptati mixt sau artificial cu cereale de bebelusi, mi se pare continuarea logica dupa lapte sa fia lapte mai gros. vom veedea. o sa ii mai dau si mar, o sa incerc, dar eu o iau foarte foarte treptat, cate o lingurita in fiecare zi, si cand inlocuiesc o masa doar, trec la urmatorul aliment, la fucte sau la legume, doar cate o leguma si acelea cate o lingurita. asa ca o sa dureze destul de mult. sper sa fie ok, la alessia a fost. nu prea ma incanta sa ii dau sucuri, si nici supa clara, primele ma gandesc ca sunt inferioare piureului de fructe iar supa clara e clar inferioara piureului de legume. plus ca dupa parerea mea diversificarea nu mai inseamna biberon ci lingurita, alte texturi si gusturi si proceduri.
Elisuca e in continuare extrem de cuminte, razacioasa zambareata si buna, pediatra a placut-o f tare si a spus ca si parintii sunt echilibrati si cica de aceea dar nu, e ea super copil. doarmne noaptea de la 11 pana pe la 6, papa un biberon de lapte si back to sleep pana pe la 8-9. cu niste foiri de cate o jumatate de ora cat sa ii fuga somnul lui mami dar e f ok. alessiuta o iubeste din ce in ce mai mult, o pupa,nu nu vrea sa o lasam nicaieri, o dragaleste si spune la toata lumea ca ”e soia mea!” si abia asteapta sa o vada mai mare sa o tina de manute sa mearga cu ea la nisip si la mare. noi abia asteptam sa vina macar februarie sa ne apucam sa ne gandim unde sa mergem la vara. am vrea tot in grecia unde mergem de 7 ani, deh, ne cheama patria
insa am tot auzit de un all inclusive cu copiii in antalya ca ar fi super activitati pentru ele..mai studiem.
Cristinica, nici eu nu am povestit nici de povestea noastra de deagoste nici daca tin regim ma mai primesti inapoi? regim tin si eu, as vrea sa ma apuc de montignac dar tot ce am in casa este ne-montignac...si ce ma fac...dar am vazut o emisiune cu cat de nociva este carnea...mai ales preparata in anumite feluri incat m-as apuca de zarzavaturi si atat...mie imi plac oricum f tare salatele si pestele, insa am mancat 2 zile medalion de somon, nu mai puteam sa il vad in ochi
cam atat ca m-am intins o groaza asa ca va pup
ah, am si laptopul cu mine cu tot cu stickul de la vodafone asa ca nu sunt chiar rupta de lume, doar de casa.
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea
03 septembrie 2009