Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *43*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Elle am rasfoit putin albumele tale si eu, sunt tare faine...si Eva chiar seamana cu tine cand erai mica
am si eu o rugaminte la tine...da-mi o idee de un blat de tort/prajitura, pe care sau intre care sa pun "crema de ciocolata de casa"...am pus intre biscuiti, sunt f buni asa, dar am folosit f putina, mi-a mai ramas o gramada....asa simpla e gretos de dulce...

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Hepilica bine ai venit, dar mie totusi nick-ul tau imi pare cunoscut, n-ai mai fost deloc pe la noi?

Cristina eu iti recomand sa repeti analizele pt e coli....si mie mi-a aparut in sarcina, am inceput sa iau antibiotice si apoi m-a "certat" med de fam ca de ce nu le-am repetat pt ca ies de multe ori rezultate fals pozitive....in fine, pt ca mie imi iesise si streptococ la gat, am zis ca oricum nu iau degeaba antibioticele..

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Selene, mie mi-a iesit E Coli la culturile din col si la PAP mi-a iesit inflamatie. Deci doua analize diferite care se potrivesc una cu alta. Plus ca ma cam doare burta jos. AI dreptate, poate ar trebui sa refac totusi analizele, mai ales ca este vorba de antibiotice luate in timpul alaptarii. O sa ma mai gandesc la asta, desi sunt aproape sigura ca rezultatul este corect.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Buna seara la toata lumea!
Bine va gasesc sanatoase pe voi si dovleceii din dotare.Scuze ca nu am mai intrat si ca nu am mai putut sa va spun despre sanul meu.Am vazut ca fetele s-au tot intrebat ce s-a intamplat .Iaca ce am facut: telefon la ginecologul meu care m-a indemnat ca si voi sa pun copilul la piept mai ales ca febra scazuse.Comprese nu mai zic si masaj usurel ,cu degetele, dar nu de sus in jos sau viceversa ci circular(spun asta poate o mai fi cineva-da Doamne sa nu- care trece prin chinurile ce le-am indurat eu 5 zile).Asa ca incetul cu icetul sanul s-a inmuiat si nu a fost nevoie de antibiotic asa cum ma amenintase medicul meu.Am insa grija ca bebe sa suga din sanul acela cel mai mult.Parca mi se pare ca tesutul e mai dens decit la celalalt.
In fine,LA MULTI ANI fetelor si bebelusilor ce au serbat pe Sf IOn.si scuze ca nu am putut ura de ieri.Timit sa nu pierd si revin

Raducu si mamica lui Iulia
Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Elle am rasfoit putin albumele tale si eu, sunt tare faine...si Eva chiar seamana cu tine cand erai mica
am si eu o rugaminte la tine...da-mi o idee de un blat de tort/prajitura, pe care sau intre care sa pun "crema de ciocolata de casa"...am pus intre biscuiti, sunt f buni asa, dar am folosit f putina, mi-a mai ramas o gramada....asa simpla e gretos de dulce...

POZE URSULICA
nunta

asa, eva seamana tare cu mine .. sa vedem mandra mica cu cine o sa aduca.

ptr cioco .. de ce nu faci chiar un blat de biscuite?

200g pesmet de biscuiti(biscuiti mai tari macinati la blender)
150g unt sau margarina
2 linguri zahar (dar poti renunta la ele dat fiind ca e cioco dulce rau)
1 plic zahar vanilat

Amesteci pesmetul,untul,zaharul cu mixerul. Rezulta o compozitie sfaramicioasa, pe care o intinzi cu dosul unei linguri intr-o tava tapetata cu o folie de celofan (sa treaca putin de marginea tavi) si dai la rece cam 30 minute inainte sa pui crema. eventual, poti pune frisca deasupra ca sa mai taie din dulceata cicolatei.

daca vrei altfel de blat, mai poti face un pandipan ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

seara buna fetele....
eu de fapt sunt la cap 36 pe la jumate...inca traiesc sarbatorile alaturi de voi pregatindu-ma de revelion! nici macar recuperarile nu mai reusesc sa le fac ca alatadata...cu juma de capitol asa....dar am admirat cu mare placere toate pozele voastre!

ma simt tare tare aiurea ca nu reusesc sa tin pasul...am primit cadou un laptop mic si dragut, in weekend cu ajutorul sotului o sa am net wireless, daca si atunci raman in urma sa ma trageti tare de urechi bine????

sper ca sunteti bine voi si puiutii... cu drag!

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

ralucapaun off imi pare rau de micuta ta..nu stiu ce så iti spun ce ai simtit acolo tu..pupåm micuta sa nu mai fie agitatå

salata aceea e salata beuf la care am trudit cu prietena mea numai la ornat vreo orå.. dar a meritat ca a fost laudata si ne umflam ca , curcile

hepilica bine ai venit la noi..eu am inceput diversificarea de la 4 luni cu suculet de morcovel..apoi dupå 2 såpt i-am dat cartofel, piure de cartofel, apoi de morcovel.i-am dat si combinat ..la inceput ii dadeam piure asa mai subtire apoi am i-am dat mai grosut..acum ma gandesc pt mai incolo niste broccoli..dar mai cercetez

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Ellenuta, mie imi place la nebunie cum erai tunsa si vopsita aici:
http://travel.webshots.com/photo/2573914410102349464PANEGo

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Dana,imi pare tare rau ptr prietena ta !eu nu as suna-o totusi azi ,un sms sa stie ca esti alaturi de ea e de ajuns pe moment.Sau eu stiu,voi va cunoasteti mai bine.Oricum,nici o femeie pe lumea asta nu merita sa treaca prin asa ceva!e cumplit

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Fetelor,eu am o rugaminte la voi,cele ce alaptati,spuneti-mi si mie cam cit stau la san bebelusii vostri? Raducu sta cam putin in ultima vreme ,adica 7-8 min la un san si mai putin la cel de-al doilea.Tot aud ca cei alaptati cu formula mananca 160,180 la o masa .Pai al meu cand sa traga atat? E adevarat ca laptele dela san e mai satios si nu trebuie sa traga tot atat ,insa mie tot mi se pare ca nu mananca suficient.

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput