Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *43*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

mai fetelor, in afara faptului ca eu nu tin regim pentru ca sunt o slabanoaga, vreau sa va mai dau o veste: nici parul nu-mi cade .

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui speranta76

Ma bucur Lucia ca ti-ai amintit de mine chiar daca nu prea scriu. Sergiu si-a dorit atat de mult sa aiba un frate sau o sora, ca acum e pur si simpu topit dupa ele. Ma ajuta foarte mult cu ele si e dispus sa renunte la orice pentru a fi cu ele, ma topesc de dragul lor. Mai e si tati care e in concediu de ingrijire a copiilor, eu am o firma de contabilitate si lucrez in continuare, acasa bineinteles asa ca suntem toata familia acasa. Am mare noroc ca cel putin noapte dorm bine si ma odihnesc.

Alexandra Carmen & Georgiana Maria 30.10.2009 si Sergiu 28.04.2002

comorile mele

sa-ti traiasca...chiar sunt minunati....imi si imaginez asa o scena de familie ...cu 5 membri....Eu mai am de mancat pana atunci

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

mai fetelor, in afara faptului ca eu nu tin regim pentru ca sunt o slabanoaga, vreau sa va mai dau o veste: nici parul nu-mi cade .

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

...si nici poze nu ne-ai aratat...deja esti dubioasa
(sper ca stii ca glumesc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

.... da' prajitura de ce ati mancat-o singuri?
stii cum suna asta? un fel de " veniti pe la noi ca noi plecam de acasa"..ha,ha, ha....

da, da exact....sau mai era una, aia cu ia si mananca ca si asa o aruncam

Sa se faca Joshua baiat de comitete si sa nu o mai danseze pe mami ca o dor si pe ea piciorusele.
Sa te faci mare flacaias ca frumos esti

fetili no nu va suparati acum ca am mancat prajitura ca au curs discutiile despre dulciuri pe aici valuri valuri,era si de asteptat s-o atac azi cu disperare.cu aia de la ikea v-ati facut pacatul al mare ca nici io n-am decat la vreo 2 ore cu masina si cred ca o s-o visez multe nopti de-acu pana m-oi linisti.

dam in schimb niste ca merge cu berea la fix

multumim pt urari

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui speranta76

Ma bucur Lucia ca ti-ai amintit de mine chiar daca nu prea scriu. Sergiu si-a dorit atat de mult sa aiba un frate sau o sora, ca acum e pur si simpu topit dupa ele. Ma ajuta foarte mult cu ele si e dispus sa renunte la orice pentru a fi cu ele, ma topesc de dragul lor. Mai e si tati care e in concediu de ingrijire a copiilor, eu am o firma de contabilitate si lucrez in continuare, acasa bineinteles asa ca suntem toata familia acasa. Am mare noroc ca cel putin noapte dorm bine si ma odihnesc.

Alexandra Carmen & Georgiana Maria 30.10.2009 si Sergiu 28.04.2002

comorile mele

sa-ti traiasca...chiar sunt minunati....imi si imaginez asa o scena de familie ...cu 5 membri....Eu mai am de mancat pana atunci

ai mare grija ce mananci,ca s-ar putea sa ti se indeplineasca
(vezi articolul cu gemenii de pe prima pagina:))

Speranta ai o familie tare frumoasa,felicitari !

Mergi la inceput

deci aia cu fixativul lasat mostenire e beton

nu miscati,ma apuc de capitol nou

Mergi la inceput

kawaichan pai daca mai fac si un grup de gemeni cred ca mai ajung la greutatea initiala la pensie....
Si nu de-alta dar inca mi-o mai amintesc pe Techila care se scarpina cu cutitul din plastic pe burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Cap 44

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Buenas!!

Speranta, fetele tale sunt nascute in aceeasi zi cu Cristi, husbandu meu, 30 oct. Le pupam dulce!!

Tre sa-mi laud mititica. Ea a vizitat astazi castelul Peles(dupa ce ieri am fost prin jur) si a stat treaza tot turul, in scaunelul ei si a admirat fara niciun sunet. Toata lumea se uita la ea.
Cu dormitul, noi o ducem bine, slava Domnului. Doarme si mai mult de 12 ore noaptea. Acum incerc sa o determin sa se culce cat mai devreme. As vrea sa o aduc pe la 21.30.

Ellenuta, vom pune mai incolo poze de la plimbarica. De azi. Vroiam sa-ti spun ca aratai f bine in pozele din Strasbourg. Super!! Si cu cateva kg in plus fata de atunci, tot frumoasa esti, ca doar esti aceeasi. Se duc ele.

A venit Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Povestea gogoshicii

Mergi la inceput