Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *43*
Raspunsuri - Pagina 20
hepilica spune:
mai fetelor, in afara faptului ca eu nu tin regim pentru ca sunt o slabanoaga, vreau sa va mai dau o veste: nici parul nu-mi cade
.

h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui speranta76 Ma bucur Lucia ca ti-ai amintit de mine chiar daca nu prea scriu. Sergiu si-a dorit atat de mult sa aiba un frate sau o sora, ca acum e pur si simpu topit dupa ele. Ma ajuta foarte mult cu ele si e dispus sa renunte la orice pentru a fi cu ele, ma topesc de dragul lor. Mai e si tati care e in concediu de ingrijire a copiilor, eu am o firma de contabilitate si lucrez in continuare, acasa bineinteles asa ca suntem toata familia acasa. Am mare noroc ca cel putin noapte dorm bine si ma odihnesc. Alexandra Carmen & Georgiana Maria 30.10.2009 si Sergiu 28.04.2002comorile mele |
sa-ti traiasca...chiar sunt minunati....imi si imaginez asa o scena de familie ...cu 5 membri....Eu mai am de mancat pana atunci
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui hepilica mai fetelor, in afara faptului ca eu nu tin regim pentru ca sunt o slabanoaga, vreau sa va mai dau o veste: nici parul nu-mi cade .![]() ![]() ![]() ![]() h. minunata (22.09.2009).Multumesc lui DD. |
...si nici poze nu ne-ai aratat...deja esti dubioasa
(sper ca stii ca glumesc)

kawaichan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
da, da exact....sau mai era una, aia cu ia si mananca ca si asa o aruncam ![]() ![]() ![]() Sa se faca Joshua baiat de comitete si sa nu o mai danseze pe mami ca o dor si pe ea piciorusele. Sa te faci mare flacaias ca frumos esti ![]() Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
fetili no nu va suparati acum ca am mancat prajitura
dam in schimb niste

ca merge cu berea la fix
multumim pt urari

Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
kawaichan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
sa-ti traiasca...chiar sunt minunati....imi si imaginez asa o scena de familie ...cu 5 membri....Eu mai am de mancat pana atunci Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
ai mare grija ce mananci,ca s-ar putea sa ti se indeplineasca
(vezi articolul cu gemenii de pe prima pagina:))
Speranta ai o familie tare frumoasa,felicitari !
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
kawaichan spune:
deci aia cu fixativul lasat mostenire e beton

nu miscati,ma apuc de capitol nou
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
lutoniana spune:
kawaichan pai daca mai fac si un grup de gemeni cred ca mai ajung la greutatea initiala la pensie....
Si nu de-alta dar inca mi-o mai amintesc pe Techila care se scarpina cu cutitul din plastic pe burtica ![]()
andraiulia spune:
Buenas!!
Speranta, fetele tale sunt nascute in aceeasi zi cu Cristi, husbandu meu, 30 oct. Le pupam dulce!!
Tre sa-mi laud mititica. Ea a vizitat astazi castelul Peles(dupa ce ieri am fost prin jur) si a stat treaza tot turul, in scaunelul ei si a admirat fara niciun sunet. Toata lumea se uita la ea.![]()
Cu dormitul, noi o ducem bine, slava Domnului. Doarme si mai mult de 12 ore noaptea. Acum incerc sa o determin sa se culce cat mai devreme. As vrea sa o aduc pe la 21.30.
Ellenuta, vom pune mai incolo poze de la plimbarica. De azi. Vroiam sa-ti spun ca aratai f bine in pozele din Strasbourg. Super!! Si cu cateva kg in plus fata de atunci, tot frumoasa esti, ca doar esti aceeasi.
Se duc ele.
A venit Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09)
, our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii