Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *43*
Raspunsuri - Pagina 19
hepilica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kawaichan dam si noi o bere azi ca am facut 4 luni ![]() prajitura am mancat-o,sorry am vrut sa iesim intr-o excursie dar ne-am dus vreo 50km incolo si ne-am intors,ca n-a fost chip sa-l tinem in scaunul de masina azi.la inceput am zis ca poate nu i-o mai conveni pozitia orizontala(avem din ala care se lasa de tot) si ca poate vrea si el sa se uite pe geam,na ![]() io-s intr-o forma de zile mari,imi vine s ama arunc pe geam de la o durere de masea,oh joy,vorba Mangai. pauza de alaptat Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09 |
...la multe lunite! sanatate multa si o bagheta magica
multumim de cinste. da' prajitura de ce ati mancat-o singuri?
stii cum suna asta? un fel de " veniti pe la noi ca noi plecam de acasa"..ha,ha, ha....
v-ati muncit ceva azi cu scaunul de masina.

h.
minunata (22.09.2009).Multumesc lui DD.
suede spune:
Kawa la multe lunite micutului Joshua!
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
lutoniana spune:
Saluti pe seara, pai ce faceti fetelor ?
Asa putintel ati scris ?
Hepilica ce fain ca ai mers la mama sa iei mazare cu puisor ....ce intrebare sfanta cu raspuns sigur ![]()
Cum ar fi sa te si intrebe ce ai vrea sa mananci ? Deja visez cai verzi pe pereti....
Dar nu ma plang, fiecare doarme cum isi asterne.Mama si acum imi spune ca daca eram in acelasi oras cate ar fi facut ea pentru mine si cat s-ar fi implicat(probabil ca-i dadea si apa lui Davidosu pe ascuns
)....dar uite ca nu am avut norocul asta ....
Eu zic sa te faci la par cu fixativ sa vezi ce bine iti va sta...ca doar e luat din dragoste ![]()
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui hepilica .... da' prajitura de ce ati mancat-o singuri? stii cum suna asta? un fel de " veniti pe la noi ca noi plecam de acasa"..ha,ha, ha.... |
da, da exact....sau mai era una, aia cu ia si mananca ca si asa o aruncam

Sa se faca Joshua baiat de comitete si sa nu o mai danseze pe mami ca o dor si pe ea piciorusele.
Sa te faci mare flacaias ca frumos esti

lutoniana spune:
Mary eu habar nu am ce sa zic de mamaliga....o fi si integrala ? ![]()
speranta76 spune:
Tare greu reusesc sa citesc tot ce scrieti, citesc doar cand alaptez ca altfel nu imi permite timpul.Am vazut o gramada de poze cu bebei si mamici care de care mai frumoase.
Vreau sa va intreb voi ati comandat hainute de la MaxBebe? Au hainute frumoase dar nu stiu ce calitate sunt
Am pus si noi poze noi la semnatura.
Alexandra Carmen &
Georgiana Maria 30.10.2009 si Sergiu 28.04.2002
comorile mele
lutoniana spune:
Santorini va sa zica ai stat ca o doamna azi...la program de refacere ![]()
E fain sa plece baietii de-acasa 

lutoniana spune:
Speranta uitasem cine esti....dar cum am deschis mi-am amintit...esti mamica implinita cu 2 fetite gemene superbe si un baietel care sa aibe grija de ele cand se fac mari.
E greu cu 3 copilasi ? Singura te descurci ?
Te imbratisam si bine ca ne citesti...macar esti la zi cu diversificarea
si poantele noastre.
Edit: pozele in care fratiorul isi tine surioarele in brate sunt un vis, superbe ...nu mai am cuvinte. Si ce privire faina are el....asa matura si plina de intelegere pentru cele doua pitice.
hepilica spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Eu zic sa te faci la par cu fixativ sa vezi ce bine iti va sta...ca doar e luat din dragoste |
...da, da...asa o sa fac. chiar pe bune. imi dau cu fixativ ca sa nu trebuiasca sa ma aranjez mai multe zile la rand..ca asa cu fixativ parul sta cum il pui mai multe zile...
mi-am adus aminte ca imi povestea sot de bunicul lui care a fost tota viata contabil (saracu' acum nu mai traieste), om strangator si cumpatat si de cate ori sot isi cumpara, copil fiind, cate-o prajitura, bomboana...ma rog, un dulce acolo...si venea acasa cu el, daca nu ii placea il lasa pe masa. bunica-su spunea: "ai platit-o, o mananci!". asa si eu cu fixativu'. l-am platit, il folosesc. las ca imi intepenesc eu parul cu el...si va mirosi a ...dragoste.
h.
minunata (22.09.2009).Multumesc lui DD.
speranta76 spune:
Ma bucur Lucia ca ti-ai amintit de mine chiar daca nu prea scriu. Sergiu si-a dorit atat de mult sa aiba un frate sau o sora, ca acum e pur si simpu topit dupa ele. Ma ajuta foarte mult cu ele si e dispus sa renunte la orice pentru a fi cu ele, ma topesc de dragul lor. Mai e si tati care e in concediu de ingrijire a copiilor, eu am o firma de contabilitate si lucrez in continuare, acasa bineinteles asa ca suntem toata familia acasa. Am mare noroc ca cel putin noapte dorm bine si ma odihnesc.
Alexandra Carmen &
Georgiana Maria 30.10.2009 si Sergiu 28.04.2002
comorile mele

09.09.'09