Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *43*
Raspunsuri - Pagina 18
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MangaGirl nela imi plac legile lui murphy in adaptare Ana. treaba cu pampersul o cunoastem atat de bine de numai. si ziceai ceva de 57 de kg??? meriti ![]() . |
esti o draguta.Las' ca iar mi-am facut tort pe care de abia astept sa il "gust" (adica mancat doua felii) maine dimineata! Cu biscuiti si unt e blatul, si crema cu multe euri! Vorba Luciei, las' se topeste pana la pranz!
Plimbarica placuta.
_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
anamaria1979 spune:
Selen merci de raspuns. O sa discut cu sotul sa vedem ce parere are si le. Tinem legatura.
mary_07 spune:
Helauuu
Hmm,pustiu tare pe aici,sunteti tare
astazi ![]()
By the way, am si eu o intrebare intrebatoare..eu stiam ca mamaliga nu ingrasa si subsemnata mananca de 2 zile numai aceasta specialitate
(cu putina carnita sau ceva pe langa)...ei,si dupa visele mele in care devin bela si rachitoare, sa aud ca mamaliga ingrasa
. E sau nu asa?
si noi avem la Alex nush ce porcarie de cont la ING (Calin e cu de-astea,nu eu
), bagam lunar 70 de lei in cont , nush cat dobanda si dupa ce implineste 18 ani ii poate scoate si cheltui pe masini ,bautura si femei 

Mely ,
implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
santorini spune:
Ziua buna fete dragi! Ce frumos a fost astazi afara. Eu din pacate am stat acasa, ca sa-mi treaca mai repede raceala. In schimb Adi l-a scos la plimbare pe Micutzone si au stat vreo doua ore. Acum ii astept sa se intoarca.
Elle ai un job super! Ce bine ca Anna a fost cumintica si v-a lasat sa va distrati! Asteptam pozele!
Mada sa stii ca nici lui Andrei nu prea ii place in scoica si de obicei incepe sa maraie dupa cateva minute. Eu atunci incep sa ii cant, cand oprim la semafoare ii mai zdranganesc vreo jucarie si asa ajungem la destinatie!
Ralucapaun ce m-ai distrat cu reactia sotului tau in fata unui spital
. E bine ca dupa incercarile prin care ati trecut pt a o avea pe unguroaica v-ati pastrat simtul umorului! Si doar doua kg mai ai de dat jos
Mama ce m-ati innebunit cu tortuletul ala de la Ikea! Eu sunt mare fan al celui cu migdale si de cate ori ajungem in Bucuresti musai trecem sa mananc o felie la restaurantul lor. Dar uite ca nu stiam ca se poate cumpara unul intreg de la iesire!
Hepilica bine ai revenit! Si eu te stiam din listuta, pt ca mi-a placut tare numele fetitei tale!
Selen maine incerc si eu reteta ta, mai ales ca noi suntem fani omlete! La noi chiar era un adevarat ritual in week-end sa ne pregatim impreuna micul dejun cu omlete cu diferite ingrediente si alte bunatati si apoi il savuram in liniste vreo ora. Acum nu mai avem asa mult timp dar incercam sa mentinem ritualul!
Moniiulia
si sorry ca eu nu te-am vazut in poze. Acum m-am uitat la pozele noi si e un scump Tudorita!
Lucia si eu tot pentru un cont de economii cu dobanda as opta. Si uite asa m-am gandit si eu sa-i pun alocatia lui Andrei intr-un cont al lui La ce banca e dobanda de 13% Selen?
Intre timp s-au intors plimbaretii si trebuie sa-l realimentez pe Andrei! Trimit si revin!
de
Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
santorini spune:
Gata am revenit! Ce vream sa mai zic?
Raluca sa stii ca si eu fac asa cum zicea Manga. Atunci cand Andrei incepe sa maraie si nu il mai satisface nici o jucarie inseamna ca e obosit si il culc (leganat pe pernuta ca altfel nu merge la noi). Si cand e ff obosit face un scandal monstru si pe pernuta pana adoarme (adica urla cat il tin rarunchi)!
4mykids a fost super haios James cu renul Rudolph si morcovul. Multa sanatate si sa se refaca repede dupa cazatura. Bine ca piciulina nu a patit nimic! Adevarul e ca si mie imi era o frica sa nu cad cu Andrei in marsupiu atunci cand a nins in Constanta si era gheata pe jos.
Nela si eu sunt de acord ca trebuie laudati sotii, ca sa continue. Si pe mine ma ajuta Adi, chiar daca de obicei ajunge pe la 7-8 seara acasa. Adica el este cel care face de obicei cumparaturile, face de mancare atunci cand se termina mancarea de la socrela, sta cu Andrei daca am eu treaba sau vreau sa dorm etc. Cand am fost la petrecerea de Craciun de la servici chiar l-a adormit pe pernuta![]()
de
Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
hepilica spune:
santorini -
. Tare frumos a fost astazi afara. Eu am avut "liber" si am facut o plimbare pana la mama care m-a sunat dimineata sa ma intrebe: "sa iti faca mama o mazare cu piept de pui? vii sa o iei?" "sigur mama. vin cam in 2 ore". imi era asa dor sa sofez...in ultima luna nu am mai iesit cu masina pt ca sot nu mi-a pus cauciucurile de iarna si mi-era frica sa circul pe vremea asta...
azi insa....am evadat. adrenalina 100%. m-am reincarcat. am iesit vreo 3 ore..
mama sta in drumul taberei (eu l-a marginea bucurestiulei, dar aproape de ea..la vreo 15 minute), mi-am facut si cumparaturi de la mega image si plus (de la plus am luat hrana pt catei). zilele trecute l-am sunat pe sot sa-l rog sa-mi cumpere o spuma de par. ok. a venit acasa cu un fixativ.
nu conteaza ca eu cred ca mi-am dat cu fixativ de vreo 2 ori in viata mea (o data la nunata
)..pe asta probabil o sa-l am toata viata si il las si mostenire...
mai, dar intentia conteaza. m-am amuzat teribil cand l-am intrebat "mi-ai luat spuma?", "da" zice el si imi intinde sacosa...
. m-a bufnit rasul cand am vazut fixativul.
soata mea a scos-o azi pe maia afara. cand am ajuns acasa o schimbase si ii dadea papica. maia a fost de gasca astazi. dimineata a papat la ora 8. de obicei papa din 3 in 3 ore. astazi insa a sarit masa de la 11 pt ca a dormit frate de la 9 pana la 13. nu-mi venea sa cred. acum e in leagan si "tipa"...ceea ce inseamna ca urmeaza sa adoarma... avem un ritual...![]()
manga - ma bucur ca e mai bine puiutul si ca ii trece cu hydromol. si mustela vei vedea ca e foarte buna. de ce spui ca nu ii vei da piticului cereale? stii ceva nasol de cerealele pt bebei?
raluca - si maia tipa / urla cand e obo si nu reuseste sa adoarma. ati fost afara astazi?
h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
suede spune:
Hepilica e un adevarat ritual papatul la voi
.
Anamariaeste adevarat ca nu papa la fel la toate mesele,de-aia proba suptului nu este foarte relevanta.Important este cat ia pe saptamana,respectiv pe luna.
Noi azi am lipsit motivat,am fost prin parc,o vreme de primavara,iar maine avem iarasi program de plimbare,iesim din Bucuresti,mergem la bunic s-o felicitam de ziua ei.
In concluzie,va doresc week-end placut si ne vedem luni!
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
kawaichan spune:
hepilica draga bine-ai aterizat pe aici inca o data,io mor de dragul tau cum povestesti tu acolo despre voi:)da sa te 

Joshu nostru mare lucru daca doarme o juma de ora o data in timpul zilei,dar doarme bine mersi in scaunul de masina cand il scoatem pe afara.insa mai are si bad hair days(ca azi de ex) cand nu-i prieste niciunde
sau era suparat oare ca nu i-am dat sa guste si lui putintel din prajitura de 4 luni?![]()
elle draga dupa ce ca avem la fel de multe kile in plus am avut si rochie de mireasa de la acelasi salon.oi mai fi vreodata ca atunci cand intram in ea? nu se stie,avand in vedere ca ne fluturi pe aici cu dulciurile pe la nas de ne imbolnavesti pe toate![]()
![]()
![]()
selen pai nu asa se face treaba mai draga
se ia cupilu si se danseaza pana ameteste bine dupa care te asezi pe scaun frumos ca sa-si revina.in alea 2 minute bagi repede un mesaj.ai inteles?![]()
(mai,sa stii ca aia era o exceptie,ii era somn.de obicei scriu din picioare in timp ce fac sarba pe loc cu el in brate sau in cazurile cele mai fericite cand e el pe playmat si ma pot si eu relaxa.banuiesc ca si tu la fel
)
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
kawaichan spune:
dam si noi o bere azi ca am facut 4 luni
prajitura am mancat-o,sorry![]()
am vrut sa iesim intr-o excursie dar ne-am dus vreo 50km incolo si ne-am intors,ca n-a fost chip sa-l tinem in scaunul de masina azi.la inceput am zis ca poate nu i-o mai conveni pozitia orizontala(avem din ala care se lasa de tot) si ca poate vrea si el sa se uite pe geam,na
si da-i si munceste soztul sa-i schimbe pozitia.l-a luat,l-a invartit,l-am pus si pe scaunul din fata(care se poate trage pana in spate de tot,deci suficient de departe de airbag) si pe bancheta din spate,in fine,pana la urma a ramas in spate pt ca nu se bloca centura pe scaunul din fata.ai naibii astia de la toyota inadins cerd ca au facut treaba asta ca sa nu puna lumea childseat-ul in fata
io-s intr-o forma de zile mari,imi vine s ama arunc pe geam de la o durere de masea,oh joy,vorba Mangai.
pauza de alaptat
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
hepilica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kawaichan selen pai nu asa se face treaba mai draga (mai,sa stii ca aia era o exceptie,ii era somn.de obicei scriu din picioare in timp ce fac sarba pe loc cu el in brate sau in cazurile cele mai fericite cand e el pe playmat si ma pot si eu relaxa.banuiesc ca si tu la fel )Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09 |
mai fetelor, eu cu voi aici fac terapie prin ras. ma bine-dispun teribil relatarile voastre.
kawaichan - sarba da? scrii din piciore... mai uite asa aflam si noi cate lucruri se pot face din picioare
doamne, doamne...
h.
minunata (22.09.2009).Multumesc lui DD.