Scoala 171 sau 172

Scoala 171 sau 172 | Autor: laura_cafea

Link direct la acest mesaj

Buna ziua

Sunt o mamica din sect 1 care zilele as vrea sa isi inscrie baiatul la una din cele 2 scoli, parerile sunt pro si contra.

172 - fiind si liceu automat sunt si copii mai mari si cica nu ar fi bine, pe de alta parte are o reputatie mai buna decat 171 dar nu are nici un fel de afterscool.

171 - este scoala renovata, arata bine, are si afterscool cu masa si lectii dar toata lumea nu o recomanda...de ce ? nu stiu..

Va rog daca aveti vreo impresie legata de una din cele 2 scoli le astept cu nerabdare...

Multumesc

Laura

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Eu am fost la scoala 172 (daca este aceeasi cu liceul nicolae iorga) si eu si sora mea, clasele 1-12, si tata la fel pe vremea lui se chema liceul 32. asa ca numai pe acesta il recomad, e bun si aici vor merge si fetele mele pt ca stam tot in sectorul 1, si chiar aproape de liceu. insa deocamdata o sa cam mergem la gradi tot in zona. despre afterschool nu stiu nimic, si nici nu stiu care este 171..desi stau aici de multi ani.
succes.

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Scoala 171 este cea din apropierea parcului Regina Maria, langa biserica. Acolo ma duc la votari
Eu am facut sc 170, care este la piciorul podului Grant. Era scoala buna atunci, sper sa fie si acum...
Si de sc 172 am auzit pareri bune. De 171 mai mult contra...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

172 are rez f.bune la olimpiadele scolare (ASTA AM REMARCAT AVAND FATA IN CLS A v-A)

Mergi la inceput