HAI SAGETUTZA!!! Pufuleti Ian-Feb 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

multumesc fetelor pentru sfaturi si incurajari si tot tacamul.................

astept si eu contractii regulate..........cam la 20 de minute.ca am o ora pana la baia mare............

cris d...........
apoi sper sa nu tina mult treeaba asta, si sa vina repede bebeii nostri.................

de atunci nu prea am mai avut dureri, asteptam.:)
selele ma dor in continuare................apoi mai vedem noi..............

Poze
Bea 38+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

AMR.....numai Dumnezeu stie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Am fost azi sa fac ultima parte de cumparaturi.
In general ce tine de farmacii.
Mi-am luat tot ce am pe lista pt cezariMai trebuie sa cumpar maine infacol si absorbante pt lehuzie.
Ce tot caut si nu sunt multumita de ce gasesc sunt camasile.
Sunt chinezisme si nici nasturi prea multi nu au ca sa poti alapta.
Chiar nu stiu ce sa fac.
O sa-mi iau la mine si o pijama din finet care are bluza in nasturi. Sper sa ma lase cu ea.
Sutien pt alaptat nu imi pot lua pt ca nu gasesc marimea mea. Eu port de obicei 90-95 D sau E. De-abia gasesc in mod normal d-apai pt alaptat?

37+ Teodor AMR 13 zile

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Gata, am ajuns la zi, gafaind gafaind!
Nu pot sa cred ca zi incarcata, lipseste omul cateva ore si uite ce se-ntampla.

Raspund din aduceri aminte:

FELICITARI VIKINGA!!! CE BEBELINA DOLOFANA! SA FITI SANATOASE AMANDOUA!

FELICITARI ALE1212XA!!! MULTA SANATATE TIE SI LUI BEBE SI FELICITARI LUI TATI PENTRU ODOR!!!

Roco, ce bine imi pare ca ai intrat sa ne saluti!!! Ma bucur ca tonul este optimist si astept cu nerabdare sa ne povestesti mai multe despre frumuselul pe care l-am vazut in poza!

Cris.dogarel, am inteles ca ai spirit de competitie, vrei sa mi-o iei inainte, hai? Si sa stii ca eu pe 13 ianuarie m-am casatorit, asa ca pentru mine e o zi speciala!

Micky_mica, bine ai revenit, vrem poze cu minunea mica!

Bea, ce se mai aude? Cum stai cu contractiile? E cazul sa scoatem majoretele?

Ratusca 37+

AMR 1 SAPTAMANA - 4 zile and counting (oare da la socoteala? )

POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Eu astazi am spalat o tona de rufe, am ajuns in sfarsit si la cele ale lui bebe, mai mult am stat sa ma uit la ele de drag pana sa le bag la spalat, imi venea sa le mananc! Apropos, cat de "destepti" pot fi productorii astia de hainute de copii sa le puna etichetele la body-uri pe interior, ca sa aiba de la ce se irita! Nici sa le tai nu pot ca ramane o chestie foarte mica si ascutita care mai rau zgaraie. Singurii mai inspirati astia de la Ikea - sacul de dormit are niste mega-etichete, insa sunt cusute separat si le poti descoase.

Si m-am "distrat" toata ziua cu chestii de serviciu, of, ca am intrat in criza de timp!

Si ma enerveaza ca tati nu e acasa nici la ora asta, e mai misto sa te vaieti de dureri cu martori, nu? Lasand gluma la o parte, vreau si eu companie, ca astea sunt ultimele zile petrecute impreuna in formula restransa...

Am tot zis ca imi fac o lista cu ce am de cumparat in weekend, insa nu am apucat si acum sunt cu neuronul atat de prastie ca o las pe maine

Ratusca 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

buna seara burtici si mamici!

lalitica, Doamne ajuta sa primiti vesti bune! sunt multe cazurile de diagnostice gresite, ne rugam sa fie bb sanatos!

felicitari proaspetelor mamici PettyBaby, Alexandra, Vikinga, Daniela, Ale1212xa!!!
Refacere rapida si bebelusi sanatosi!!!

eu ajung in capul listei de gravidute si bb nu are de gand sa vina

40+ Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

AM INTRAT IN PRELUNGIRI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Lali, sa dea DD sa fie bine! Mai mult de atit nu stiu ce sa zic.

Dar daca simti nevoia sa vorbesti, sa mai intri pe la noi caci cu siguranta vei gasi persoane sa te asculte si sa te incurajeze.

Vine Surpriza

Alina 35+ , mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Ratusca, si eu m-am tot holbat la etichetele de pe hainute ca mi s-au parut tare aiurea puse, da m-am gandit ca au purtat atatia copii hainute de-alea si a fost ok, sper sa fie si la noi

Fetele care ati nascut natural, dupa nastere te doare bazinul, canalul pe unde a trecut bb??? adica in afara de epiziotomie si vreun eventual hemoroid, mai doare ceva?

35+ Maia Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Eu astazi am spalat o tona de rufe, am ajuns in sfarsit si la cele ale lui bebe, mai mult am stat sa ma uit la ele de drag pana sa le bag la spalat, imi venea sa le mananc! Apropos, cat de "destepti" pot fi productorii astia de hainute de copii sa le puna etichetele la body-uri pe interior, ca sa aiba de la ce se irita! Nici sa le tai nu pot ca ramane o chestie foarte mica si ascutita care mai rau zgaraie. Singurii mai inspirati astia de la Ikea - sacul de dormit are niste mega-etichete, insa sunt cusute separat si le poti descoase.

Si m-am "distrat" toata ziua cu chestii de serviciu, of, ca am intrat in criza de timp!

Si ma enerveaza ca tati nu e acasa nici la ora asta, e mai misto sa te vaieti de dureri cu martori, nu? Lasand gluma la o parte, vreau si eu companie, ca astea sunt ultimele zile petrecute impreuna in formula restransa...

Am tot zis ca imi fac o lista cu ce am de cumparat in weekend, insa nu am apucat si acum sunt cu neuronul atat de prastie ca o las pe maine

Ratusca 37+

Ratusca mica, eu absolut toate etichetele le-am taiat de pe hainite si daca tai cu o forfeuta foarte fina si ascutita si rotunjesti putin colturile care raman (desi nu ramane mare lucru) e muult mai ok decat sa lasi eticheta intreaga.

Acum dezavantajele faptului ca nu mai ai etichete le vad eu - acum cand m-am apucat de sortat hainitele de la bebe1 si nu stiam care de ce varsta este numa asa, dupa ochi :)

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Cred ca ma duc la .
Maine vreau sa termin cumparaturile.
Somnic usor.

37+ Teodor AMR 13 zile

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Fetelor, voi de unde luati INFACOL ?

Si inca o intrebare - UMIDIFICATOR - de care, de unde? A studiat cineva "piata" umidificatoarelor? Eu la Roxana nu am avut, nici nu a fost cazul din cate am vazut dar acum cu ea la gradi si bebe mic acasa, respectiv cu viruseii de pe la gradi, ma gandesc sa ma pregatesc de orice si sa iau umidificator.

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 33+

Mergi la inceput