HAI SAGETUTZA!!! Pufuleti Ian-Feb 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Ratusca, si eu m-am tot holbat la etichetele de pe hainute ca mi s-au parut tare aiurea puse, da m-am gandit ca au purtat atatia copii hainute de-alea si a fost ok, sper sa fie si la noi

Fetele care ati nascut natural, dupa nastere te doare bazinul, canalul pe unde a trecut bb??? adica in afara de epiziotomie si vreun eventual hemoroid, mai doare ceva?

35+ Maia Ilinca

Pe mine nu m-a mai durut nimic in afara de epiziotomie. Oasele isi revin treptat si organele intene se reaseaza in pozitie incet incet. Singura problema la mine a fost ca bazinul nu si-a mai revenit complet la dimensiunile initiale. La aceeasi greutate ca inainte de sarcina aveam 3-4 cm in plus la circumferinta.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 37+ Sebastian Petru

AMR 3 saptamani oficial...Neoficial vreo 10 zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Bravo Vikinga! Bine ai venit Letizia!
Bravo Ale1212xa! Bine ai venit bb Dragos!

38+ Maia -Teodora (gata... am stabilit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

Am intrat sa va salut si felicit mamicile care au deja pufuletii in brate.

Azi am vb cu Petra Tarcan si va saluta si ea este acasa si cand se va simti mai bine ne va povesti cum a fost nasterea.

Vad ca din cele prezente pe forum a venit randul lui Bea si al meu. Eu de 2 zile merg mai greu, nu-mi gasesc locul, abea mai stau pe scaun mai mult stau intinsa sau sprijinita de perne mi-am facut bagajul si astept ca si Bea, dar as vrea sa mai stea la dospit vre-o sapt si ceva.
Doamne ajuta sa avem nastere usoara si bb sanatosi.

38 sapt

Mergi la inceput

MSG de la ALE1212XA:

Va pupa pe toate.Ei sunt bine. bebe e un papusel mic. Detalii mai multe maine dupa ce vb cu neo. Azi l-a vazut 5 min.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

buna fetelor,

in primul rand vreau sa felicit toate proaspetele mamicute de pufuleti, ca am vazut pe prima pagina ca s-au strans ceva de cand nu am mai intrat.

Noi azi ne-am intors de la LOndra. Din pacate nu ne-am intors cu vesti bune.Diagnosticele gasite acolo se asociaza in general cu sindromul DiGeorge, care da copilului retard mintal si duce la alte afcetiuni, drept pentru care mi-au facut pe loc amniocenteza si i-au luat sange lui bebe, pentru a vedea daca rezultatul este pozitiv sau nu la acest sindrom. In caz ca iese pozitiv, cei de acolo ne-au spus ca operatia nu-si mai are rostul, ca nu are rost sa ne luptam sa strangem o gramada de bani, pentru un copil cu retard mintal si fizic, plus celelalte complicatii care apar din aceasta cauza. Va dati seama ca suntem cu moralul la pamant. Zilele pana la aflarea raspunsului sunt groaznice, nesiguranta asta ne omoara incetul cu incetul. Timpul este atat de scurt, incerc sa imi mentin optimismul, dar nu-mi prea iese. Din aceasta cauza nici nu mai intru pe aici, va las pe voi sa va concentrati pe momentul nasterii,numai eu mai lipsesc aici cu problemele mele.

sper totusi ca intr-o zi sa vin sa va spun si vesti bune despre noi. Pana atunci va urez la toate nastere usoara si bebei sanatosi si mancaciosi.

Lali 34+

Fara cuvinte...
Sa dea Domnul sa fie bine si sa greseasca doctorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

MESAJ DE LA TANA: Sunt tot in spital. Nu stiu cand imi da drumul, oricum saptamana viitoare. Fetita e dragalasa si ar fi si mancacioasa dar deocamdata am doar celostru.Stau cu ea mult la san, sper sa vina repede laptele ca altceva in maternitatea asta nu primeste. Va pup pe toate si mult curaj fetelor care trebuie sa nasca.

36+ (Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

LALITICA sa dea Domnul ca totul sa fie bine si rezultatele la teste sa va fie favorabile. Va tin pumnii. catre ingerasi sa aiba grija de bebe.

36+ (Amaris-Stefania)
AMR 4 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexia28

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Am revenit cu noutati,bebele e bine , a luat nota 9, mamica si tati l-au vizionat, mami chiar l-a pupat, era bucuroasa si parca s-a mai destins oleaca la vederea bebelului, altceva ce sa va mai zic? multumim toti trei ptr incurajari si ptr pumni tinu-ti stransi

-----------------------------------------
37+ cu Dragos-Andrei

Felicitari pt vestile bune, sa va traiasca, sa va bucurati de el

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si 37w Tudor

prietene DC .

Glumeam cu alexa pe pm ieri sau alaltaieri ca am vazut eu ca baietii se grabesc si paote naste o data cu mine... Si o puneam sa se pregateasca pentru sforaiala mea... si ea zicea ca si ea sforaia... azi mi-am pregatit diverse si am fost plecata si vin acasa si ce vad capitol cu titlu bravo ale1212xa....
Sa mor de invidie...
i-am scris si am felicitat-o...
eu s-ar putea sa ma mut pe 12, caci azi dim l-am sunat pe dr si zicea ca s-ar putea sa nu fie acolo... poate nu mai au locuri libere... Mai vedem.... Sunam si maine... sa-i spunem starea "natiunii"

Mergi la inceput

Floricel ai PM cu parola, sper sa nu te fi incurcat...

Intru cu pufuleti sa fac modificari pe prima pagina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

soer ca acum e ok.
Am adaugat-o si pe lumsta, dar nu stiu numele baietelului.

Mergi la inceput