HAI SAGETUTZA!!! Pufuleti Ian-Feb 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Sagetutza, Gratiana, multumim de vesti, Tana sa vina repede lapticul.
Lia tinem pumnii stransi sa vina bb atunci cand e pregatita

Merg si eu la somnic, am dureri ca la ciclu, neregulate si nu prea am simtit-o pe bb dupa-amiaza asta, sa fie bine.

35+ Maia Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Fetelor am mai citit din urma. Am avut o zi plina petrecuta mai mult pe la bucatarie.

Referitor la lighean, mie mi s-a parut pt mine mai comod tinand cont ca nici nu stiam cum sa il tin pe bebe si mi-era frica sa nu il rup atunci cand il schimbam.

Probabil a doua oara voi fi mai practica, insa eu il am pt orice necesitate.

Intreba cineva cum se tine bebe in chiuveta: pai se tine cu mana stanga, el aplecat peste brat, iar cu dr il spalam.

Bea, incearca sa stai linistita, oricum mai ai putin.Cele mai evidente semne ca nasti sunt contractiile puternice una dupa alta sau ruptul apei care nu e necesar sa declanseze nasterea imediat, dar e indicat de mers repede la spital.

Noapte buna, pe maine.

Andreea, 36 s cu Edoardo si Alessandro 3.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

ratusca_mica cand o spalam pe Petra la chiuveta, o luam initial din patut de la spate, de subtioara cu amandoua mainile (ea era cu spatele la mine), apoi mana stanga o rulam(strecuram) pe burtica in jos pana o prindeam in palma bine intre picioare, tinand-o apoi de fundulet.

In felul asta, ea era cu tot corpul pe bratul meu, perfect drept, cu spatele in sus si burtica pe mana, capul era sustinut de brat (unde se indoaie bratul catre cot), si o tineam bine dintre picioruse ruland degetele pe fundulet in sus. Bratul mi-l lipeam de mine si asa ai o pozitie super stabila si o mana libera sa operezi. Asa o tineam pe burtica pe bratul meu si in parc si mai mereu cat a fost mica de tot. O ajuta si la colici caci daca o tii de fundulet cu mana cealalta (dreapta) atunci, mana stanga care este deja sub burtica ei, poate face masaj circular pentru eliminarea gazelor. Pentru cea mica a fost pozitia ideala, se linistea mereu asa, si era incantata ca mai vedea si ea una alta. Avand capul pe bratul tau, vede foarte bine inainte si nu se compara cu pozitia pe spate cand vede doar tavanul/cerul etc...

Sper ca reusesti sa iti faci o imagine a pozitiei. Daca nu, am sa iti trimit o poza cum o tineam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Dar Tana oare daca ar folosi o pompa de san , nu i-ar veni mai repede laptele?
...vorbesc prostii???

Cristies, bine ati revenit! Te asteptam cu povesti si poze ca si tu ai talent la povestit

Alexutzza si Dogarel, ce mai aventuri povestiti, sunteti amuzante.Oricum Alex, trebuia s-o iei de cap pe aia de la prima intepatura dupa ce ti-a zis ca tu esti de vina, trebuia sa iei de la ea niste sange daca tu "nu ai"
Dogarel, eu mereu am avut impresia ca tu o sa nasti natural...nu stiu de ce...

Apropo de etichete cusute trainic pe interiorul hainelor, idiotii...nu numai la bebe, dar si pe mine, care am pielea mai groasa ma dispera.
Cate bluze am taiat de nervi ca ma irita eticheta dupa ce am incercat sa o tai cu forfecutza de unghii la mare arta...degeaba...

Alexia, e adevarat ca nu-i sanatos sa folosesti balsam.Cel putin in primul an de viatza...dar nici pt noi nu-i bun..

_
Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 32+ ....11 kile cu Bombonica noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Lalitica draga...ce am vrut sa spun eu aspus deja Ayanna ca o profesionista ce este!
Suntem alaturi de tine si aici pt tine oricand ai nevoie sa plangi pe umarul cuiva care nu te vede..
Sa dea Domnul sa iasa rezultatul la care sperati!

_
Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 32+ ....11 kile cu Bombonica noastra

Mergi la inceput

haircut si la mine a fost la fel cum spune si mariucasara, nici o alta durere in afara de epiziotomie, refacerea este foarte rapida si daca reusesti sa nasti fara taietura in 2 zile esti ca noua.

Mergi la inceput

lalitica va urez multa forta sa treceti prin incercarea asta.
Nu uita ca Dumnezeu nu da incercari mai mari decat poate duce fiecare. Sunteti niste oameni puternici si va urez sa reusiti sa va adunati fortele si sa treceti cu bine peste incercarea asta.
Iti va face bine daca te mai descarci aici pe noi din cand in cand. Atata putem si noi face pentru voi, sa va sustinem si sa va fim alaturi.

Mult succes si capul sus!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui amiss_zip

ratusca_mica cand o spalam pe Petra la chiuveta, o luam initial din patut de la spate, de subtioara cu amandoua mainile (ea era cu spatele la mine), apoi mana stanga o rulam(strecuram) pe burtica in jos pana o prindeam in palma bine intre picioare, tinand-o apoi de fundulet.

In felul asta, ea era cu tot corpul pe bratul meu, perfect drept, cu spatele in sus si burtica pe mana, capul era sustinut de brat (unde se indoaie bratul catre cot), si o tineam bine dintre picioruse ruland degetele pe fundulet in sus. Bratul mi-l lipeam de mine si asa ai o pozitie super stabila si o mana libera sa operezi. Asa o tineam pe burtica pe bratul meu si in parc si mai mereu cat a fost mica de tot. O ajuta si la colici caci daca o tii de fundulet cu mana cealalta (dreapta) atunci, mana stanga care este deja sub burtica ei, poate face masaj circular pentru eliminarea gazelor. Pentru cea mica a fost pozitia ideala, se linistea mereu asa, si era incantata ca mai vedea si ea una alta. Avand capul pe bratul tau, vede foarte bine inainte si nu se compara cu pozitia pe spate cand vede doar tavanul/cerul etc...

Sper ca reusesti sa iti faci o imagine a pozitiei. Daca nu, am sa iti trimit o poza cum o tineam.

Amiss

Multumesc mult de explicatii dar nu cred ca am priceput cum o tineai de fundulet. Imi poti trimite o poza?

Ratusca 37+

AMR 1 SAPTAMANA - 4 zile and counting (oare da la socoteala? )

POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...

Mergi la inceput

Ce inseamna sa bantui pe aici la ora asta!

Mi-am facut lista cu ce mai am de cumparat pentru bebe si pentru mine.
A mai ramas "deschisa" lista cu bagajul de spital, ca m-a bagat cris.dogarel la idei si am pus neuronul la treaba. Bine, dimineata trebuie sa sun la spital sa ma interesez cum e cu camasile de alaptat, daca au halate acolo etc, ca nu m-as baga sa cumpar nici una nici alta, pentru ca nu folosesc si, mai ales, de camasi de noapte am OROARE!!!

Ratusca 37+

Mergi la inceput

Intrebare de baraj (este ora neuronului stingher...):

la carucior (pe care evident nu ne-am vrednicit sa il desfacem, dar planuim la un moment dat... ) trebuie scoase husele si spalate chiar daca e nou? (bine, presupunand ca are huse de scos...)
si aceeasi intrebare si pentru scoica, mai ales pernita aceea speciala pentru 0 luni?

Ratusca 37+

Mergi la inceput