HAI SAGETUTZA!!! Pufuleti Ian-Feb 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Mi-e o foame!!!! In ultimele zile cam uit sa mananc seara

Si am schimbat si semnatura... DPN-ul asta e ca Fata Morgana!

Ratusca 38+

AMR 0.5 SAPTAMANI - 3 zile and counting (oare da la socoteala? )

POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Ma duc sa mai incerc sa dorm, poate-poate... dupa doua sandwichuri sper sa am mai mult succes

Ratusca 38+

AMR 0.5 SAPTAMANI - 3 zile and counting (oare da la socoteala? )

POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

ratusca doar 3 zile....
stiam eu de ce nu-mi pun amr-ul....

38+ Maia -Teodora (gata... am stabilit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Am fost azi sa fac ultima parte de cumparaturi.
In general ce tine de farmacii.
Mi-am luat tot ce am pe lista pt cezariMai trebuie sa cumpar maine infacol si absorbante pt lehuzie.
Ce tot caut si nu sunt multumita de ce gasesc sunt camasile.
Sunt chinezisme si nici nasturi prea multi nu au ca sa poti alapta.
Chiar nu stiu ce sa fac.
O sa-mi iau la mine si o pijama din finet care are bluza in nasturi. Sper sa ma lase cu ea.
Sutien pt alaptat nu imi pot lua pt ca nu gasesc marimea mea. Eu port de obicei 90-95 D sau E. De-abia gasesc in mod normal d-apai pt alaptat?

37+ Teodor AMR 13 zile

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu

nu mai tin minte ce ai tu pe listuta pt cezariana(stiu parca e mai decenta din motiv de medic care iti e nasa)
ai cumparat si ata chirurgicala?
si daca da-cat? si cat te-a costat?

Mihaela 37+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

ia te uita...
suntem totusi o odisee de somnoroase. in afara de 1-2 care bantuie in cautare de mancare, sau listute de spital, restul dorm duse... mai sa fie! las' ca vin ele noptile de vegheat bb-ii, si pun pariu ca ne mutam majoritatea la schimbul III...

catalutza... sigur ca sunt mandra de tine! dar... nu asa! la modul ca te propun pt diploma... multi dr de familie nu stiu cat ai expus tu acolo, asa ca... si sa ai grija de omuletul tau drag!

in legatura cu etichetele... eu am facut si la hainutele lui bbTo acelasi lucru pe care il fac si la hainele mele... le-am smuls, efectiv, cu totul... teoretic, la o hainuta cat de cat, nu ar trebui sa degradeze cusatura, si sincer... daca eu nu suport etichetle... nici nu am vrut sa ajung sa experimentez pe propriul meu copil!

ma gandeam in seara asta ca gata, am pierdut sirul la pufuleti. se inghesuie, de-acum, si in 2-3 saptamani o sa fim o odisee preponderent de mamici...

cris.d, cred ca nu ai citit rugamintea mea de ieri...cand mergi la spital, nu vrei sa intrebi cum se cheama testul genetic pe care il fac ei pt 30 de boli, spre deosebire de ceea ce se face in spitalele de stat pt doar 2??? pls!

gata. am terminat laptele cu fulgi, si banana, si 2 napolitane, merg sa termin si ceaiul, si inapoi in patuc langa tati. ca mai e muuuult pana dimineata! nu fac eu cafeaua, ca se raceste, eu va dau desertul, ca de obicei... dar cand ma trezesc, ca azi am pofta de desert cald...

37+ cu bbTo...+ 6 kg, ... + ultimul neuron, si ala... blond! si multa speranta la DD

AMR teoretic 3 sapt. , practic... mai stam si prelungim suspansul...!

Mergi la inceput

apropo de ata chirurgicala... fetele cu lista!
sa aveti grija ce cumparati, sa va interesati bine la o farmacie de incredere, sau intrebati dr, pt ca sunt multe ate "proaste" (calitativ), si apoi sa nu aveti probleme. nu stiu sa va spun firme, ca n-am habar ce se gaseste in farmacii, dar... nu va zgarciti la bani, si informati-va exact sa nu va para rau apoi!
bafta!

37+ cu bbTo...+ 6 kg, ... + ultimul neuron, si ala... blond! si multa speranta la DD

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

apropo de ata chirurgicala... fetele cu lista!
sa aveti grija ce cumparati, sa va interesati bine la o farmacie de incredere, sau intrebati dr, pt ca sunt multe ate "proaste" (calitativ), si apoi sa nu aveti probleme. nu stiu sa va spun firme, ca n-am habar ce se gaseste in farmacii, dar... nu va zgarciti la bani, si informati-va exact sa nu va para rau apoi!
bafta!

eu am intrebat la un magazin de tehnica medicala pe care mi l-a recomandat medicul
dar eu am o mare durere-cantitatile cerute de el ma costa 3,2 mil-oare sa fie necesara asaulta sau vrea sa mai sponsorizez vreo operatie?

asa creste Daria

Mergi la inceput

3,2 mil???
da cat ti-a dat sa iei, mami?

Mergi la inceput

vikinga-felicitari si numai bine pt "micuta "Letizia
acu sa ma "laud" ca si eu m-am nascut de 4,600 si eram cam la fel de lunguta ca si Letizia-saraca mama numai ea stie prin ce a trecut

asa creste Daria

Mergi la inceput

pe listuta de la dr scrie
Vycril -nr 0 -4 plicuri
-nr 1-4 plicuri
-nr 2-4plicuri
din cate am inteles e cate un fir in plic

asa creste Daria

Mergi la inceput