HAI SAGETUTZA!!! Pufuleti Ian-Feb 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Am revenit cu noutati,bebele e bine , a luat nota 9, mamica si tati l-au vizionat, mami chiar l-a pupat, era bucuroasa si parca s-a mai destins oleaca la vederea bebelului, altceva ce sa va mai zic? multumim toti trei ptr incurajari si ptr pumni tinu-ti stransi

-----------------------------------------
37+ cu Dragos-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

buna fetelor,

in primul rand vreau sa felicit toate proaspetele mamicute de pufuleti, ca am vazut pe prima pagina ca s-au strans ceva de cand nu am mai intrat.

Noi azi ne-am intors de la LOndra. Din pacate nu ne-am intors cu vesti bune.Diagnosticele gasite acolo se asociaza in general cu sindromul DiGeorge, care da copilului retard mintal si duce la alte afcetiuni, drept pentru care mi-au facut pe loc amniocenteza si i-au luat sange lui bebe, pentru a vedea daca rezultatul este pozitiv sau nu la acest sindrom. In caz ca iese pozitiv, cei de acolo ne-au spus ca operatia nu-si mai are rostul, ca nu are rost sa ne luptam sa strangem o gramada de bani, pentru un copil cu retard mintal si fizic, plus celelalte complicatii care apar din aceasta cauza. Va dati seama ca suntem cu moralul la pamant. Zilele pana la aflarea raspunsului sunt groaznice, nesiguranta asta ne omoara incetul cu incetul. Timpul este atat de scurt, incerc sa imi mentin optimismul, dar nu-mi prea iese. Din aceasta cauza nici nu mai intru pe aici, va las pe voi sa va concentrati pe momentul nasterii,numai eu mai lipsesc aici cu problemele mele.

sper totusi ca intr-o zi sa vin sa va spun si vesti bune despre noi. Pana atunci va urez la toate nastere usoara si bebei sanatosi si mancaciosi.

Lali 34+

Lalitica, sunt triste vestile tale...dar nu dispera. E normal sa te simti demoralizata in aceasta situatie, oricare dintre noi am simti la fel. Dar nu te izola...intra aici, vorbeste cu noi, orice simti nevoia sa spui, sa te descarci...nu sta singura si te gandi la rau. Cel putin pana vin rezultatele trebuie sa fii optimista si sa nu renunti la speranta...bebe iti simte si el starea si asta nu-l ajuta, dimpotriva. Dumnezeu hotaraste pana la urma tot...incearca sa te rogi, poate te ajuta sa-ti mai linistesti un pic sufletul.
Nu ne e usor sa gasim vorbe de incurajare acum, dar sa stii ca nu esti singura si ca toata frica, dezamagirea si tristetea pe care le simti sunt firesti...noi suntem aici si te sustinem. Fii puternica si incearca sa treci cu mult curaj peste toate....si poate ca in final vestile o sa fie bune. Nu te gandi dinainte la rau! Gandeste pozitiv, oricat de greu ar fi! Comunica cu sotul tau, incurajati-va unul pe altul si sprijiniti-va reciproc...nu sta singura cu gandurile tale!

Noi suntem aici si ne rugam din tot sufletul sa fie bine pentru tine si pentru bebe si chiar speram din tot sufletul in vesti bune!!!

DOAMNE AJUTA!!!

38+ cu strumfita Daria-Ioana

pozicile_ mele
Revelion 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Am revenit cu noutati,bebele e bine , a luat nota 9, mamica si tati l-au vizionat, mami chiar l-a pupat, era bucuroasa si parca s-a mai destins oleaca la vederea bebelului, altceva ce sa va mai zic? multumim toti trei ptr incurajari si ptr pumni tinu-ti stransi

37+ cu Dragos-Andrei

FELICITARI, MULTA, SANATATE SI UN BEBE SANATOS.

Am vazut ca si Sagetutza e programata pe 11 poate se intalnesc fetele pe la spital . Poate ajungem si noi duminica.

pupici
Malina 34+ siDani (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

37+ cu Dragos-Andrei

Felicitari pt vestile bune, sa va traiasca, sa va bucurati de el

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si 37w Tudor

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

bAly, sa mai stea bb la caldurica, chiar daca ai eliminat dop, am inteles ca mai poate dura destul pana la nastere, numai sa nu progreseze dilatatia.

Cris.dogarel, pana la urma tot Ema stabileste ziua ei, parca vad

Lalitica Doamne ajuta sa fie bine, mai e speranta inca, pana la venirea rezultatelor

35+ Maia Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Seara buna!

Acum am reusit si eu sa termin treaba, sunt rupta!

Ma bag sa citesc din urma ca am un capitol intreg! Vad pufuleti noi la orizont, abia astept sa citesc pe-ndelete!

Ratusca 37+

AMR 1 SAPTAMANA - 5 zile and counting (oare da la socoteala? )

POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

haircut, asa sper si eu, desi numai vad si morcovii sunt cu tot cu frunze p'acolo

Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR de la 1 la 9 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

haircut, asa sper si eu, desi numai vad si morcovii sunt cu tot cu frunze p'acolo

Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR de la 1 la 9 zile!

nu ai de ce sa ai morcovi!!!! o sa fie bine si cred ca Ema intradevar va decide singurica. Si oricum pna pe 18 nu mai e mult, nu?

Catalutza 34+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

multumesc fetelor pentru gandurile bune. din pacate nici sotul meu (care saracul nu mai stie cum sa ma incurajeze desi se vede si pe el cat este de afectat) si nici prietenii, care ne sunt toti aproape nu reusesc sa ma faca sa ies din starea asta. stiu ca nu-i face bine lui bebe, ca simte toate starile mele, dar imi este fff greu si imi este ff frica de ceea ce va urma, de timpul foarte scurt care imi ramane, de efectul deciziilor pe care va trebui sa le luam, de strangerea banilor necesari etc.

rezultatul ar trebui sa vina in 5 zile. mi-au spus ca mai repede de atat nu se poate si ca vor trata problema noastra cu prioritate. Nu am ce sa le reprosez celor de la clinica din Londra, de la secretara pana la cardiolog, ginecolog,rezidenti, o gramada de oameni care s-au purtat cu noi impecabil si care si-au dat tot interesul si ne-au explicat pe larg tot ce implica aceste lucruri.

intre timp astept un cost estimativ de la Londra, pentru nastere si operatia pe cord si sper sa intru in legatura si cu clinicile din Germania, ca in caz ca rezultatul este negativ sa mai castig un pic din timp. Pentru asta trebuie sa ma mobilizez, ca maine sa scriu niste emailuri, sa incep sa dau niste telefoane si poate o sa iasa macar o raza de soare si pe straduta noastra.

Lali 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui amiss_zip

Bea iti tin pumnii. Oricum ar fi, esti din ce in ce mai aproape de momentul in care il vei avea pe samburel in brate.
Eu una nu am avut contractii la inceput, ci mi s-a rupt apa direct fara sa am contractii. Asa ca te inteleg perfect, nici eu nu stiu ce am sa fac daca voi avea contractii si apa nu e rupta . Asculta aici la fete . Ciulesc si eu urechile.

Legat de spalarea bebelusului si eu ca si xela am folosit chiuveta. Mi-a fost foarte usor asa, cea mica era foarte cuminte si cum spune xela, tac pac si ai terminat. De fapt eu am folosit chiuveta dupa fiecare schimbat de pampers si chiar cand ii faceam baie pana nu am mai putut sa o tin in mana, caci nu o puneam in chiuveta.
Cu metoda asta, pana am scapat de pampers, nu am cumparat decat un singur pachet sau doua de servetele umede pentru vizite si iesitul afara, atat. Si nici nu am avut probleme cu iritatiile.

Cine imi poate trimite si mie parola de la pufuleti pe PM?
As putea sa va ajut si eu cu capitolele si update-uri, dar vreau sa imi editez si eu profilul pe prima pagina. Multumesc

Amiss

Amiss, si eu vreau sa il spal pe bebe in chiuveta, insa nu prea inteleg cum sa il tin. Imi poti explica?

Ratusca 37+

AMR 1 SAPTAMANA - 5 zile and counting (oare da la socoteala? )

POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...

Mergi la inceput