HAI SAGETUTZA!!! Pufuleti Ian-Feb 2010 (99)
Raspunsuri - Pagina 7

cris.dogarel spune:
cris.dogarel spune:
 cata, banuiesc ca motivele tin mai mult de "programul si comoditatea dr." , desi pot sa inteleg si eu ca daca tot e cezariana, sigur, sa o faca atunci cand ...are timp. se pare ca pana la urma o sa fie cam  cand intru in travaliu, insa, pentru ca nu m-a putut convinge sa ma "programez" saptamana viitoare.
, desi pot sa inteleg si eu ca daca tot e cezariana, sigur, sa o faca atunci cand ...are timp. se pare ca pana la urma o sa fie cam  cand intru in travaliu, insa, pentru ca nu m-a putut convinge sa ma "programez" saptamana viitoare.
Cris,  37+cu
37+cu  Ema si
 Ema si  Ana(2003)
 Ana(2003)
poze
AMR 2 sapt.!!

catalutza81 spune:
catalutza81 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui lalitica2000 buna fetelor, in primul rand vreau sa felicit toate proaspetele mamicute de pufuleti, ca am vazut pe prima pagina ca s-au strans ceva de cand nu am mai intrat. Noi azi ne-am intors de la LOndra. Din pacate nu ne-am intors cu vesti bune.Diagnosticele gasite acolo se asociaza in general cu sindromul DiGeorge, care da copilului retard mintal si duce la alte afcetiuni, drept pentru care mi-au facut pe loc amniocenteza si i-au luat sange lui bebe, pentru a vedea daca rezultatul este pozitiv sau nu la acest sindrom. In caz ca iese pozitiv, cei de acolo ne-au spus ca operatia nu-si mai are rostul, ca nu are rost sa ne luptam sa strangem o gramada de bani, pentru un copil cu retard mintal si fizic, plus celelalte complicatii care apar din aceasta cauza. Va dati seama ca suntem cu moralul la pamant. Zilele pana la aflarea raspunsului sunt groaznice, nesiguranta asta ne omoara incetul cu incetul. Timpul este atat de scurt, incerc sa imi mentin optimismul, dar nu-mi prea iese. Din aceasta cauza nici nu mai intru pe aici, va las pe voi sa va concentrati pe momentul nasterii,numai eu mai lipsesc aici cu problemele mele. sper totusi ca intr-o zi sa vin sa va spun si vesti bune despre noi. Pana atunci va urez la toate nastere usoara si bebei sanatosi si mancaciosi. Lali  34+  | 
Lali iti jur ca nu am vazut postul inainte de a scrie mesajul meu anterior.
Capul sus si cu Dzeu inainte. Cat aveti de asteptat? Suntem alaturi de tine si incearca sa te mentii pe linia de plutire. Pt ca vei avea nevoie de multe forte in saptamanile urmatoare.
Si sigur vb si pt celelalte fete, mai stai si ne povesteste. Ce vrei tu sa zici, ca nu ne superi, eu cel putin nu sunt sensibila, asa ca poti da PM si stam de vb acolo dc vrei. Nu cred ca ai apucat sa citesti din urma, mie mi-au zis ca am risc de nanism la fetita. S-a infirmat pana la urma, dar macar pot spune ca stiu prin ce purgatoriu treci in zilele de asteptare si disperare. Asa ca sunt alaturi de tine!
Catalutza
 34+
 34+   Irina
 Irina 

malina_mircu spune:
malina_mircu spune:
 Salutare

FELICITARI TUTUROR PROASPETELOR MAMICI, MULTA SANATATE SI BEBELUSI CUMINTI 

Am mai aflat noutati despre ale1212xa: i s-a rupt apa azi noapte la ora 2 in pat. S-a dus la spital de urgentza.  Nu a avut dureri pana de dimimeatza cand i=au pus perfuzia cu oxitocina si calciu. A zis ca in mare travaliul nu a fost prea greu, doar expulzia propriu zisa. 
Acum se ducea la bebelus sa-l vada si ea (la noi sunt tinuti la etaje diferite). 
Pup si sanatate
pupici 
Malina  34+ si
 34+ si Dani  (5 aprilie 2004)
Dani  (5 aprilie 2004)

mariucasara spune:
mariucasara spune:
 cris.dogarel, alexutzza Si eu visez de pe acum cand se va intarca copilul, sau macar nu va mai suge decat inainte de culcare sa imi fumez tigarea la cafeaua de dimineata .
.
Si eu am spalat-o pe Sara in chiuveta. Oricum ligheanul e tot ce imi lipsea din bagaj... Ca deja am jumatate de casa acolo.
Mamica  Sarei Maria (22.11.2006) si  37+
37+   Sebastian Petru
 Sebastian Petru
AMR 3 saptamani oficial...Neoficial  vreo 10 zile...

cris.dogarel spune:
cris.dogarel spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza cris dogarel ce e aia CTG, ??? o sa fac si eu? daca nu fac, e grav? Cand terminam cu alaptatu eu imi cumpar tigari sigur la cafeaua aia!  Era una care nu am mai vazut-o pana acum, tinerica roscatica cu o fatza de toanta  .  36+  Yannis | 
CTG= cardiotocograf. e un aparat de monitorizat bebe, ti-l va face probabil si tie: iti pune doi electrozi pe burtica si se inregistreaza pe un aparat cam ca la EKG; se face spre final, sa ii monitorizeze activitatea cardiaca si miscarile lu' bebe pe un interval de 20'. daca iese aiurea, decide daca bebe e in stres sau nu (ma rog, mai fac si eco, sa vada placenta, lichidul, etc). dr. a zis ca e ok.
Cris,
 37+cu
37+cu  Ema si
 Ema si  Ana(2003)
 Ana(2003)poze
AMR 2 sapt.!!

catalutza81 spune:
catalutza81 spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel cata, banuiesc ca motivele tin mai mult de "programul si comoditatea dr."  , desi pot sa inteleg si eu ca daca tot e cezariana, sigur, sa o faca atunci cand ...are timp. se pare ca pana la urma o sa fie cam  cand intru in travaliu, insa, pentru ca nu m-a putut convinge sa ma "programez" saptamana viitoare. Cris,  37+cu  Ema si  Ana(2003) poze AMR 2 sapt.!! | 
Mi se pare cea mai mare nesimtire!!!!! Dai peste 2000 euro. Eu as fi ff ofticata sa imi zica asa ceva...sincer. Pt ca in definitiv, nu dai 2000 euro pt conditiile fizice si ca iti dau tampoane si periuta de dinti de la ei, ci pt ca le cumperi zambetul la asistente si profesionalismul la dr, nu? Asta e de fapt diferenta intre privat si public, ca la privat sunt obligati sa se poarte ca si cum le-ar pasa de tine ca om. Ceea ce nu fac la public.
Catalutza
 34+
 34+   Irina
 Irina 

mariucasara spune:
mariucasara spune:
 lalitica2000 ne rugam sa se infirme diagnosticul. Cat dureaza testele?
Mamica  Sarei Maria (22.11.2006) si  37+
37+   Sebastian Petru
 Sebastian Petru
AMR 3 saptamani oficial...Neoficial  vreo 10 zile...

alexia28 spune:
alexia28 spune:
 Lalitica imi pare tare rau ca treceti prin toate astea, ne rugam sa iasa bine rezultatele, Doamne Ajuta sa treceti cu bine prin incercarea asta si bb sa fie sanatos!
Bine ca m-ati lamurit si pe mine cu contractiile si plecatul la spital, ca si eu am problema asta, la Nati am plecat ca o floare la spital ca a provocat-o, deci la 5 min, eu fac cam o ora pana la spital.
Da, pt inceput e ok sa speli bb la chiuveta, e mult mai bine decat sa folosesti servetelele. Si ca vorbeati de detergent, eu am folosit la Natalia Persil sensitive e f bun si aum la fel, tot detergent lichid si fara balsam, nu mai stiu unde am citit ca nu e bine sa folosesti balsam la bb mic.
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica  de  Natalia Maria 20.02.2008 si
Natalia Maria 20.02.2008 si  37w
 37w Tudor
  Tudor
prietene DC .

cris.dogarel spune:
cris.dogarel spune:
 floricel,da, cezariana
catalutza, eu nu ma simt asa de revoltata, ptr ca la prima sarcina mi s-a facut tot o cezariana fara sa tina nimeni cont de ce am vrut eu, am cotizat din greu la cabinet privat 9 luni, apoi am dat alta gramada de bani in spital sa cumpar preocupare si profesionalism ca faceam ceva pe zambetele lor acre. pe scurt, nu ma surprinde sau supara cezariana programata, m-am impacat ca oricum e ceza, nu naturala, asa ca ...nu vreau una de urgenta. dupa cum vad, cele mai multe cezariene de nevoie sunt programate, deci o fi normal.
contractii am, o s imi faca oxitocina sa am si mai multe, etc. nu vreau sa ma stresez, ci doar sa ma bucur de o experienta frumoasa la nasterea asta . laptele vine, a venit si la prima nastere de a doua zi, mai rpede si mai mult decat la cele cu naturala. nimic nu e chiar ca in teorie, totul devine relativ in momentele alea, experientele sunt individuale.
. laptele vine, a venit si la prima nastere de a doua zi, mai rpede si mai mult decat la cele cu naturala. nimic nu e chiar ca in teorie, totul devine relativ in momentele alea, experientele sunt individuale.
mariucasara, alexutzza, hai ca mi-ati adus aminte de vremuri bune

lalitica, 

orice s-ar intampla, fiti tari, o sa iasa soarele si pe strada voastra, cu siguranta. va asteptam oricand cu vesti.stiu pe cineva careia i s-a intamplat ceva similar si a intrerupt/nascut la 8 luni. o decizie infernal de grea, mai ales ca avea 38 de ani, primul copil. acum, doi ani mai tarziu, a nascut o fetita sanatoasa, la 40 de ani. totul e in puterea de a merge mai departe
orice s-ar intampla, fiti tari, o sa iasa soarele si pe strada voastra, cu siguranta. va asteptam oricand cu vesti.stiu pe cineva careia i s-a intamplat ceva similar si a intrerupt/nascut la 8 luni. o decizie infernal de grea, mai ales ca avea 38 de ani, primul copil. acum, doi ani mai tarziu, a nascut o fetita sanatoasa, la 40 de ani. totul e in puterea de a merge mai departe

Cris,  37+cu
37+cu  Ema si
 Ema si  Ana(2003)
 Ana(2003)
poze
AMR 2 sapt.!!

malina_mircu spune:
malina_mircu spune:

| citat din mesajul lui lalitica2000 buna fetelor, in primul rand vreau sa felicit toate proaspetele mamicute de pufuleti, ca am vazut pe prima pagina ca s-au strans ceva de cand nu am mai intrat. Noi azi ne-am intors de la LOndra. Din pacate nu ne-am intors cu vesti bune.Diagnosticele gasite acolo se asociaza in general cu sindromul DiGeorge, care da copilului retard mintal si duce la alte afcetiuni, drept pentru care mi-au facut pe loc amniocenteza si i-au luat sange lui bebe, pentru a vedea daca rezultatul este pozitiv sau nu la acest sindrom. In caz ca iese pozitiv, cei de acolo ne-au spus ca operatia nu-si mai are rostul, ca nu are rost sa ne luptam sa strangem o gramada de bani, pentru un copil cu retard mintal si fizic, plus celelalte complicatii care apar din aceasta cauza. Va dati seama ca suntem cu moralul la pamant. Zilele pana la aflarea raspunsului sunt groaznice, nesiguranta asta ne omoara incetul cu incetul. Timpul este atat de scurt, incerc sa imi mentin optimismul, dar nu-mi prea iese. Din aceasta cauza nici nu mai intru pe aici, va las pe voi sa va concentrati pe momentul nasterii,numai eu mai lipsesc aici cu problemele mele. sper totusi ca intr-o zi sa vin sa va spun si vesti bune despre noi. Pana atunci va urez la toate nastere usoara si bebei sanatosi si mancaciosi. Lali  34+  | 

DOAMNE AJUTA SA FIE TOTUL BINE PANA LA URMA. nu va pierdeti speranta.
DOAMNE AJUTA SA FIE TOTUL BINE PANA LA URMA. nu va pierdeti speranta. 

pupici

Malina
 34+ si
 34+ si Danutz  (5 aprilie 2004)
Danutz  (5 aprilie 2004)