HAI SAGETUTZA!!! Pufuleti Ian-Feb 2010 (99)
Raspunsuri - Pagina 5
Beatrice1982 spune:
ce frumos vorbiti voi mamicile acolo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
super
asteptam povestile cristies!!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea
38+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!
AMR.....numai Dumnezeu stie....
xela_07 spune:
Bea, poti sa nasti oricand. Probabil ca sa pleci de acaas va trebui fie sa ti se rupa apa, fie sa ai contractii regulate. Deci stii lectia.
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
36+
Cristian
haircut spune:
Bea si eu cred ca ar trebui sa se intample ceva care sa-ti zica sigur ca nasti, ori apa rupta, ori contractii regulate, nu mai stiu cat ziceai ca faci pana la spital, da si cand or fi regulate contrctiile, nu cred ca se naste prea repede la prima sarcina, o sa ai timp sa ajungi la maternitate
tine-ne la curent cu ce se mai intampla.
Cristies, bine ai venit acasa, mamico!!!Asteptam poze si povestea lui Alexis
35+
Maia Ilinca
amiss_zip spune:
Bea iti tin pumnii. Oricum ar fi, esti din ce in ce mai aproape de momentul in care il vei avea pe samburel in brate.
Eu una nu am avut contractii la inceput, ci mi s-a rupt apa direct fara sa am contractii. Asa ca te inteleg perfect, nici eu nu stiu ce am sa fac daca voi avea contractii si apa nu e rupta
. Asculta aici la fete
. Ciulesc si eu urechile.
Legat de spalarea bebelusului si eu ca si xela am folosit chiuveta. Mi-a fost foarte usor asa, cea mica era foarte cuminte si cum spune xela, tac pac si ai terminat. De fapt eu am folosit chiuveta dupa fiecare schimbat de pampers si chiar cand ii faceam baie pana nu am mai putut sa o tin in mana, caci nu o puneam in chiuveta.
Cu metoda asta, pana am scapat de pampers, nu am cumparat decat un singur pachet sau doua de servetele umede pentru vizite si iesitul afara, atat. Si nici nu am avut probleme cu iritatiile.
Cine imi poate trimite si mie parola de la pufuleti pe PM?
As putea sa va ajut si eu cu capitolele si update-uri, dar vreau sa imi editez si eu profilul pe prima pagina. Multumesc 
amiss_zip spune:
Bravo vikinga! Bravo ale1212xa!

Moama Vik, felicitari pentru grasunica. Esti o eroina cu o asa nastere.
35+ 
alexutzzza spune:
BEA dupa cum i-a zis dr sotuluki ca sa pleci spre spital treb sa ai contractii la 5 sau mai putin de 5 minuteptr ca altfel ori te trimit acasa pana ai mai dese ori te tin aiurea in spital pana incepi cu cele adevarate. Cica daca ai contractii la o ora sau juma de ora poa sa dureze si zile pana nasti de aia daca nu ai f dese, te trimit acasa. daca ai mai mult de 1 ora pana la spital eu zic sa mergi cand sunt cu adevarat dureroase si regulate la mai putin de juma d ora/20 de minute 
cristies 

abia astept sa ne mai scrii!!!
36+
Yannis
haircut spune:
Cam ca Bea am fost si eu azi, cu dureri de mijloc, de burta, ca la ciclu, dar neregulate si nu neaparat legate de intarirea burtii
a fost altfel decat pana acum.... doar ca la mine e prea devreme pt nastere, asa ca iau no-spa, stau in patut si ma rog la DD sa mai stea bb macar 1-2 sapt

35+
Maia Ilinca
cris.dogarel spune:
amiss, ai PM
bea, zici ca suntem siameze la simptome si pretravaliu. absolut tot ce ai scris, inclusiv activitatea muuult mai slaba a bebelinei le am si eu.
asa, azi la dr. am facut CTG, bebe ok, dar am avut 5 contractii in cele 20' ale tesului, cand scadea tare pulsul lui bebe, aproape nu se auzea, asa era de "strans" cu uterul... m-a lamurit dr. ca nu erau decat contractii de pregatire, ca intervalul dintre ele si durata lor erau complet neregulate (adica ce stiam si eu de o saptamana incoace).
apoi mi-a controlat colul cu deshtul: inmuiat
, scurt, nu mai ducem pana pe 18 

apoi dr. zice: "s-o scoatem luni, sau cand vreti?" aaaa, pai, sa sun sotul, dar eu implinesc 38 sapatamani abia miercuri. zice: pai, atunci miercuri, dar... e 13
"ooops!, atunci sa sun sotul, care a zis "pai, noi nu suntem cu superstitii, dar daca fata ne reproseaza mai tarziu ca am "ales" 13 si d-aia nu are ea noroc in dragoste..
. dr. suna sa vada cand e liber la sala (???),era doar luni (adica brusc, asa
) sau miercuri sau...marti la ora 13.... ma tot codeam si intr-un final zice ea: hai, lasam pe 18 ian, iar daca e sa intrati in travaliu, veniti si asta e. ptr. orice eventualitate, ma mai duc miercuri 13
la CTG si control, nemancata, gata de...treaba, ca daca se dilata un pic colul ma opreste sa o scoatem, ca e jumate vointza noastra, jumate... a ei![]()
![]()
![]()
din nou, zic, cezariana sucks
iar programarea ei si mai mult
Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 2 sapt.!!
cris_mario spune:
cristies welcome home....

....asteptam poze cu bebe Alexis si povestiri/intamplari de la spital.....tu cum te simti?
Andreea
33+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris_mario spune:
cris.dogarel.....cum o fi ...cand o fi,tu si Ema sa fiti bine
...mama mea e nascuta pe 13...si tot tmp zilele de 13 i-au adus noroc...si in general nr 13...si am mai cunoscut persoane care sunt nascute in data de 13 si le "poarta' noroc 
Bea ..... offf ... emotii peste emotii ... eu zic sa faci cum zice alexutzzza ca sa nu te tina degeaba si prea mult la spital 
Fetele si eu am dureri inghinale...pe interior...ca si cum ar apasa cv.....e urat rau..abia astept pe 15 sa merg la dr 
Andreea
33+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze