HAI SAGETUTZA!!! Pufuleti Ian-Feb 2010 (99)
Raspunsuri - Pagina 4
elena_iulia spune:
Pentru fetele tehnice, la mamici de ianuarie Daniela are 3 bebelusi, si daca puteti sa o treceti si pe lumsta 

Elena
38+ cu
Iustin
Beatrice1982 spune:
alexutzaa..........sorrrrrryyyyyyyy

nu mai plange nici tu.............
ti-am mai spus, depinde foarte mult si starea bebelui de tine...daca te stresezi, se streseaza si el, si nu e bine deloc, ca nu e linisit......................
ai grija de voi................
lasa ca trec toate! voi sa fiti santosi!!!!!!!!!

bravo alexa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

doamne da sa se faca bebe repede bine si sa stea la mami in brate si sa ai laptic mult............sa creasca bebe mare!!!!!!!!!!!!!
Poze
Bea
38+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!
AMR.....numai Dumnezeu stie....
elena_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui haircut Alexuzza, imi pare rau ca ai trecut prin asta , o sa fie totul bine la operatie, atat de bine cat poate sa fie, trebuie sa ai incredere in personalul de acolo, in medicul tau![]() ![]() ![]() nu mai plec la tara![]() mi-e asa dor de toata lumea de acolo, de ai mei, dar m-a cam durut burtica azi, am avut si multe contractii si mi-e cam frica sa plec din bucuresti si sa stau in fund in masina atata drum, asa ca stam tot in casa, ca de obicei![]() ![]() ![]() 35+ Maia Ilinca |
nu mai fi supi, mai ai 2-3 saptamani pana la termen si dupa poti merge. De ce nu ii chemi pe ei la tine eu asa am facut ...Elena
38+ cu
Iustin
Beatrice1982 spune:
micki micka..........ma bucur ca suntei bine!!!!!!!!!!!!!!
sa cresteti mari!!!!!!!
sa fiti sanatosi!!!!!!!!!!!
Poze
Bea
38+ cu
Ivan Matei
cris_mario spune:
micki ,roco ...ne bucuram mult sa va citim,de altfel ca pe toate proaspetele mamici 

...acum asteptam cu nerabdare pozele 
haircut eu sunt bucuroasa de deiciza pe care ai luat-o si asa ar trebui sa fii si tu,nu sa plngi,nu are nici un rost...nu ai voie sa faci drumuri lungi akm
eu am desfacut bradul si totul pe aici...si akm invat cu mario(adik il invat) cifrele ....cu piese de remi
....si mi-am facut un suc natural(nu am mai baut de mult
)
Andreea
33+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
haircut spune:
Multumesc, Alexuzza, Elena, Bea, Cris

stiu ca e mai bine asa, dar tare mi-as fi dorit sa pot merge, am fost bine saptamana asta si mi-am facut multe planuri, de-aia sunt dezamagita. O sa vina ei pe la mine, dar mi-era pofta de pomana porcului proaspata, asta e, o sa mananc la anu'![]()
trec toate, bb sa fie bine si sa mai stea macar o sapt jumate, sa treaca si sapt 37, apoi o asteptam cu drag
Multumesc inca o data de suport
35+
Maia Ilinca
cris.dogarel spune:
vin si eu la spartul petrecerii
#350;
FELICITARI, VIKINGA SI ALE1212XA!!! SA VA TRAIASCA PUIUTZII!!!
DIN pacate laptopul meu de acasa a sucombat azi dimineata si abia acum a venit sotul cu al lui....
citesc din urma si apoi va zic si ce am facut noi la dr azi
Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 2 sapt.!!
catalutza81 spune:
Alexutzza nu te supara cu prolapsul de valva mitrala, il are si sotul meu ca de altfel si 2% din populatia RO. Eu am mai citit ca ma tot stresa denumirea si nu e ff grav atata timp cat ai un program riguros de mers la dr. o data pe an musai ecocardiograma. Nu iti face probleme, cezariana o sa fie ok pt ca al meu a aflat ca are prolaps dupa o operatie cu rahie, deci nu e periculos pt asa ceva. Depinde ff mult de ce grad ai la prolaps si cat de rapid avanseaza. NU exista tratakment decat chirurgical, adik se schimba valva cu una din titan, dar in niciun caz acuma, si in niciun caz nu avanseaza asa repede povestea. Trebuie sa mai ai grija sa nu ai probleme cu colesterolul si trigliceridele ca sa ingroase peretii arteriali si sa anunti la orice interventie medicala ca ai prolaps. Pacientii cu prolaps indiferent de grad au risc crescut de endocardita acuta(adik contaminarea cu un crocobaur a inimii - de ex streptococ B) si de aceea trebuie administrate preventiv antibiotice inainte de operatie. Chiar si pt o banala scoatere de masea.
Cam asta e tot ce stiu eu, zi-mi Plateea ca esti mandara de mine
.
Am o programare sapt viitoare la eco la Adriana Klein in clinica Polisano, daca o vrea cineva o cedez cu drag. Numa sa imi ziceti ca sa nu a anulez. Astept PM.
Catalutza
34+
Irina
cristies spune:
Buna fetele!!!!
Vreau in primul si in primul rand sa va multumesc tuturor ca sunteti un
de fete extraordinare. Multumesc mult pentru sustinere, o sa vedeti cat de mult a contat cand o sa va povestesc marea epopee.
La fel de in primul rand vreau sa urez bun venit pe lume:

Maria

Arthur

Letizia

Dragos-Andrei

Recuperare rapida si mult laptic mamicilor Tanaion, Danyelana, Vikinga si Ale1212xa!
Noi suntem acasa, bine merci credem, bebe mananca laptic si se stramba la Garmastan (fetele care vor sa alapteze sa dea de la inceput cu el ca altfel bebe se smiorcaie putin) doarme si e frumusel. Bineinteles ca deocamdata ne motivam cu greu de a pleca de la supraveghere, dar incercam sa-i lasam si lui un pic de spatiu si de aer.
Citesc din urma si revin in primul rand cu lucruri care le-ar putea ajuta pe alte fete si apoi cu povestea noastra.
Pupici tuturor si curaj celor care urmeaza! Sentimentul pe care il veti trai prima data cand il vezi pe bebe va va face sa uitati toata nasterea (si cred ca si multe alte chestii urate din viata).
Pentru toate mamicile si burticile de pufuleti:

38+
AMR 2 saptamani!
Bebe e complet dezvoltat. Sa vedem cand o fi pregatit sa ne cunoasca :).
Tati zice sa vii vineri, de ziua bunicului.
Dar tu vii cand stii tu...
Beatrice1982 spune:
fetele noi nu cred ca suntem prea departe de eveniment..............
dupa cum va spuneam aseara am avut doua contractii dureorase, la interval de 3 sferturi de ora.............care tineau cam 2 minute.......
azi iarasi doua la interval de doua ore, timp in care burta nu se intarea, numai durea acolo jos pe la ovare, ca si cand eram pe ciclu in prima zi..............
na, inca dureri in zona inghinala, si si mai jos............
dureri de spateeeeeeeeee
de sele................
se mai intareste burta...................
oare ce sa fac????????
trebuie sa astept sa se intample ceva nu???????????
ori sa fie durerile regulate.............
ori sa se rupa apa
ori ce?????????????????????????????????????
simt ca merg greu..............
ma tin cu mana de burta.........................
plss help meeeeeeeeeeeeeeee
Poze
Bea
38+ cu
Ivan Matei