HAI SAGETUTZA!!! Pufuleti Ian-Feb 2010 (99)
Raspunsuri - Pagina 19
cris.dogarel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pinguinroz La multi ani tuturor burticutelor, mamicilor si pufuletilor! Noi avem dpn 09.01.2010 insa bebe Sara se lasa asteptata. Vroiam naturala dar nu se poate ca bebe are circulara, asa ca marti mergem din nou la control si o sa ne programeze la cezariana. Va urez succes la toate si daca nu va scriu poate agitati majoretele si pentru mine saptamana viitoare. 40 |
pai nu vrei sa ne scrii macar cand stii data programarii cezarienei, sa te treaca fetele pe prima pagina si agitam sigur
??"doar" pentru circulara simpla iti face ceza, sau mai are si alte motive? din cate stiu, de la tripla circulara in sus si uneori nici asa se recomanda ceza

bafta, orice ar alege bebe/doctorul!!
Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR cam 8 zile!
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui haircut Noi plecam la spital sa ma vada cineva, dr a zis ca-s de luat in seama durerile astea si merg la un control, sper sa nu ma opreasca acolo ![]() ![]() ![]() ![]() Vb la intoarcere 35+ Maia Ilinca |
Bafta multa la dr...sa vii cuvesti bune

Andreea
33+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
elena_iulia spune:
| citat din mesajul lui pinguinroz La multi ani tuturor burticutelor, mamicilor si pufuletilor! Noi avem dpn 09.01.2010 insa bebe Sara se lasa asteptata. Vroiam naturala dar nu se poate ca bebe are circulara, asa ca marti mergem din nou la control si o sa ne programeze la cezariana. Va urez succes la toate si daca nu va scriu poate agitati majoretele si pentru mine saptamana viitoare. 40 |
Curaj!!!Elena
38+ cu
Iustin
elena_iulia spune:
| citat din mesajul lui haircut Noi plecam la spital sa ma vada cineva, dr a zis ca-s de luat in seama durerile astea si merg la un control, sper sa nu ma opreasca acolo ![]() ![]() ![]() ![]() Vb la intoarcere 35+ Maia Ilinca |
Bafta!!
sa mai stea bebelina la caldurica. Te asteptam cu vesti bune 
Elena
38+ cu
Iustin
ayanna_xem spune:
Buna dimineata!...la amiaza, ca de obicei. Iar am dormit ca valiza-n gara si bineinteles ca m-am trezit teapana...ma dor toate oasele, mai ales in zona bazinului...sunt amortita rau abia mai misc, dar burtica nu da nici un semn...sta cocotata bine mersi, bebelina face balet...
Ia sa vezi cand m-or pali si pe mine simptomele travaliului, atunci sa vezi distractie. Deocamdata ma informez de la voi si ma pregatesc sufleteste pentru orice...ca uite cum vin surprizele: azi e sagetutza la rand.
Sa scot si eu niste fete vesele

Hai sagetutza!!! Nastere usoara, bebe sanatos si mancacios!!! Sa te refaci repede!

Am citit din urma, dar nu mai tin minte mare lucru... numai clatitele Plateei mi-au ramas in cap. Acuma sa vad pe cine mituiesc si eu sa-mi faca poftele, ca na...prea i-am menajat pe toti sarcina asta ca n-am avut deloc cu pofte, dar de cand cu mesajele Plateeei...
38+ cu strumfita
Daria-Ioana
pozicile_ mele
Revelion 2010
cris.dogarel spune:
Lorex, ALexutzza, v-am suparat asa de tare?

ca mie DOGAREL imi zic doar vreo 2 tipe de la serviciu care nu prea ma suporta si numai la ele ma gandesc cand vad mesajele de la voi

Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR cam 8 zile!
cris_mario spune:
curaj si multa sanatate,dar poate ne mai scrii...are dreptate cris..mkr data exacta....si cv vesti despre tn

Andreea
33+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 nu, nu cris mario, nu faci tu mare lucru................ nu, nu............... sa te si cred...hm? ![]() ![]() Poze Bea 39+ cu Ivan Matei Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!! ![]() AMR.....numai Dumnezeu stie.... ![]() |
nu fac promit...in plus ca nu am lasa nimeni
..ma pregatesc Andreea
33+
cris.dogarel spune:
vad ca azi e sarbatoare dubla la COnstanta: Natalia si ALena implinesc o luna!!

LA MULTE LUNITE, SANATOASE SI MANCACIOASE, PRINTESELOR!!

Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR cam 8 zile!
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 ai uitat si tu cris mario sa pui center........a????????? ![]() asa patesc si eu!!!! la noi e soare............parca vine primavara!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sunt mai mult de 16 grade afara!!!!!!!!!!!! Poze Bea 39+ cu Ivan Matei Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!! ![]() AMR.....numai Dumnezeu stie.... ![]() |
daaaa mereu uit
....de cele mai multe ori editez...dar akm am uitat.....
Andreea
33+