HAI SAGETUTZA!!! Pufuleti Ian-Feb 2010 (99)
Raspunsuri - Pagina 18
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gratiana77 MESAJ DE LA TANA: Sunt tot in spital. Nu stiu cand imi da drumul, oricum saptamana viitoare. Fetita e dragalasa si ar fi si mancacioasa dar deocamdata am doar celostru.Stau cu ea mult la san, sper sa vina repede laptele ca altceva in maternitatea asta nu primeste. Va pup pe toate si mult curaj fetelor care trebuie sa nasca. 36+ (Amaris-Stefania)AMR 4 saptamani! poze |

si mult laptic sa vina!
36+
Yannis
Beatrice1982 spune:
nu, nu cris mario, nu faci tu mare lucru................
nu, nu...............
sa te si cred...hm?![]()

Poze
Bea
39+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!
AMR.....numai Dumnezeu stie....
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui sagetutza s-ar putea sa fiu eu.... raportez sangerare... sunat dr... chemat la spital la 8.. el intra de garda... eu fac bagaj 39+ Maia -Teodora (gata... am stabilit) |

[size=6]HAI SAGETUTZA! BAAAAFTAA!!!

36+
Yannis
alexutzzza spune:
RATUSCA tu nasti la MedLife sau unde?
RATUSCA si DOGAREL voi v-ati interesat daca din suma totala deconteaza statu ceva? mie mi-a zis cineva ieri ca euroclinic are contract cu casa de asigurari si ca ptr internari si interventii chirurgicale da statu 2200 RON daca aduci adeverinta de salariat, cik sa intreb la biroul de internari, Nu am intrebat ieri ca nu era nimeni acolo si eu eram cu draci si dureri de mana si am plecat, dar intentionez sa cercetez ... voi ce stiti?
36+
Yannis
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 alexutza ce faci???????????????????????? mai bine????????? Poze Bea 39+ cu Ivan Matei Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!! ![]() AMR.....numai Dumnezeu stie.... ![]() |

sarutmana de intrebare, sunt bine, eu sunt mai ceva ca pisicile, din fericire cad mai mereu in picioare. Ieri am avt treaba prin casa si nu am avt timp sa pun nimic la vena si azi am o vanataie dar destul de mica, ma asteptam sa fie mai nasol ca ieri ma durea rau locul si aveam cam 2 cm de vena care se vedeau vinetii rau si gros, azi a scazut vinetiul
. Tu? numeri contractiile?
36+
Yannis
pinguinroz spune:
La multi ani tuturor burticutelor, mamicilor si pufuletilor!
Noi avem dpn 09.01.2010 insa bebe Sara se lasa asteptata. Vroiam naturala dar nu se poate ca bebe are circulara, asa ca marti mergem din nou la control si o sa ne programeze la cezariana.
Va urez succes la toate si daca nu va scriu poate agitati majoretele si pentru mine saptamana viitoare.
haircut spune:
Noi plecam la spital sa ma vada cineva, dr a zis ca-s de luat in seama durerile astea si merg la un control, sper sa nu ma opreasca acolo

Vb la intoarcere
35+
Maia Ilinca
cris.dogarel spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza RATUSCA tu nasti la MedLife sau unde? RATUSCA si DOGAREL voi v-ati interesat daca din suma totala deconteaza statu ceva? mie mi-a zis cineva ieri ca euroclinic are contract cu casa de asigurari si ca ptr internari si interventii chirurgicale da statu 2200 RON daca aduci adeverinta de salariat, cik sa intreb la biroul de internari, Nu am intrebat ieri ca nu era nimeni acolo si eu eram cu draci si dureri de mana si am plecat, dar intentionez sa cercetez ... voi ce stiti? 36+ Yannis |
cand am intrebat eu in toamna la euroclinic la internari nu aveau contract cu casa si deci nici vorba de deducere.
la CMU au, dar reducere e...200 euro

. 2200 de ron mi se pare supeeeer.Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR cam 8 zile!
cris.dogarel spune:
| citat din mesajul lui haircut Noi plecam la spital sa ma vada cineva, dr a zis ca-s de luat in seama durerile astea si merg la un control, sper sa nu ma opreasca acolo ![]() ![]() ![]() ![]() Vb la intoarcere 35+ Maia Ilinca![]() |
bine faci. bafta!, chiar daca te opreste, e pentru binele tau si al bebelinei
Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR cam 8 zile!
dobreclaudia spune:
buna
am cateva lucruri f. utile de vanzare de la fetita mea, unele sunt noi, la preturi f. mici:
- premergator chicco
- casca protectie cap bebe
- portbebe-paturica gros
- ham jane nou
- perna alaptat Quelle
- lucruri 3-9 luni
http://www.flickr.com/photos/38104510@N05/sets/72157622967366434/
comenzi pe mail la dobre_claudia@yahoo.com