HAI SAGETUTZA!!! Pufuleti Ian-Feb 2010 (99)
Raspunsuri - Pagina 17
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lia_2009 Am intrat sa va salut si felicit mamicile care au deja pufuletii in brate. ![]() Azi am vb cu Petra Tarcan si va saluta si ea este acasa si cand se va simti mai bine ne va povesti cum a fost nasterea. Vad ca din cele prezente pe forum a venit randul lui Bea si al meu. Eu de 2 zile merg mai greu, nu-mi gasesc locul, abea mai stau pe scaun mai mult stau intinsa sau sprijinita de perne mi-am facut bagajul si astept ca si Bea, dar as vrea sa mai stea la dospit vre-o sapt si ceva. Doamne ajuta sa avem nastere usoara si bb sanatosi. 38 sapt ![]() |
NASTERE USOARA , MULTA SANATATE si CURAJ! 

36+
Yannis
Beatrice1982 spune:
FELICITARI SI DIN PARTEA NOASTRA PENTRU SOT DE ALE1212XA......oare al meu o sa va scrie voua??????????
sunt curioasa..................ca va dati seama ca le are si el cu forumeala....................:))
tana sa vina lapticul cat mai repede!!!!!!!!!!!!!!!!!
laltitica..ce pot sa spun???????????????
doamne ajuta si sa il aiba in paza pe bebelusul vostru.........
ne rugam pentru voi............
pe mine ma doare fifi de abia pot sa merg............
Poze
Bea
39+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!
AMR.....numai Dumnezeu stie....
cris_mario spune:
am terminat de recuperat
cris,plateea nu va mai ganditi la asemena lucruri akm...nu va vreau deprimate...nici eu si nici bebeii 
elena felicitari ptr steluta
eu fug sa pap,sa-mi termin treaba si apoi plec sa-mi aleg culoarea ptr dormitor...adica nuanta de verde
....si ne apucam de demolat 
Andreea
33+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Beatrice1982 spune:
plateea e bine sa nu asculti asemenea tampenii de la tot felul de oameni, ca daca ar fi sa ne luam dupa toti si dupa toate unde am ajunge?
sa ne spanzuram ca asa-i lumea, nu????????????
altadata cand o sa se mai intample, te rog sa spui frumos acelei persoane, sa taca din gura, ca tu nu ai chef sa asculti asemenea aiureli, daca tace bine, daca nu, te iei frumos si pleci...........
nu-i voie sa bagam in seama asemena lucruri............
trebuie sa fim optimiste si sa avem inceredere in doamne-doamne ca ne va ajuta, sa ne tinem puii sanatosi in brate si gata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ai inteles?????????????????????
alexutza ce faci????????????????????????
mai bine?????????
Poze
Bea
39+ cu
Ivan Matei
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui lorex Alexutzza si Dogarel, ce mai aventuri povestiti, sunteti amuzante.Oricum Alex, trebuia s-o iei de cap pe aia de la prima intepatura dupa ce ti-a zis ca tu esti de vina, trebuia sa iei de la ea niste sange daca tu "nu ai" ![]() _ Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 32+ ....11 kile cu Bombonica noastra |
LOOOOL! asta ai lipsea! sa vampirizez asistentele! Uite asta chiar mi-a scapat pana acuma!

Uite ca eu am folosit balsam, special de bebe, hainele sunt incredibil de moi, sper sa nu fie sensibilos bebe la balsam, oricum nu e f parfumat, iroase a...bebe si e testat , hipoalergenitc etc...
acum... Dumnezeu cu milaLa etichete nu m-am gandit deloc! Si sunt maricele, dar f moi (95%) din haine sunt de la Mothercare....sa ma apuc sa le tai? Io astepta sa vad bebe cum se simte cu ele si ma decid dupa aia
36+
Yannis
Beatrice1982 spune:
| citat din mesajul lui cris_mario am terminat de recuperat cris,plateea nu va mai ganditi la asemena lucruri akm...nu va vreau deprimate...nici eu si nici bebeii ![]() elena felicitari ptr steluta eu fug sa pap,sa-mi termin treaba si apoi plec sa-mi aleg culoarea ptr dormitor...adica nuanta de verde ....si ne apucam de demolat ![]() Andreea 33+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
tu faci ce faci, dar tot nu vrei sa stai locului, a??????
ei , ei ,ei!!!
Poze
Bea
39+ cu
Ivan Matei Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

cris_mario spune:

HAI SAGETUTA !!! CURAJ !!!

Andreea
33+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris_mario spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Beatrice1982
tu faci ce faci, dar tot nu vrei sa stai locului, a?????? ei , ei ,ei!!! Poze Bea 39+ cu Ivan Matei Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!! ![]() AMR.....numai Dumnezeu stie.... ![]() |
esti o scumpa
...nu fac eu mare lucru 
Andreea
33+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui ratusca_mica Intrebare de baraj (este ora neuronului stingher...): la carucior (pe care evident nu ne-am vrednicit sa il desfacem, dar planuim la un moment dat... ) trebuie scoase husele si spalate chiar daca e nou? (bine, presupunand ca are huse de scos...)si aceeasi intrebare si pentru scoica, mai ales pernita aceea speciala pentru 0 luni? Ratusca 37+ ![]() AMR 1 SAPTAMANA - 4 zile and counting (oare da la socoteala? )POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME... |
Eu am desfacut caruciorul, dar nu am spalat nimic, bebe oricum nu sta cu pielea in carutz, in carutz oricum pui o paturica, nu pui bebe direct, io asa stiu....
Eu pe langa paturici mai groase de invelit bebe am si niste paturici mai subtiri din astea speciale de...gen infasat bebe sau pus in carucior...nu ma intreba cum de le am, sotu le-a cumparat din Grecia, i-au explicat vanzatoarele ce ii trebuie ca eu sunt pe dinafara...
(deh imagineaza-ti au vazut probabil un barbat singur la cumparaturi si au zis sa ii incarce factura ca astia iau toate prostiile oricum
36+
Yannis
Beatrice1982 spune:
ai uitat si tu cris mario sa pui center........a?????????
asa patesc si eu!!!!
la noi e soare............parca vine primavara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sunt mai mult de 16 grade afara!!!!!!!!!!!!
Poze
Bea
39+ cu
Ivan Matei

cu
) trebuie scoase husele si spalate chiar daca e nou? (bine, presupunand ca are huse de scos...)