HAI SAGETUTZA!!! Pufuleti Ian-Feb 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

unboticutz, cred ca doar tu si vikinga ati ajuns la 40+ pana acum:

ratusca, stii cumva ce tampoane au acolo si daca poti lua si acasa? eu am uitat sa intreb, stiam mai de mult ce tip, dar... am uitat. cert e ca nu mi-am cumparat pentru acasa, am doar un pachet de oluiz, ramas de la o hemoragie de acu' un an

btw, v-am zis ca Ema vine la fix un an de cand am pierdut prima sarcina "lipita" dupa ce am scos steriletul? anul trecut in ianuarie mi-a venit un fel de ciclu, intarziat vreo 3 zile, dar care a tinut... 2 saptamani. dupa diagnostice gresite (anexita, etc) si 7 medici, mi-au facut chiuretaj biopsic si am constat ca fusese o sarcina.

Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR cam 8 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Neata si de la noi

HAI SAGETUTA!!! NASTERE USOARA SI REFACERE RAPIDA!!!!

Noi tot cu dureri de burta si spate, e posibil sa fie pentru ca ieri dimineata m-am trezit cu burta coborata tare si sa apese altfel pe ligamente si ce-o mai fi pe acolo??? Am si contractii, da-s neregulate si numai unele sunt dureroase

Plateea, sotul meu iti multumeste ca i-am mai adaugat ceva pe lista de atributii de azi: clatite

35+ Maia Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

lalitica suntem alturi de tine toate si ne rugam sa fie bine....ar trebui sa mai intri pe aici sa ne tii la curent....o vb buna nu strica niciodata

Andreea 33+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Am revenit cu noutati,bebele e bine , a luat nota 9, mamica si tati l-au vizionat, mami chiar l-a pupat, era bucuroasa si parca s-a mai destins oleaca la vederea bebelului, altceva ce sa va mai zic? multumim toti trei ptr incurajari si ptr pumni tinu-ti stransi

-----------------------------------------
37+ cu Dragos-Andrei

felicitari ptr vestile bune si multumim ca ne tii la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Elena iulia, felicitari pentru steluta, la mai multe

35+ Maia Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena_iulia

Am si eu steluta!!!!! Poate asta astepta si bebe

Elena 38+ cu Iustin

FELICITARI PT STELUTA SI LA CAT MAI MULTE!!!

37+ (Amaris-Stefania)
AMR 3 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

aaa... mai trebuie sa mai zic cate ceva:

FELICITARI, sotul lui ale1212xa, multumim tare mult ca ne tii la curent cu noutatile, sa-ti traiasca mult si bine si sanatos bb, si sa va bucurati de noul membru al familiei!

cris.d... nu stiu pt tine cum sunt amintirile astea, dar eu am o sarcina pierduta, in antecedente, cu un bb care de craciun ar fi trebuit sa implineasca 6 anisori, si... mi se rupe inima si ma ia cu nebunii de fiecare data cand imi amintesc. am devenit si f sensibila la subiectul asta, nu pot pur si simplu sa ma descurc cu problemele in sfera asta, si mai ales acum, cat sunt gravi. singura data cand am bocit de s-a speriat sotul, ca nu ma mai opresc ever, a fost cand mi-a povestit o femeie idioata si fara suflet, niste... prostii, pe care nu are rost sa le reproduc aici. asta ma intrebam acum, daca pt voi toate care ati trecut prin asta e la fel de dureros subiectul, sau doar eu sunt "cu capul"...

haircut..., pun pariu ca multi soti ma "au" la suflet, de acum! dar... in orice caz, multe salutari, si... adu-mi aminte sa nu divulg never adresa de acasa, sa nu ma trezesc cu "musafiri"...

37+ cu bbTo...+ 6 kg, ... + ultimul neuron, si ala... blond! si multa speranta la DD

AMR teoretic 3 sapt. , practic... mai stam si prelungim suspansul...!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andaluza66

Lalitica ma rog sa aveti parte de o minune ...
ratusca_mica eu am desfacut cu totul scoica si am spalat la masina tot ce nu era de plastic (husa, pernita, aparatoare), chiar si partea de plastic (cadrul) l-am clatit bine in cada cu apa calda ... de carucior inca nu m-am ocupat - o sa-l scoata din cutie tati dupa ce ne intoarcem de la spital
... cat despre etichetele de la hainute - am taiat tot ce-am prins; n-am lasat niciuna!
... mi-a fost mai greu cu tampoanele ale de vata - dintr-un pachet de 200gr si o fasa (apropo nu am gasit pe nicaieri fasa STERILA sau tifon STERIL de dimensiuni mai mari, asa ca am folosit una nesterila - O FI OK SI ASA???) am facut numai 5 tronsoane ... asa ca ma intreb - le-oi fi facut prea mari?

39 ;)
AMR .... dar sper sa aiba rabdare pana pe 18 ian cand se intoarce dr noastra

din cate stiu eu nu exista tifon steril...le faci asa si sa ai la tn la spital comprese sterile si pui deasupra(pe partea care sta fifi)

avem pe mail-ul comun niste poze in care ne invata cum sa le facem...dar eu zic sa "probezi" unul ca sa stii kt iti trebuie de mare...eu asa am facut

si eu am taiat si tai toate etichetele

Mergi la inceput

gratiana de vestile despre Tana...ne rugam sa vian lapticul mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricel79

Fetelor, voi de unde luati INFACOL ?

Si inca o intrebare - UMIDIFICATOR - de care, de unde? A studiat cineva "piata" umidificatoarelor? Eu la Roxana nu am avut, nici nu a fost cazul din cate am vazut dar acum cu ea la gradi si bebe mic acasa, respectiv cu viruseii de pe la gradi, ma gandesc sa ma pregatesc de orice si sa iau umidificator.

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 33+

umidificator eu am vrut cu orice pret sa il iau pe cel de la AVENT dar nu il gasesc pe stoc nici aici nici in grecia nici in anglia oricat ar costa (se ajunge si la 600 si ceva de lei!!!) am aflat ca cik nu se mai fabrica. Noi vroiam aventul din cauza formei , restu mi se par idioate si cam farfurie zburatoare. Ce am gasit asemanator ca forma cu aventul este asta: http://www.domo.ro/Electrocasnice/Home_Comfort/Umidificator_aer/Westwood/Umidificator_ultrasonic_Westwood_HY-4803 pe care l-am si cumparat, e acasa de 10 zile isi face treaba fantastic fara nici un sunet, nu se aude nimic , da nimic! si avand rez de 6 litri e perfect ptr ca la ce uscaciune e la noi in casa baga mititelu apa la greu si si asa cu rez de 6 litri cam la 12-14 ore ii pui apa, nu vreau sa stiu cum era daca era mai mic. Eu il recomand, si dupa cum se vede pretul il recomanda si el

36+ Yannis

Mergi la inceput