HAI SAGETUTZA!!! Pufuleti Ian-Feb 2010 (99)
Raspunsuri - Pagina 15
plateea spune:
'neata, fetele! daca promiteti ca faceti ca fluturasii va dau azi poerite dubla de clatite pufoase umplute cu crema de branzica dulce si aromata cu stafide, innecate la cuptor in frisca lichida cu cocos, la care asortez un pahar mare de lapte cu fistic! 

am ajuns fix la timp sa urez 

HAI SAGETUTZA!!!! VINE BEBE! 

asa... dastefa... mie mi se pare enorm cat ai tu de luat acolo. intreaba cati m are fiecare plic, apoi suna la dr si verifica nr de m, nu de plicuri, ca difera. dar... ce spui tu acolo... e cam bataie de batjocura! verifica, te rog, sa nu dai banii aiure, ca nici nu mai ai ce face cu ea apoi!
ratusca, sigur o sa te prinzi ce si cum e cu spalatul lui bb cand o sa stai in spital. daca vezi o data, te lamuresti instant. nu e nici greu, si nici chestie de inginer la NASA. o sa iti intri in mana imediat!
o zi buna va doresc, plina de pufuleti sanatosi si la termen, si intelegere in casa!
37+ cu
bbTo...+ 6 kg
, ... + ultimul neuron, si ala... blond!
si multa speranta la DD 
AMR teoretic 3 sapt.
, practic... mai stam si prelungim suspansul...!
cris.dogarel spune:
PLATEEA, nu am uitat, dar nu am mai fost la maternitate, ci doar la clinica, la control. teoretic merg la maternitate cand nasc si, daca nu uit
, intreb atunci. mai da-mi un sms cam a doua zi dupa ce nasc, sa-mi amintesti, ca oi pierde atunci si ultima urma de neuron..
LOREX, poate pentru ca am vrut sa nasc natural, dupa cezariana de la ana, aproape ca gasisem un dr. care sa accepte sa incercam, dar lucrurile au luat o alta intorsatura, asa ca... doar daca nu am vreun travaliu extrem de scurt si nu apuca dr. sa ma taie 
RATUSCA, eu zic sa nu te mai stresezi cu bagajul: mergi si vezi ce-ti dau si daca nu-ti convine, aduce sotul.. si eu am oroare de camamsi, dar stiu de la prima ca nu poti purta pantaloni, mai ales la ceza...desi de cand am ajuns acasa eu nu am mai pus camasa
BEA, stationar, cam liniste. azi-noapte de cate ori m-am trezit (vreo 5) am stat sa o simt pe mica cum misca, pt ca mi-a attras si dr atentia sa o monitorizez si acum am piticul pe creier, ca nu ma mai da asa de pereti ca acu' cateva zile. linistea dinainte
Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR de la 1 la 9 zile!
ratusca_mica spune:
Neata din nou!
Multumesc de raspunsuri, ma duc sa spal toate cele de la scoica, sper sa nu iasa culorile, ca e albastru inchis cu bej so... 
Mai am doar un rand de hainute de bebe si gata am terminat cu spalatul, urmeaza calcatul
Pfuiiii, ce distractie pe mine...
A, sa nu uit egoista de mine!

HAI SAGETUTZA!!! NASTERE USOARA, BEBE SANATOS SI MANCACIOS SI FABRICA DE LAPTE LA PUTERE MAXIMA!!!

Ratusca
38+ 
AMR 0.5 SAPTAMANI - 3 zile and counting (oare da la socoteala?
)
POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...
plateea spune:
cris. d, 

cat despre camasi... eu am fost si am intrebat la spital unde o sa fiu internata dupa ceza. am pregatite 3 camasi frumi rau, cu dantelute, cu figuri, din bbc din ala fin si moale sa nu imi fie cald, sa ma simt bine cu ele, cu nasturi pana la... buric... si-mi zice asistenta ca la ei trebuie sa merg cu... pijamaleeee...

. acum, trebuie sa ma apuc de cumparat pijamale. oricum, mai intreb o data luni cand merg sa il ascult pe bbTo, da... mi-a cam cazut lumea in cap. oricum, daca e asa, si ma lasa cu pijamale, l-am prins pe DD de un picior, ca eu nu suport camasile nici sa le vad in poze!![]()
![]()
37+ cu
bbTo...+ 6 kg
, ... + ultimul neuron, si ala... blond!
si multa speranta la DD 
AMR teoretic 3 sapt.
, practic... mai stam si prelungim suspansul...!
ratusca_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris.dogarel RATUSCA, eu zic sa nu te mai stresezi cu bagajul: mergi si vezi ce-ti dau si daca nu-ti convine, aduce sotul.. si eu am oroare de camamsi, dar stiu de la prima ca nu poti purta pantaloni, mai ales la ceza...desi de cand am ajuns acasa eu nu am mai pus camasa ![]() Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)poze AMR de la 1 la 9 zile! |
A, am sunat acum 10 minute la receptie cu intrebari din alea inteligente. Cica imi dau si camasa de alaptat si halat si papuci si tot ce vreau eu. Bine, a zis (normal de altfel), daca am preferinte speciale la cum sa fie halatul (a se citi cu cristale Swarovski
), pot sa vin cu ele de acasa, acuma na...Ratusca
38+ 
AMR 0.5 SAPTAMANI - 3 zile and counting (oare da la socoteala?
)POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...
elena_iulia spune:
Buna dimineata!!!
Venim si noi dupa inca o noapte alba, desi bebic e linistit. Daca nu m-ar durea toate oasele poate as dormi si eu
.
Scot si eu niste agitate (
m ajung la timp macar o data)

Hai Sagetutza!!!! Curaj!!!

Elena
38+ cu
Iustin
cris.dogarel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ratusca_mica
A, am sunat acum 10 minute la receptie cu intrebari din alea inteligente. Cica imi dau si camasa de alaptat si halat si papuci si tot ce vreau eu. Bine, a zis (normal de altfel), daca am preferinte speciale la cum sa fie halatul (a se citi cu cristale Swarovski ), pot sa vin cu ele de acasa, acuma na...Ratusca 38+ ![]() AMR 0.5 SAPTAMANI - 3 zile and counting (oare da la socoteala? )POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME... |

Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR de la 1 la 9 zile!
cris_mario spune:
abia acum va spun si eu buna dimineata...a fost soacramea la noi la cafea si akm a plecat.....si tre' sa recuperez si apoi sa ma apuc de ordine prin ksa..am bagat si al spalat k am o tona de rufe murdare...
Andreea
33+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze