HAI SAGETUTZA!!! Pufuleti Ian-Feb 2010 (99)
Raspunsuri - Pagina 20
cris_mario spune:
fetelor eu respir foarte greu de azi dimi
...de obicei mi se intampla seara...oare sta prea sus printesa?
Andreea
33+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris_mario spune:
eu o sa plec la cumparaturi...daca da sagetutza msj ti-l pot trimite tie cris.dogarel?
Andreea
33+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Beatrice1982 spune:
haircut sper sa nu te tina acolo..........
ai grija de tine
daca e ceva sa ne anunti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ok cris mario..........treaba ta.........
dar ai grija de voi!!!!!!!!!!!!!
pinguinroz.......nastere usoara!!!!!!!!!!
sa ai un bebe sanatos!!!!!!!!!!!!!!!!!
pe mine asa ma dor oasele acolo jos jos..............ca abia pot sa merg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aoleu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cris dogarel asa si asta mic al meu............
tre sa pun urechea sa il ascult..............
oare chiar nu vrea sa se nasca si om depasi si noi termenul??????????
desi mi-e cam greu sa cred, ca daca tot ma doare ici colo, mai isi face aparitia si o contractie de aiai adevarata....................tot nu suntem tare departe......nu?
sau ma poate tine mult si bine starea asta?????????
Poze
Bea
39+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!
AMR.....numai Dumnezeu stie....
cris.dogarel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_mario eu o sa plec la cumparaturi...daca da sagetutza msj ti-l pot trimite tie cris.dogarel? Andreea 33+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
mergi linistita. mi+a dat si dimineata, dar...ca de obicei, ai fost mai harnicutza

Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR cam 8 zile!
cris.dogarel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 cris dogarel asa si asta mic al meu............ tre sa pun urechea sa il ascult.............. oare chiar nu vrea sa se nasca si om depasi si noi termenul?????????? desi mi-e cam greu sa cred, ca daca tot ma doare ici colo, mai isi face aparitia si o contractie de aiai adevarata....................tot nu suntem tare departe......nu? sau ma poate tine mult si bine starea asta????????? Poze Bea 39+ cu Ivan Matei Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!! ![]() AMR.....numai Dumnezeu stie.... ![]() |
pai prea mult nu te poate tine, maxim 41-42 de saptam, apoi il scoate dr, iar "bine" nu stiu daca ti-e daca o sa mai tina asa inca vreo 2 saptam
. eu sigur nu ajung la termen, ca pe 18 maxim o scoatem pe pitica, adica la 38s jumate, dar tu, fiind si la prima sarcina, poti ajunge la 40+. pt ca nasti natural, cel mai bine e sa vina Ivan cand vrea el
Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR cam 8 zile!
cris_mario spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
mergi linistita. mi+a dat si dimineata, dar...ca de obicei, ai fost mai harnicutza ![]() Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)poze AMR cam 8 zile! |
e perfect atunci....pupici

Andreea
33+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui dastefa
nu mai tin minte ce ai tu pe listuta pt cezariana(stiu parca e mai decenta din motiv de medic care iti e nasa) ai cumparat si ata chirurgicala? si daca da-cat? si cat te-a costat? Mihaela 37+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006asa creste Daria |
Am avut pe lista urmatoarele:
-Ser fiziologic 8X 500 ml e cam 3 lei buc
-Branule 2 buc(roz sau albastre)- de-asta am facut rost fara bani
-Perfalgan 4 flac 10 lei buc
-Cefort 3 fiole asta era cam 15 lei buc (mi-a adus cineva fara bani)
-Betadine de 30 ml 14 lei
37+
Teodor AMR 13 zilewww.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui alexutzzza
umidificator eu am vrut cu orice pret sa il iau pe cel de la AVENT dar nu il gasesc pe stoc nici aici nici in grecia nici in anglia oricat ar costa (se ajunge si la 600 si ceva de lei!!!) am aflat ca cik nu se mai fabrica. Noi vroiam aventul din cauza formei , restu mi se par idioate si cam farfurie zburatoare. Ce am gasit asemanator ca forma cu aventul este asta: http://www.domo.ro/Electrocasnice/Home_Comfort/Umidificator_aer/Westwood/Umidificator_ultrasonic_Westwood_HY-4803 pe care l-am si cumparat, e acasa de 10 zile isi face treaba fantastic fara nici un sunet, nu se aude nimic , da nimic! si avand rez de 6 litri e perfect ptr ca la ce uscaciune e la noi in casa baga mititelu apa la greu si si asa cu rez de 6 litri cam la 12-14 ore ii pui apa, nu vreau sa stiu cum era daca era mai mic. Eu il recomand, si dupa cum se vede pretul il recomanda si el 36+ Yannis |
Am si eu o intrebare?
CAnd ajunge la umiditatea optima se opreste?
Sau functioneaza in continuare?
37+
Teodor AMR 12 zilewww.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu
pinguinroz spune:
Nu stiu inca data cezarianei ca ma duc la control din nou pe 12 si atunci stabilim.
Intr-adevar nu doar circulara a schimbat optiunea ci si fractura mea de coccis ma cam incurca.
Va pup pe toate fetele, sunteti minunate. Va tin la curent.
ayanna_xem spune:
BEA am si eu niste dureri de fifi...aoleoooo...mai ales cand merg, parca-s ratza. Dar dureri de burta din alea ca la ciclu inca n-am avut. Iar bebelina mea e pozitionata in asa hal ca nici nu ma lasa nici sa respir, ca imi impinge in coaste, si nici sa merg, ca ma impinge la fifi. OF! dar totusi incerc sa ma bucur si de senzatiile astea ca-s unice si nush daca ma mai intalnesc cu ele...sotul meu se amuza teribil cand ma vede cum merg si ma tachineaza, dar stiu ca o face cu drag.![]()
Ziceai c-ai visat ca mergeai cu trenul si probabil o sa faci drumul spre spital. Stai linistita, ca treaba asta cu visele e mult mai complicata decat ne-o imaginam noi..iar interpretarile alea babesti sunt mai mult de distractie. Si eu visez muuuuuuuult si de cele mai multe ori intrec orice SF in materie de scenariu...dar cik e bine sa visam, ca in vis rezolvam multe "probleme" din viata noastra de zi cu zi pe care de multe ori nu le constientizam. Toata lumea viseaza, numai ca unii isi amintesc iar altii nu.
De cate ori am visat io ca am nascut cred ca ar fi trebuit sa am o duzina de puradei pana acum.
Dar nici nu ma mai chinui sa interpretez ce-o fi insemnand, le las sa-si faca treaba si sa rezolve singure ce cred ele ca e de rezolvat in subconstientul meu gravid.
CRIS, PLATEEA am citit despre sentimentele voastre legate de sarcinile pierdute. E normal sa va amintiti si sa va doara aceste amintiri, mai ales acum cand intreg sistemul nostru de senzatii e mult mai vulnerabil, dar odata cu venirea bebelusilor toata atentia voastra o sa fie focalizata pe el si o sa va fie mai usor chiar daca amintirea aceea urata o sa fie mereu prezenta acolo. 
HAIRCUT, bafta multa la spital...sa vii inapoi cu vesti bune...msa dea Domnul sa mai stea bebe acolo la caldurica la dospit ca e prea devreme sa scoata nasucul afara.
si sa fie bine!
ENENA-IULIA felicitari pentru steluta. Acuma am observat ca am si eu una, nu stiu cand a aparut...dar ma bucur ca o am, desi nush exact ce reprezinta.![]()
Vreau sa le urez si eu
printeselor lui LARISEL la sarbatorirea primei lor lunite de viata!!! Sa fie sanatoase, sa creasca mari si sa aiba o viata binecuvantata!

Vroiam sa mai zic ceva cred, dar deja m-am intiiiiins...dar na, daca n-am alta ocupatie. Mama a facut mancarica, sotul a facut curat, masina a spalat.....io n-am decat sa stau pe net la taclale sau sa dorm, dar daca dorm ziua nu mai pot dormi noaptea...asa ca mai bine va 'chinui' pe voi.![]()
Pupici la toate burticutele.
38+ cu strumfita
Daria-Ioana
pozicile_ mele
Revelion 2010

Daria-Stafania-16.11.2006