Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 18
ela-anda33 spune:
Buna dimineata!
Oana, am si eu aceasta problema cu pulsul foarte marit , iar tensiunea o am destul de mica 8 maxim 9. medicul meu de familie a zis ca este o tahicardie indusa de sarcina.
Ela
20+ si mami de Alexandru
ela-anda33 spune:
Cris, multumim de cafeluta, chiar aveam nevoie si cu atat mai mult de gustarica. in legatura cu kg eu am plecat de la 61 si am ajuns la 67(si sunt doar la jumatatea drumului, 21 saptamani).
Ela
20+ si mami de Alexandru
M&M spune:
Am modificat listuta!!!
Gabriela, A-rose, bine ati venit!!! Sunteti in listuta ..
Adinutzza, felicitari pentru
Daca poti sa mai scrii o data datele tale sa te trec in lista..![]()
Ale, am modificat si la tine...
Poate ca bebe e in continuare [ baietel], dar nu s-a vazut bine la eco;
Cris, spor la invatat! iau si eu o
fiindca am un somn in mine!!...
Nicoleta, am dat 3000 de lei acum 2 ani pe carucior. Noi l-am cumparat de la Miniblu, dar am vazut ca au si la Kika!!!
Apropos, in Kika am vazut multe modele de carucioare pentru copii de la mai toate firmele si la preturi mai mici decat cele din alte magazine., Daca aveti timp si ajungeti in zona dati o fuga. Noi vazusem scaun de la masa de la Chicco, dupa ce i l-am cumparat lui Mihaita anul trecut de la Chicco, cu vreo 70 de lei mai ieftin la Kika.
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
21+ cu
Matei Stefan
Crissy_C spune:
Neatza burtici!
Si mie mi-e un somn ![]()
, ca am facut ochisori pe la 6 si de atunci, nici vorba sa mai adorm pana a sunat ceasul la 8.00. Voi cate
beti pe zi? Ca tare as mai bea-o si pe a doua 
Gabriela, bun venit si felicitari pentru 
Adinutzza, felicitari pentru
Si eu am grupa AB4 pozitiv, eu stiu ca e cea mai buna grupa de sange, in sensul in care acceptam sange de la orice alta grupa, dar nu dam mai departe decat tot la AB4
! Asta ar trebui sa fie de bine, nu?
Mi-au raspuns cei de la World Champions Club legat de programul sedintelor de aqua materna! In primul rand, se pare ca trebuie sa te prezinti cu un aviz scris al medicului care iti urmareste sarcina, ca sa se asigure ei ca nu ai probleme de sanatate. Iar programul este L, Mi, Vin 18.00 - 19.00, S si D de la 10.00 - 11.00. Eu as vrea sa merg, suna ok ca si program, poate ne vedem pe acolo!!
Cristina, fericita
18+ cu
Patricia
corinasmile spune:
Neatza fetelor!!!
Va multumesc tuturor care mi-ati raspuns la subiectul de creme pentru burtici si aquagym! 
Bine ati venit
noi, sa fiti sanatoase si norocoase in sarcina asta! ![]()
Ce m-am bucurat sa citesc despre urmatoarea editie Baby Expo, chiar ieri ma intrebam daca mai prindem vreuna in termen. La ultima (in noiembrie parca), era prea devreme pentru cumparaturi, am fost doar pt documentare si acum ma gandeam cu groaza ca va trebui sa iau la picior toate magazinele cu produse pt copii, pt ca si eu sunt genul care trebuie "sa puna mana", inainte de a cumpara ceva ![]()
De pe net comand doar carti sau chestii pe care le-am vazut in realitate si stiu cum arata.
Ce bine ca vor fi iar toate patuturile/carucioarele/caditele & stuff adunate intr-o singur loc, ba chiar f aproape de casa mea 
Va doresc o zi cat mai buna tuturor 
Corina
16s+ cu Maria 
Onana spune:
Neata, dragelor!
Hmmm, binevenita
, multumim Cris! Eu beau una maaare cu lapte, dar mananc si ciocolata si mai scap si la cate un pahar de cola cand si cand. La Matei eram muult mai stricta decat acum, recunosc.![]()
Adinutza, felicitari pt
si sanatate multa de-acum incolo!
Gabriela10, bine ai venit printre noi!
Cristina, ai putea sa ne spui de unde, ce si cum ai luat mobila pt Mihaita? Si eu a vrea sa fac aceeasi figura, sa-i cumpar mobila lui Matei si pe asta sa o las pt bebe, si in afara de un eventual patutz de la ikea nu am alte idei. Banuiesc ca tu ai cautat si studiat piata.
Crissy, suna tare bine asta cu aqua gym, si nu e nici scump unde ai gasit, m-ar tenta si pe mine, o sa vorbesc saptamana viitoare cu dr meu daca imi da ok-ul. Pe mine ma sperie un pic treaba cu gripa, de fapt incerc sa ma expun cat mai putin aglomeratiei, si de asta aproape ca m-am izolat in casa. Dar daca dr zice ca e ok cu gimnastica, tare as veni, poate reusesc sa nu mai iau atatea kg in sarcina asta, plus ca ma simt ca o leguma de cand stau in casa si nu mai fac niciun fel de miscare.
In rest, dupa cum vedeti mi-am propus in noul an sa fiu mai activa pe forum si sa raspund nominal, cand se poate.
Va doresc o zi minunata si daca nu mai apuc sa scriu azi, maine dupa eco dau eu un semn. De-abia astept

!!!!
Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si
23+ Tudor
NicoletaB spune:
Cristina- multumesc de info, dar e prea scump pt cat vreau eu sa cheltui, ma gandeam la un max 1500 Ron. De banii astia (3000 ron)recoltez celule stem la copil.
Cand e baby expo si cand?
16+
r_ocsy spune:
Neata burtici! De doua zile tare greu a mers situl, acum parca si-a mai revenit sau am prins momentul in care nu sunt foarte multe mamici prin zona. Acum va trebui ciresc aproape tot capitolul ca am fost cam ciufutica zilele astea , v-am citit pe sarite si nu am avut chef de scris ... dar acum mi-am revenit
!
Sabina : mare noroc cu tehnica asta care avolueaza intimp record. Chiar am vazut un reportaj la tembelizor ca pe viitor se va renunta la telecomanda si toate schimbarile se vor face printr-o simpla miscare a mainii ... tare ! Iar cu tahicardia, nu ar strica sa te vada un cardiolog atunci cand te vei putea da jos din patut !
Reallaura : imi pare tare rau ca si tu esti consemnata la pat , eu nu am stat niciodata mai mult de doua zile in pat si asta atunci cand am fost foarte racita , si stiu ca poate sa iti dea dureri de spate si cap... dar ce sa faci, daca trebuie, trebuie .
Adinutzza_87 : nu vad problema grupei de sange AB4 , stiu ca este o grupa noua rezultata din unirea grupei A cu B , are cea mai buna rezistenta la bolile transmisibile sau autoimune dar rezistenta slaba la stress
. iar factorul Rh + e foarte bine, doar factorul - e putin mai problematic.
Gabriella 10: bine ai venit si sarcina usoara. Trimite repede 10 mesaje ca sa nu mai fi moderata si sa te vedem si noi in timp real ![]()
Cristina : spor la invatat !
R_ocsy
20 +
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Onana Neata, dragelor! Hmmm, binevenita , multumim Cris! Eu beau una maaare cu lapte, dar mananc si ciocolata si mai scap si la cate un pahar de cola cand si cand. La Matei eram muult mai stricta decat acum, recunosc.Cristina, ai putea sa ne spui de unde, ce si cum ai luat mobila pt Mihaita? Si eu a vrea sa fac aceeasi figura, sa-i cumpar mobila lui Matei si pe asta sa o las pt bebe, si in afara de un eventual patutz de la ikea nu am alte idei. Banuiesc ca tu ai cautat si studiat piata. In rest, dupa cum vedeti mi-am propus in noul an sa fiu mai activa pe forum si sa raspund nominal, cand se poate. Va doresc o zi minunata si daca nu mai apuc sa scriu azi, maine dupa eco dau eu un semn. De-abia astept ![]() ![]() !!!!Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 23+ Tudor |
Sorananoi am cumparat de la Kika mobila pentru Mihaita. AM tot cautat si prin Pipera si la Ikea si la Home Design Mall si prin Ghencea mobila, dar nu am gasit decat la kika ceva care sa ne placa. Macar am scapat de grija asta
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
21+ cu
Matei Stefan