Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 17
adinutzza_87 spune:
buna la toata lumea scriu cu o intarziere de cateva zile pentru k din nou am fost internata in spital , niste secretii mai abundente au facut-o p doctorita mea sa ma interneze :(((
Spre fericirea mea toate analize mi-au iesit foarte bune, mai putin grupa de sange care este AB4
pozitiv :)))
Si acum cea mai fericita veste sunt mamica de baietel in greutate de 181 de gr la 17 sapt :P
17 +
link=http://www.TickerFactory.com/]
[image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;15;19/st/20100618/dt/7/k/e191/preg.png[/image]
[/link]
aleesicoo spune:
suntem casatoriti legal, insa buletinul lui nu il pot avea in original, decat copie
o sa ma interesez si la primarie sa vad cum se procedeaza
multumesc din suflet pt ajutor
felicitari adinutza pt baietel, sa creasca mare si sanatos
| Citat: | ||
citat din mesajul lui n_a_n_a
Daca sunteti casatoriti legal, nu sunt probleme. Conform Codului Familiei sectiunea 2 "Filiatia fata de tata" Art. 53 "Copilul nascut in timpul casatoriei are ca tata pe sotul mamei." Cel mai bine este totusi sa te interesezi la Oficiul de Stare Civila de care apartii. In pricipal actele necesare pentru obtinerea certificatului de nastere ar fi astea: - actul de identitate ale mamei in original, - actul de identitate ale tatalui in original, - certificatul de nastere al mamei in original - certificatul de nastere al tatalui in original - certificatul de casatorie in original, - certificatul medical constatator al nasterii copilului. - daca parintii au nume de familie diferite sau exista neconcordante intre numele de pe certificatul medical si declaratia verbala, se face o declaratie scrisa, semnata de ambii parinti, din care sa rezulte clar numele de familie si prenumele copilului. Daca nu sunteti casatoriti legal e ceva mai complicat. Daca vrei mai multe detalii pe tema asta, scrie-mi pe forum, sau da-mi PM. Nana 21+ cu Iubirici |
asa creste bebicu
ale
in 19 sapt ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
crina-s spune:
buna fetelor
va rog sa ma ajutati cu un sfat
mi-am facut analiza de progesteron in incercarea de a depista de ce am pierdut mai multe sarcini si mi-a iesit valoarea 108.9nmol/l iar valoarea normala era 5.3-86, analza facuta in ziua 21 a cm , ciclu regulat....
stiti ceva despre acest lucru
ma ajutati cu o consultatie pana ajung la medic?
multumesc mult
n_a_n_a spune:
Alesicoo, nu ar putea sotul tau sa plece in strainatate cu pasaportul? Oricum e mai "valabil" dincolo decat cartea de identitate...
Nana
21+ cu
Iubirici
aleesicoo spune:
in principiu poate sa plece cu o copie dupa buletin....dar se gandeste ca poate norvegieni ii cer si buletinul la vreun control ceva
| Citat: |
| citat din mesajul lui n_a_n_a Alesicoo, nu ar putea sotul tau sa plece in strainatate cu pasaportul? Oricum e mai "valabil" dincolo decat cartea de identitate... Nana 21+ cu Iubirici |
asa creste bebicu
ale
in 19 sapt ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
Reallaura spune:
Seara buna, fetele
Sunt si eu nitel mai bine cu raceala, e pe trecute, slava DOmnului!
Sabina draga de tine, ce nasol ca trebuie sa stai in pat!! Nici eu nu fac mare miscare, cu Mirci aproape ca nu mai ies din casa ca vrea numai in brate si mi-e greu sa-l mai duc, nu mai zic ca ma doare burta...Dar ideea de a sta in pat
. Oricum, sanatoase sa fie ele, ca merita sacrificiul!
Alessico eu ma bucur asa de tare de fetitza acum, nu-mi vine sa cred ca nu mi-am dorit fetitza la prima sarcina...sa vezi cate lucrusoare poti cumpara, ce haios o poti imbraca...mmm!
Sorana,R ocsy multumesc mult scumpele de urari!!
Vivela noroc ca ai pus siteul ala, eu tot cautam dispozitiv de montat la carucior pentru bb2, cred ca o sa comand unul zilele astea si pastrez carutul asta, oricum, abia l-am luat in primavara.
Adinutza felicitari pentru baietel, si sanatate multa, sa nu mai fie probleme cu spitalul pana la 40 S!!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
24+
Ilinca Sabina
Gabriela10 spune:
Buna seara fetelor,
Va rog sa ne primiti si pe noi in cercul vostru, daca se poate.
Mamica gravi in +18 cu Sofia, DNP 12.06.2010, Dr. Delia Gradinaru, spit. Municipal.
Va urmaresc din luna Decembrie dar nu am indraznit sa ne facem aparitia pana nu am rezolvat niste probleme si am fost sigure ca totul este bine.
Pe scurt, in saptamana 9 am avut o hemoragie puternica si s-a constatat ca in uter a aparut un hematom care a necesitat imobilizare la pat timp de o luna jumate. Dupa mai multe sangerari si un tratament cu progesteron (la greu), acest hematom s-a eliminat si totul este ok. 
Tocmai ne-am intors in acesta seara de la un eco 4D la dr. Herghelegiu si rezultatul a fost foarte bun. ![]()
Multumesc tuturor pentru informatiile postate legate de cumparaturi. Am salvat in favorite toate link-urile trimise.
Noi vrem sa strangem cat mai multe informatii, sa incepem colindatul magazinelor dar vrem sa vedem si ce putem gasi la Baby expo de la sfarsitul lui Februarie.
Va pupam!
Gabi
cu Sofia
+18
NicoletaB spune:
Neata'!
Adinutza- sanatate si felicitari pt baietel!
Gabriela- bine ai venit!
Alessico- sa rezolvati problema cu bine!Felicitari pt fetita si lasa ca al 2-lea bb iese baiat!
Mira- noi am fost anul trecut in Septembrie la Nisipuri, hotel 4 stele, demipensiune, 6 nopti si ne-a costat vreo 260 euro (+250 supotati de firma) si cred ca de cheltuit pe prostii si fite am mai cheltuit vreo 200-250 euro. Mi-a placut la nebunie si masa si pozitia (hotelul era vis a vis de plaja ( ca la Mamaia) iar statiunea mi s-a parut exceptionala. Noi nu suntem genul care sa zacem la soare (eu sunt alergica la soare+apa sarata)ci mai umblaret asa. M-am bucurat de apa, nasol ca erau valuri mari, intrarea abrupta in mare, iar eu nu stiu sa inot. Am fost in Balchik, Nessebar (exceptional), dar am ratat Cap Kaliakra ca a trebuit sa plecam cu o zi mai inainte.
Nati-carucior d-ala vreau si eu, dar asa ceva
http://www.copiiyumi.com/index.php/Carucioare-landou/Atlanta-3/flypage.tpl.html
vad ca nu scrie nimic de maner
16+
M&M spune:
Neata!!!
Nu prea am avut timp de net ; in sfarsit am resuit sa gasim mobila pentru Mihaita, iar actuala mobila sa ii ramana lui bebe . Acum ne chinuim sa mai mutam una alta si sa terminam cat mai repede..
venit noilor gravidute!!! Am sa incerc sa modific azi lista, daca mai e ceva de adaugat scrieti mare si bolduit, va rog!!!
Nicoleta, noi avem carucior de la Maxi-Cosi ( 3in 1), daca stai la curte e perfect..E putin cam greu , dar e ok. Am fost cu el la munte, la mare si s-a comportat exemplar!
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
21+ cu
Matei Stefan
cris_09 spune:
Buna dimineata burticute!

Azi va servesc eu cafelutza
,k sunt tare somnoroasa.Hai si o gustarica..
ca nu se cunoaste pe langa cele 9 kg acumulate.
Aqua gim
stiu ca se facea inainte si la Miramar,si nu cred k sunt preturi asa mari.Uite detalii aici, http://www.funromtour.ro/sport_fun_clienti_admin_45_sport/Club_MIRAMAR.htm Aqua Gym-pentru intretinere sau in scop terapeutic
Kinetoterapie,gimnastica pentru gravide
Pentru mai multe informatii : 0742 197 509 ..suna si tu si intreaba,pentru orice eventualitate
Adinutzza_87 si eu am grupa sangvina tot AB4 pozitiv,dar nu mi-a zis nimeni ca ar fi vreo problema
.Hmmm...zi si mie dc stii ceva mai mult decat mine
O zi frumoasa burticutze,ne citim dupa amiaza,acum ma apuc de invatat,k m-am culcat pe o ureche dupa nota buna de la primul examen.
poze
Cristina
cu Seby23+