Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 11
anca16 spune:
Si eu am fost sfatuita sa nu cumpar prea multe hainute, nici jucarele.Cine vine la bebe, cam asta aduce...sau, cum a patit o prietena, a avut surpriza ca hainutele cumparate erau cam mici.Jucarelele oricum nu-i folosesc la prea multe in prima perioada, insa eu as vea sa-i iau un carusel pentru patut.Voi ati luat?
a-rose: bine ai venit si sarcina usoara!
n_a_n_a: imi pare rau ca esti consemnata la pat...am stat si eu 2 saptamani, asa ca imi imaginez cat de greu e.
20+
anca16 spune:
Fetelor, voi o sa va pregatiti trusoul pt maternitate singure? Am gasit aici gata facut, insa nu vezi inainte de a comada cum arata produsele:
http://www.bebe-strumf.ro/produse/pe-categorii/pentru-maternitate
Nu stiu daca are rost sa ma complic...
20+
corinasmile spune:
Salut (viitoare) mamici! 
N-am mai scris de cateva capitole, dar va urmaresc in fiecare zi, e un fel de ritual deja ![]()
Ma bucur si intristez alaturi de fiecare dintre voi, ma simt ca in familie ![]()
Va doresc tuturor multa-multa sanatate si numai bucurii anul acesta!
Vin si eu cu un subiect de discutii (parca nu s-a abordat f detaliat inca): voi ati inceput sa ungeti burticile cu "alifii"? 
Ce creme/produse preferati?
Mamicile mai cu experienta, ce v-a fost de folos in sarcinile anterioare? Ce a functionat?
Burtica noastra si-a marit in mid miraculos volumul destul de brusc in ultimile 3 zile, si parca simt necesitatea sa ma dau cu o crema, desi nu simt pielea mai uscata sau "mancaricioasa" inca.
Eu am de la natura tenul/parul/pielea cu tendinta de ingrasare, asa ca n-am avut niciodata probleme cu uscarea, dar ma intrebam daca exista (din experienta voastra) vreun produs care sa ajute la "elasticizare".
Citisem prin internet ca ar fi bune cremele de la L'Occitane, cu "shea butter", cica fac minuni - ati incercat?
Costa cam multisor si as vrea o parere avizata inainte sa ma apuc de investitii ![]()
Va doresc o seara cat mai placuta si astept cu nerabdare raspunsurile voastre 
Corina
16 s cu Maria
cris_09 spune:
Buna seara gravidutze fericite
!
Am vazut ca in ultimul timp discutati de carucuiare,biberoane,hainutze si celelalte trebuincioase pt bebe
Nu m-am bagat in discutie ca sunt total pe dinafara,insa va multumesc pentru impartasirea experientelor.Mai invatam si noi,cele la prima sarcina
Mi-am bagat la favorite link-urile trimise de voi,si toata ziua scotocesc,si ma topesc uitandu-ma cat de frumoase sunt toate

Insa eu sper sa ma pot abtine,si sa cumpar decat cele strict necesare pentru primele saptamani;pentru ca la noi se poarta sa vina "tot neamul" cu hainute,jucarele,carticele etc...
Eu am avut azi primul examen din "stresiune",la care am luat 9
...adica 4,5 eu si 4,5 Seby
,deci sunt mai bune 2 minti decat 1
legat de cremele pentru elasticitatea pielii...eu am vergeturi inca din perioada adolescentei,pe coapse si sani,cand au "explodat"
Asa ca am fost foarte previzibila si ma dau inca de la 16 saptamani cu crema pentru prevenirea si reducerea vergeturilor.Am fost la farmacie,am intrebat si am cumparat,e de la Arkopharma,asta mai exact http://www.efarma.ro/products.php?id=1853 .Mie mi se pare ca e buna..m-am dat cu ea si prin zonele unde aveam dinainte,si vad ca s-au mai redus...acum sa vedem cum se va prezenta burtica la 9 luni
Pupici,o seara frumoasa
poze
Cristina
cu Seby23+
Dienutza spune:
Eu am luat de la Mustela crema Vergeturi - dubla actiune 9 luni.Ma dau cu ea de la inceputul trim II. Acum a inceput sa imi si creasca burtica mai rapid. Pe mine ma si mananca (nu f tare, destul de discret). Eu pun mancarimile si pe seama unor pull-overe de lana, dar nu cred ca sunt ele singurele vinovare. Deocamdata nu am vazut sa imi fi aparut vergeturi, insa.. mai avem drum lung pana la 9 luni.
20+
mamanati spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui n_a_n_a de dimineata la fiecare burtica!Nico lol! Thanks! Si caruciorul asta imi place http://www.ibebe.ro/products/Carucior-2-in-1-Atlanta-3.html , e pretul destul de bun pentru un 2 in 1 sport, zic eu, mai ales ca au si pe verde! Nana 21+ cu Iubirici |
Nana, carut din genul asta am avut la Cami, doar ca e de la Chicco, tot cu 3 roti mai mari de cauciuc, in general eram multumita de el. Unicul dezavantaj este ca nu are pozitie ca bebe sa stea cu fata la tine. Cand are copilul un an e OK, ca ii place sa priveasca in jur. Dar pe la o luna, doua, asa mic, e nasol sa stea cu fata la "public", si sa nu-l vezi tu ce face.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si
18+
madutza09 spune:
Buna seara burtici,dar scrieti nu gluma asta-i bine ...
Anca... buna ideea de pat imi place modelul cred ca asa o sa iua si eu pt piticul meu pt ca nu am spatiu f mult...vad ca v-ati apucat de cumparaturi hmmm am zis sa mai astept dar ma tenteaza rau am mai cumparat asa cate una nu chiar pe cele urgente cum am ar fi un cos de gunoi pt pampersi,body-uri si un balansoar pt bebel mai avem destule dar mai e ceva timp ...
Sabina ...cred ca e greu cu munca si eu a trebuit sa mai renunt si sa ma opresc din ritmul in care lucram cand am ramas gravida dar sunt fericita si am gasit o solutie de mijloc asa cum vei face si tu si nu mai e asa mult timp pana ce vei fi cu fetele tale...
Mira... ciorba a fost super am mai atras un fan sotul meu sunt sigura ca nu e ca reteta originala dar a iesit bine pana la urma si am adaugat-o in lista preferatelor...
Corina...eu nu sunt experta am gasit aici o gama de creme dar nu stiu exact daca au aparut in Romania Mama Mio sunt super tari...acum 11 ani cu fetitza mea foloseam Nivea crema albastra hidratanta de corp si nu am avut nici o vergetura dar aveam 22 de ani si eram si f slaba ... alte vremuri
In legatura cu contractiile
de sfaturi si inf am sa ma mai documentez si eu de fapt am sa vb cu moasa sau doctora, eu cred ca am ce se explica inainte (Contractiile Braxton-Hicks) cum se strange burta jos fara dureri dar sunt urmate de obicei cu nevoia de a ma duce la toaleta chiar daca de multe ori fac numai cateva picaturi(analizele la urina si sange au iesit bune) iar daca stau pe spate cand vreau sa ma intorc eii atunci ma doare spatele!!!ceva care sa ma ingrijoreze???in rest bebe devine din ce in ce mai activ si ne simtim bine astept consultul cu moasa in doua sapt si urm. eco in trei sapt.
sa fim cu totzii sanatosi si deliciosi ....
O seara buna si spor la scris....
18+
+
Cristina 12.01.1999
http://www.dropshots.com/madutza09#albums/cristina%20%203%2610%20yrs
Reallaura spune:
Seara buna
Anca, NicoletaB, Mommy multumesc de urari!!
A rose bine ai venit, sarcina si nastere usoare!
Sabina tare buna vestea ne-ai dat, ma bucur tare pentru tine. Sa dea DUmnezeu sa fie bine!! Foarte posibil sa fii prima mamica ce naste la odiseea noastra! Uuf, si eu abia astept sa termin, desi poate e ultima sarcina, abia astept sa scap!
Cu hainutele, eu nu pot frate sa ma abtin! Planuiesc noi cumparaturi, pentru amandoi.![]()
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
24+
Ilinca Sabina
n_a_n_a spune:
Sabina, Vivela, Alina, Anca 
Nu va puteti da voi seama cat de mult ma ajutati moral, toate fetele de pe forum, sa imi treaca timpul! Oricum pentru mine e simplu: nu trebuie sa am grija de nimeni altcineva, doar de mine! Imi aduc aminte cu tristete de Zuzulici care si-a pierdut minunea pentru ca nu a avut pe nimeni langa ea, sa o ajute cu fetita ei! Asa ca nu ma mai plang! Atat de mult
, ca Sabinei si Gabrielei le este infinit mai greu decat mie.
Remy, eu vreau verde!!! Si dupa mintea mea de gugustiuc as comanda acum! Uita-te pe link-ul asta, de la site-ul sugerat de Anca: http://www.bebe-strumf.ro/produse/trusou-bebe-bertoni-t4/ ; sau la asta: http://www.bebe-strumf.ro/produse/trusou-bebe-bertoni-t3/ . Mi se par oferte bune, unde mai pui ca transportul este gratuit!
Mira, ai dreptate. Unde o fi Mary? Dar Elybub? Fetelor, daca cititi, ziceti ceva!
Anamaria, Ioana1234 va tin pumnii la eco, sa stiti si voi pe ce culori sa va axati.
Cris, parca si eu sunt hipnotizata de produsele pentri bebei! Toata ziua scotocesc pe site-uri, cred ca o sa pot scrie o lucrarea de doctorat despre piata de profil ![]()
Laurita, si eu la fel! Da' parca nici nu vreau sa ma abtin! Oricum lucrurile importante o sa imi ramana la bebe 2. Verdele si movul merg si la fete si la baieti ![]()
Corina, eu folosesc de la doua luni sarcina Concentre Anti-Vergetures, Formule Speciale Maternite de la Lineance. Pana acum nici vorba de vergeturi (dar de acum incolo vor aparea problemele), doar hemangioame de la estrogen carora nu am ce sa le fac 
Nati, tocmai faptul ca landoul se prinde cu fata la mine imi place la acest carucior. Uite cum arata: http://www.ibebe.ro/productimage.php?product_id=1614&variation_id=3275
Rose, bine ai venit intre burticile cu flori de liliac 
Nana
21+ cu
Iubirici
n_a_n_a spune:
Corina eu am cumparat on line crema anti vergeturi (3 tuburi), chiar de la efarma http://www.efarma.ro/products.php?id=1556 . Comanda ajuns a doua zi prin FanCourier. Pana acum m-am dat doar o data pe zi, nu de doua cum scrie in instructiuni, dar o sa incep sa ma dau ma des, ca si burta creste mai mult. Mai trebuie sa comand ca nu imi ajunge pana la 9 luni...
Nana
21+ cu
Iubirici