Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Nana, si eu sunt fan verde. De cate ori imi ma uit dupa ceva in magazine intreb daca nu au si pe verde, sau mi se mai intampla sa imi placa un lucru foarte mult tocmai pentru ca e verde...

In ceea ce priveste cremele pentru vergeturi, eu mi-am luat initial o crema de la Chico. Am folosit-o, insa nu pot sa zic ca am fost superincantata de ea. Nu-mi placea cum intra in piele. Asa ca m-am intors la ce foloseam inainte, si anume ulei decorp cu lemongrass si jojoba. Balea se numeste firma, e nemteasca, si e comercializata de reteaua de magazine DM. Eu ma inteleg tare bine cu produsele lor, si uleiul asta imi prieste chiar daca nu e special pentru burtici. Are calificativul "sher gut". Bine.. e adevarat si faptul ca din punct de vedere al elasticitatii pielii ma pot lauda cu o zestre genetica foarte buna. Mama are 56 de ani si nicio vergetura, cu toate ca dus trei sarcini, iar eu am avut cateva fluctuatii serioase si bruste de greutate si nu m-am pricopsit cu vergeturi... Oricum, va recomand uleiul asta cu multa caldura, caci e un bun emolient si hidratant.

Mira fericita 21+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna burtici,
De azi am reluat orele de fitness si masaj. Mi-am umplut coapsele de celulita si tot acolo am pus 3 cm in 2 saptamani.
Acum seara am facut si eu ciorba radauteana, n-am mancat in viata mea asa ceva. Straniu e si faptul ca de la sot si rudele lui nici n-am auzit de asa reteta. Mi-a placut f mult, Cami insa a ramas indiferenta, dar asta nu ma mira, ca orice e nou ea nu mananca. Asa ca merci Mira pentru sugestie si gravidutei ce a postat reteta (sorry, nu mai stiu cine e).

rose, anca, bine ati venit in grupul nostru!
Arturica, aratai foarte bine in poza de la mare... si dupa o sarcina cu gemeni! O sa-ti revii repede dupa Sabina, cred, fara mare efort!
Anca si alte gravidute, daca aveti posibilitatea sa mergeti la aqua fitness, s-o faceti neaparat! Eu am mers toata sarcina cu Cami: se ard mai multe calorii, nu te dor muschii dupa primele sedinte, in apa corpul e mai usor si nu simti ca depui mare efort! Am nascut-o pe Cami destul de usor (nu zic ca datorita exclusiv orelor de aqua), si am inceput sa slabesc fara efort (ce-i drept dupa ce am intarcat-o).
nana, poate mai tarziu iti da verde la fitness si tie medicul.
Sabina, ma bucur ca bebitele sunt bine, iar tu stai linistita in pat, gasiti voi o solutie cu afacerea.
Mira, pai bucura-te ca nu ti-au explodat sanii din prima luna, ca astfel te umpleai de vergeturi... A, ui-te acum am citit ultimul tau mesaj, referitor la "genele anti-vergeturi". Esti super fericita daca o mostenesti pe mama. Referitor la cat vor mai creste sanii e greu de zis. Eu dupa prima nastere am avut furia laptelui, si atunci sau mai marit, desi inca de la inceputul sarcinii crescu-se cu 2,5 marimi.
Corina, eu ma ung, din talpi pana la gat, dupa dus cu ulei de masline, pe pielea uda, ca sa nu ramana uleioasa. Eu sunt cam alergica, si asta imi convine cel mai mult.
Shea butter am incercat si eu, dar nu in sarcina, e super! Hidrateaza pielea foarte bine(eu o am f uscata).
Cris, felicitari pentru nota buna la examen!
Sabina, nana (voi sunteti mai des cu ochii pe site-uri)dar si alte gravidute care ma pot ajuta, imi puteti da, please, link-uri de pe care pot comanda hainute pentru bebei on-line din Ro (e OK sa mi le livreze tot in Ro), la calitate bunicica si pret bunicel.(Ca in vorba aia "ieftin, bun si mult in kg")

Merg si eu la somnic. Pup burticile.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Cris felicitari pentru nota de la examen.
nana

Eu nu ma dau cu crema antivergeturi, ma dau cu o crema de corp de la Dove. Si cu asta cam din doua in trei zile, cam cand imi aduc aminte. Si mereu zic ca gata, ma dau in fiecare zi. Nu imi iese. Uffffff
Jos palaria in fata fetelor consecvente.

Nati eu hainute online am cumparat de pe bebeshopp punct ro (cu www in fata bineinteles). Sunt noi, aduse din Anglia, la preturi ok. Tot aici o sa gasesti si alte lucrusoare pentru bebe.

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 20+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello!

Azi am avut zi lumina de treaba muuultaaa. Pe langa casa care era ca dupa razboi, cumparaturi si alte trebi importante de facut. Apoi am luat baietii de la scoala si ne-am ocupat impreuna de una alta prin casa. Acum am zis piua.

Pai mai Laurita, ambele tale observatii legate de mine is adevarate, desigur . Partea cu burta e negociabila insa partea cealalta s-a cam tripat! M-a intrebat sotul daca nu-s curioasa sa ii cantaresc.
Caruciorul are si cos, adica o geanta sau geva, uite aici prezentarea:
http://www.quinny.com/gb-en/strollers/buzz-3, o vezi la accessories.
La party au fost si Philip si Yann. Pe Philip nu l-a mai durut urechea de atunci, deci a scapat repede de dureri. Am ramas cu antibioticu insa.
Multumim pentru aprecierile legate de baieti!

Nicoleta, tu te tii si ne tii de glume. Multam fain!

Anca, e fain patutul. Sa iei insa in considerare colturile si laturile din lemn. Noi unul din patuturi Bertoni l-am avut insa din cel pliabil.

Nana, trimitem carucior? Habar nu am cum e cu transportul insa nu cred sa fie prea avantajos; numa daca trimit un container poate. Insa imi place si caruciorul propus de tine; Mov nu au?
Si eu am abandonat inotul de cand cu contractiile; mai bine stau cuminte.

Sa aveti o zi frumoasa maine!

Sabina, ce bine ca e ok cu artera; ai grija insa cu colul; oricum, cum ziceai si tu, a mai ramas nu f mult.
Ai grija de voi.

Rose, bun venit! Sarcina usoara!

Ce dragute sunteti voi cum luati hainute; si eu as lua insa inca nu sunt asa de dornica; ma gandesc sa le iau, ca si la baieti, dupa ce nasc, sa fie "iesirile" de relaxare.

Mira, am avut si eu dureri de spate insa acum m-au lasat. Poate e si la tine trecator.
Mda, din pacate cu placenta nu e de glumit deloc...
Stai si tu cuminte intainsa in pat ca restul s-or rezolva; nu ai cum sa intri de acum in medical pana ce nasti?

Anca, parerea mea este sa iti iei tu ce iti doresti; ca de banii aia sigur gasesti, alegi, etc.

Corina, eu folosesc o crema insa nu speciala ptr ca sunt prea scumpe. In plus stiu deja ca tine de fiecare, de cum are pielea de elastica; degeaba la sarcina anterioara mi-am luat tone de creme speciale...

Cristina, felicitari pentru nota super buna!!!! Dar te rog sa il lasi pe Seby sa iasa cand o vrea fie de ai tu examene au ba

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
Cris- felicitari pr nota la examen
Nana- carucior Bertoni vreau si eu si patut gen tarc tot Bertoni vreau, dar as vrea sa stiu si un magazin care le vinde pe pipaite si nu doar online.

Creme de uns pe burtica folosesc ce am prin casa, nu folossc ceva special, pricum sunt plina pe fund, coapse si picioare (adolescenta sa traiasca!)Sper sa nu fac pe sani! macar astia sa scape.
Programarea de vineri seara la eco a fost mutata pt sambata dimineata la 8. Poate ne spune si noua un sex ceva, asta daca nu sta iar la orizontala, desi nu cred ca si-a schimbat pozitia.
Hainute nu am cumparat, de fapt nu am luat nimic pt bebe. Astept luna lui aprilie ca sa fac cumparaturi serioase: patut, carucior, biberoane, ca din mai mi-e ca nu o sa mai pot sa ma misc.

O zi buna fetelor!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Alinuta dormea, iar de odata aude un zgomot, se ridica si se duce la geam. Acolo era o pasare mare.
- Te mananc, te mananc, te mananc!
Alinuta se duce speriata la mama sa:
- Mama, mama!! Ma manaca pasarica!
La care mama sa:
- Atunci scarpina-te!

Alinuta avea un papagal. Ea vine cu el la scoala. Invatatoarea o intreaba:
- De ce ti-ai adus pasarea, Alinuta?
- Pentru ca l-am auzit pe tata spunand mamei: "Cand pleaca copilul la scoala, iti fac pasarica praf!"

Intro zi Alinutza proaspat intoarsa de la joaca o intreaba pe mama ei :
Alinutza: ?Mami eu cum am venit pe lume ?
Mama : Te-a adus barza !
Alinutza : Dar Inel de la etajul 3 cum a venit pe lume ?
Mama : Si pe el la adus barza !
Alinutza : Dar Valentina de la parter ?
Mama : A aduso barza Alinutza !
Alinutza indignata de respunsurile mamei ei o intreaba :
Auzi mami dar in blocul asta nu se mai f*te nimeni ?

Ce este femeia gravida pt un canibal?
Raspuns: Ou Kinder cu surprize

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Neatza burtici!

Intru repejor cat sunt inca acasa, pentru a va mai intreba ceva.

Dar in primul rand multumesc cris_09, Dienutza, madutza09, n_a_n_a, mommy_to_be, mamanati, Alinutzaa, arturicii si NicoletaB pentru raspunsuri referitor la alifii pentru burtici frumoase. Astept si celelelalte mamici cu experienta sa-mi dea un sfat.

Acum inca o intrebare pentru fetele din Bucuresti: ati mers/mergeti undeva la Aqua Gym? Cunoasteti o locatie buna cu preturi avantajoase?
Eu am la serviciu o colega graviduta si peste cateva zile e ziua ei de nastere. Stim ca isi doreste sa mearga undeva la gimnastica in apa, ca o ajuta cu durerile de spate, si am vrea sa-i facem o surpriza - un abonament sau un vaucer undeva.
Am cautat ieri ceva info pe net, insa deocamdata am gasit recomandari doar pt Active Center, unde am sunat si mi-au spus ca nu mai fac abonamente, ca le-a expirat contractul cu piscina
Oricum au preturi cam exagerate pt servicii, desi si recomandari bune.

Please please please, daca stie cineva alt loc, impartasiti-mi si mie informatia

Va pup si va doresc o zi cat mai buna,

Corina 16 s cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

arturicii: probabil ca asa e mai bine, pentru ca nu scrie decat ce contine acel trusou...eu as vrea macar sa vad cum arata componentele.De asta mi-e mie cel mai teama in legatura cu shopping-ul on-line, ca nu pot sa vad ce calitate au produsele.

Legat de patut,eu vreau sa incerc sa vad la Arad cu cat as iesi daca l-as face la comanda...si atunci o sa comand toate colturile rotunjite...daca nu, oricum exista ceva aparatori pentru colturile ascutite..din pacate nu toata mobila din casa bunicii mele are colturile rotunjite, asa ca e bine ca s-a gasit o modalitate de protectie.

Creme: trebuie sa recunosc ca la capitolul asta sunt cam lenesa, nu am nici vergeturi..inca..folosesc de la elmiplant dupa ce ma epilez

http://www.elmiplant.com/ro/Depilare/Balsam-dupa-Depilat

...sunt f multumita de el si are un miros super super, sunt fara parabeni si pret bun pe la 12 ron cremele de corp.Eu cred ca tot de la ei o sa imi iau si pentru burtica si sani.

Fetelor, pe site-ul www.charitygift.ro, la categoria Cadouri copii gasiti produse de la alte magazine on-line (Miniblu, piticul vesel, Organic Baby, Baby gift world etc), la acelasi pret ca pe site-ul original, insa o parte din bani sunt donati unor ong-uri...scrie la fiecare.Va recomand sa va uitati si pe acolo

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elybub spune:

Neatza buticutze dragalase
noi nu am mai scris de mult ca nu am avut pc aku a luat tati unul nou asa k...back
Noi suntem bine ne mai luptam cu greturile din cand in cand desi am crescut mari!
Eu ma dau cu ulei de la sanosan pentru vergeturi pielea este foaret uscata si astfel o hidratez, in rest pt bebe nu am luat nimik, inka simt ca nu e momentul...

Ely23+cuAndra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elybub spune:

Nana ce mai faci, cum va simtiti tu si bebe?

Ely23+cuAndra

Mergi la inceput