Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

carucioare ok si unele la preturi f rezonabile gasiti si aici:
http://www.tookie.ro/carucioare.c.html

ce caut eu la un carucior:
- sa fie usor (pana in 7-8 kg, e esential pt mine);
- sa fie usor manevrabil, deci sa aiba roti ok, preferabil nu mari (am avut unul cu roti mari, am zis ca innebunesc pe strazile si trotuarele din romania);
- sa aiba pozitie orizontala (sau cat mai aproape de orizontala), deci sa poata dormi bebe in el (acum david nu mai merge in carut decat in mod exceptional, insa daca il pun in carut, de cele mai multe ori adoarme).
- sa se stranga usor si sa ocupe spatiu putin, deci sa-l pot pune in portbagaj fara sa ocupe tot spatiul dinauntru;
- sa aiba cos de cumparaturi, preferabil cat mai mare (imi faceam treaba cu cel pe care il aveam, are un cos imens, mergeam in supermarket cu el ).
- pretul sa fie cat de cat rezonabil.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 18+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

'Neata fetele !

Ioana (Artu), sa stii ca m-am uitat si dupa caruciare mov, dar nu prea am gasit sa fie si sport cu trei roti, sa aiba si pret convenabil... Am gasit scaun auto, insa : http://www.ibebe.ro/productimage.php?product_id=2251 ; http://www.ibebe.ro/products/Scaun-auto-Kiddy-Protect-Limited-Edition.html#

Nico, eu am vazut carucioare Bertoni la noi in Carrefour. Am vazut si patut, insa doar pliabil. M-am uitat la ele in mare, nu m-am apucat sa le manevrez, am zis ca mai am timp si ma uit doar orientativ, la preturi. LOL again!

Ely , ma bucur ca ai intrat! Inca greturi? Nasol! Eu parca am inghitit un vulcan, imediat o sa incep sa scot flacari ca un balaur! Musai trebuie sa ma duc la nenea doctorul meu de stomac, ca nu imi mai trece cu NIMIC. Azi noapte copila mea a avut chef de sarit coarda, cred . Mi-a topait pe vezica de m-a trimis la baie de urgenta, apoi s-a apucat sa tinteasca in col. Am mai sangerat foarte putin in ziua de boboteaza, si la fel azi dimineata. Nu ma ingrijorez, pentru ca au fost doar niste pete diluate pe hartia igienica de la pipi de dimineata, de la pozitionarea placentei cred. Oricum saptamana viitoare ma duc la medic.

Nati, hainute on-line nu prea am gasit, dar promit sa caut sa iti trimit link-uri.

Nana 21+ cuIubirici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

Hello,

multumesc pentru primirea calduroasa.

corina, vreau sa-ti spun ca la prima sarcina eu m-am uns pe burtica cu ulei de masline si nu am absolut nicio vergetura. pe sani, insa, am folosit crema pentru bust de la Mustela. nu stiu cum a mers la alte mamici insa eu nu o recomand. eu zic ca nu si-a facut treaba daca m-am ales cu atatea vergeturi pe sani.
acum m-am hotarat sa folosesc ulei de masline si pentru sani si coapse. e drept ca miros ca o salata cam 5 min. dar apoi mirosul dispare sau nu il mai simti... cert este ca experimentez niste mancarimi grozave la sani, fapt cu care nu m-am confruntat la prima sarcina. cred ca sanii isi maresc volumul. sper sa nu explodeze.
Cat depre carucior, stiu din experienta ca cel mai important este sa fie usor, mai ales daca locuiti la bloc si nasteti prin cezariana. cunosc o multime de mamici care nu au luat in considerare asta si au regretat amarnic. unele isi lasau carutul la parter, se trezeau fie ca disparea fie ca pisica vecinilor facea pipi in el. vecina de deasupra depindea mereu de cineva sa scoata copilul afara. e important, de asemenea, ca manerul sa fie rabatabil, pentru ca il poti feri astfel pe bebe de vantul rece, il poti indrepta catre tine sau strada...despre pozitia lui bb in el....cam toate au 3 pozitii una perfect orizontala, semi si verticala.

16+, si mami lui Ruxi (28.08.2008)

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Nana- merci pt raspunsuri, patuturi Bertoni pliabile vreau. Va trebui sa ma plimb mai mult prin carrefour, Real, Cora

A fost careva in Veliko Tarnovo in Bulgaria? Prin aprilie as vrea sa ma duc vreo 3 zile prin zona caci cam asta va fi concediul meu pe anu' asta. As vrea o cazare ok.

16+

Mergi la inceput

Eu vreau carucior cu roti mari, sa pot plimba fara griji copilul si pe piatra cubica, drumuri asfaltate cu "biscuiti", drum neasfaltat. Stau la curte nu se pune problema greutatii la carat. Portbagajul este iar mare.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

'Neata fetele !

Ely , ma bucur ca ai intrat! Inca greturi? Nasol! Eu parca am inghitit un vulcan, imediat o sa incep sa scot flacari ca un balaur! Musai trebuie sa ma duc la nenea doctorul meu de stomac, ca nu imi mai trece cu NIMIC. Azi noapte copila mea a avut chef de sarit coarda, cred . Mi-a topait pe vezica de m-a trimis la baie de urgenta, apoi s-a apucat sa tinteasca in col. Am mai sangerat foarte putin in ziua de boboteaza, si la fel azi dimineata. Nu ma ingrijorez, pentru ca au fost doar niste pete diluate pe hartia igienica de la pipi de dimineata, de la pozitionarea placentei cred. Oricum saptamana viitoare ma duc la medic.

Nati, hainute on-line nu prea am gasit, dar promit sa caut sa iti trimit link-uri.

Nana 21+ cuIubirici
Nana eu pentru arsuri am luat BIO ANTACID,si e foarte bun..cik e 100% natural.Si eu simteam ca nu mai pot,mai ales de sarbatori..dar acum mananc orice si nu mai am probleme

poze
Cristinacu Seby23+

Mergi la inceput

Banc cu morala:

Intr-o seara, saptamana trecuta, eu si sotia mea eram in pat. Dupa ceva timp eu am inceput sa devin infocat .... cand ea a zis:
- Nu pot acuma, nu sunt dispusa ... As fi vrut numai sa ma tii in brate.
Am intrebat:
- CUM ?!?! Ce ai acuma?
Iar ea a zis cuvinte pe care fiecarui barbat de pe planeta ii este teama sa le auda:
- Tu, pur si simplu nu intelegi nevoile mele emotionale pe care le am eu ca femeie, ca sa pot sa-ti indeplinesc nevoile tale fizice ca barbat.
La privirea mea nelamurita, ea a raspuns:
- Chiar nu poti sa ma iubesti asa cum sunt, ci nu numai din cauza celor ce fac cu tine in pat ?
Intelegand ca in seara acea nu va fi nimic, m-am intors si am adormit.
In ziua urmatoare l-am sunat pe seful meu si mi-am luat o zi libera, ca sa petrec timpul cu ea.
Am luat masa afara, iar apoi am dus-o intr-un centru comercial mare la sectiunea cu haine de dama. Am insotit-o pana ce ea a probat cateva costume scumpe. Nu a putut sa se hotareasca ce sa aleaga, astfel ca am zis sa le luam pe toate. A vrut si pantofi, care sa se asorteaza cu costumele, astfel ca i-am zis sa aleaga cate o pereche pentru fiecare costum. Am ajuns si la sectiune cu bijuterii, unde i-am luat cercei cu briliante.
Ce sa va zic ... era tare entuziazmata. Precis s-a gandit ca sunt la un pas de faliment.Am crezut ca ma pune la proba cand a cerut sa-i iau si o fustita de tenis desi nu a jucat tenis niciodata.
- Da, sigur, iubita.
Aproape ca era in extaz. Zambindu-mi, in sfarsit a zis:
- Cred ca asta ar fi totul. Putem merge sa platim la casa.
Eu, abia m-am abtinut cand i-am zis:
- Nu pot acuma, nu sunt dispus.
Fata i-a devenit palida, falca i-a "cazut" si a zis:
- Cum ?!?!
- Am vrut numai sa tii aceste lucrurile in brate ceva timp ... Tu pur si simplu nu intelegi problemele mele financiare pe care le am ca barbat, ca sa fiu in stare sa indeplinesc nevoile tale pe care le ai ca femeie sa faci cumparaturi.
Si tocmai atunci cand a avut privirea ca si cum ar fi vrut sa ma omoare, am adaugat:
- Chiar nu poti sa ma iubesti asa cum sunt, ci numai din cauza lucrurilor pe care ti le cumpar?

16+

Mergi la inceput

Alinuta soseste acasa de la discoteca in compania unui "gentilom". La intrare se opresc, iar el, intinzandu-si mana peste umarul ei, se sprijina de poarta si incepe s-o "convinga": o privire dulce, o mangaiere, un sarut … aluzii la eventualitatea urcarii in camera ei… Alinuta insa nu se lasa. Nu se da batut nici el. Stau acolo 10 minute, 20, jumate de ora, trei sferturi, fara rezultat. Cam dupa o ora apare sora Alinutei: - Auzi, ma! Mama iti transmite, ca daca sora mea nu se lasa, te rezolva ea, numai sa iei cotul de pe blestemata aia de sonerie…

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Azi am fost la dr mea, care asa cum m-am asteptat m-a consemnat la pat 2 luni. Ma va chema la control la 2 saptamani, apoi la saptamana, iar eco voi face lunar. Riscul e mare, presiunea mare. O sa imi fie foarte greu, dar sper sa reusesc pana la capat. Se pare ca pana la urma voi naste mai repede, dupa 25 martie. Sa dea Dumnezeu sa pot sa tin sarcina pana atunci. In rest sunt cat un butoi cu o burta de 9 luni.

Sabina 25+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

A fost careva in Veliko Tarnovo in Bulgaria? Prin aprilie as vrea sa ma duc vreo 3 zile prin zona caci cam asta va fi concediul meu pe anu' asta. As vrea o cazare ok.[/font=Comic Sans MS]

16+

NicoletaB, noi am fost la Veliko vara trecuta, intr-o mini-vacanta/weekend prelungit de ziua mea.
A fost superb, e o destinatie de weekend extraordinara, unde poti sa gasesti mai multe genuri de distractie, in functie de preferinte. Nu intru in detalii, ca probabil te-ai documentat deja, daca v-ati hotarat sa mergeti acolo

Referitor la cazare: noi am stat la un hostel in centrul orasului (info www.phoenixhostel.com/en/pages/home" target="_blank">aici ).
Am ramas absolut incantati de locatie, proprietari (un cuplu de englezi relocati acolo), conditiile foarte bune, atmosfera "ca acasa".
Totusi, pentru situatia "speciala" in care ne aflam acum, as recomanda sa stati la un hotel, unde veti avea acel extra-confort care face diferenta intr-un concediu pentru .
In acest sens iti sugerez sa citesti www.amazingrace.ro/Europa/5/Bulgaria/34/0/66/Locuri_de_taina:_Hotel_Palace,_Arbanassi,_Bulgaria.html" target="_blank">acest articol si sa cautati cazare in Arbanassi, un sat FOARTE frumos, la 4 km de Veliko Tarnovo, si cu priveliste extraordinara asupra orasului si a cetatii vechi.

Daca mai ai nevoie de detalii, sunt aici cu drag

Corina 16 s cu Maria

Mergi la inceput