Goldie pants - 32
Raspunsuri - Pagina 7
purple_blue spune:
Dear Joann, sunt actionara la spa
, nu iaste nevoie sa imi platesti sedintele, dar thank u 
Uite ce bine ne distram cu Shadow 

JoAnn spune:
purple lasa dixtractia ca io nu ma amuz 
.
imi placea mie un slogan pe aci "i'm a lover not a fighter" ...da...imi placea mult ...am incercat sa il aplic...duamneee cat am mai incercat...da nu merge aci de deloc 

intai l-am pierdut pe Ebony din cauza intrigilor ionei...m-am resemnat...greu ,dar ...
apoi pe ebony jr. il boteza tot iona
ad-hoc...fie...
acu vii tu purple...senzational si in direct...si il rapesti pe shadow...
ceva nu merge 
cred ca nu o sa mai fi io a buna ...
To speak the truth and never lie/To share my love without a sigh."
iona2005 spune:
www.youtube.com/watch?v=GX5X01pKJUQ&feature=related" target="_blank">buna seara

sper ca e clar pt.toata lumea ale cui sunt drepturile de difuzare![]()
![]()
si ce vrei sa ne spui cu
ca ai invatat sa arunci la cos? felicitari
![]()
mey purple

anka si cu tine sunteti si nasele mele pt.ca tot ce e a lu sor'mea e si al meu si invers![]()
![]()
deci tin sa-i multumesc pentru sprijin si ca e alaturi de mine

si vreau sa-i vad fingerili mai des pe aci ca magicu

de cand asteapta sa mai f...faca un ness![]()

si vreau sa-l rascumpar eu pe shadow

daca JoAnn nu te convinge...iti ofer 50 % din drepturile de difuzare(poate renunti si la proces) pe urma ma descurc eu cu ea![]()
![]()
![]()
oana tot pe prispa?numeri stelele?
mj
pe unde umbli?sporty

doreste sa ma reprezinti in procesul cu purple...te roaga frumosssss![]()

lisa
intre ![]()
poate ne intelegem
www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race 
JoAnn spune:
mey fetili io vreau sa va reamintesc ca pe shadow mi l-am facut cadou de ziua mea ![]()
iona
inainte de a oferi asa generos 50% din drepturile de difuzare ar trebui sa te asiguri ca nu mai prinde nimeni sporty tv
, de ex io
...daaa...ai ce vedea nu gluma 

lisa-marie spune:
iona, cleenta mea nu accepta propunerea de 50% ![]()
![]()
....shadow
ramane in continuare la purple, joann cu ea trebuie sa trateze conditiile de rascumparare nu cu tine...![]()
![]()
...in ce priveste sssporty tv

...purple spune ca se gandeste sa renunte la proces numai daca ii oferi minim 90% din drepturili de difuzare.![]()
![]()
![]()
www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!
iona2005 spune:
mey JoAnn
acu ai prins sporty tv

ca asa am vrut io
am esplicat si de ce
si iti spun ceva
iesi mult mai ieftin cu mine decat cu purple![]()

90%?
no way...astept procesul
si reprezentantul legal...asta in cazul in care doreste cineva sa ma reprezinte![]()
www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
lisa-marie spune:
iona, ultima oferta: 4 zile pe saptamana drepturi de difuzare sssporty tv
pentru cleenta mea 

..si 3 zile pentru tine, e bine? accepti?![]()
![]()
![]()
..asta ca sa nu mai fie nevoie sa platesti ![]()
![]()
![]()
un reprezentant legal ![]()
![]()
![]()
![]()
..cine stie ce tarife practica..

www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!
purple_blue spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui JoAnn mey fetili io vreau sa va reamintesc ca pe shadow mi l-am facut cadou de ziua mea |

..adica cum ti l-ai facut cadou? Nu v-ati intalnit, nu v-ati indragostit? 

Nu a fost mai romantic? Asa..pur si simplu? Mmmmm, ma duc sa il intreb.
iona2005 spune:

mey vad ca nu doreste nimeni sa ma reprezinte
si sporty

ar fi rugat-o asa frumosssss

daca tre sa ma reprezint singura
o fac......accept![]()
![]()
dar vreau ca sa fie eliberat de urgenta shadow

si adus la mine
Make It A Better Place
For You And For Me
JoAnn spune:
fetili 

Draga purple cand o sa citesti
acest bilet io, ebony jr. si shadow o sa fim deja departe
.Sa stii ca am fost nevoita sa recurg la alta stratagema de a-l recupera pe shadow ,asta datorita refuzului repetat de a-l elibera si interventiilor ionei. Dar important e ca shadow e acu la mine
....ceea ce vreau e sa imi cer scuze pt geamul spart , curentul taiat si cauciucurile intepate (aviz amatoarelor
)![]()
. dar stiu ca in sinea ta saluti aceasta initiativa a mea , de a-mi salva pe orice cale printul aflat la ananghie
, probabil si tu ai fi facut la fel.

cat despre intalnirea noastra....pai am aflat de la el ca cineva i-a dat un nume dupa care l-a abandonat fara mila
si io fata cu suflet bun am zis sa vina la mine ....restul 
a venit dupa...