Goldie pants - 32
Raspunsuri - Pagina 5

purple_blue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JoAnn mey purple... ![]() ![]() ![]() ![]() lisa aveai tu un ceai ![]() ![]() ![]() |
Dear Joann, nu asa se trateaza cu o rapitoare

Prin acest mesaj doresc sa angajez un reprezentant legal pentru procesul pe care i-l intentez ionei. Vad ca nu realizeaza ca vorbesc serios. Chiar vreau drepturile pentru difuzarea Sporty tv.... Va multumesc anticipat pt. ajutor, d-na avocata, oricare ati fi.
Lisa, eu am incredere in firma ta de catering...pana acum nu am avut probleme de nici un fel.

oana_n spune:
mey finico
and all my love for u
purple da vad ca ai intentii serioase cu iona. si intentii si mai serioase cu JoAnn...de fapt cu Shadow eu n-am facut inca cunostinta cu baiatu, asa, face to face, poate dupa ce il eliberezi...
lisa faci un biznis minunat, delicatese, nu gluma
anka pe unde a disparut iar? mey eu cred ca ankuta mea preferita dispare asa brusc intr-o camera sicreta de la spa si isi face de cap cu blueshirt....acum insa cred ca s-a ascuns cu purpleshirt ca cineva apare pe camerele de la spa...pe la sauna si masaj
iona banuiesc ca nu te sperie un proces, e apa de ploaie pentru tine....nu?

iona2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui purple_blue Prin acest mesaj doresc sa angajez un reprezentant legal pentru procesul pe care i-l intentez ionei. Vad ca nu realizeaza ca vorbesc serios. Chiar vreau drepturile pentru difuzarea Sporty tv.... Va multumesc anticipat pt. ajutor, d-na avocata, oricare ati fi. |
mey zi de camd au nasele drepturi asupra finilor

eu nu ma plang decat de preturile practicate

www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race

purple_blue spune:
Nu doresc sa renunti la Sporty, ci la drepturile de la TV, tocmai pt ca sunt nasa lui .
Ma duc sa reflectez, cred ca nu ma esprim bine, de aia am nevoie de un reprezentant legal. Sau poate nu..voi ati avea asta in minte si de aceea ma banuiti de intentii ascunse
Noapte buna

JoAnn spune:
Fetili buna dimi
lisa esplicate cu votu' ca nu pricep
, ...cu toate ca vad ceva ciudat la nr de stelute
purple...hai sa ne asezam la masa tratativelor...dar iti spun din start ca pe junior
nu il dau ...deci ...ce vrei...un elicopter si ...o valiza cu bani???
oana...dupa cum vezi pe moment ma aflu in imposibilitatea de a programa cina cu Ebony
...sa vedem ce ganduri are rapitoarea
fetili
To speak the truth and never lie/To share my love without a sigh."

mj_girl spune:
www.michaeljacksonforsale.com/picture/Gallery4217.jpg" target="_blank">M I love www.michaeljacksonforsale.com/picture/Gallery1276.jpg" target="_blank">you most.
fetili
luati de acilea cafelili www.youtube.com/watch?v=NdLuBlw2Fs4" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=fRck0ZOOBRQ" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=sUT6C2CKUPs" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !

lisa-marie spune:
Buna
purple ma ofer sa-ti fiu reprezentant legal in procesul ce vrei sa-l intentezi ionei, iar pentru ca te-ai dovedit a fi o buna negociatoare
...nu doresc ca plata decat atat: sa defileze B&W
zilnic pe acilea
...(stii tu , o veche slabiciune pe care o am fata de freza lui
)
joann mai esplicita nu cred ca ma duce capul sa fiu
..insa se pare ca nu sunt chiar asa de ...
, ca vaz ca ceva-ceva tot ai priceput
...deci uite ce poti face: first of all, ia si vezi ca undeva in stanga sus e o casuta unde poti sa evaluezi acest subiect...fa si tu o apreciere
..apoi da click acolo unde vezi numarul de voturi si ai sa-i dai seama de ce stelutele noastre nu mai stralucesc ca alta data
fetele
www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!

JoAnn spune:
Lisa
multumex de esplicatii. am priceput in cele din urma
, nu e vina ta ca neuronu' meu obosit nu a reactionat din prima.
mj cum le ai tu cu servitul cafelelor
perpleeee.....imi vreau baiatul inapoi , vino si pune pe masa conditiunili rascumpararii
PS fetili tre' sa iesim din mediocritate
,io is de parere ca daca defileaza toti baietii, cu Goldie in fata treaba e rezolvata
To speak the truth and never lie/To share my love without a sigh."

iona2005 spune:
buna fetele vad ca purple vorbeste serios
si-a gasit si reprezentant legal
am pus-o
singura nu fac fata
am nevoie urgent de un reprezentant legal
nu ma intereseaza cate procese a castigat sau pierdut
vreau doar lista cu preturili practicate
sa vad daca ma tine buzunaru
mey fetili va amintiti de botezu lu finu
facut in graba nu? ei bine m-am gandit sa va arat o inregistrare unde am fost dupa
si anume la www.youtube.com/watch?v=kqbJxUEBQCs" target="_blank">Monte Carlo-World Music Awards unde bineinteles am avut onoarea sa-i inmanez unul din trofee
www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race