** *LMA spiridusi de ian -feb 2006 (345)***
Raspunsuri - Pagina 9
Giova spune:
Cosmi bine ca e acasa Bianca.
aici sunt poze cu carla Irinei:
http://www.dropshots.com/irimar
Silvia eu ma uit pe booking...sunt preturi cred eu foarte bune...am gasit in centru, la 3 stele de la 275 euro- 410 euro pe 3 nopti, camera dubla. eu zic ca e mai mult decat ok. acum ca e mica camera...nu ne intereseaza, si asa nu stam mult acolo, doar sa dormim, caci in rest vizitam.
si eu tot in centru as vrea, sa nu ne pierdem pe la periferii si sa fim cat mai aproape de obectivele turistice.
Inca nu am studiat site-ul wizzair si mi-e ca ramanem fara bilete de avion sau se scumpesc. astea sunt de luat acum.....
edit: s-au si scumpit deja....musai sa caut alta perioada, acum nu e obligatoriu sa fim acolo pe 14 februarie.
Sunt acasa, s-a dus Clau dupa marco.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
silvi_2005 spune:
Giova la ce gasesti baga o comparare si pe www.hotelclub.com La wizzair tine cont ca ai bagaje numai 15kg , soacra mea a dat ultima data 60 de euro in plus pt 4 kg si sa optezi cand iti iei biletul ca se plateste separat , e cred 10 euro in plus pe bagaj
toanca spune:
Eu personal nu am incredere in companiile astea low-cost.
Nu stii niciodata cand pleci si nici nu stii cand ajungi (nu dati cu rosii)
Au fost mult prea multe incidentii cu astfel de companii.
Noi pentru Paris ne-am luat bilete la Tarom.
Giova, ee..mai stati si prin camera ca doar mergeti numai voi doi
Giova spune:
ma voi uita si pe site-ul ala...numai sa vedem data cand plecam...tot fac fel de fel de perioade sa vad care e mai bine.
Bagaje nu ne intereseaza, mergem doar cu cele de mana, sa vedem acum daca ne incadram in dimensiuni.
acum in Italia tot cu wizzair mergem si tot fara bagaj la cala. ne asteapta italianul cumnata-mi si cara el tot la fabrica si pune pe transport. Ne-a convenit asa, decat sa mai platim o groaza de bani pe kg...sunt tare smecheri astia.
Iuliana noi numai cu low-cost am zburat. si de cele mai multe ori sunt mult mai misto avioanele decat la alte companii. asta imi zicea Clau, care a zburat cu o groaza...
e drept, daca se intampla ceva ai de asteptat, dar au fost rare cazurile si daca e sa s eintample ceva se intampla si la celelalte zboruri. eu prefer sa fac altceva cu banii aia, daca am posibilitatea sa zbor mai ieftin si cu avioane bune.
Nu-ti da mancare si ce? la 2 ore cat e zborul nici nu e nevoie. si la ce mancare e pe avion, no thanks.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
silvi_2005 spune:
Giova exact si eu zic la fel, wizzair are aeronave de AIR FRANCE ca am zburat cu ambele, turbulente de mi-am vazut moartea cu ochii am prins pe ambele , Doamne fereste de rau ca am oroare de zburat oricum dar al pret nu se compara si daca ezbor direct si nu ai de asteptat pt legaturi...merita clar. Taro oferea niste preturi cand am incercat eu sa caut 600 de euro Cluj-paris..no thank
Iuliana stai linsitita canu da nimeni cu rosii , f bine daca vrei sa optezi numai pt alte companii, cateodata prinzi oferte dar pt ceva luat la pret bun , mereu companiile low cost castiga.
silvi_2005 spune:
Maraki ca am uitat ca am citit ce ai zis tu, nu va certati si voi de dragul lui Angelo macar,adica nu cu el de fata eu cand ma contrazic cu JP cu Alain de fata nu ridic tonul si am mare grija ca am vazut ca Alain e pe faza ca ma mai enervez cateodata cand fac deranj sau ceva si intru in ei tare( in amandoi adica )si ii cert si Alain mereu imi zice in fr " fii draguta mama" cam asa s-ar traduce "soit gentille maman" ca ma si distreaza ce replici trage.
Bee spune:
Buna fetele.
Cosmi, prin ce-ai trect cu Bianca! Offf. Sanatate multa.
Giova, pregatesti vad o excursie romantica la Paris! Eu care citeam in diagonala, ma gandeam ca mergi si c baietii la Disneyland ca Toanca. Io am un principiu: masina! Nu am pus piciorul in avion si cu cat trece timpul, incep sa cred ca n-o sa fac asta vreodata. Poate daca ma drogheaza sotul sa ma sui in avion....
Aha, fetelor ati blocat drop-ul Irinei de nu vad si eu printesa cea mai mica?
Silvi, cand ai scris tu de frizura ta noua pe blog, am bagat si eu raspuns si am stiut ca ceva s-a intamplat ca nu s-a trimis/ajuns si n-am mai insistat. M-a parasit inspiratia. SI eu m-am tuns ieri, ca ultima data am facut-o la coafeza mea in aprilie, inainte sa fiu nasa. Deci din aprilie pana acum m-am ciopartit singura. Acum din economie de timp si bani m-am tuns la soacra in cartier. O ora a tot taiat din parul meu drept, doar doar l-o nimeri egal! N-a reusit.... Coafeza mea obisnuita e o draguta care ma nimereste in 10 minute! Ma si enerva, ca la banii aia trebuia sa mai traga de timp. Si-mi face mereu in cap fix ce nici nu stiu ca vreau (dar vreau). M-am trezit si e acum vreo 4-5 ani cu un breton si scurt si asimetric si mi-am dat seama ca-mi place abia dupa ce m-a luat o dinozaura de secretara de al fabrica unde lucram "domnisoara v-ati tuns gresit" Nu zau....
http://www.dropshots.com/dochia
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui toanca Giova, din pacate toti prietenii nostri au numai cate un copil; toti sunt de varste apropiate. Deci, nu prea are cine sa-i spuna chestiile astea Iuliana si Matei Alexandru 06.01.2006 poze http://www.dropshots.com/toanca http://www.dropshots.com/toanca1 http://www.dropshots.com/toanca2 |
ei nu...spunem noi Acum pe bune ca trebuie sa se gandeasca la Matei ca ar trebui sa aiba un frate sau sora cu care sa se joace frumos oricand. Este mare lucru asta, nu inteleg de ce il tine pe NU in brate, nu poate fi deloc convins? sa mai lase de la el ca in fond tu esti femeie si duci mai mult decat un barbat in privinta copiilor. Ciudat interviu ai avut, unde este legatura cu meseria parintilor si jobul tau, nu inteleg....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Giova ma voi uita si pe site-ul ala...numai sa vedem data cand plecam...tot fac fel de fel de perioade sa vad care e mai bine. Bagaje nu ne intereseaza, mergem doar cu cele de mana, sa vedem acum daca ne incadram in dimensiuni. acum in Italia tot cu wizzair mergem si tot fara bagaj la cala. ne asteapta italianul cumnata-mi si cara el tot la fabrica si pune pe transport. Ne-a convenit asa, decat sa mai platim o groaza de bani pe kg...sunt tare smecheri astia. Iuliana noi numai cu low-cost am zburat. si de cele mai multe ori sunt mult mai misto avioanele decat la alte companii. asta imi zicea Clau, care a zburat cu o groaza... e drept, daca se intampla ceva ai de asteptat, dar au fost rare cazurile si daca e sa s eintample ceva se intampla si la celelalte zboruri. eu prefer sa fac altceva cu banii aia, daca am posibilitatea sa zbor mai ieftin si cu avioane bune. Nu-ti da mancare si ce? la 2 ore cat e zborul nici nu e nevoie. si la ce mancare e pe avion, no thanks. _ Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006) poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2) |
Taromul nu are mancare buna dar British airwaissssssss wow muuulta si gustoasa era cand am fost in Africa Atunci am mancat mult si mi s-a parut cam des, asa ne dadeau la o cursa de 12 ore
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Buna seara,
Cosmi refacere rapida Biancai Fata cred ca muream acolo pe loc sa aud de la copil fazele alea Tare incercata ai fostNici nu ma gandeam ca ar fi putut fi apendicita, ma asteptam la CM...oare o fi fost apendicita??? de unde au fost asa siguri medicii?
Bee sa iti fie de bine tunsoarea Eu inca nu m.am aranjat in schimb ma vopsesc singura maine.
Silvi asa incercam, ne gandim la angelo si luam o pauza cand ne vin pandaliile
Angelo ieri a facut kk la toaleta cand era la gradi, a mancat 3/4 din sandwich dimi si doi cartofi la cuptor la pranz. Astazi a mancat jumate din sandwich si mar iar la pranz toata bucata de pizza ( in premiera ca pana acum nu vroia de la noi ) si kiwi tot in premiera Aseara am fost la derdelusul de la blocul socroseniei, e mult mai mare decat al nostru In rest nimic nou, am tot asteptat sa ma sune prietena mea si mi s.au lungit ochii pe telefon Mi.a lasat mesaj ca are o gramada de noutati dar mi le spune la tel nu pe mess si acum am ramas asa curioasa
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5