** *LMA spiridusi de ian -feb 2006 (345)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

va salut si eu din zbor ca nu stiu cum se face ca am intrat intr-o spirala ca-s doar pe drumuri ba la serv , ba la activ lui alex(azi a fost la pictura 2 ore), casa zboara si eu umblu chiauna.
alex iar a inceput cu invitatiile
giova-astept descrierea a ce va doriti ca sa stiu ce va recla hoteluri n-am prea stat io sa le testez perso, dar oi mai avea ceva idei(daca zona e sigurza, transp, etc). macar la resto si tot ma pricep cat de cat. daca stati mai mult si vreti pauza de la romantism 5 min, iar noi nu suntem plecati pe undeva dau o cafea!!!(
cosmi-sanatate muuulta bianca-i si curaj tie!cine stie prin ce a trecut saracul copil
irina-suuuuperba si bucalata printesica
iuliana-s-ar putea sa-ti iasa tman acunumai sa mai vrei
liliana-esti in forma
ioana-cumintica!
maraki-nu te-am uitatangelos e un copil tare bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Dragi mamici,

Imi cer scuze ca postez off topic la voi. Vreau sa va spun ca s-au deschis bazare la sectiunea "Ajutor umanitar" a forumului, mai multe persoane avand nevoie urgenta de bani pentru a le fi salvate vietile sau pentru a continua tratamentele necesare.

Alexandra
Alex
Alina Donescu
Bogdan
Emma
Robi
Pentru copii

Deci va invit la bazare, poate gasiti ceva sa va placa sau sa va trebuiasca!

De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna), jucarii, care nu va mai folosesc sau alte produse pentru copii sau adulti de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru aceste bazare.

Orice ajutor, oricat de mic, conteaza!

Va multumesc tuturor celor care ati facut donatii si celor care intentioneaza sa ajute!

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Haideti la o !
Imediat plecam de acasa, incep reducerile la un mag. de copii, totul la 50% si musai sa iau vreo 2 pijamale pt. marco: una cu Thomas si alta vad eu...am vrut sa-i cumpar acum 2 zile, dar mi-a zis vanzatoarea ca incep reducerile si nu avea rost.

Mi-a zis Clau ca ACR-ul poarta peste tot prin Alba si Sebes cele 2 masini implicate in accidentul ala grav cu pancarde mari in care scrie 6 morti, 10 raniti....groaznic cica arata masinile...poate asa vor fi si soferii mai prudenti.

Ana am vazut cand inchideam compu. ca mi-ai scris pe mess.
Iti scriu mai tarziu pe mess., poate vezi mai repede. Ma intereseaza zona unde sa caut hotel, caci vad review-urile pe site si poze....
am gasit bilete la avion din 13-16 feb. Sper sa le si cumpar azi...nu am mai luat de pe Wizzair si trebuie sa citesc putin conditiile.
sper sa ne vedem, daca aveti si voi timp de o cafea.

si ne auzim dupa ce venim din oras.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici....

Giova super idee cu Parisul...bravooo
Toanca eu zic sa insisti cu bebe si precis sotul isi va schimba parerea...daca nu acum mai tarziu ca timp este
Liliana asadar esti in forma......se simte si din mesajele tale
Maraki sensibil copil Angelos
Anace frumos ca p[icteaza Alex....Bianca mea e antitalent(seamana cu mama ei)
Tioanastai cumintica

mie azi mi au plecat musafirii... care au cam obosita pe Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Hello.
Cosmi, as tot incerca eu cu bb2, dar deja cred ca il zgarii pe creieri daca mai aude inca o data acest subiect.
E mai bine Bianca?
Giova, spor la cumparaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

da...i-am luat o pijama cu Power rangers si un hanorac misto. pijamalele cu Thomas le-au scos momentan din mag. ca nu le baga la reducere. asa ca astept sa se termine balamucul si iau cu calm.
Cosmi Bianca e tot in spital? sau acasa?
Iuliana cel mai bine ar asculta sotul tau de un barbat...sa-i zica ce bine e cu 2 copii, bla-bla-bla. n-ai pe cine sa pui sa-i zica, asa la o discutie amicala?

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

BIANCA este acasa....am stat cu ea in spital non stop

Mergi la inceput

n am vazut si eu poze cu printesa Irinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, din pacate toti prietenii nostri au numai cate un copil; toti sunt de varste apropiate.
Deci, nu prea are cine sa-i spuna chestiile astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor, nu stiu cum m-am ivartit ca nu am mai apucat sa va scriu, merge si cam incet DC-ul si ma enerveaza cat timp imi ia.
Giova daca vrei iti dau eu un site de unde poti lua camere la hotel mult mai ieftine ca in alta parte. Ca idee hotelurile din centru su f scumpe si au came mici toate asta daca nu vrei sa iei cu 200 si ceva camera.... Noi ambele dati am fost la hotelul Exposition Hotel Paris, vad ca acum nu est disponibil http://www.hotelclub.com/ luat de aici , initial avea trei stele acum vad ca e cotat cu 2 dar uita-te daca te intereseaza ca am mai vazut in zona la preturi super ok. de ex: http://www.hotelclub.com/directhotel.asp?id=3613&checkin=2010-02-13&checkout=2010-02-16 uita-te ce note are ca idee mereu .
Place de la Republique se numeste zona si e in centru practic, ai f aproape Metro ceea ce imp, ai pizz-arie, KFC si alte chestii inzona. Eu una as opta mereu pt centru pentru ac altfel pierzi timp mult sa ajungi si o data pt o vacanta in 2 romantica merita Mai vezi ce iti zice Ana dar ca idee de pe site-ul asta e super dafe sa iei si mult mai ieftin ca la receptie sau in alta paret noi am dat atunci 75 de euro pe noapte si la recetie era 100. Super idee meregti numai voi? Cu cine lasati piticii? O sa te indragostesti e Paris
Iuliana super ca mergeti in vara, am inteles ca acum placati, vara e mult mai ok pt Disney.
Am fost si eu ieri al o prietena ac are bb mic vai ce micuta si dragalasa era am si uitat cat mic e un bb . Aici s-a mai incalzit dar ploua si e aiurea, peoi ne-ar fi tentat sa mergem cateva ziel la Londra ac aaavut JP liber dar pe vremea asta plus ca daca nu luasem nimic din timp iesea super scump, a ramas ca plan sa facem o excursie cu trenul pana acolo.

Mergi la inceput