** *LMA spiridusi de ian -feb 2006 (345)***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

La multi ani Ayan

Giova te mai relaxezi si tu acum daca are Clau permisul Hai ca inainte te plangeai ca trebuie sa mergi peste tot doar tu, acum sa nu iti para rau Asa este cu´sania, nu incap 2 copii dar noua nici nu ne trebuia mai mare...adevarul este ca nici nu erau alte modele, alea de lemn s.au vandut ca painea calda si nu aveam din ce sa alegem...mai aveau doar boburi mici de plastic pt bebelasi.

Ioana de Bistrita, cum te simti??? Ai grija ca nu e in regula cu durerile ca si la Cm, mergi la medic mai bine.

La noi a nins iarasi Giorgos l-a dus cu sania pe Angelo la gradi.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

da Maraki, macar m-am scos cu dusul lui Marco dim. la gradi, caci nu prea imi placea....dar n-aveam incotro.
Inseamna ca e aceeasi sanie, designul e la fel, cu ce am vazut aici. si Clau vrea tot din lemn...noi nu am mai cautat caci la noi nu e zapada.
super ca a inceput Angelos sa manance la gradi, uite ce copil bun ai...s-a adaptat foarte repede.

Tocmai am primit mail de la gradi ca fac lectii de patinaj...acum sa vedem daca vrea si Marco, caci noi l-am inscrie. eu timp nu am sa merg cu el si tare as vrea sa invete sa patineze. Poate asa, la primavara va sta mult mai bine pe role.

merg la maraici....asa a fost toata ziua...nimic nu am reusit sa fac, doar mancarica lui pt. pranz.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Salutare si de la Bucale!

IRINA - bine ati venit acasa! Sper ca esti bine cu printesa iar acomodarea va fi f. usoara. Asteptam vesti ... daca apuci sa mai intri cand nu e "stricat" compul. Banuiesc ca atunci cand e Mario la gradi incerci sa te odihnesti cu cea mica... si bine faci. Poate reusesti sa stimulezi cumva lapticul... ceaiuri, somn, mancare...

IOANA - ai grija de tine, nu e ok cu durerile alea la varsta asta mai bine ia o pauza ca te stiu ca esti cam "nazdravana" si nu prea stai locului. Vrei bataitza?

MARAKINOOO - bataita vad ca vrei si tu. Pai cum sa te "balacaresti" cu sotul de fata cu copilul. Uff... dragul de el... mi-l si imaginez cum va lua de mana sa va impace. Ia pastrati-va cuvintele"prietenoase" pt cand sunteti intre 4 ochi.Nicolas nu suporta cand ne-aude ca vb mai tare ... chiar daca nu ne certam in realitate el tot ne striga "Nu va mai certataaati". De certat... nu o facem nici noi in prezenta lui... s-a mai intamplat destul de rar.. el nu s-a prins prea bine ce se intampla dar vine si ma intreaba de ce plang cand ma vede.
Bravo lui Angelos ca a papacit supita multa la gradi... vezi ca usor , usor totul devine mai placut pt el... si daca isi imbogateste si vocabularul intr-un ritm atat de alert... e si mai bine.
Misto de voi ca aveti zapada... si Nicolas o cauta cu privirea pe fereastra in fiecare dimineata si ma intreaba zilnic cand vine zapada.

GIO-te-ai degrevat de o sarcina... dusul lui Marco la gradi. Misto daca il dai la patinaj... defapt daca vrea sa coopereze. Al meu e un mega fricos...si precaut... ca ma-sa. Pai si pe sanie.. cu viteza mai mare ii e frica, de skiuri nu mai zic ca i-a fost frica anul trecut in martie cand l-am dus sa skieze cu tot cu monitor. Sambata i-a luat Robert niste schiuri pt el... acum asteapta zapada cica nu ii va fi frica sa se dea cu ele... sa o vad si p-asta. Oricum la sf anului sper sa fie mai cooperant si sa il putem duce la ski. Marco al tau oricum e curajos ... s-a vazut cu inotul... al meu e fricos si la piscina tot in vara asta sper sa devina mai cooperant si sa il ducem la inot sa-si infranga macar teama daca nu o invata el sa inoate chiar din primul an.
Gio marfa daca mergeti la Paris... eu am fost exact dupa ce am aflat ca sunt insarcinata cu Nicolas. Doaaaamne ce mi-a placut. N-am stat in centru ci undeva la 7-8 statii de metrou de centru insa ne-am deplasat super rapid cu metroul pe-acolo.

IULIANA - ce-ai facut cu interviul ai reusit ?
Te-asteptam cu detalii. Eu iti tin pumnii... si cu job-ul si cu convinsul sotului pt bb2... poate reusesti tu cumva pana la urma. Poate cand mergeti la Paris... o sa-l vrajesti pe-acolo cumva.

Piua , merg sa-i dau copilului o alta culoare de plastilina sa se joace.

LILIANA 36+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Asa... am revenit.

Tocmai l-a sunat pe Robert nasul lui Nicolas ... cica sa ne ducem pe la ei duminica. Nu ne-am mai vazut de un an si.... Nu de alta dar... v-am zis ca macar odata pe luna tot trec pe langa noi si se duc la Medgidia sa isi vad copilul... dar pe-aici n-au mai trecut.
Oricum am zis ca mai bine sa vina ei pe-aici daca tot au chef sa se vada cu noi
ca nu ies din casa pana luni cand ma duc la gineco la controlul de 37 sapt sa vad ce si cum e cu bb.
Oricum nu stiu cum naiba a uitat Robert ca defapt duminica trebuie sa mearga la botez la prietenul nostru.. eu o sa ma duc juma de ora la biserica sa vad cand o baga pe cea mica in apa... ca face slujba aici la noi la biserica in rest la restaurant nu ma duc... merge doar Robert cu Nicolas.
Asa ca.... daca vor sa vina sa treaca sambata... desi nu prea cred ca cica sambata duc copilul la Medgidia. Chiar nu-i inteleg de ce nu trec cu copilul pe-aici pt ca oricum nu l-am mai vazut decand avea 6 luni iar acum are 3 ani si 6 luni. Sau le-o fi rusine cu el ca nu il pot stapani avand in vedere ca ei nu isi cresc copilul le este f greu cu el cand il aduc acasa.

De la inceputul sapt. mi-e o foameeee si-as manca in disperare. Ori asta micu' e in mare crestere pe ultima suta de metri si consuma... ori ... nu stiu ce sa mai zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare

n am mai intrat deorece am operat printesa de apendicitaacum este bine ,o mai doare dar o sa treaca...am stat de luni in spital si marti la ora 19 a operat ototul a decurs bine pana a ieist din operatie apoi din cauza anesteziei a inceput cosmarul care a tinut 1 ora ...Bianca a inceput sa urle sa delireze ..era intre constienta si inconstientaplangea ,tipa,se batea cu palmele ca o doare si ca o sa moara...intindea mana si zicea ,,uite mamii au venit sa ma ia cu ei,,...eu intrebam???cine mamii....si ea zicea ..,,oamenii aia ,,

fetelor am zis ca fac stop cardiac acolo se stransesera mamicile ca la urs...si ea nik sa se potoleasca,o tineam de maini...il striga pe stefan pe gabi...mioe imi zicea ca de ce i am lasat sa i faca rau...pana la urma i au facut un calmant a adormit ...dimineata n a mai stiu nik

am citit ce ati scris...dar sunt atat de stresata ca n am retinut aproape nik....ma duc sa fac un dus si poate ne mai ,,auzim,,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare fetele.
Am fost la interviu: pot spune cel mai ciudat din viata mea: m-a intrebat ce e mama, ce e tata, ce e sotul, daca am copii si daca stiu engleza; dupa care m-a pus sa citesc ceva in engleza si asta a fost tot.
Mi-a spus ca pana maxim 1 februarie o sa primesc o oferta.

Cosmi, sanatate multa fetei; am mai auzit ca dupa anestezie delireaza copiii; bine a ca a trecut si totul e bine.
Ioana, ai grija! Stai si odihneste-te!
Maraki, sa stapaniti sanatosi sania!
Ce bine ca aveti zapada….noi nu avem!
Giova, deci Paris…..frumos.
De ce nu iti faci rezervare direct pe booking? E mult mai ieftin si nici nu mai platesti comisionul agentiei. Noi asa am facut pentru Disneyland.
Liliana, cred ca mai repede reusesc cu jobul decat cu bb2

Mergi la inceput

COSMI - sanatate multa Biancai si refacere rapida. Si eu dadusem in benga dupa anestezia de la operatia de apendice , nu mai zic dupa cezariana cat de speriata eram sa nu mor.... aveam oxigenul pe nas si mi-era frica sa adorm sa nu cumva sa mor ... acum cand ma gandesc ca ma asteapta iarasi anestezia generala... sper doar sa nu ma mai trezesc asa de stresata.

IULIANA - deci un intreg interogatoriu... si ciudat pe deasupra. Macar daca ti-ar da un raspuns favorabil... defapt tu mai vrei la ei dupa ce te-ai intalnit si cu vicele?

GIO - tu cu ce ai mai combatut colicii la Edi ca vreau sa imi iau siropuri de colici si sa stiu catre ce ma indrept.

Mergi la inceput

Liliana, sincera sa fiu dupa ce l-m vazut pe vice ca e asa de ciudat (desi tipa de la HR ma pusese oarecum in garda), parca nu prea as mai vrea...
Mai bine cu "nebunii" mei decat cu "nebunii" altora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

azi mi-a pus capac Edi...sa mor de stiu ce are...marait, agitat, musca tot...de fapt stiu ca sunt dintii...ma dispera ca nu mai ies odata.
acum face Marco lectii cu el...macar nu mai urla si e atent la fratello.

La Mc nu am mai mers, caci il duce Clau cand soseste acasa. acum e la jumatatea drumului, iar a vazut un accident.

Lili eu am luat si celebrul Infacol si sab simplex si calma baby de la help net. Ultimul si-a facut efectul, dar Edi nu a prea avut colici. o singura noapte a urlat de la 23 la 3 noaptea, in rest cate 30 min. seara, se maraia...si asta cam 2 sapt. de la 6-8 cand se zice si ca e apogeul colicilor.
Aveti si voi niste nasi la Nicolas, ca si ai lui Marco. stam la 100 m distanta dar ne vedem rar de tot, la ocazii speciale. Clau se vede mai des cu nasul, ca e contabilul firmei si ei se inteleg bine, mai iasa si seara la o berica ceva.....
Si Marco e un fricos...tocmai mi-a zis ca vrea la patinoar dar fara patine, cica va pica si se va lovi tare. acum sa vedem daca il convingem, chiaer vreau sa invete.
Cosmi of draga de ea....si eu m-am trezit naspa dintr-o anestezie facuta acum cativa ani...aveam impresia ca sunt luata de extraterestri, cand colo ma duceau astia cu targa in salon.
Refacere rapida si fara dureri
Iuliana pai pe booking m-am uitat. pana una alta sa vb. cu mama sa vedem daca vine sa stea cu copiii. era fain daca gaseam bilete de pe Cluj, caci ii duceam in Alba...dar sunt cu mult mai scumpe de acolo.
ciudate intrebari ti-au pus. ce parere tri-a facut vicele? am vazut ca i-ai raspuns deja Lilianei. naspa....

revin dupa ce culc gogoasha ca s-a infuriat rau de tot.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

ce liniste pe aici.....

Mergi la inceput