** *LMA spiridusi de ian -feb 2006 (345)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Hello.
Am vazut pozele cu printesa Irinei; ce mica si scumpica e
Giova, nu am o problema cu mancatul in avion si nu tin neaparat; singura mea temere e ca au fost atat de multe stiri cum ca aveau intarzieri cu orele la decolare si la aterizare incat chiar mi-e teama; nu stiu cum sunt avioanele lor ca nu am fost pana acum.
Eu am luat pentru Paris pentru toti trei (ca lui Matei ii platesc bilet intreg) dus-intors si am platit 621 euro.
Nu stiu, dar nu mi se pare exagerat de mult.
Voua?
Plus ca cele low cost nu aterizeaza pe Charles de Goule care e foarte aproape de Disney si sa ma apuc sa ma plimb cu bagaje si cu Matei nu prea imi convenea.
Maraki, ce misto de voi ca aveti zapada; vreau si eu
Da, se poate spune ca am avut un interviu foarte ciudat care m-a pus pe ganduri, mai ales ca acest vice coordoneaza si activitatea juridica; deci m-as intersecta cu el
O sa vine directoare directiei juridice internationale din Grecia in tara sa vedem ce reusesc sa vorbesc cu ea in ceea ce ma priveste.
Legat de bb2, sincer am tot stat si m-am gandit si nu imi pot da seama care este motivul pentru care se tine asa de batos, mai ales ca el mai are un frate; deci stie ce inseamna sa fie doi.
Nu imi pot da seamna si ma macina ingrozitor lucrul asta.
Felicitari lui Angelo pentru progresele facute
Si eu m-am tuns ieri (nu ca as avea parul prea lung, dar m-am obisnuit cu parul scurt)
Bee, dar de ce ti-e frica cu avionul?
Mie mi se pare mult mai comod cu avionul decat cu masina.
Giova, nu ne-ai mai dat detalii depre progresele lui Edi la diversificare.
Ce i-ai mai facut bun de papa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

La multi ani Clara!

Buna dimineata! Eu abia acum imi savurez Apoi trebuie sa ma mobilizez sa fac ceva de mincare. Sunteti prin oras toate?

Oana, mamica de Razvan-Stefan (13.02.2006) si 26 S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

Oachi toata lumea prin oras...eu n am iesit decat 1 ora sa fac ceva cumparaturi ,in rest toata ziua am facut smotru
Marakiau stiut ca este apendicita pt ca i au facut echografie,radiografie...sunt ff bucuroasa ca i au facut toate analizele ca nu am mai ajuns de anul trecut sa ne dea pediatra trimitere
Toanca eu am calatorit si cu tarom si cu low cost,singura diferenta este de confort...stai mult mai comod la tarom dar in rest nik...poate am avut eu noroc ca n au avut intarzieri...dar costa taromul de te seaca,mi aduc aminte ca acum vreo 6 ani am platit 2 bilete 700 euroi pana italia....iar cu low costul in jur de 200....CAT despre bebe...eu zic asa ,,nu te mai stresa ca Doamne Doamne are grija de tot,,
Giova grabesete te sa iei bilete

LA MULTI ANI CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Clara, fetita frumoasa cu ochi albastri! Multa sanatate si fericire alaturi de toti cei dragi! Ana Maria sa va traiasca smecheria frumoasa si numai bucurii sa va aduca.

Mark tizul nostru scump si drag! sa fii la fel ca si pana acuym si sa ai parte de multa sanatate si noroc. de restul au mami si tati grija. Anda sa va traiasca flacaul si numai bucurii, ca si pana acum, sa va aduca!.

si de la noi!
am umblat azi, ca doar a fost tanti la curatenie.
Edi a fost tare marait azi noapte...din ora in ora maraia...ba tzitzi, ba ceai, ba Orajel...nu am mai stiut ce sa-i fac.
La ora 3 cand a inceput sa planga...l-am dus pe Marco la el in camera si l-am luat pe Edi langa noi. oare cand om dormi si noi linistiti si in 2?

Iuliana foarte mult ati dat pe bilete. eu am gasit la paris pt. amandoi la 280 lei...pe langa 600 euro dati de voi...de 10 ori mai mult. Pt. diferenta asta merita low cost, cel putin pt. noi.
Edi mananca de 2 sapt. piure de legume si i-am bagat si carnita de pui. papa: morcov, patrunjel, pastarnac, cartof dulce, dovleac placintar si ardei. poate pe sapt. viitoare incepem si cu piureul/sucul de fructe...sa vedem acum...cat am chef de gatit.
Cosmi uite ca nici azi nu am luat bilete....ne facem fel de fel de planuri pt. vacantele din anul asta si nu stim la care sa renuntam. daca de 2 ani nu am mai mers la mare si plaja...parca tot acolo am merge, dar vrem si alte destinatii...e misto in Antalya, dar am vazut niste poze superbe din Tenerife si parca ne mananca...rau de tot.
Bee nu la Disneyland...poate la anul si numai cu Marco...Edi e prea mic pt. asa ceva...cine stie. anul asta doar vacanta la soare cu copiii, noi vom colinda, daca ne ajuta DD.
Maraki tot mai bine e pt. Angelos la gradi. copil exemplar, ce mai!

si o seara frumoasa.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

La Multi Ani Clara Francesca!!!!
Sa cresti mare si frumoasa!
Si eu am avut azi zi de piata, de facut mancare...dar nu am ratat somul de frumusete
Vad ca si voi ati avut cam aceleasi gen de activitati
Acum ma pregatesc de plecare ca ne intalnim cu gasca la o cafea...ca numai o data pe saptamana reusim si noi sa ne vedem.
SA aveti o seara cat mai placuta

Mergi la inceput

gata, am cumparat bilete pt. paris din 20-23 februarie.
doamne ajuta sa si ajungem! pt. cazare mai urmaresc last chance...am vazut preturi foarte bune la 4 stele...asa ca urmaresc zilnic...

Iuliana distractie faina. lasa cafeaua, ca nu mai dormi la noapte, mai bine o berica sau o tarie ceva.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

La multi ani Clara Francesca, blondina frumoasa cu ochi superbi Sa cresti mare sanatoasa, cu mult noroc sa fii mereu si reusite in viata

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna seara ,
Multumim de urari fete dragi .
La fel urez si eu la multi ani pt toti spiridusiii care s-au aniversat , in ultimele 3 saptamani (nu am intrat pe motive de vacanta in Ro ).
Deci LA MULTI ANI , (CU INTARZIERE SI SCUZE ) MARIO, DANI, JASMINE, ANGELOS, ANASTASIA, SEBI, DAVID ANDREI, MARCO, MATEI SI DAVID !Sa aveti parte doar de bucurii in viata puiutilor !

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Le urez si eu si aici La multi ani Clarei si lui Mark sanatate si tot binele din lume.
Giovalinda bravo ca v-ati vazut cu biletele luate deci excursia este planuita, hotel gasesti sigur vai ce frumos de voi o sa va simtiti minunat. Din cate locuri am fost cela mai frumoase au vost minivacantele in 2 la Paris maia les ca prima ata am stat 5 zile si nu ne vazusem de 2 luni Sa va faceti buget de cheltuieli cat puteti de mare ca atatea minunatii o sa vezi ...nu o sa ia cum sa nu vrei eu zic sa va luati si un bagaj de cala...dar e parerea mea De la aeroport sa nu iti faci pb ca ai bus de-al aeroportulu care te duce pana la Porte Maillot in centru Parisul ( 13 euro e bletul de pers) deci ai cu ce ajunge fara pb . Ce bine ca mananca Edy vai ce pb aveam eu cu Alain pana la un ana numai lapte a vrut.
Maraki tare scumpic e Angelo din ce povestesti , ce bine mananca bravo lui vezi ce se da pe brazda
Cosmina sanatate printesei si pupici;
Bee esti draguta, dupa comentariu trebuie sa alegi un profil si selectezi apoi nume si gata nu e complicat vad ca toata lume are fazele astae cu coaforil eu in Cj aveam o coafeza cam scumpa dar excelenta lucra numai cu programare un salon mic de tot nu te intelneai never cu nimeni cand sa pleci venea urmatoare clienta, era o tipa super discreta si nu te freca la cap..super nu aveai ce comenta decat la pret poate , ultima data am dat 800.000 in vara pe un tuns cu aranjat.
Eu sunt cam stresata in ultimele zile nu prea am chef de nimic ca ma astept de la o zi la alta la rez la celelalte 2 probe la ex si daca o sa cad o sa fie ca si cum as cadea in cap din pod ma si imaginez....In seara asta am avut musafiri a venit o familie cu un baietel de 2 ani, Marco pe nume, asa s-au jucat si au fugit ca a picat al meu lat la ora 10 fara ceva mare exceptie
Un we frumos va doresc

Mergi la inceput

Neatza!
Ma omoara Edi cu plansul lui noaptea. macar nu s-a trezit decat odata si l-am pus pe burta si a luat somn instant. a papat la ora 8 azi dim. Baietii dorm si eu am venit cu el in living sa nu-i trezesc....sunt de sacrificiu.

Silvia sper sa fie ok caci, am facut cu transfer bancar, cica le-au rezervat 24 ore, dar eu le-am si platit prin internet baking. banii vor intra numai luni, fiind weekend....sper sa nu raman fara ele...caci diseara la ora 19 imi scade rezervarea....imi vine sa caut un nr. si sa-i intreb....
Nu am bifat si pt. bagaj de cala...era 42 lei parca...acum ca zici imi pare rau...sper sa nu gasesc haine la preturi bune si sa-mi para rau. Obiectivele noastre de vizitat sunt turistice si nu magazinele, dar tot mai fac cate o escapada...sper sa-l conving pe al meu.
acum trebuie sa aflu cat mai multe despre paris, sper sa ajung sa vorbesc si cu Ana sa-mi dea mai multe detalii.
edit: hai ca m-am linistit...in maxim 5 zile de la data rezervarii trebuie sa primeasca ei banii in cont...sper sa fie ok, caci nr. in Ro nu au. daca chiar gasim chestii misto de luat, mai bine le punem pe Atlassib...oricum avem voie 10 kg de pers. pt. bagajul de mana si noi nu ne caram mare lucru pt. 3 zile.
Ana sunteti in Spania sau tot in Ro? cum ati petrecut?
ati avut si parastasul dupa mama ta...doamne ce a trecut anul. D-zeu sa o odihneasca in pace!

Dani baiat frumos si smecheros! sa ai parte de tot ce-i mai bun si mai frumos in viata, alaturi de toti cei dragi!

si o duminica frumoasa sa aveti.

_

Mergi la inceput