** *LMA spiridusi de ian -feb 2006 (345)***
Raspunsuri - Pagina 11
Ana_m spune:
Buna dimineata ,
Giova , suntem in Spania , de o saptamana . Gata vacanta din pacate , a trecut tare repede . Da , asa e am facut si parastasul de un an pt mama
, nici mie nu imi vine sa cred ca a trecut un an
. Sa petreceti fain in Paris , e adevarat ca nu iti iei prea multe lucruri cu tine dar sa stii ca 10 kg nu sunt f mult . acum asta e , in cazul in care faci cumparaturi iei toate hainele pe tine ca sa ai loc la bagaj pt cele noi ![]()
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
cosmi1975 spune:
neata gagici
eu tot cu treaba
parca nu se mai termina,adevarat ca eu fac tot si atunci
de asta bag atata smotru
papan e un smecher
aseara manacam la bucatarie si ma rugam de el sa termine piureul cu pui...la un moment dat m a strigat Bianca care terminase de papat...m am dus la ea
si cand m am intors papan statea cu farfuria lui goala si mi zicea sa pup ca a mancat tot...eu bucuroasa da i si pupa smecheria,pleca baiatul la tv si cand mi arunc ochii
pusese toata mancarea la Bianca in farfurie![]()
si tot aseara ..la un moment il gasesc singur in dormitor si si cauta de zor pijamaua in dulapul lui....eu am vrut sa l ajut sa se dezbrace dar el a zis ca se descurca
bun ...vine dupa 10 minute imbracat in pijama,noi toti da i cu feleicitari pupat....ca avem baiat mare (pusese si hainele la loc in dulap)...darrrr azi dimineata am vrut sa l imbrac si scot haine..si dau de chiloti,dresul si pantaloni bagati intr un colt
....uzi de pipilica
se scapase pe el si si a dat seama ca nu da bine![]()
asa ca....ne am dus...promite de mic
toanca spune:
Hello.
Cosmi, m-am distrat de nazbatiile lui Papan
; ce smecheras....bravo lui....il duce mintea la prostioare![]()
![]()
Ana, am vazut-o pe printesa ta....are niste ochi
e o adevarat domnisoara.
Giova, sa va fie de bine; bravo; cred ca o sa va simtiti bine la Paris mai ales ca sunteti numai voi doi
.
Dani, la multi ani! sa cresti mare si sanatos
Noi ne-am trezit azi dimineata si ne-am dus sa-l tundem la Matei dupa care am mers de i-am facut poze de pasaport ca in mai ii expira pasaportul.
S-a facut 3 milioan taxa de pasaport si imi expira si mie si lui Matei
; deci m-am scos cu 6 milioane

Acum stam si ne uitam la desene: la Tom si Jery![]()
Giova, n-am baut cafea aseara
; am baut o ciocolata calda ca bere a baut Victor si trebuia sa conduca cineva masina la intoarcere![]()
Cred ca mai stau un pic si ma duc sa bag somnul de frumusete
andiaroro spune:
Clara -La multi ani!
Giova-M-am uitat pe site-ul de pe care vrei sa cumperi hotelul si am vazut ca au niste repere. Ca sa iti fie simplu sa ajungi de unde te lasa bus-ul de la aerop cauta pe langa Palais des Congrès, Champs-Élysées, Opéra sau chiar La Défense ca de acolo iti va fi usor sa pleci la plimbare. evita hotelurile de la Châtelet-Les Halles, dar mai vb noi. Bafta!
Nu ma avant in comp l.c. curse de linie ca eu am stat si la airfrance 2 ore in avion inainte de decolare (si urma un zbor de inca 10 ore, dar de pe orly-alt aeroport de langa paris) si pe otopeni 3 ore de pomana cu taromul...cu l.c nu am mers niciodata ca nu erau cand nu aveam copii (la zboruri cu copii le prefer totusi pe alea traditionale), dar maica-mea, soacra-mea au circ ok...la soacra-mea s-a anulat un zbor si i-au propus peste2 zile altul la myair(ne-au anuntat cu 3 zile inainte). avem si prieteni care au stat cu bebe mic 8 ore la blueair....Dar nu mai asta tr vazut la un zbor si ca sa vb strict de paris ca de
aici stiu, despre asta vb...CDG e unul dintre cele mai mari din lume si sunt niste cozi destul de mari la aratat acte, recup bagaje+ km de parcurs ca sa ajungi la bus-ul sau rer-ul care te duce unde ai nevoie, pe cand ala pe care aterizeaza giova e ca Baneasa si e un singur Bus, care te duce in Paris, asa ca rez repede si fara stres cu toate formalitatile.
Noi am umblat de capiati ieri in outlet-ul de langa disney sa-i luam lui alex geaca ca a lui s-a stricat, ne-a plouat ca la nebuni si tot una nesoldata am luat ca aia ne-a placut(sper sa-i fie buna si al anul ca-i de 6 ani, alea de 4 sau 5 erau jucarii)
Am fugit la treaba ca in sfa adormit dra ca vreau sa profit ca alex e inca in oras cu tac-su ca se duse iar la scoala romaneasca
Giova spune:
doamne marait mai este Edi, mi-e groaza ca asta e doar inceputul
.
Ana cum ati sarbatorit?
buna idee cu luatul hainelor peste...caci al meu mi-a zis clar, ca el mai bine plateste pe loc bagajul la cala decat sa umble prin Paris dupa Atlassib
.
Iuliana ati iesit si cu Matei, sau a ramas cu strabunica?
Ana am notat ce ai zis, lasa ca mai vb. noi pe mess. bine ca i-ati gasit geaca...de care vroia? cu cars?
Cosmi ce smecherie ai tu la casa...aoleu...de acum il duce mintea la asa ceva
.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Giova spune:
Neatza!
si eu care ma bucuram ca a luat sotul carnetul si-l duce pe Marco....sweet dreams
. a inceput de azi sa mearga la sala...asa ca eu am fost de serviciu...am ajuns si tarziu la gradi, caci a trebuit sa-l alaptez pe Edi...greu-tare greu cu amandoi....
Miercuri va avea Marco primul curs de patinaj...m-a bagat in sperieti directoarea cand mi-a zis ca are azi la 10
. am fugirt acasa sa-i iau costumul, manusi...noroc ca m-a sunat inainte sa ies din casa cu toate dupa mine.
Vom vedea cum ne organizam sa-l duca Clau pe Marco si pe urma sa mearga sa traga de fiere.
azi i-am luat ceva borcanase la Edi...doamne ce preturi au...si la 9 lei unul
....
o zi faina sa aveti, fug si eu la treaba
.
_
Gio
de
toanca spune:
Salutare.
Mi-e o lene….si afara e asa de frumos; a nins toata noaptea si, cel putin in curte, s-a asternut asa de frumos zapada…
Matei azi a stat acasa; azi dimineata cand s-a trezit era cu SN si tuse.
Bine ca macar nu a facut febra.
Giova, Matei a stat cu bunica mea (strabunica lui), dar a fost foarte cuminte.
Giova spune:
superb

_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Giova spune:
mi-au intrat banii de CIC si alocatie
Mi-a venit sa lesin cand am vazut contul. doamne ce fericita sunt, ca mult i-am mai asteptat!
pe unde v-ati ascvuns?
Iuliana super! la noi nu a nins.
_
Gio
de
silvi_2005 spune:
Salutare, cmliniste in zona
eu sunt cam agitata cu ale mele nu am mai intrat.
Giova deci esti in bani
super, chiar ca ai asteptat ceva dupa ei noroc ca nu a trebuit sa traiesti din ei
ce dusi cu pluta sunt la ce interval de la nastere ii baga. Sarbatoriti frumos
. La wizzair poi sa iti cumperi bagaj online si dupa ce ai biletul o sa te sun eu sa ii explic rubricile de pe ner, te costa tot ca initial si merita atunci pe loc nu as recomanda ca e 15 euro pe kg
mai bineiti iei bagaj de 15 kg ca dau ei voie acum cu 42 de lei.
Al meu pitic e bonavior
azi a facut si putina febra acum pe seama, a stat acasa ca am vazut de dimineata ca nu e chiar ok ma gandeam ca e obo doar, sper sa fie ok maine sa il duc la scoala macar 2 ore ca i-am luat si tort si ceva tarta care o mananca ei si o plasa de accesorii ...va zic eu maine cum suntem.