** *LMA spiridusi de ian -feb 2006 (345)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna dimineata ,
Giova , suntem in Spania , de o saptamana . Gata vacanta din pacate , a trecut tare repede . Da , asa e am facut si parastasul de un an pt mama , nici mie nu imi vine sa cred ca a trecut un an . Sa petreceti fain in Paris , e adevarat ca nu iti iei prea multe lucruri cu tine dar sa stii ca 10 kg nu sunt f mult . acum asta e , in cazul in care faci cumparaturi iei toate hainele pe tine ca sa ai loc la bagaj pt cele noi

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici eu tot cu treabaparca nu se mai termina,adevarat ca eu fac tot si atunci de asta bag atata smotru

papan e un smecheraseara manacam la bucatarie si ma rugam de el sa termine piureul cu pui...la un moment dat m a strigat Bianca care terminase de papat...m am dus la ea si cand m am intors papan statea cu farfuria lui goala si mi zicea sa pup ca a mancat tot...eu bucuroasa da i si pupa smecheria,pleca baiatul la tv si cand mi arunc ochiipusese toata mancarea la Bianca in farfurie

si tot aseara ..la un moment il gasesc singur in dormitor si si cauta de zor pijamaua in dulapul lui....eu am vrut sa l ajut sa se dezbrace dar el a zis ca se descurcabun ...vine dupa 10 minute imbracat in pijama,noi toti da i cu feleicitari pupat....ca avem baiat mare (pusese si hainele la loc in dulap)...darrrr azi dimineata am vrut sa l imbrac si scot haine..si dau de chiloti,dresul si pantaloni bagati intr un colt....uzi de pipilicase scapase pe el si si a dat seama ca nu da bine

asa ca....ne am dus...promite de mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Hello.
Cosmi, m-am distrat de nazbatiile lui Papan; ce smecheras....bravo lui....il duce mintea la prostioare
Ana, am vazut-o pe printesa ta....are niste ochi e o adevarat domnisoara.
Giova, sa va fie de bine; bravo; cred ca o sa va simtiti bine la Paris mai ales ca sunteti numai voi doi.
Dani, la multi ani! sa cresti mare si sanatos

Noi ne-am trezit azi dimineata si ne-am dus sa-l tundem la Matei dupa care am mers de i-am facut poze de pasaport ca in mai ii expira pasaportul.
S-a facut 3 milioan taxa de pasaport si imi expira si mie si lui Matei; deci m-am scos cu 6 milioane
Acum stam si ne uitam la desene: la Tom si Jery
Giova, n-am baut cafea aseara; am baut o ciocolata calda ca bere a baut Victor si trebuia sa conduca cineva masina la intoarcere
Cred ca mai stau un pic si ma duc sa bag somnul de frumusete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Clara -La multi ani!

Giova-M-am uitat pe site-ul de pe care vrei sa cumperi hotelul si am vazut ca au niste repere. Ca sa iti fie simplu sa ajungi de unde te lasa bus-ul de la aerop cauta pe langa Palais des Congrès, Champs-Élysées, Opéra sau chiar La Défense ca de acolo iti va fi usor sa pleci la plimbare. evita hotelurile de la Châtelet-Les Halles, dar mai vb noi. Bafta!
Nu ma avant in comp l.c. curse de linie ca eu am stat si la airfrance 2 ore in avion inainte de decolare (si urma un zbor de inca 10 ore, dar de pe orly-alt aeroport de langa paris) si pe otopeni 3 ore de pomana cu taromul...cu l.c nu am mers niciodata ca nu erau cand nu aveam copii (la zboruri cu copii le prefer totusi pe alea traditionale), dar maica-mea, soacra-mea au circ ok...la soacra-mea s-a anulat un zbor si i-au propus peste2 zile altul la myair(ne-au anuntat cu 3 zile inainte). avem si prieteni care au stat cu bebe mic 8 ore la blueair....Dar nu mai asta tr vazut la un zbor si ca sa vb strict de paris ca deaici stiu, despre asta vb...CDG e unul dintre cele mai mari din lume si sunt niste cozi destul de mari la aratat acte, recup bagaje+ km de parcurs ca sa ajungi la bus-ul sau rer-ul care te duce unde ai nevoie, pe cand ala pe care aterizeaza giova e ca Baneasa si e un singur Bus, care te duce in Paris, asa ca rez repede si fara stres cu toate formalitatile.
Noi am umblat de capiati ieri in outlet-ul de langa disney sa-i luam lui alex geaca ca a lui s-a stricat, ne-a plouat ca la nebuni si tot una nesoldata am luat ca aia ne-a placut(sper sa-i fie buna si al anul ca-i de 6 ani, alea de 4 sau 5 erau jucarii)

Am fugit la treaba ca in sfa adormit dra ca vreau sa profit ca alex e inca in oras cu tac-su ca se duse iar la scoala romaneasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

doamne marait mai este Edi, mi-e groaza ca asta e doar inceputul.

Ana cum ati sarbatorit?
buna idee cu luatul hainelor peste...caci al meu mi-a zis clar, ca el mai bine plateste pe loc bagajul la cala decat sa umble prin Paris dupa Atlassib.
Iuliana ati iesit si cu Matei, sau a ramas cu strabunica?
Ana am notat ce ai zis, lasa ca mai vb. noi pe mess. bine ca i-ati gasit geaca...de care vroia? cu cars?
Cosmi ce smecherie ai tu la casa...aoleu...de acum il duce mintea la asa ceva.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Neatza!
si eu care ma bucuram ca a luat sotul carnetul si-l duce pe Marco....sweet dreams. a inceput de azi sa mearga la sala...asa ca eu am fost de serviciu...am ajuns si tarziu la gradi, caci a trebuit sa-l alaptez pe Edi...greu-tare greu cu amandoi....
Miercuri va avea Marco primul curs de patinaj...m-a bagat in sperieti directoarea cand mi-a zis ca are azi la 10. am fugirt acasa sa-i iau costumul, manusi...noroc ca m-a sunat inainte sa ies din casa cu toate dupa mine.
Vom vedea cum ne organizam sa-l duca Clau pe Marco si pe urma sa mearga sa traga de fiere.

azi i-am luat ceva borcanase la Edi...doamne ce preturi au...si la 9 lei unul....

o zi faina sa aveti, fug si eu la treaba.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare.
Mi-e o lene….si afara e asa de frumos; a nins toata noaptea si, cel putin in curte, s-a asternut asa de frumos zapada…
Matei azi a stat acasa; azi dimineata cand s-a trezit era cu SN si tuse.
Bine ca macar nu a facut febra.
Giova, Matei a stat cu bunica mea (strabunica lui), dar a fost foarte cuminte.

Mergi la inceput

superb

_

Mergi la inceput

mi-au intrat banii de CIC si alocatie
Mi-a venit sa lesin cand am vazut contul. doamne ce fericita sunt, ca mult i-am mai asteptat!

pe unde v-ati ascvuns?

Iuliana super! la noi nu a nins.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare, cmliniste in zona eu sunt cam agitata cu ale mele nu am mai intrat.
Giova deci esti in bani super, chiar ca ai asteptat ceva dupa ei noroc ca nu a trebuit sa traiesti din ei ce dusi cu pluta sunt la ce interval de la nastere ii baga. Sarbatoriti frumos . La wizzair poi sa iti cumperi bagaj online si dupa ce ai biletul o sa te sun eu sa ii explic rubricile de pe ner, te costa tot ca initial si merita atunci pe loc nu as recomanda ca e 15 euro pe kg mai bineiti iei bagaj de 15 kg ca dau ei voie acum cu 42 de lei.
Al meu pitic e bonavior azi a facut si putina febra acum pe seama, a stat acasa ca am vazut de dimineata ca nu e chiar ok ma gandeam ca e obo doar, sper sa fie ok maine sa il duc la scoala macar 2 ore ca i-am luat si tort si ceva tarta care o mananca ei si o plasa de accesorii ...va zic eu maine cum suntem.

Mergi la inceput