** *LMA spiridusi de ian -feb 2006 (345)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare si de la noi.
Giova, bravo! Intr-un final glorios au binevoit sa-ti dea si astia banii.
Maccar mai tarziu decat niciodata.
Matei e racit cobza
Ii curge nasul zici ca e apa...tuseste...are nasul rosu ca buratino saracu de cat a suflat nasul.
Febra nu prea a facut, dar azi nu l-am dus la gradi, nu o sa il duc nici maine si sper sa-i treaca relativ repede.
I-am dat Nurofen, Panadol, Oscilo, ceai cu multa lamaie si miere, sirop de tuse, iar acum seara i-am dat Stodal (ca sa poata sa doarma), l-am dat cu crema din aia mentolata pe piept....
Nu stiu ce sa-i mai dau.
Nu e apatic, manaca bine, dar il supara rau de tot tusea

La Bucuresti de aseara ninge in continuu....nu s-a oprit deloc...
Sper sa fi maine mai bine (din toate punctele de vedere).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Silvia, Toanca sanatate la bolnaviori!
Nasol ca e bolnav Alain chiar pe ziua lui. sper sa puteti sa-l duceti macar la tort.
Nu am primit inca confirmarea pe mail...naiba stie nu le-a intrat banii...stau cu un morcov acum. super ca se poate lua si dupa bilet pt. bagaj. am vazut ca era rubrica cand am rezervat biletele, dar am pus 0. daca luam in aeroport cica e 85 lei nu 42 cat e on-line...o porcarie ce mai...bine ca se poate.

Noi am fost la mall, dar nu am stricat bani pe haine...de cand am suferit lunile trecute din lipsa banilor, acum nu mai imi vine sa arunc cu ei.

, pe maine.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Salutare si de la noi!

Suntem inca in forma de .Azi am fost la controlul de 37 sapt. si m-a programat la cezariana pt 2 febr. Sper si chiar imi doresc sa stea pana atunci printzu' dar dupa ce m-a pus la echo si a vazut ca are 3550gr, plus pozitie/placenta.... a zis ca nu crede ca o sa mai dureze atat asa ca... nu se stie ce si cum si cand...
Eu m-am relaxat pt ca a venit dr si de-acum nu mai e nici o problema.
Nu pot sa va zic cat de greu ma misc, cat simt ca mi se sfasie toata pielea pe burta si mi-as dori o macara care sa ma ridice/intoarca...

Am reusit sa mai punem la punct lucrurile ramase nerezolvate si sa comandam si niste mobila pt la Nicolas in camera sa pot lua comoda de la el care oricum e defapt din camera bebelushului dar pe care i-o mutasem la el provizoriu din lipsa de altceva.

Ieri am fost la botezul prietenilor nostri, eu doar la biserica si s-au intamplat 2 chestii super haioase. V-am zis ca tatal fetitei e preot... si nasul evident a fost tot un preot, in fine slujba oficiata de inca un alai de .Asaaa... cand a venit sa ii dea cu ulei pe corp ce-a mica a facut pipi fix pe el. Dupa ce au scos-o din cristelnita si a tinut-o nasu' in brate... in panza de mir.. hop ce credeti ca a facut gagica... un mega cacaaaa nene. Ce sa va mai zic ca nasu' nu e oricine... ci e chiar mana dreapta a patriarhului.

GIO- super ca plecati la Paris... f misto si numa bine au picat si banii aia mult asteptati.Si zici ca sotu' s-a vazut cu carnetu' si isi face de cap... adica a apucat pe calea salii de fiare. Pai dar tu n-ai avea niscaiva chef de niste masaje, trat corporale?

IULIANA, SILVI - sanatate copilasilor sa le treaca repede tusea/mucii.
Iuliana cea mai buna cale de a afla motivul cramponarii sotului tau pt bb2 e sa discuti cu el si sa-l intrebi tot ce te framanta... hai ca stii tu cand si cum sa-l iei.Baga si tu ca te gandesti la Matei... ca poate nu e bine sa fie singur ca prietenii sunt trecatori tot mai bun e un frate/sora in viata... Dar ce zic eu aici... ca sunt sigura ca tu ai argumente mai tari sa ii spui.

Eh cam atat ca m-am intins cam mult.
Pupici! Noapte buna si pe maine!

LILIANA 36+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

LA MULTI ANI, ALAIN !

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)

(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alain baiat frumos si smecheros! Tot ce-i mai bun si mai frumos in lume iti doresc, multa sananatea si fericire alaturi de parintii tai!
Silvia si JP sa va traiasca micul omulet, sa va bucurati de el toata viata si numai bucurii sa va aduca!
Distractie frumoasa azi la gradi si insanatosire grabnica!

M-am uitat aseara la un film pe HBO- Joshua...si sa mor de am inteles finalul....dar oricum tema filmului tare m-a marcat. in fine...l-am strans bine pe marco la pieptul meu si asa am adormit.

am primit si eu confirmarea pe mail a biletelor, pot sta linistita. dupa ce venim din Italia, caut hotel.

Lili oooo ce bebelin avem...bine ca a venit dr., acum poti rasufla usurata. va fii un mic varsator...
Ce intamplari haioase in biserica...pai bebitza si-a facut treburile, putin i-a pasat ei de cine o tine in brate.
Bine ca ati cam terminat cu pregatirile...bagajul l-ai facut?
cu sala...ce sa zic...el a mers si anul trecut cand s-a lasat de fumat, dar cum am aflat ca sunt si eram in dec. cu greturi cat casa...a renuntat, ca sa poata sa-l duca pe Marco la gradi. asa ca acum...a prins o oferta misto la World Class, si-a facut abonament pe un an si merge impreuna cu asociatul lui...de 3 ori/sapt.
si eu as vrea sa merg, caci altfel nu scap de burta asta de luna a 5-a, dar la o sala pe langa noi, unde am mai fost...
sa vedem acum...Clau zicea sa merg seara, ca sta el cu copiii. ziua nu am cu cine sa-l las pe Edi...

azi ies cu fetele la o pizza....
si o zi faina sa aveti.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Alaaaaaiiin la multi ani scumpete cu ochi frumosi Sa fii sanatos, norocos, iubit de toate fetele frumoase si sa ai multe bucurii si impliniri in viata Un cadou de la noi: si pe langa jucarii iti trimitem si la gradinita ca sa petreci alaturi de colegi
Silvi si Toanca: insanatosire grabnica la baieti
Hello la toata lumea Merg sa mananc si sa ma spal pe cap, am vopsea Revin dupa....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

[ALAIN, LA MULTI, MULTI, MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI
Sa cresti mare si frumos si sa-i bucuri pe parinti.
Matei e tot acasa cu SN si tuse...; bine ca macar nu face febra si nu e apatic.
Cred ca o sa stea pana la urma toata saptamana acasa la cum se prezinta situatia
Liliana, oho...ce bebelin mare...
Nasol ca iti trebuie o macara....dar hai ca mai ai putin; esti pe ultima suta de metrii!
Super faza din biserica
Giova, bine ca ti-a venit confirmarea pe email; deci, bilete de avion ai, cu hotelul rezolvi repede....deci Parisul va asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

LA MULTI ANI ALAIN !!! SA CRESTI MARE , SANATOS SI VOIOS !!!!

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

la multi Alain copil frumos,sa cresti mare si sanatos

Liliana pai bebele e bebeloi
Dmelii de ce nu treci pe aici???
Toanca sanatate la puiul mic
MARAKI iar te vopsestI??CA PARCA N ATRECUT DECAT PUTIN TIMP de data trecuta
Giova gata te ai linistit,ai si banii de cheltuit

ne ducem sa luam baiatul de la gradii cu sania..i a cumparat Gabi azi din Auchan una noua ...abia astept sa i vad mutra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Fetelor multumesc mult de urari, tuturor am intrat sa daus si eu si si . Pitiucm a fost mai ok si l-am dus azi la gardi de la 9 la 11 sa pape si el tortul cu copilasii ca i-am tot promis. O sa va pun poze cand le descarc ca au fost super draguti le-am dus ceva baloane lungi si subtiri de sculptat cica si si-au facut coroane si ceva baloade de decorat sa isi faca pe masa decor s-au distrat piticii, binenteles ca Alain nu a mancat din tort ci din ceva tarta ce le-am dus-o De serbat o sa il mai serbam sambata ca l-a invitat si pe Tudor baietelul de 5 ani cu care se joaca el, azi tati e de garda asa ca ne aniversam mai slabut .
Cosmina zapada si sanie....vai ce mi-ar placea
Liliana super aventuri ai vazut tu acolo, daca au si filmat faza e tare de tot /
Maraki sa stii ca eu mi-am luat ceva vopsea profi fara amoniac de la un mag specializat si sunt tare incantat de ea, e ceva italienesc Vitality ii zice si nu se compara cu ce aveam inainte, nu miroase deloc, nu distruge parul, asa cum te nuantezi numai si tu, adica este aproape de culoarea naturala, merita zic eu
Giova nici eu nu am facut cine stie ce shopping cum ma astetam la reducerile astea, mie mi-am luat ceva pulovere colorate ca simteam ca lipseste culoarea din sifonierul meu , am luat mov inchis, rosii, verde intens chiar mi s-au parut cam sterse iarna asta hainele in magazine. Lui Alain i-am tot luat ca lui imi face placere sa ii cumpar ca ii sta bine cu orice
Iuliana sanatate multa lui pitic sa scapati repede.
Ana de Spania intra si zi-ne ce mai face Clarita cum merge cu gradinita?
Eu am un somn in mine, poate il cooptez pe Alain si ne culcam se uita la ceva desene cu Minimoys acum e in top la vizionari.

Mergi la inceput