** *LMA spiridusi de ian -feb 2006 (345)***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am reusit sa incarc niste poze aici http://www.dropshots.com/silvi3#
Maraki la tine in lista am gasit adresa asta de drops nici nu mai stiam de ea ele, ce blonda eram la ceva Craciun cand am fost facuta doamna ren Multumim de cadou .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

La multi ani ALAIN! Multa sanatate si fericire!

La noi ninge si viscoleste de ieri. Azi s-a circulat groaznic, sper maine sa pot iesi cu masina din parcare, altfel sunt moarta. Razvan de 2 zile se trezeste singurel la 6.30, stie ca eu trebuie musai sa fiu la servici la 8, mi se rupe sufletul; macar daca ar fi vreme mai buna afara n-ar mai trebui sa plecam cu noaptea-n cap. Si toata treaba asta va dura 2 luni Si sunt si singura.
Si mai sunt si emotional la pamint; singura in oras strain, am bocit toata ziua de duminica si ieri, Razvan si el a plins ieri cind l-am lasat la gradi, nu m-a lasat sa plec pana nu a venit educatoarea; azi ne-am mai linistit, suntem pe pozitie. Si ca sa fie tacamul complet, a cam inceput si burtica sa ma deranjeze, ceva contractii care nu-si au rostul, stau cu no-spa la mine mereu.
Hai ca v-am innebunit suficient, ma duc sa spal ceva vase ca s-au cam strans.

Oana, mamica de Razvan-Stefan (13.02.2006) si 27 S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

LA MULTI ANI ALAIN!! SA CRESTI MARE, SA FII SANATOS, SA ADUCI NUMAI BUCURII DRAGILOR TAI PARINTI! SILVIA SA VA TRAIASCA BAIATUL SCUMP!!

Sanatate lui Matei si Alain sa le treaca cat mai repede si usor raceala.
Cosmi, nu mi-a venit sa cred cand am citit prin ce ati trecut cu Bianca, ma bucur ca e bine acum. De Stefan ce sa zic, mare smecheras mai e.
Giova f. frumos ca mergeti la Paris, acum ca au intrat banii aveti si ce cheltui. Deci Marco va face si patinaj.
Ana, salutari si pupici frumoasei blondine, numai bine va doresc. Of, a trecut si la voi un an...
Teolinda, asta da intamplare la botez. E destul de mare bebele tau, im. ne anunti ca a venit pe lume.
Eu intr-un mare "butoi", nu de bine evident, ati auzit si voi ce sumbru e viitorul bugetarilor. Eu am ghinionul sa lucrez si mult, sa am si raspundere, sa fiu si f.f.f.f. prost platita, una peste alta ne-au taiat tot ce se putea taia, mie mi-e rusine sa zic ce bani duc acasa, plus ca se anunta disponibilizari masive. Vb. sotului, sanatosi sa fim, dar tot mi-e ciuda si numai ptr. cum suntem vazuti.
Maraki si eu ma vopsesc cam des, dar cum am renuntat la negru se vede f. rapid la mine si nu suport.
Ana, sa poarte sanatos Alex haina cea noua.
Irina si Ioana pupici si voua.
Oachi acomodare cat mai usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Helau, helau.... sau ho..ho..ho...ca parca stam in asteptarea lui Mos Craciun noi aici. Ninge neintrerupt de duminica... ca in povesti, cernit dar s-a depus ditamai stratul.

LA MULTI ANI ALAIN-NICOLAS, tizului nostru! Sa cresti sanatos, mandru, frumos, fericit si sa-i bucuri pe mami si pe tati!

OACHI - ai grija de tine, lasa depresia... superi copilasii si nu-i bine. Stai mai cumintica sa se potoleasca contractiile... tocmai acum cand incepe greul .

MIHA - imi pare rau ca nu-i buna treaba la bugetarii tai. Pune de-un bebe atunci ca sa nu te disponibilizeze macar.

Bine ca mi-am luat de grija ca a venit dr ca acum m-a cuprins ingrijorarea sa nu nasc sapt asta... mai aales ziua cand sunt singura acasa ca n-am nici o sansa s-ajung prea repede la spital. Nu va mai zic ca oricum n-are cine sa ma duca in conditiile astea nefavorabile pt ca ar insemna sa stau 3 ore pana sa ajunga Robert acasa... plus inca 3 ore sa ajung la spital.
Nu vreau sa ma gandesc ... Hai ca de frica sa nu nasc "pe mine" zic eu ca ma urc in masina si plec... dar oare oi fi in stare?.
Macar sa ma apuce noaptea sa ma duca Robert si gasesc eu pe o vecina sa vina sa pazeasca copilul.

Astept sa ajunga Robert acasa care cica a plecat deja de o ora jumate de la serviciu... sa dea zapada de pe-aici ca nu vreti sa stiti cum e in curte la mine si sa vada cum isi face partie sa-si bage masina in curte.

Piua... revin!

LILIANA 37+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Fetelor va invit la un vin fiert daca au adormit piticii http://bucataria-sylviei.ro/vin-fiert/ am mai facut ceva baigli cu nuca zilele trecute am pus reteta azi , e cel mai simplu cozonac care l-am facut si a iesit excelent.
Lili vai ce povestesti tu acolo, sper sa fie sotul tau acasa cand nasti ca ma faci sa ma gandesc la emisiunile de pe Discovery cu nasteri pe drum in masina sa actionezi de la primele semne merci de urari.
Miha nu te mai stresa ca nu are rost, tu faci tot ce poti ...zic eu care sunt cu coronarele in pioneze ca astept rez finale la ex care trebuie sa vina de pe o zi pe alta si si ma termina ca daca pic inseamna ca am mai pierdut un an nici nu vreau sa ma gandesc...deci bea un vin fiert si lasa ziua de maine sa vina abia maine merci de urari si salutari de la noi.
Oachi salutari de la noi si pupici, nu am retiut scuze, de ce sunteti in alt oras? Lasa ca trec toate linsiteste-te ca vine bb mic imediat mai ai putina liniste .
Sarbatoritul imi doarme de la 19,30 pe canapea aici si nu am nervi sa il mut ca am tot amanat si sigur se trezete si ma asteapta noapte alba...demarez totusi operatiunea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Alain Nicolas La Multi Ani! Sa fii sanatos si norocos!
Liliana, cand am vazut cum ninge, m-am tot gandit la tine! Sper sa fie totusi pe 2 feb. Offf, bine ca am nascut vara, ca altfel aveam o maaare problema!
Oachi, sanatate multa si cat mai putin stres.
Miha, chiar asa, decat fara job mai bine cu un bb. Am citit azi ceva asa dragut. Cica fiecare bebelus vine cu o paine la subratz. Adica exact la ce ma gandeam cand l-am facut pe Tavi: Doamne, Doamne are grija de micutii care vin pe lume. Noi am iesit cumva din impas cu bb cu tot.

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
eu pe fuga...ieri am iesit cu fetele...Edi a fost marait...inca putin si-si lua campul al meu sot cu 2 turbati acasa. se tot minuneaza cum rezist.

azi plecam la Alba...asa ca bagaje si late chestii...asa m-am saturat.
Vineri luam avionul din Cluj spre Italia, sper sa nu ninga si sa fie totul ok, ca nu-mi arde de anulari si alte cele.

Azi incepe Marco cursul de patinaj, asa ca imediat ne imbracam sa mergem la Mall sa-l vedem.

Ieri l-a tuns Marco pe Edi. se juca de-a frizerul...dar mi-a zis din start ca taie etichetele de la plushuri....am lipsit putin din living si i-a executat bretonul.
Dar nu am vazut decat azi dimineata. Bine el i-a zis la tat-su' aseara ca l-a tuns putin pe Edi....doamne ce breton i-a tras...
aia ca aia dar ii putea baga foarfeca in ochi. doamne ca nu-i pot lasa singurei defel...cica a avut grija, dar nu ma pot baza pe el, caci are 4 ani...
I-am ascuns foarfeca...si asa de abia si-o gasise...ca-mi taiase atele din covor....of..of...
cand il vad asa pe Edi ma bufneste rasul....

nu am citit nimic, nu am vazut poze. sper sa reusesc azi, caci din Alba mai greu...ca mamei i s-a stricat compul.
si o zi faina sa aveti.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, of...ce nazdravanii a facut Marco
Imi imaginez cum a stat el cu foarfeca in mana sa-l tunda pe Edi
Liliana, da ninge mult; la mine e o zapada in curte; sa dea Domnul sa nu nasti acum si sa fie totul bine.
Miha, am tot auzit si eu la stiri ce vor sa faca cu bugetarii; imi pare rau pentru tine;
Oachi ai grija de bebei si lasa ca o sa fie bine.
Silvi, deci sarbatoritul a dormit pe canapea; era obosit de la atata sarbatorire
Cosmi, cum a fost cu sania de la gradi?

Matei e la fel de mucios; si e destul de nervos pentru ca in curte e asa de frumos, cu multa zapada iar el in casa.
De tusit tuseste in continuare, bea ceauiri la greu, dar macar nu face febra.
Cred ca o sa stea toata saptamana acasa.
Bine ca a iesit mama la pensie si sta cu el pana venim noi de la servici

Mergi la inceput

am venit de la patinoar.....
pe Marco l-am gasit plangand pe margine...ca s-a lovit cu patina la mana cand a picat....mi-a fost asa mila de el...imi venea sa-l iau acasa, dar am rezistat si nu m-am bagat peste instructoare. L-a luat ea si l-a ajutat...cica sa-mi arate mie...statea cateva secunde pe patine si buf...jos. sper ca urmatoarele lectii sa mearga mai bine, in caz ca mai vrea...ca la cum l-am, vazut acum...
a iesit si Clau de la sala si a venit si el sa-l vada...asa ca s-a mai imbarbatat copilul nostru. Toti erau pe jos, dar macar nu plangeau...el rapid cu lacrimile de crocodil....de umblau dupa el si directoarea, si educatoarea si instr. Asta cred ca eram noi acolo, caci atunci cand am mers statea pe margine si nu-l baga nimeni in seama.
am facut si poze, dar nu am timp sa le descarc acum.

ma pun sa citesc rapid ce ati scris si revin.

_

Mergi la inceput

Silvia ma bucur ca a fost mai bine Alain si ca s-a distrat la gradi de ziua lui. Un frumos si un elegant...iar baloanele au fost super...nu mai zic de tort...caci iar imi ploua in gura.
ce bine arata vinul fiert. si eu am luat ceva ciondimente pt. el si tare bun a iesit.
Oana of draga de tine...te cred ca iti e greu....si lui Razvan sa se trezeasca cu noapte-n cap. ai mare grija de tine, ca nu e de joaca cu contractiile astea.
Ioana tu cum stai? esti mai bine?
Irina ce mai faceti voi? cum e cu mica printesa acasa?
Miha of ce rau imi pare...am auzit si eu la tv despre viitorukl bugetarilor. am vazut si la mama ce prost se simt lipsa banilor pt. zilele taiate...greu tare de tot va fii.
Lili vai draga de tine...nasol mai singura cu Nicolas si e si zapada. de ce nu te muti la mama ta o perioada. macar esti in oras...caci si asa pana ajunge ambulanta..... si eu imi faceam fel de fel de scenarii despre cum voi naste si cu cine-l las acasa pe Marco.
Dar DD a oranduit super treburile, de a fost si Clau la birou si Marco la gradi. Sper sa le aseze si la voi cum e mai bine.
Bee ce tare e faza cu painea la subratul bb. doamne ajuta sa fie asa...caci la noi primele luni au fost sumbre rau. de abia din dec. a inceput sa rasara soarele....dar nu stiu cum va fii viitorul.
Ma bucur ca la voi este mai bine.
Toanca te cred ca vrea matei la zapada. Bine ca sta mama ta cu el.

Am vazut ca s-a deschis clinica privata de langa mine. Chiar ii ziceam la Clau...nu puteam sa-l facem pe bb2 acum?
- poate iesea fetita
- aveam si o situatie mai buna
- nasteam si la privat langa noi, in conditii mult mai bune.

merg la bagaje...nu am chef dar e musai.

_

Mergi la inceput