** *LMA spiridusi de ian -feb 2006 (345)***
Raspunsuri - Pagina 14
maraki spune:
Buna ziua si de la noi,
Giova drum bun si distractie placuta
Ce o sa faceti? stati in Italia si de Sf. Valentin plecati in Paris?

Fa poze multe la Luvru ca abea le astept
Hai sa zicem ca a avut grija Marco atunci cand a taiat bretonul lui Edi daaaar: daca se misca Edilinul si venea cu ochii in foarfeca??? Doamne fereste!
Miha imi pare rau pt tine, poate ca nu vei fi pe lista disponibilizarilor ( ce cuvant lung
)De multe ori stau si ma gandesc la cate un cuvant daca il zic sau nu corect, atatia ani la Germanica imi da impresia uneori ca sant cuvinte ciudate si incorecte![]()
Silvi am vazut pozele de la gradi
Foarte frumos a fost organizat
si tortul
Cand afli rezultatele de la cele doua examene?
Teolinda nasol cu distanta pana la spital, noroc la sarcina sa o duci pana la termenul fixat
Toanca daca nu face febra Matei, nu poti sa il scoti in curte o juma de ora mai infofolit?
Angelo vrea sa faca baie in fiecare seara ca sa se joace cu diverse forme in apa
Cand este tarziu ( trecut de 19.00 ) ascund dopul de la cada dar ce credeti ca face? Sta cu fundul la scurgere si tot se umple cada
Acum o sapt i-a curs sange din nas( nu stiu de ce se intampla asta asa deodata ) iar ieri si-a mazgalit mana cu carioca rosie si a venit la mine sa imi spuna ca-i curge sange din nas
Au inceput cu smecheriile deja
La gradi merge din ce in ce mai bine, a inceput sa manance tot la pranz, dimi termina sandwich-ul, vine cu o gramada de cuvinte nemtesti si eu tuta il intreb pe Giorgos ce inseamna
Cred ca in 2 luni va vorbi germana Angelo
Prietenul cel mai bun de la gradi este Joshua baietelul negru, toata ziua imi vorbeste de el acasa. Educatoarea Elfi tot bolnava este, Ushi vine miercuri, joi si vineri iar lunea este profa de sport si martea psihologul.
In rest mai nimic nou, dimineata rageam prin restaurant cu muzica data foarte tare la I will survive iar bucatarul sef facea cu nervii pe la usa si cu telefonul in mana sa.i deschid
S-a saturat omul pana mi.am aruncat privirea la usa si l.am vazut ![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Ioana de Bistrita ce o face? nu a mai scris de cand a zis ca are dureri....
Irina cu aia mica oare cum se descurca?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
alinuk spune:
scumpe mamici
in primul rand va doresc tot binele din lume pentru inceput de an 2010 si pentru alti multi ani de aici incolo - voua si micutzilor vostri
sunt o mamica fericita, cu copilashi sanatosi...stelutza de 2007 si licurici de 2009 si am venit printre voi sa va lansez o invitatie...de ce nu!?.. o provocare
iat-o
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147487
va rog sa va rupeti cateva minutele din timpul vostru si sa reflectati putin / stim toate cat de dureros este ca cineva apropiat sa fie intr-un impas de sanatate (vezi solidaritatea pt Davidutzul nostru bolnavior de la licurici), haideti sa sprijinim un demers facut pentru niste copilashi!
va rog si pe voi din suflet sa va ganditi si poate gasiti o modalitate de sprijin
poate stiti la vreo firma ceva unde nu au virat impozitele...se pot directiona pana in 0.3% din cifra de afaceri sau 20%din imp datorat catre cazuri umanitare in loc de virat la stat
sau poate aveti vreun prieten care sa fie de acord sa completeze declaratia 230 pt aces scop (cei 2% din imp pe 2009 care daca nu e directionat concret catre un ONG/Asociatie Umanitara se duce la bugetul statului oricum....)
sau orice alta idee de sprijin e binevenita
s'auzim de bine,
Doamne Ajuta!
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
silvi_2005 spune:
Bonsoir fetelor , apar si eu ca acum am terminat treaba...
Alinuk o sa iau legatura cu cunostintele mele din Romania sa le vb despre proiectul pe care il propui.
Maraki super bine e Angelo
vrei nu vrei inveti germana
ce bine mananca !!!super. Cu cuvintele te inteleg ca si eu mai am unele neologisme pe care le folosesc rar de tot si cateodata cad le scriu stau o secunda sa ma gandesc daca scriu bine, e normal si eu nu sunt decat de trei ani in Franta.La ex astept de pe o zi pe alta...nu e o data verific mail-ul de 10 ori
Cum stai cu serialele?
Giova vai ce faze face Marcolino
bine ca nu l-a lovit pe Edy ca bretonul creste...
simpatici sunt. Lasa ca daca ati reusit sa achitati Tuaregul e f bine zic eu, restul le rezolvati incet incet , sunt oameni care de descurca dintr-un alar de 10 mil ...cateodata ma mai gandesc si la asta si eu.
Merg si eu sa vad ca mi-a ramas jumate de episod din Desperate housewives am vazut tot ce au pus pe site din seria 6 in Ro pe la ce serie sunt?
cosmi1975 spune:
neata gagici...eu mai rarutz ca sunt in sesiune si duminica vine sora mea asa ca sunt in curatenie si pregatiri
abia astepttt
copiii sunt bine..Bianca cu teste ca sa mai ia note ca doar a lipsit 1 sapatamana,sunt multumita de ea ,a luat note mari in teza
dar eu zic ca se poate si mai bine...i am scos firele de la operatie si am ramas placut surprinsa pt ca doctora a fost super profesionista,are fata mea o zgarietura mica mica aproape invizibila
Stefan este un scump
dar un mareeee gagicar ,in fiecare saptamana are cate o iubita
ieri i am aratat o pe Carmen
o fetita scumpa...,,Stefan uite o pe Carmen iubita ta,,
si el ce zice
,,Mamii nu mai e iubita mea este a lui Tudor,,
am ramas masca
de sanie este super incantat ...am stat serile astea in parc cate 2 ore ,i a palcut si domnisoarei![]()
Giova
drum bun sa aveti...cat despre bretonul lui Edy
el oricum este frumos...mare grija la patinatorul nostru ,o avea stofa de hayr stilist
Silvi
ce petrecere reusita a avut puiul mic..da mi te rog o idee de o friptura (porc) care sa arate demential
sa mi uimesc invitatii
Maraki
ce cuminte si papacios s a facut Angelos
s a maturizat![]()

Toanca
sper ca este mai bine nazdravanul...
Miha
offf ne asteapta o perioada grea pe noi bugetarii...dar eu zic asa,sa fim sanatosi fizic si psihic ca in rest....uita te ce tragedii traiesc unii,tragedia si copiii din Haiti m au facut sa mi schimb viziunea despre prioritatile personale
Dmelli
ce face printesa???dar nazdravanul ce zice de papusica vie??
BEE
ai dreptate cu bebele
pe mine m a implinit Stefan
total
Tioana???
...da ne o veste
lILIANA
CUM ESTI???
Giova spune:

Noi suntem ok, drumul naspa cu polei si ninsoare, slava domnului ca am ajuns cu bine.
Edi la fel de marait, sper sa se descurce tot familionul cu ei...macar mama il calmeaza pe Edi, caci soacra nu prea reuseste
.
Parca nu mai imi vine sa plec acum....asta e...treaba e ca si facuta.
am vb. si cu mama pt. cand plecam la Paris, vine ea, poate cu tata, ca sa nu o mai audc pe soacra...vedem noi, mai este pana atunci.
azi am fost cu Marco la oftalmolog...de cateva zile clipeste din ochi. nu are nimic, vede bine, fundul ochiului curat...cica sa nu fie un tic, ca sa ne capteze atentia
...
va
, merg la micul fomist, e timpul sa suga.
sa ne auzim cu bine. aveti grija de voi si de spiridusi.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
oachi_79 spune:
Buna seara mamici si spiridusi!
La noi este un frig de crapa pietrele, dimineata masina inghetata bocna, macar au curatat astia strazile si se circula cit de cit bine. Noi suntem in grafic, eu una m-am linistit, acum ca nici Razvan nu mai plange dimineata la gradi. Ba mai mult isi da in petic, imi zic colegele de clasa ca e cam obraznic. Asta e, sanatos sa fie. Bine macar ca nu vorbeste urat si nu bate copiii. El este cel energic.
Giova drum bun si sa faceti cat mai multe cumparaturi!
Liliana mai esti 2 in 1? Sa ne anunti inainte de a pleca la spital
Irina cum e cu pitica acasa? Mario este interesat de ea?
T_Ioana tu cum mai esti cu burtica?
Oana, mamica de
Razvan-Stefan (13.02.2006) si
27 S
T_Ioana spune:
Am trimis azi un km de mesaj de la munca dar vad ca mesajul de la odisee a intrat si aici nu...mda, se misca forumul ca naiba!
In primul rand le doresc din toata inima LA MULTI ANI spiridusilor care s-au serbat in zilele astea:
Clara
Emma
Alain
Mark
Eduard
Mamicilor de sarbatoriti, sa va aduca puii vostri numai bucurii si sa fie sanatosi si fericiti
!
Eu sunt bine, cu rare contractii si dureri ca la menstruatie
, maine fac echomorfologica si la Bistrita, la clinica unde urmeaza sa nasc si sa vad ce zice nenea dr. Probabil ca o sa imi dea iar Duphaston ca si la sarcina cu Razvan am luat pana aproape sa nasc!
Maine ma ofer la un control pe masa
ca vreau si un examen de secretie (nu-mi place cum sta treaba pe acolo) si sa vada si cum e colul de la contractiile si distractia aferenta. Bebelina e o miscacioasa, chiar si acum ma bubuie la greu (cred ca nici nu-i place pozitia de stat pe scaun), eu tot cu pofte si gandul la mancare (am deja 10 kg luate, dar asta cred ca v-am mai spus). In oglinda nu mi se pare nu stiu ce dar m-am vazut in ceva poze de sambata si m-am speriat....incep sa iau forma de balena ucigasa!
Razvan e relativ ok, cu usoare secretii, mi-e ciuda ca nu am deloc rabdare cu el dar si el e "pica para malaiata". Mor incet pana mananca, se imbraca, se mocoseshte si mosmondeste de imi vine sa o iau pe paduri. Pe moment fac ca trenul dar apoi imi dau seama ca asta e copilul, vorba Brandusei, degeaba ma enervez ca el e de o seninatate
si un visator cu capu-n nori, un "ia o pauzatii-s posmagii?" si tot ca el o tine. Si ajungem sa ne certam (a se citi eu pe el) mai ales dimineata si sunt necajita toata ziua ca ne-am despartit suparati. Nici nu stiu ce sa fac sa intre un pic in priza....poate peste vreo 20 de ani!(nu de alta dar ma cam recunosc in copilarie, iar Cristi e tot pe acolo, chiar si acum
.
Mai nou facem plimbari pe jos, de multe ori, ca sa vedeti ce nebuna sunt si eu: mergem dimineata cu masina, il las la camin, merg la munca pe jos (caminul este la 2 minute de serviciul meu si masina o las in parcarea din fata caminului), ies de la serviciu, vin acasa, bag masina in parcare, maintorc la camin si scot spiridusul si il aduc pe jos acasa. Asta si pt ca nu mai vrea cu masina cand iesim de la camin dar si pt mine, sa mai fac un pic de miscare. Am incercat sa il duc/aduc pe jos dar dimineata e cam aiurea ca facem cam 40 minute in mers lejer si nu reusesc sa-l trezesc si sa ne pregatim in timp util, cu masina fac 5 minute (10 cu dezapezit si curatat parbriz
)!
V-am inebunit!
Imi cer scuze ca nu nominalizez dar sunt cu neuronul in vacanta si imi si pica ochii in gura de oboseala!
Va pup pe toate si va multumim ca ati intrebat de noi!
O noapte frumoasa si odihnitoare!
Edit: Lili, sper ca nu ai nascut inca!
Ioana
lui
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si
23+ cu
Sonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
toanca spune:
Salutare si de la noi.
Am fost azi la doctor pentru ca lui Matei nu prea ii trece raceala si de cateva zile se tot plangea de durere de burta si stari de voma:
Diagnstic: are virmisori si o colica.
Deci, pe langa numeroasele siropuri de raceala acum facem tratament si de colica si de virmisori

Zentelul mi-a spus sa il dau sambata dimineata ca sa fim si noi acasa ca cica s-ar putea sa nu ii fie prea bine

Cica de aia e asa de slabut si palid
Chestia e ca prima oara cand s-a plans de durere de burta (acum vreo doua saptamani) am fost cu el la spital la Marie Curie si dr. ne-a zis ca a mancat prea mult si de aia il doare burta
Giova, parca si tu i-au dat lui Marco, nu?
Liliana, cum esti?
Esti bine?
Ioana, tu esti ok cu burtica?
Silvi, cum se mai simte Alain?
Cosmi, bafta la examen!
cosmi1975 spune:
sal gagici...ma pregatesc sa plec sa l iau pe papan de la gradinita
TOANCA offf de asta mie e frica...neaparat tb sa i fac lui Stefan analiza,ca parca se freaca la nas cam des
Giova..te inteleg
dar detaseaza te un pic si lasa puii pe mana
bunicilor ,drum bun si sa va distrati
Tioana
asa sunt si eu ...pe drumuri
dar mie imi place sa fac plimbari