** *LMA spiridusi de ian -feb 2006 (345)***
Raspunsuri - Pagina 15
cosmi1975 spune:
OACHI asadar nu mai plange spiridusul tau...ce bine,cat despre faptul ca i ennergic
parca i frate cu al meu
teolinda spune:
Salutare si de la noi!
Eu sunt inca 2 in 1
, ma simt f bine, nu prea sunt semne de ingrijorare, asa m-am relaxat decand a venit dr in tara ca m-am mai si mobilizat pe-aici cu treburi, deh cuibul... stiti voi. Iar am dar iama prin dulapuri la bucatarie/debara/medicamente... am aruncat o gramada de siropuri si pastile expirate proaspat
. Nu va mai zic ca ieri chiar m-am hazardat ssa intind rufe in curte... era o zapadaaa si n-am putut sa stau cuminte am dat si la lopata un pic
. In plus m-a lovit ceva
ca tot mai inventez cate o reteta de haleala
.
IOANA - bine ca mergi la dr. vezi cu contractiile.. defapt statul in fund nu e bun deloc... incearca sa eviti desi stiu ca mergi la birou poate ca se impune pauza
. Stiu ca ti se pare cam curand insa la a doua sarcina... nu-i ca la prima, din pacate
si nu uita ca si tu ai nascut pe Razvan destul de grabit asa ca iti recomand sa stai cuminte. Eu am luat 15kg
ultimele 5 de la Craciun si pana acum

. Cand ma vad mi-e rusine de mine
... parca stau sa plesnesc... pielea toata super intinsa, picioarele niste butuci buretosi... groaznic
. Ma consolez ca mai am putin![]()
.
Azi m-am interesat la ambulanta BGS daca vin sa intervina... daca ma apuca sa nasc si sunt singura acasa. Sa ma ia si sa ma duca ei la spital ca aici nu vine taxiul
. Au zis ca vin, daca au masina evident
. Distractia m-ar costa 400ron
ca sunt in afara orasului
. Macar ma consolez, de-oi apela la ei ca o sa-i pun sa strabata chiar tot Bucurestiul
de la sud la nord... vreo 25-30km
pt cat de mult costa. Oricum prefer sa ma apuce cand e Robert acasa si sa n-am nevoie de interventia lor.
Robert mi-a zis ca sa nasc la sf sapt viitoare
... ca are el treaba cu vanzarea apartamentului miercuri sau joi. Tocmai ce ne intrebam sapt asta oare cand s-o rezolva,... si i-am raspuns ca atunci cand voi naste eu
ca si la nasterea lui Nicolas tot asa era prins cu tot felul de chestii si el si-ai mei cu probleme, si-ai lui... dar ne-am descurcat vorba BRANDUSEI
.
piua.
LILIANA
37+
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
cosmi1975 spune:
neata gagici
este un friggg...parca se simte si in casa
ne ocupam un pic de curatenie si pe la pranz o sa plecam la mama ca astazi o pomeneste pe bunica mea
offf ca tare mi e dor de ea
copiii sunt bine se tot cearta pe un joc
a primit Bianca de la verisoara mea care a fost in vacanta in Canada un animalut de plus...Webkinzz parca se cheama...fiecare animalut are un cod cu care te conectezi la siteul respectiv,apoi ai un animalut virtual pe care il ingrijesti,imbraci,hranesti,il plimbi
este super haios...si copiii mei se cearta pe el...musai sa cumpar inca 1 ca altfel e tragedie![]()
Teolinda
asadar tot 2 in 1...nu ti mai face griji ca va fi bine,le aranjeaza Doamne Doamne pe toate
de o fi nevoie chem si BGS ca astia sunt cei mai cei
Toanca cum e baiatul???
Silvi unde esti???ce filme mai vizionezi ca as inchiria si eu azi unul dar nu stiu care![]()
Giova cum e prin Italia???![]()
Maraki esti ocupata???cum e vremea pe acolo??
Tioana stai cumintica ca nu i de joaca cu contractiile
fug sa dau papa la copii
toanca spune:
Salutare.
Liliana, ma bucur ca esti inca 2 in 1! Ca nu te-a apucat cand erai singurica.
Matei e binisor.
mananca foarte greu, dar macar nu se mai plange de durere de burta.
I-am dat azi Zentel, dar nu a avut nicio reactie adversa.
A facut kk cand eram eu la baie si Victor nu s-a uitat daca a eliminat ceva![]()
Marti ma duc cu el la control si sigur o sa ma intrebe dr. si o sa-i spun ca Victor nu s-a uitat![]()
Cosmi, musai sa mai cumperi o jucarie.
Sa aveti o duminica placuta
silvi_2005 spune:
Bonjour fetelor si duminica placuta, Alain aavut musafiri ieri si l-am mai sarbatorit o data, s-a jucat s-a ars sufland lumanarile la gurita
nu grav asa cat sa miorlaie putin.
Cosmina scuze ca raspund tarziu am vazut undeva ceva friptura invelita in boabe de pier, f artistic arata o sa caut sa iti pun link
Filme ce vrei sa iti recomand, ce gen adica? comedie? actiune...da detalii ca e complicat altel ca al meu sot tocmai si-a contorizat coolectia dupa ultima comanda
are 600 de dvd-uri cumparate si bluray-uri
. Tocmai am vazut azi o comedie super draguta "Only you "cu Marissa Tomei
tare dragut ti-l recomand, la cap actiune si suspans recomand "Babel" cu Brad Pitt care chiar de 45 de ani in filmul ala
bestial,cu o familie.
Lili tinem pumnii sa fie bine.
Scuze ca nu sunt mai vorbareata dar sunt eu cam agitata cu ale mele zilel astea revin eu
salutari la toata trupa.
cosmi1975 spune:
salutare gagici...am fost prin auchan la locul de joaca ca tare ii place lui Stefan...sa nu va inchipuiti ca sta acolo sa se dea pe tobogane sau la saltelele umflate
nuuu baiatul se joaca popice,bascket si se urca pe motocicletele alea care se dau in stanga dreapata
de mi e o frica ca pica in cap
eu mi am luat o pereche de bocanci...pentru saptamana viitoare la munte,soaramea tb sa vina azi dar din motive profesionale
a amanat pe miercuri
am facut ceva cumparaturi...cam multe ca daca vin musafisiri ne inmultim si tb materie prima![]()
Silvi astept reteta...mi am notat filmele sa le inchiriez
mie imi plac filmele de dragoste,comedii si thrilere...nu mi plac sf ,dar Avatar e super film
....sa inteleg ca nu esti in apele tale
am si eu zile din astea
Toanca musai sa mai iau o jucarie,aveau in auchan dar erau cam uratele iar fata mea vrea musai un model
...sanatate la baiat
am pofta de mamaliga cu branza si smantana
si sa fac si carne de purcel in ceaun si cu o varza acra
...ce pofte ..asta seara fac
marchplayer spune:
Salutare
Intru sa urez si eu spiridusii ce s-au sarbatorit in rastimp. Eu nu prea am timp mult de stat pe forum si atunci se intampla sa pierd si evenimente importante. Sper sa-mi aceptati scuzele si urarile intarziate.
LA MULTI ANI MARCOLINO!
LA MULTI ANI DAVID ANDREI!
LA MULTI ANI MATEI ALEXANDRU!
LA MULTI ANI ALAIN!
sa cresteti mari si sa fiti sanatosi copilasi.
Mamicilor, chiar ma gandeam la subiectul acesta zilele astea si mi-am dat seama ca se va muta acest an. au trecut foarte repede 4 ani. Sunt nostalgica acum .
pentru toata lumea.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
maraki spune:
Hello, hello ![]()
Cosmi un thriller bun " Orphan " daca nu l-ai vazut! Comedii nu imi vin acum in minte,am vazut o gramada de filme si e un amalgam in mintea mea
Un film de dragoste " Crazy and beautiful " se spune ca este foarte bun dar inca nu l-am vazut, doar cateva secvente pe sarite. Inca unul de casa " Definitely maybe " din 2008, unul din 2010 cu Meril Streep " It`s complicated ", " Memento " este cu dr. blonda din Lost, " The ugly truth " din 2009 este cu blonda din Grey s anatomy...ma mai gandesc....cauta Little chicken pt papan ca este misto de tot si are o grafica tare
Eu l-am gasit pe net tradus in romana 
Silvi nu mai vad nici un serial, nu stiu ce sa caut si la Grey s anatomy vad ca nu a mai aparut nimic....ramasesem la episodul 10 din sez 6 nu? M-am uitat la un documentar Earthlings dar nu ti-l recomand ca este foarte dur, arata cum sant tratate animalele de oameni,de la crescatorii de gaini, vaci, porci pana la pesti, animale de circ, catei vagabonzi....de multe ori am dat inainte sau imi luam privirea de la ecranul tv-ului
In rest nimic nou, fac o ciorbita acra de pui cu legume 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
silvi_2005 spune:
Heloo tuturor.
Giova pe unde esti ? 
Cosmina uite reteta asta mi-a placut cum aratata http://dulciurifeldefel.blogspot.com/2010/01/muschiulet-de-porc-in-crusta-de-piper.html este un muschiumet de porc in crusta de piper.
Maraki ce de filme care nu le stiu ai nominalizat
M-am uitat la Omen in we asta am vazut primele 2, l-ai vazut? E cel cu anticristul. Vai ca nu m-a uita deloc la asemenea documentar
bine te-ai gandit ca nu as vrea sa il vad ![]()
andiaroro spune:
Mai apar si eu
...cu nasul in piuneze si cu capul cat o banita-gripa, bat-o vina.
Sper ca bolnaviorii din zona sunt mai bine si ca Matei sa biruiasca viermisorii.
Irina-ce face printesa? Acum banuiesc ca v-ati intrat in ritm...
Canda-haide mai povesteste-ne si noua ce fac micutii?
Oana ce bine ca ati inceput sa va obisnuit...nu e asa simplu sa schimbi locurile si lucrurile cu care te-ai obisnuit.
Liliana-nu te juca cu focul...ca asa am tot planuit si io cum ajung la sital si acu ii pastrez fetii calendarul cu compania de pompieri sa stie si ea ce baieti frumosi i-au stat pe aproape
Sper ca i-a facut Cristi o poza si mulatrului ala musculos de i-a fost mos (nici n-am apucat sa le vad pe toate ca sunt pe un calc blocat)
Ioana-esti asa de dulce cand povestesti despre sarcina
Cosmi-m-ai terminat cu carnea de purcel la ceaun cu varza..vreauuu si eu!!!(dar lasa ac vine ea mama)
Maraki si Silvia sunteti simpatice cu filmele voastre ...eu ma uit la unul la o jumate de an (aseara am vazut unul si m-am spart de ras ca era de "actiune" previzibila-nu intrebati cum se numeste ca , bineinteles, nu stiu)
Giova-te-am lasat la urma special.... acum pot sa-ti confirm: daca nu apare ceva de ultim mom, ne vedem sigur in febr.. ca acum stiu ca nu ne mai ducem la ski ca nu poate sa-si ia cristi concediu+ alte motive![]()
Pe la noi binisor..Anastasia tuseste nitel si Alex a inceput sa mai lase garda jos la scoala romaneasca. raspunde in fr , inv il corecteaza in ro si atunci catadixeste sa zica si el in ro...si acum a nceput sa vrea sa ne mai raspunda si noua in ro(cand are chef), dar o sa-i cump bilet maica-mii sa vina aici in vacanta de 2 sapt, care av fi la sf lui febr si se vor reglem lucrurile ca stie ac ae nu vorb fr (o sa-i impun sa se faca ca nici nu intelege)
. altfel la gradi totul ok si e din ce in ce mai prieten cu Kostas (baietelul sarb) spre bucuria tuturor...a nostra ca e un baietel extrem de cuminte si nu-l agita, a parintilor lui ca el e mai timid si Alex il atrage la joaca