** *LMA spiridusi de ian -feb 2006 (345)***
Raspunsuri - Pagina 16
Giova spune:

in sfarsit acasa!!! doamne ce bine este!
am venit ieri acasa, dar nu am avut timp de net. e un frig de crapa pietrele nu alta
.
Zborul cu wizzair-low cost a fost super fain...avioane noi, fara intarzieri, ce mai...in 90 min. am fost acolo, la intoarcere la fel.
Hotelul bestial, cam scump pt. ce ne-a trebuit noua, dar asta e....daca s-a ocupat cumnata...era clar unde vom sta
.
a fost misto ca era aproape de aeroport si de centrul comercial...la nici 20 m...asa ca am profitat din plin de shopping...la copii, caci mie nu mi-am gasit nimic...la cat de mare sunt
. de la Promod am luat ceva si o rochita de la Zara. In rest la copiii de la reduceri si din noile colectii de la Zara, nu ne-am putut abtine. Edi are vreo 3 perechi de papuci luate, blugi la greu si geaca de blugi,Marco adidasi, treninguri, geaca de primavara, blugi si camasi... am stricat o groaza de bani...nu ma mai gandesc ca-mi vine sa plang...nu am gasit Toys R Us, ci un Toys mare italienesc si acolo nici vorba de Thomas si accesorii.
Ne-am intors la Dysney store si am incremenit cate sunt acolo...doamne ce magazin frumos...de mergeam cu marco acolo nu stiu cum il scoteam afara.
I-am luat masinute de la Cars, pe mac-tirul rosu, si un troller in forma lui Mc'Queen, lacuit...e bestial. ma credeti ca am venit cu el pe avion...doamne cum se uitau copilasii la el...imi era asa mila de ei...pun poza sa-l vedeti....nu regret ca l-am luat. Sambata era plin de ele, duminica nici unul...imi venea sa plang...noroc ca am intrebat vanzatoarea si a mai adus din spate ultimele 2 bucati.
Copiii nici nu ne-au simtit lipsa...vineri am vb. acasa si mi-a zis mama ca Edi a refuzat piureul si laptele...doamne ce m-am necajit...dar dupa ce s-a trezit a balotat la greu. a mancat super bine si tot cate 200 ml lapte dde-al meu, dintr-ala congelat baga...chiar si dupa masa de solide
.
In schimb l-am lasat tusind si acum suntem pe remedii din nou....Marco un cumintel...el a stat mai mult la soacra cu nepoata.
Duminica cand am ajuns am sarit direct cu tzitzi la Edi si nu a mai vrut sa bea
. pana la ora 21 am incercat si nimic...urla cand il puneam la san. I-am descongelat rapid lapte si a topit in 2 min. sticla spre disperarea mea.
la ora 23 a acceptat si sanul, asa ca m-am linistit.
eu m-am muls pe acolo, dar cam greu am scos 300-400 ml/zi. acum sper sa-si fi revenit cantitatea de lapte.
cel mai mult ma bucur ca a reacceptat sanul, ca de nu acolo in Alba il lasam.
cu mama a fost super cuminte, nu agitata, a dormit de la ora 20 la 7 dimineata, i-a scos masa de la ora 23...eu i-am bagat-o
. a dormit toata noaptea, fara plansete...acum iar plange....sa mor de stiu ce are si ce nu-i convine cu mine.
Mama zice ca eu sunt agitata si il agit si pe el, caci cu ea a fost tare cumintel si linistit.
statea la ea in brate si o strangea de dupa gat si eu muream de ciuda...cica de sambata a inceput sa se lipeasca de ea
.
Oricum, per ansamblu ne-a prins bine iesirea asta....am mai vazut si de noi, chiar nu ma asteptam sa nu bocesc putin dupa ei...cand l-am lasat pe Marco, plangeam la greu...acum nimic. asa ca numai bine repetam experienta cu Parisul...vin ai mei aici, asa ca va fii mai bine pt. copii ca sunt in mediul lor.
am gasit la oferta borcanase cu piureuri, asa ca am luat la greu. aici dau 6 lei pe unul, acolo au fost 2 la 70 centi. astept camionul, ca majoritatea sunt acolo. I-am luat ceva cereale ce aici nu sunt si paste pt. 6 luni, diferite forme.
Ne-am luat si parfumuri, noroc cu vara-mea, am descoperit unul bestial - Omnia Crystaline de la Bvlgari...miroase demential, abia astept sa-l primesc. Clau si-a cumparat 2, nici nu mai stiu de care...caci ne-am impartit in parfumerie...eu la femei, el la barbati. Imi pare rau ca nu mi-am luat si preferatul Light Blue de la D&G, dar mai am vreo 2 incepute acasa si nu are sens.
merg sa vad cum sunt legumele la steamer si revin sa va citesc.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Giova spune:
asa....
Ioana incearca sa ai mai multa rabdare cu razvan...asa e felul lui. vezi ca vine bebelina si nu vei mai avea nici atata rabdare cu el si pe urma va suferii, caci si el e sensibil.
cum a fost la control? intra sa ne dai de stire.
Toanca da la Marco i-am descoperit in analizele de sange, caci in scaun nu i-au iesit. Sincer nici nu stiu daca i-a eliminat...trebuie sa mai fac o cura...dar noi nu am luat Zentel dintr-ala ci homeopate si alte siropuri naturiste pt. asa ceva.
sper sa scapati si voi de ei cat mai repede.
Lili ma bucur sa aud ca esti inca kinder cu surprize
. doamne ajuta sa te apuce cand e Robert acasa...daca nu, sa ajunga ambulanta in timp scurt.
stai cuminte, lasa zapada...of cum nu puteti voi sta linistite.
Cosmi am auzit si eu de animalele alea de plush, sunt misto tare.
a fost super...am mancat numai paste si pizza...doamne ce dor mi-e fost de bucataria lor. Al meu sot s-a dat numai pe peste, scoici si alte dracovenii dintr-astea...si binenteles...speck, prosciuto crudo
.
Mai ce pofte ai...lasa ca mancati la munte. unde mergeti?
Silvia ma bucur ca s-a simtit bine Alain, imi pare rau de incidentul cu lumanarile, bine ca nu e asa grav.
Daniela ce mai faceti voi? asa scurta? parca a trecut sageata pe aici
. folosesti WII ala? ca ma tenteaza si pe mine...
Ana ne vm intalni stai linistita. sa-mi scrii pe mess. daca vrei ceva din RO...caci nu voi avea cine stie ce bagaj.
sanatate printesei si ma bucur pt. Alex ca s-a mai obisnuit la scoala romaneasca.
cel mai mare regret a fost ca nu m-am vazut cu sora mea
. am vorbit ore in sir la telefon, dar face-to-face nu. asa a fost sa fie...sper sa vina in martie, caci mi-e dor de ea. a fost ciudat sa fiu asa aproape de ea, si totusi asa de departe
.
_
Gio
de
Giova spune:
In perioada 22-26 februarie, se organizeaza de la gradi tabara de schi, aproape de Timisoara , la muntele mic.
Nu stim ce sa facem cu Marco, el isi doreste si ne bate la cap zilnic....dar mie mi-e cam teama de ce va face pe acolo, sa nu planga dupa noi, sa nu...bla-bla-bla...sunt ca o cloca, dar parca e cam mic.
Cu ei merge si ingrijitoarea, Melania, care vine la noi la curatenie, am toata increderea in ea...de la ei din grupa merg 2 copiii, unul e si prietenul lui Mihnea.
Noi vom fii atunci la Paris, mama lui Mihnea ne-a asigurat ca il ia de acasa, il duce la punctul de plecare...insa nu stim ce sa facem...tare greu e sa luam decizia buna.
Mihnea a fost si anul trecut si a fost totul ok.
voi ce ati face![]()
Noi am zis pas la Austria anul asta, caci Edi e mai sensibil, zapada e si la noi, nu schiem...si asa profitam de mici sejururi in 2.
_
Gio
de
toanca spune:
Giova, bine ai revenit!
Nici lui Matei nu i-au iesit in analizele copro; nici eu nu stiu daca a eliminat sau nu ceva ca Victor, asa cum v-am mai spus, nu s-a uitat.
In seara asta ma duc iar cu el la control.
Legat de tabara, nu stiu ce sa-ti spun; si la Matei s-au organizat tabere de ski, dar mie personal mi se pare cam mic pentru tabara.
Nu e vorba ca sunt closca, dar e mult prea mic; din pacate nici macar nu se imbraca singur d-apai sa stea singur in tabara.
Cand o sa creasca un pic mai mare cu siguranta o sa-l las, dar acum mi se pare cam mic.
Giova, acum cateva zile Matei se plangea de urechi; s-a trezit noaptea plangand de durere; i-am dat Otovowen si vrea sa-ti spun ca i-a luat durerea cu mana; ii dau si acum (ca sa fie 5 zile de tratament) cate 5 picaturi de 3 ori pe zi; stii ca se inghit.
In masura in care vreodata ma ai posibilitatea sa cumperi, o sa te rog sa mai imi iei si mie 1-2 sticlute
Liliana, cum mai esti?
Esti ok?
Celelalte fete pe unde sunteti?
Giova spune:
Iuliana unde ai citit cum se administreaza? stiu ca sunt picaturi orale, dar auzeam ceva ca e din ora in ora...sau asta o fi la durere mai acuta?
Marco de vineri se plange de durere de ureche....cand isi aminteste...l-am palpat...nimic...de duminica nu s-a mai plans.
Soacra nici nu mi-a zis nimic, ii ziceam sa-i puna otocazlm ca-l avea la el in bagaj...of ce m-a enervat cu faza asta. Mi-a zis nepoata ca a plans Marco ca-l doare urechea
. azi merge la inot...sa vedem...caci acum m-au sunat si mi-au zis ca nu s-a plans de ureche.
cu viermisorii...eu m-am tot uitat in scaunul lui si nimic...a fost si pe o periada lunga de timp tratamentul asta homeopat...cam o luna...
cred ca-l reiau...si asa vrea si el bilutze cand vede ca-i dau la Edi.
Clau a fost la dentist sa-si scoata o masea. Ultimul colt era langa sinus si a trebuit operat
,. asa ca nu are voie sa mearga la sala 3 sapt., cica sa nu faca efort.
Trebuie sa incep si eu...sa-mi pun dintii pe implanturile alea, ca prea de mult sunt stirba in lateral.
_
Gio
de
toanca spune:
Giova, scrie in prospect; ce-i drept prospectul e in germana, dar m-a ajutat cineva cu traducerea; din ora in ora se dau numai in caz de durere cronica; altfel scrie ca se dau cate 5 picaturi de 3 ori pe zi; Matei spune ca sunt rele la gust si ca il inteapa la limba.
Am gustat si eu, dar ai senzatia ca inteapa pentru ca nu stiu ce alcool.
Oricum sunt super.
Deci daca mai poti face rost...
Nasol cu maseaua...dar las ca trece.
teolinda spune:
hielau, hielau!
Gio - bine ai revenit. Sa va fie de bine cumparaturile
. asa e cand esti in perioada de transformare si topire a kg
... te-alegi mai mult cu parfumuri/cosmetice/incaltari/genti
.
Marfa ca ai gasit troller cu Mc Queen. Sincer mi-e frica sa mai intru in mag. de copii ca doar pt Nicolas ma uit mereu... de-acum ca vor fi 2.. mi-e si frica. Vorba lui Robert decand cu copilul am uitat sa mai cumparam si pt noi
... de-acum o sa ramanem de-a dreptul in fundul gol
. Zici ca-s lovita in cap... cand intru intr-un magazin nu ma intereseaza decat raionul de copii
.
Norocul tau ca a trecut Edi iarasi la alaptat
. Nu stiu ce sa zic cu tabara... daca zici ca merge si menajera voastra pt e o ocazie buna insa nici eu nu l-as trimite asa mic si nesupravegheat. Mie mi-e groaza de transpirat si ramas cu hainele ude... de-aici raceala
.
IULIANA - si nu l-ai capacit pe sotz ca n-a studiat scaunul copilului?
Macar se simte mai bine Matei acum ?S-a recuperat dupa raceala? A inceput sa pape mai bine?
Ziceai ca s-a pensionat si mama ta? Te-ai scos... ai ajutor de baza de-acum
... spor la munca de lamurire cu 
de-acum.
Io-s inca acasa... ma simt un picut mai ciudat decat de obicei ... am episoade in care ma doare burta si spatele ca la ciclu
.
Robert insista sa nu nasc taman maine
ca are el treaba si cu mama cu tot
. Eu nu-i promit dar ...
Dr. mi-a trimis mesaj ca am programare joi la cabinet... zicea sa vada cate kg are bebe. Eu parca nu m-as mai deplasa... daca oi apuca joi macar sa stau cuminte sa ajung pana marti la programarea de cezariana. Chiar nu stiu ce naiba mai conteaza cate kg are atat atimp cat tot cu cezariana iese, nah... eh... e vb ca mai platesc si eu un consult gras ca s-a facut 400ron
.
piua, revin.
LILIANA
38+
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
toanca spune:
Ba da Liliana, l-am bodoganit o gramada pe Victor
;
Mi-e si groaza ca o sa ma duc azi cu Matei la control, dr. o sa ma intrebe ...iar eu o sa ridic din umeri
.
Acum mananca binisor, dar nu asa cum manca el inainte.
O sa vad ce zice azi doctorul la control.
Plec spre casa ca pana ajung din Pipera in Aparatorii Patriei
dupa care trebuie sa iau copilu si sa ajungem in Piata Romana

Poate mai intru diseara
Giova spune:
Lili bine ca esti ok...cu toate ca dupa dureri poate le faci o surpriza lui Robert si mamei tale...le incurci planurile cu apartamentul
.
asa fac si eu...in orice mag. intru, merg direct la raionul de copii, si doamne ce mult stau, e greu pt. 2.
M-am si certat cu Clau ca s-a apucat sa-mi zica ca eu nu-mi iau nimic, numai pt. copii alerg...pai ce naiba sa iau daca toate pocnesc pe mine?
el e inalt si slab...nu i-a venit bine niciun sacou, eu grasa....normal ca bagam in copii.
Iuliana al meu nu s-ar uita in kk copilului, tare scarbos mai este. la masa sa nu pomenesc cuvantul asta ca nu mai mananca. si tocmai atunci imi aduc aminte sa-i zic cate ceva despre astea scarboase. seamana cu Maraki, ca nici ei nu-i placea sa auda de muci si kk aici
.
ma reintorc la calcat, pana nu se trezeste bebe.
_
Gio
de
silvi_2005 spune:
Giovalinda
bine ia revenit , abia astept sa vad pozele cu ce ai luat
si eu sunt exact ca tine
cu hainele pt Alain vai ca sunt dusa,acum cum nu ma avut chef de iesit ca am tot stat in casa sa astept rezultatele
i-am comandat si la vertbaudet si la kiabi ceva vanzari private
acum trebuie sa merg sa i le iau ca le livreaza in oras
. Deci abia astept sa vad poze, ma bucur ca v-ati distrat asa bine, vai ce mi-ar placea si mie asa o vacanta in 2 ...macar un we Sper sa nu fie nimic setio cu urechea lui Marco si Alain a plan intr-o nopate ca il doare ca i-a intart apa la baie la scufundarile lui
i-am pus otocalm ca asta aveam si i-a trecut.
Iuliana chiar sunt curioasa daca nu te asteapta o surpriza ![]()
Liliana adevar graita-i
asta mi-a fost si mie shoppingul fara parfumuri
ca am o groaza incepute ca pe mine lumea ( familia, toti ) numai cu asa ceva ma cadoriseste la fiecare ocazie . Eu mi-am mai luat ceva bluze
ca alea lungi si largi merg oricum eu in visele mele astept sa ma "pierd" in ele
Vai ca imediat esti cu bb mic am si eu emotii