** *LMA spiridusi de ian -feb 2006 (345)***
Raspunsuri - Pagina 17
canda_h spune:
hello si de la noi ... intru si eu dupa o luna ![]()
intru sa va povestesc prin ce emotii am trecut noi in ultima vreme. In maternitate mai nou se fac ceva teste genetice (cu sange din calcai ... la Filip nu tin minte sa fi facut) pentru fenilcetonurie(PKU) si hipotiroidism. Pana acum doua saptamani habar n-aveam ce e cu testul asta. Ei bine am primit scrisoare acasa ca Tami e suspecta de fenilcetonurie ... a picat cerul pe mine. Am citit tot ce se putea despre asta si m-am rugat mult sa nu se confirme diagnosticul. Dumnezeu a fost bun cu noi ... am facut mai multe teste si ieri am primit rezultatul ... nu are nimic!
Nu va spun ce fericita sunt ... slava Domnului ca e bine!
Imi pare rau ca nu am putut ura LA MULTI ANI sarbatoritilor din ianuarie; chiar daca e cam tarziu va doresc si eu
SA FITI SANATOSI, SA CRESTETI MARI si SA SAVURATI ANI ASTIA DIN PLIN
LA MULTI ANI!
Giova spune:
Neatza!
azi a avut copilul patinaj...nu a prea vrut sa mearga...e si frig afara...sunt curioasa cum a fost.
In schimb tare fericit a fost ca si-a reluat inotul. ar merge zilnic daca s-ar putea
.
Silvia eu nu am luat bluze lungi si largi, imi trebuiau mai scurte pt. blugi...sigur gasesc la noi...trebuie sa dau o tura, ca nu mai am defel.
Eu trebuia musai sa le iau haine ca nu mai aveau...asa ca am profitat de preturile mult mai bune decat la noi, chiar si din noua colectie, de ex. de la Zara, asta e mag. meu preferat , mai ales la copii.
Pun imediat poze cu trollerul, cu restul nu.
Ana intrebare-intrebatoare
in Paris sunt magazine laredoute, kiabi, 3suisses? sau trebuie comandate de pe net si ei au doar point relais? sau cum se scrie....
Angi testul asta e mai nou, nu se facea acum 4 ani. Imi pare rau ca a dat eroare la voi si v-ati stresat degeaba. Bine ca Tami nu are nimic, slava domnului.
Lili pe unde esti? da de veste!!!!
revin....
asa....
poze mai vechi si noi:
http://www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-12/10:50:20
enjoy!
, fug la treburi.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
teolinda spune:
Salutiii!
Io-s pe-aici inca
... stau cumintica. Mi-a fost mai bine... mititelul imi pare ca sta inca mai sus... asa ca imi da sperante ca va sta pana sapt viitoare
. Ramane doar sa anulez intrevederea de maine cu dr... ca n-am chef sa ma hazardez pe drumuri tocmai acum si sper sa nu se ofuscheze ca nu ma duc
.
Merg sa vad pozele Giovei.
piua
LILIANA
38+
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
toanca spune:
Angi, eu imi aduc aminte ca acum 4 ani i-au luat sange lui Matei din calcai, dar nu mai stiu exact pentru ce teste.
Bine ca nu e nimic.
Giova, eu o sa vad pozele de acasa ca de la munca nu am cum
Liliana, bine ca nu i-ai stricat planurile sotului si esti cuminte![]()
Am fost aseara la dr.; i-am spus de la inceput sa-l certe pe Popescu senior ca nu s-a uitat in kk copilului si a inceput sa rada![]()
Oricum cica inca mai are stomacul contractat, asa ca facem tratamentul in continuare; vineri mergem din nou la control, iar sambata dimineata trebuie sa-i dau tura a doua de Zentel.
Cica sunt sanse mari ca de luni sa ne lase sa mergem la gradi.
SI ar fi bine pentru ca saracu ne intreaba zilnic cand mergem la gradi ca ii e dor de copii si de Alexandra (educatoarea lui).
Bine ca iesit mama la pensie si nu mai platesc bona; oricum stau mult mai linistita la munca cand stiu ca Matei sta cu mama.
Silvi, ce surpriza sa ma astepte?
Inapoi la munca...
teolinda spune:
ANGI - bine ca te-ai linistit dupa ce ai trecut prin asa emotii cu Tami
.
GIO - super marfa pozele
... Edi ca de-obicei
iar trolerul de-a dreptul bestial... nu credeam ca e chiar in forma de masina
.
IULIANA - deci mai ai o sansa sambata
sa-l pui pe domn sa fie atent la excremente
. Super ca ai reusit sa faci economie la bugetul familiei cu mama ta
in plus nu se compara cu nimic o bunica cu o bona
.
Silvie - ce gatesti azi? Am gasit subiectul cu mancarea chinezeasca
... m-ati ucis
. Las ca la primavara ma fac eu bine si ma duc sa-mi procur ingrediente si sa experimentez retetele voastre
. Alain cum mai este?
Piua
LILIANA
38+
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
Giova spune:
Lili ma bucur ca esti inca acasa. Doamne ca nu le mai ajunge si dr. astia. pe ultima 100 de metri te cheama foarte des...ca si al meu de altfel
.
da trolerul e in forma de masina, de-aia ne-a placut si noua. Iti dai seama cum am mers eu cu el in aeroport si pe avion. noroc ca lasasem eticheta si la check in chiar m-a intrebat tipul daca e cadou.
Iuliana tu gradi o platesti daca sta acasa? parca ai zis odata ca da. Bunica e bunica.....si mai ales ca e mama ta.
mersi ca mi-ai zis de cum se administreaza Otovowenul. Pediatra noastra homeopata a zis sa il duc sa-l vada inainte sa le dau.
daca mai aud ca pleaca careva prin germania, mai comand, stai linistita.
La noi nu s-a facut testul din calcai acum 4 ani...sau nu stiu eu....
Eu numai acum, gravida cu Edi am aflat de el, si tare m-am bucurat cand am vazut ca i l-a facut si lui Edi. l-a chinuit putin, era cu mine in salon si am vazut si eu
.
merg sa-i incalzesc pranzul si pe urma la mall. profit ca merge Clau la stomatolog sa vada cum e interventia si il intreb si eu una alta...despre anestezie si alaptare...ca vreau sa-mi pun dintii pe cele 2 implanturi.
_
Gio
de
silvi_2005 spune:
Iuliana eu citind in graba si vazand discutia ta cu Lili de facut copii am inteles ca pe langa pb piticului ai si tu dubii cu ceva dr si ma gandema ca poate esti gravi fara voie
la asta ma refeream...sunt dusa, sory ![]()
Giova super , astept sa vad pozele , cre ca si eu ca gasesti multe frumoasa mai ales la reduceri...Eu bluze scurte am luat pentru cand mai slabesc
acum am unele de la C&A poate Maraki le stie lungi pana deasupra de genunchi si cu guler enorm la simt ca o manechina in ele ![]()
LILi vezi ca vb fetele din Bucuresti ca e ceva mag Dragonul rosu unde gasesti toate ciupercile si condimentele necesare 
Fug ca sunt cu piticul azi....
toanca spune:
Silvi, as vrea eu sa am asemenea surprize....dar n-am

Giova, da platesc gradi cat sta acasa, imi scade numai mancarea pe fiecare zi care e 10 lei/zi; deci nu imi scade f. mult.
Giova spune:
am mai stricat niste bani
.
am platit si impozitul pe apartament...mai mare ca anul trecut.
am gasit la Adidas niste adidasi si bascheti pt. Edi bestiali. dar m-am oprit caci i-am luat 3 perechi din Italia si nu avea rost: 2 de la H&M si unul de la Zara.
Silvia eu am ceva bluze dintr-alea mai lungi, le port cu iegari in general.
ne-am hotarat: nu-l lasam pe Marco in tabara.
duminica trebuie sa mearga la petrecerea unui coleg, musai sa caut cadou.
nu a plans azi la patinaj, nici nu a mai picat atat, dar a mers mai mult pe margine, nu s-a mai aventurat prin mijloc.
vineri poate mai dau o tura sa-l mai vad.
_
Gio
de
maraki spune:
Hello,hello...
Silvi stiu plovarele
cu guler mare si maneca scurta
Tu cum ai luat? maneci lungi?
Giova sa purtati sanatosi tot ce ati cumparat
Super tare valizuta....ma lasati cu troll sau cum se spune? ca nici nu stiam ce vb pana nu am intrat in drop sa vad
Eu vorbesc pur romaneste....m-au ametit pe la tv cu spa-urile
Concret: cum se traduce in intregime??? Cred ca daca vin in Ro nici nu inteleg tot ce se vorbeste
Ana de France,am citit pe forum ca mamicile din diaspora au inceput sa aiba probleme in privinta limbii romane vb de copii abea dupa 4 ani...deci noi de acum incolo trebuie sa ne descurcam cat se poate cu ei
Angelo vorbeste mult in germana doar cand se joaca si aduce vorba de chestii care le.a invatat la gradi...de multe ori gresesc si eu ca i le spun in germana( asta ca sa incep sa vb cat de cat germana ) Vom vedea cum va fi ![]()
Teolinda nastere usoara
cu bebelin sanatos
Frumos numele Cosmin, de cand eram mica mi.a placut 
Ieri am fost in parcul de langa noi, sa va mai spun ca parca eram la munte??? Niste derdelusuri atat de maaaari, nici nu am avut curajul sa.l dam pe Angelo acolo si el nu vroia sa plece...statea pe marginea derdelusului sus si nu se misca de acolo....pai ce sa facem, giorgos nu incape cu el pe sanie ca este burtos, eu eram in haina lunga de blana.....abea am reusit sa plecam de acolo....
M-am prins cum este si cu facebook, am vorbit si cu popica aseara...este popa in toata regula de 5 ani....moama cate amintiri avem si ce ne mai distram 

edit: plovarasele lungi se poarta cu blugi stramti si geaca scurta in talie...asa vad pustoaicele aici.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5