** *LMA spiridusi de ian -feb 2006 (345)***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Salutare prieteni (vorba lui Mickey Mouse)
Eu va citesc cu drag, am si postat dar nu-mi gasesc postarea nicaieri. Cred ca ma saboteaza cineva la scutece ca vad ca la Odisee imi apar postarile!
Suntem acasa saptamana asta, in "concediu", ca Razvan are laringita. Acum e ceva mai bine, i s-a rupt tusea si e super incarcat iar de ieri luam si antibiotic(Cedax). Duminica noaptea, cand a inceput tusea aia latratoare, Cristi era de-a dreptul ingrozit ca nu a mai auzit asa ceva in viata lui si in loc sa se odihneasca in alta camera (la 6 urma sa plece cu masina la Bucuresti) a vrut sa stea langa baiatul lui si am facut toti 3 noapte alba. Iar asta mic saracu plangea si urla ca il durea umplit cand tusea, horror ce mai!
Giova, bun venit acasa! Te invidiez pentru iesire si cumparaturile frumoase! Sa purtati sanatosi cu ottii tot ce v-ati luat. Ce frumos ca vin ai tai in februarie sa stea cu baietii si voi evadati la Paris

Maraki, m-am tot gandit la tine zilele astea ca mie de luni imi merge TV-ul doar pe Clubul lui MM, altceva nu accepta piciul. Asa ca dimineata ne uitam pe Disney Chanel ca de la 8 e un episod si vad ca si acum (in jur de 09.15) mai e un episod, dupa care trecem la vizionarea celor 2 DVD-uriStiu ca si Angelo se uita la Club, le ai dublate in R, ca eu asa le-am cautat si adus! Sa fiu sincera mie mi se par super dragute si inofensive, ca sa nu mai spun educative....singura problema e ca a inceput asta mic sa-si faca scenarii cu personajele, a gasit 3 personaje de cauciuc (Pluto, Donald si Minnie)de cand era bb, si pe care le pusesem deoparte pt fetita, si toata ziua le plimba si povesteste cu ele. Plus ca are niste expresii de mori, aseara ii spunea lui Cristi, dupa ce ii daduse niste ceai "O, multumesc prietene, bun baiat tati!". Eu ma terminam de ras iar Cristi facuse niste ochi
Iuliana, ma gandeam la voi cu viermisorii, nu ai incercat si ceva naturist? Stiu ca semintele de dovleac dau rezultate excelente si sunt sigura ca lui Matei i-ar placea. Am vazut ca exista chiar decojite, fara sare, si am inteles ca sunt foarte eficiente. Imi pare rau ca Matei e bolnavior, sanatate multa ii dorim.
Silvia, si eu am ceva bluza de genul celei de care spui tu: la 2 palme deasupra genunhjiului, cu maneca scurta si guler mare, doar ca are si o pensa pe mijloc si imi mai acopera burtocul. Si mi se pare cea mai comoda tinuta acum, bluza lunga+colanti. Blugii de gravida nu-mi sunt prea comozi (sarcina asta e muuuuult mai joasa decat cu Razvan si ma taie imbinarea dintre materialul elastic si blug exact pe uter....dupa 3 minute de stat pe scaun vreau la baie, iar la serviciu e baia doamnelor la etaj)iar fuste nu am decat 1 si e deschisa la culoare.
A, si sa nu uit ce e mai important. Al meu familion iti transmite multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi pentru ca sunt disperati dupa pizza facuta dupa reteta ta. Mi-am luat 2 tavi de pizza teflonate de la Real (cred ca sunt Fackelmann), cu vreo 40 de lei, care fac toti banii. Sunt exceptionale, iar aluatul tau e o nebunie. E drept ca toppingul nu l-am respectat, in sensul ca am pus TOT ce am avut ptin casa dar a avut un succes fantastic si a mancat si Razvan ca disperatul (el nu e prea mare amator de pizza). Voiam doar sa te intreb daca merge si congelat aluatul asta ca nu prea fac fata cererilor cu dospitul si tinutul la macerat si as face o cantitate mai mare de aluat, l-as imparti in bile si congela, urmand sa folosesc strict cand si cat am nevoie?! Nu stiu daca nu-si pierde proprietatile la congelator!
Liliana, azi e ziua cea mare sau s-a hotarat Cosmin sa mai stea paa in 2? Imi place si mie numele, din ce imi amintesc eu inseamna "cel frumos", nu?
Brandusa, pe unde mai sunteti voi? Ce fac scumpeii tai? Cum mai e Tavi cu refluxul?
Angi, am citit de spaima voastra! ma bucur din suflet ca sunteti bine si Tami e ok. M-ai pus pe ganduri cu testele astea, sunt curioasa daca se fac la clinica unde urmeaza sa nasc (o sa dau untelefon). Stiu ca prietena mea care a nascut acum 3 saptamani la Tg. Mures spunea ca i-au luat piciului sange din calcai pt analize dar nu mai stia ce denumirea au analizele (banuiam eu ca sunt cele de care spui tu). Ce mi s-a parut impresionant este ca la controlul de 6 saptamani de la nastere i-au spus sa mearga si cu bebelusul ca i se va face o echo la sold, ca asta e procedura. Mi se pare extrem de bine venite genul asta de investigatii.
Miha, cum mai sunteti voi? Sper ca ai mai iesit din butoiul cu depresie, te asteptam la povesti si la sustinere morala!
Cosmina, cum se simte Bianca? S-a recuperat bine? Cred ca esti in mare chef cu sorela, asa ca DISTRACTIE PLACUTA!
Oana, cum e burtica? Va descurcati singurei? Nu activezi pe la odiseea aferenta varstei sarcinii?

Eu caut inebunita un carucior care sa aiba urmatoarele caracteristici: usor (maxim 7 kg), sa aiba MUSAI maner reversibil, sa se lase spatarul la 180 grade (sa-l pot folosi de la primele luni ale bebelinei impreuna cu un landou primit), suspensii bunicele la roti iar rotile duble, pivotante, marisoare si daca se poate cu cauciuc si cel mai imprtant, sa nu coste mai mult de 100-120 euro.
Si sarac si cu pretentii, nu?
Mor cand vad pe site-uri in strainatate ce preturi bune sunt fata de la noi, ce carucioare de calitate si totusi mult mai accesibile....ofFFF!

Va pup ca am scris un mesj cat o zi de post!
Azi sper sa mai intru, ca sunt prin zona!

Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si 24+ cuSonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
a dormit si Edi al meu o noapte intreaga, tare fresh sunt acum.
Copiii mei s-au dat pe piscoturi, marco le mananca la greu si Edi suge pe ele si le molfaie tare fericit. Nici prin gand nu mi-a trecut sa le dau asa ceva, noroc ca le-a vazut Marco in magazin si mi-a cerut sa-i cumpar.

L-am cantarit aseara pe Marco si are 16 kg, bate spre 17, dar mai bine las asa. Tare fericita sunt...bine l-am cantarit si pe Edisor...a pus super bine luna asta cu diversificarea...astept pana in 2 febr. sa fac bilantul.

Lili da semnal ca esti ok. Ai nr. meu de tel., please un sms cand e momentul, sa ne gandim la voi sa scapati cu bine.
Maraki da se poarta si cu blugi si geci scurte, asa am vazut si eu gagicile...care au si silueta pt. asa ceva. Mie imi place sa le port cu iegeri si cu cizme gen alea de calarie.
pai cum vroiai sa-i spun...valiza? se vede ca ai plecat de mult din tara....trollere se spune la astea pe roti.
am vazut ca intrebai in drop pe ce canal e tv...nu stiu, poate Protv cum zici tu, semnul din dreapta e cel de la Dolce, avem antenta de la Romtelecom.
Ioana pai in primul rand trebuie sa cauti carucior ca sa se potriveasca landoul, sa fie acceasi marca. si alea care au sist. de prindere a landoului, au si landoul de vanzare. si noi am primit unul de la Quinny buzz, dar cum nu am luat caruciorul ala nu l-am folosit. si l-am returnat dupa catva timp.
sunt carucioarele astea usoare de la Chicco, modele misto au scos acum, fara landou, dar sa vezi daca au protectie cap nou nascut.
alea cu suspensii si roti mari sunt la carucioare grele...asa am eu la primul Chicco sport.
Nu am mai cumparat carucioare, caci cele 2 de la Marco au fost in perfecta stare de functionare.
Clubul lui MM ne place si noua, chiar trebuie sa-i descarc si eu, ca nu am si ma tot bate la cap sa-i cumpar DVD-urile.

si o zi faina sa aveti.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare tuturor (ca sa-l citam pe MM); si Matei e fan inrait MM….ne uitam zilnic la el;
Din pacate nu se gasesc la noi decat 3 DVD-uri dublate in limba romana.
Dar se uita si la Disney Chanel unde dau frecvent MM.
Mai nou acum fan si al lui Tirgila, Purcelus, Winnie…

Ioana, ma bucur ca ai dat un semn de viata.
Referitor la viermisori, am incercat si alternativele naturiste: i-am dat seminte de dovleac (gata decojite), nuci, pastilute de usturoi cu propolis (se gasesc la plafar) si, sa speram ca or sa dea rezultate.
Nasol cu laringita, dar lasa ca o sa se faca bine;
Eu i-am facut zilele astea lui Matei si aerosoli si vad ca de cand cu aerosolii, nu mai tuseste si nu mai are nici SN.

Giova, si eu l-am cantarit pe Matei si are 16kg si 200 gr. Deci se aseamana piticii, dar mie mi se pare ca e un pic cam slabutz desi dr. zice sa las baiatul in pace ca e ok.
M-au uitat aseara la poze; trolerul e bestial, ca sa nu mai spun de copii;
Cel putin alea unde sunt amandoi in cada sunt superbe.

Liliana, cum esti? 2 in 1?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bonjour fetelor si o cafelutza tarzie de la mine. Eu am fost azi pana in centru sa imi ridic comenzile, hainutele de la kiabi sunt super ok si colorate cum le vroiam pt pitic si de la Vertbaudet sunt super incantata de sacul de dormit, e e bumbac 100% e mare cat patul si super dragut colorat un albastru deschis cu un verde placut are is o chestie simpatica deseate pe el de verificare cica daca -sa daca a facut dus, spalat pe dinti, daca a luat pijama, si daca i s-a citit povestioara,cu ceva cerculete mici cu X daca nu s-a facut sic u o virgula de verificare verde cu scai dac e ok e mortal, abia il asteptam ca l-am tot preagatit pe Alain ca ii vine sacum asta si se muta la el in camera again...sa vad ce rezolv ca nu mai pot asa .
Angi de 100 de ori si bine ca a fost numai o sperietura , nici nu vreau sa ma gandesc prin ce ati trecut cred ca aici ar fi dat spitalul in judecata daca avea cel mai mic amanunt sa se lege de ei ...pt cea mai mica eroare, aici care lucreaza in pediatrei sunt terminati cu fazele astea...
Giova unde ai pus pozele sa le vad si eu? Eu ma si pulovere alea lungi de care zici tu dar am unele lungi , am exagerat eu cat sa acopere fundul bine dar nu de luat fara pantaloni nu la 30d ea ani in orice caz
Maraki da, de alea care zici tu si am mai luat 2 care nu erau bagate la reduceri adre rau 10 euro mov cu guler mare si maneca lunga, nu f groase si lungi cat a imi acopere fundul si magice ca ma fac slaba in masura posibilitatilor .Alain cam ajunge unde zice Ana ca vb mai mult in franceza acasa maia les de cand si tine si JP isonul cred ca nu o sa il inteleaga bunici f bine cand vin .O sa fac exceptie azi si bag o tigara de foi la cafea
Ioana de Bistrita multi ma si gandeam la tine ieri ca mia-m amintit de ce vb la tel cu hainele ca mi s-a stricat masina de spalat i s-au rupt ceva chestii de plastic care erau fixate in cuva si acum astept sa vina la ea sa o repare ca e in garantie...cred ca mor, cu cate haine mi se aduna mie l-am anuntat pe sot ca fiecare o sa treca la spalat si a zis a el mai bine isi cumpara ca sunt reduceri acum Cu aluatul de pizza eu nu am incercat dar sigur se poate congela, ideal ar fi sa il faci blat de pizza si apoi sa il rulezi pe o hartie de copt ca cele de cumparat si atunci la decongelare merge treaba imediat Merci de aprecieri, in ultima vreme chiar nu prea am facut mare lucr ca nu am fost in dispozitie ceva pizza diavola cu de toate am facut nici nu am apucat sa o postez e carucioare nu stiu sa te sfatuesc dar poate ar fi mai avantajos sa afceti o escapada in starinatate acum cat sunt si reducerile sa luati tot.
Iuliana sory ca am inteles gresit si Alain e in trupa de tusitori ma dispera , eu sunt cu Humex pe el acum sa vedem rez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

La noi este zapada muuultaaaa si continua sa ninga Pote iesim astazi cu sania dar depinde de Giorgos ca domnul alataieri cand am fost la derdelus, era cu o camasa cu maneca scurta pe dedesubt, fara fular sau caciula, in adidasi....normal ca a racitsi da vina pe mine! Angelo a fost bine imbracat si i se vedea doar nasul asa ca nici vorba de raceala.

Giova parca asa spun si nemtii dar eu le zic valizutze cu roti Nu mi.ai raspuns, spa-urile cum se traduc? ce alte cuvinte noi sant in trend? ce nu se folosea cand am plecat: fac cu nervii, alea-alea,ma mai gandesc si scriu Este bine Marco cu kg, cel mai imp este sanatatea asa ca nu te agita prea tare ca nu este mai bine facut. Si Angelo cred ca o fi ajuns la 17 ca a mai pus ceva pe el de cand a luat peritol si vitamine.
Ioana eu am tras din DC++ tot ce exista cu Mickey traduse in ro Mi se pare super educativ, cel mai indicat pt spiridusii nostri de 4 ani Si Dora este educativ dar nu il gasesc tradus, Angelo se uita in germana la el...poti cauta si Oraselul lenes pe net ca este tot tradus (cu titlul asta)
revin, abea am ajuns acasa ca sant fara masina cu zapada asta Merg sa strang prin casa si sa fac ceva sa manance Angelo de pranz.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Silvi poate stii sau il intrebi pe Jean : se poate pune la inima valva metalica? valva ce este? artera? valvida e in greaca, mi.a spus popa ca a facut operatia asta dar la cat minteeee.....macar sa nu fie adevarat...

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Giova, poate nu a fost cea mai fericita exprimare cu landoul. Nu e landou in sensul strict, din acela care se ataseaza prin click pe carucior ci mai degraba ceva de genul asta: http://www.ibebe.ro/products/Portbebe--Carry-Soft.html# , asa ca eu cred ca merge pe orice carucior, ideea ar fi sa se ridice suportul pentru picioruse.
Silvia, mor cand aud ce hainute frumoase gasiti la reduceri. Eu am norocul ca mai nimeresc uneori cand primesc marfa la un magazin de solduri unde aduc in principiu Quelle dar mi-am gasit blugi de gravi, de la LA redoute cu 20 lei si pulovere pt Razvan tot LA redoute cu 12-20 lei. Din pacate nu am fost inspirata sa urmaresc acasa pe site-ul la Redoute tabelul marimilor si de multe ori nu am avut curajul sa iau pt ca nu stiam ce marime poarta piciul. Cu iesitul la shopping in strainatate eu nu ma risc cu burtocul plus ca in afara de carucior nu am nevoie pt moment de altceva [am deja scoica, landoul de care vorbeam, fotoliul auto 9-15 kg ramas de la Razvan, premergator (desi cred ca nu o sa-l folosesc nici de data asta), 3 patuturi (2 de plasa si unul de lemn) si am primit (cred ca v-am mai povestit) un sac enorm de hainute de la o prietena care pana la 8 luni a stiut ca o sa aiba fetita si i-au trimis toti prietenii si rudele din Spania cutii intregi de hainute iar in final bebe a fost baietel, asa ca multe sunt noi, cu eticheta pe ele (inclusiv tinute pt botez) si imi ajung pana pe la 9 luni si daca fac tripleti.]
Iuliana, sa nu uitati sa va uitati in scaunul copilului sambata, dupa Zentel. Am si eu vreo 2 cutii de Zentel ca dr mea de familie mi le da preventiv si imi indica sa-i fac cupilului cate o cura la 6 luni dar nu am ascultat-o niciodata. Eu nu am vazut nici un semn de viermisori, mananca bine (mai ales daca ii dau eu sau taica-su dar si singur mananca frumos doar ca inceeeettt), nu am vazut sa se scarpine la nasuc, cearcane etc. Are 18,2 kg si 111 cm. Eu sunt multumita desi cei din jur zic ca e cam slab. In arpilie cred ca mergem la Cluj sa-l operam de polipi si atunci oricum e musai sa-i fac un set complet de analize si vedem cum stam.
Maraki, Oraselul Lenes il gasesc martea impreuna cu Gazeta Sporturilor si e chiar dragut. O sa-i mai caut si pe net dar nu e chiar asa inebunit ca dupa MM. Ii mai plac mult si Micile Genii dar nu am gasit pe net....sunt super si desenele alea si e numai muzica clasica in fiecare episod.

Mama ce logoree am.

Merg sa fac ceva bun bun de mancare (Doamne, numai asta am in cap) ca de 2 saptamani poftesc la cartofi+ceapa+carne afumata+condimente la cuptor. SI ce mi se pare ciudatel e ca desi sunt mai grasa decat cu Razvan la varsta asta a sarcinii nu se vede la fel. La fata arat chiar ok (mi-au murit laudatorii) iar burta nu e asa proeminenta si mare ca la razvan, in schimb sunt otova de la fund in sus, nu mai am pic de talie. Chiar a zis dr vineri, cand m-am plans ca am pus aproape 11 kg, ca nu se vad, ca arat ok si la 1,70 m s-au distribuit destul de uniform.

Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si 24+ cuSonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Ioana, samabata nu mai ratez sa ma uit daca nu se intampla cumva ca sambata trecuta; ca eu faceam baie cand a produs copilu' si pe urma am fost la piata
Matei inca se scarpina la nas si la fund...
Silvi, trebuie sa fie super sacum de dormit; Matei nu vrea sa stea invelit absolut deloc; cum ies din camera cum se dezveleste
Maraki, deci pe DC++ exista cu Mickey traduse in ro? Trebuie sa caut si eu.
Micile genii ii plac si lui Matei, si Minie iscusitul (parca asa se cheama)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si eu am tras jos o groaza cu MM acum, de pe DC++. sunt o groaza, ce fericit va fii Marco.

Ioana am inteles, asta cica e port bebe de care zici tu. te-ai scos cu hainutele, ca doamne cate sunt de fetitze si scumpe rau.
Maraki ce multa zapada e la voi...parca erati la munte in pozele din drops.
SPA= sanatate prin apa.
Iuliana Matei se scarpina la fund si nas? sau numai acum de cand ii dai Zentelul?
Silvia lenjeriile de pe Vertbaudet sunt super. eu am de la marco un tur de patut si sac de dormit, trimise de o prietena din franta.
Sta in sac Alain? marcvo nu vrea, asa ca nu mai insist. Intr-o dimineata l-am gasit adunat in pat, acoperit cu perna.
acum de cate ori ma trezesc, intru si la el sa vad daca e invelit sau nu.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Toanca pe DC++ sa cauti asa: clubul lui mickey mouse avi vei gasi multe Micile genii nu am gasit mai devreme....

Giova nici nu stiam ca baza este apa....credeam ca sant sali de fittnes, masaje, sauna, masti, etc. E mai multa zapada acum si pe film nu se vad bine derdelusurile, sant atat de inalteeee chiar ca zici ca esti la munte.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput