** *LMA spiridusi de ian -feb 2006 (345)***
Raspunsuri - Pagina 19
cosmi1975 spune:
salutare....gagici sunt in sesiune asa ca de asta lipsesc dar citesc tot ce scrieti
si noi suntem mari amatori de MM de oraselul lenes si tom si jery![]()

ieri m am necajit pe Bianca ca a avut cea mai mica medie la desen
ea era fff suparata pe domnul profesor care i a zis ca nu are talent
...s asuparat sotul si a zis ca se duce sa l intrebe pe domunul profesor de unde sa cumparam niste talent
...n am nik cu dumnealui,..daca o vedeam pe Bianca ca are talent o duceam la Tonitza...unii au
o maree pb
Silvii
asa e cu aluatul
i am zapacit pe ai mei![]()
fug sa iau papanul de la gradi dar revin
toanca spune:
Giova, se scarpina si inainte, dar nu asa de des si mult ca acum, de cand ii dau Zentel
Bee spune:
Buna fetele.
Ioana, sanatate lui Razvan. Ti-am zis ca-mi place mult Sonia? Superb nume! Ai grija de tine, mai ales daca e burta jos. SI carucior de care vrei tu, am vazut eu inainte sa-l am pe Razvi, la 3 mil jumate- Baby Care si nu mi l-a luat barbatul! Nu garantez ca avea pana-n 7 kg, dar era fff usor si manevrabil. EU am avut un Baby Care si a fost grozav.
Canda, ma bucur ca a trecut sperietura! Cred ca n-ati mai fost oameni pana nu s-a infirmat. Horror. Bolile metabolice sunt cele mai nefericite.
Silvi, am eu un bai cu PC-ul de nu pot pune comentarii la tine pe blog. Eu facusem pizza mai de mult cu aluatul de care zic fetele. Si la noi a fost succes. Retinut ce-ai zis de condimente in Dragonul Rosu. Sa vedem.......ca e peste mana. Am mai facut prajitura aia quatre kart. Cu muuult unt. O nebunie. Si a iesit la fix, chiar si fara praf de copt, culmea! Mie mi-e rau de la praf de copt si bicarbonat. Si oricum sunt la regim!![]()
Cosmi, hai ca faza cu notele pt talent, m-a dat gata! Nasol. Pai daca era asa, eu trebuia sa repet clasa din cauza caligrafiei si a desenului!
Giova, sa va fie de bine achizitiile. MArco al tau e slabut ca Ana mea. Si in poze e la fel de aerian ca ea.Si Ana, trece usor de 16 kg. De un an! SI acolo sta. In schimb a crescut mult in ultimul an. Acum cateva luni avea 110cm.
Toanca, deci panditi parazitii. Ufff. greu. Sanatate! La voi in casa e cald cu frigurile astea de afara?
Maraki, sper sa te lamuresti cu valva. Nu stiu daca se pune valva metalica sau nu la inima. Valva e gaura cu mecanismul de inchidere/deschidere a sangelui ce intra/ iese din inima. Sunt mai multe. Poate ma aberez, dar memoria mea asa zice.
Liliana,
, la tine totul acum e asteptare. Succes, cand o fi.
Si eu am o rochie de la Kiabi, cum ziceti voi: maneci 3 sferturi, scurta si cu guler. SI lui Razvi i-am luat o bluza-camasa, Anei o bluza si lui tavi un pulover. Toate astea de Craciun, cu banii de la bunici.
Noi? Ok, atat. 
La noi e inca frig si zapada.
http://www.dropshots.com/dochia
toanca spune:
Bee, la noi in casa e cald; centrala e programata sa tine 23.5 grade in casa, mai ales ca Matei nu doarme invelit
Vad ca aproape toti spiridusii se invart in jurul a 16 kg si eu care credeam ca Matei cu 16kg si 200 de grame e super slabutz
cosmi1975 spune:
asadar....
Am luat copilul de la gradii dar cu plastelina dupa el...n avrut sa plece fara
Giova
sa va fie de bine cumparaturile...multe rau
ma bucur ca au fost cuminti copiii cu bunici asa ca poti sa pleci la Paris linistita
Liliana mai ai un pic....
ce emotii trebuie sa ai
hai ca o sa fie bine
Toanca
asadar esti in urmarirea parazitilor...vanatoare placuta
....Stefan are 18 kg dar nu le arata,mananca fff bine la gradii iar acasa nu i sta gura...mai nasol ca nu i plac lactatele dar compenseaza cu morcovi ,ardei gras,castraveti
sambata a papat 1 kg de morcovi
Silvi mersi de reteta cu piper
cred ca i super...dar n o fac ca n am cui
n a venit soramea deoarece are ceva probleme ...zice ca maxim intr o saptamana vine dar parca nu ma mai entuziasmez
....
Maraki
SPA inseamna sanatate prin apa![]()
Canda
offf prin ce ai trecut....raman muta la chestii de astea
Ioana super nume al ales Sonia
ca si Cosmin imi place mult
...super inspirate sunt gravidutele
Bee
nu ti am zis....dar sunteti tare frumosi face to face
familia ideala
....cat despre talentul Biancai
de asta merge invatamantul asta asa...eu merg pe ideea ca fiecare copil are ceva special in el numai sa fie persoana potrivita sa descopere
fug sa pun oraselul lenes
Giova spune:

fetele eu ieri i-am trimis un SMS Lilianei si nu am primit raspuns. mi-e ca a venit Cosmin
.....mai asteptam si azi sa vedem ce se intampla.
am vb. ieri si cu Bumbi, Edi e la o gradi particulara, dar acum are bronsita si i-a supurat o urechiusa din cauza bolii. era saraca tare suparata...poate va intra de acasa, ca trebuie sa-si ia concediu sa stea cu smecheria mica.
Silvia please, mai da odata site-ul cu hoteluri, vreau sa platesc azi cazarea si nu l-am salvat atunci
.
mai revin dupa ce-i bag pe gat piureul de fructe gogoashei.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Giova spune:
ieri dimineata s-a nascut Cosmin
tocmai am primit mesaj de la Lili: "acum sunt bine, am nascut ieri dim. un bb de 3700 gr si 52 cm".
Felicitari Lili refacere rapida si mult laptic sa ai!
Bine ai venit pe lume bb Cosmin!
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
toanca spune:
Lili FELICITARI!!!!
Cosmin, bine ai venit pe lume!
Sa fii sanatos si papacios si sa o bucuri pe mami!!
Asa ma emotionez cand aud astfel de vesti

maraki spune:
Bine ai venit pe lume bebe Cosmin
Teolinda sa va traiasca baiatul, sa fie sanatos, papacios si cu mult noroc in viata
Refacere rapida si mult laptic 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
T_Ioana spune:
Bun venit pe lume puiut Cosmin!
Liliana, Robert si Nicholas, sa va aduca numai bucurii si zambete noul membru al familiei
. Sa fiti sanatosi cu totii si refacere rapida mami si bebe si mult laptic
Am stiut eu, am stiut eu
, as fi jurat ca Lili naste in 28 ianuarie dar nu ma intrebati de ce.
Vad ca micutul Cosmin e aproape cat a fost Nicholas (doar ca Nicholas s-a nascut la 36 s)
Ioana
lui
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si
24+ cu
Sonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"