** *LMA spiridusi de ian -feb 2006 (345)***
Raspunsuri - Pagina 20
Giova spune:
si eu am avut ieri ceva presimtire, din cauza asta i-am si trimis sms, ma gandeam ca e ceva, caci ea imi raspundea rapid inapoi.
Azi nu vreau sa o deranjez, dar maine o sun.
asa...deci mai multi spiridusi se invart la 16 kg...m-am mai linistit.
Marco s-a si inaltat in ultimul timp, vad pe haine ca de masurat nu am reusit inca.
Silvia am cautat in urma si am gasit site-ul, doar ca nu se mai fac rezervari in perioada respectiva.
Bee au preturi bune hainutele Kiabi si la noi...din ce am auzit de la fetele din bucuresti. sa le purtati sanatosi.
Cosmi lasa fata in pace cu desenul. nu ppoate sa le aiba pe toate. eu numai 10 aveam la desen, iar cand a fost mama in America am avut media 8
, asa ca iti dai seama cine ma ajuta la desene
.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
silvi_2005 spune:
Lili felicitari idn inima, sa va traiasca minunea !!Ma bucur ca ai nascut cu bine,un flacau in toata regula vad ![]()
silvi_2005 spune:
Vad ca vb de greutate Alain e slab ca un tzar la inaltimea lui, are variabil 19-19,5 dar sincer ii numar coastele
acum parca mananaca ceva mai bine...
Giova
eu zic ca e bine Marco din ce il vad in poze sincer Alain pare mai slab...in rest am vb la tel, nu mai repet si aici 
Bee ce ma bucur ca te vad, cine site ce nu ai tu instalat de nu poti posta comentarii, nu conteaza . Chiar ma gandeam si poate chiar in we asta fac pasta aceea de avocado
care se mananac cu Tortilas si iti dau reteta
Fetelor amatoare de pizza am facut pizza diavola pt baieti
http://bucataria-sylviei.ro/pizza-diavola/ ca eu nu am servit.
cosmi1975 spune:
salutare gagici
Cosmin ,pui mic bine ai venit pe lume
sa fi sanatos si norocos
...Lili sa ti traiasca copiii ,sa va aduca numai bucurii
gata a venit vacanta![]()
Silvi
numai bunatati faci
ma duc sa iau baiatul de la gradii si sa l duc la Mc...nu stiu daca v am zis dar gradinta lui Stefan are gardul lipit de....mc donald
asa ca n am scapare oricat as vrea
Giova
nu cert fata pt desen ca doar nu s dusa
dar o sa merg sa vb cu profesorul dupa vacanta ....poate ii trebuie fetii ceva meditatii
![]()
toanca spune:
Plec spre casa fetele.
Daca nu reusesc sa intru mai pe seara, va doresc o seara cat mai placuta
maraki spune:
Va recomand un serial nou care am auzit ca este super: Flashforward Eu am tras in seara asta primele 10 episoade din sezonul 1, deocamdata astea sant toate.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
eu vreau filmul ala cu jessica parker si hugh grant? de sunt sot si sotie si merg la munte...vine ursul....stie cineva de ce vorbesc![]()
poate ma ajutati cu vreu titlu, sa pot sa-l descarc.
in alta ordine de idei...baietii mei sunt in cada...greu incap 3...trebuia sa luam mai mare
, la asa familie numeroasa.
am facut gogoshi pt. marco, dar am balotat la greu eu si clau.oare cand incep sa am grija ce mananc?
Silvia pizza ta arata bestial. de fapt tot site-ul. nici nu-mi vine sa intru ca mor incet.
Cosmi te-ai scos daca e MC langa gradi. ce jucarii mai au? tot veveritele lui Alvin?
ce bine ca nu l-am inscris pe Marco in tabara...nu merge ingrijitoarea cu ei.
sper sa revin mai tarziu sa deschid cap. nou.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)