** *LMA spiridusi de ian -feb 2006 (345)***
Raspunsuri - Pagina 6
toanca spune:
Hello si de la noi.
Irina, ma bucur ca sunteti acasa si totul e ok.
Felicitari inca o data!
Legat de lactatie, din pacate eu nu pot da sfaturi pentru ca am fost in aceeasi situatie ca si tine; nu am avut decat 10 zile si ala cam apa chioara
E super Mario cu intrebarile.
Bravo mai Maraki....
Maine am foarte multa treaba (ma duc la Registrul Comertului) asa ca nu stiu daca si cand o sa intru;
Asa ca ii spun de pe acum lui David LA MULTI ANI SI TOT CE E MAI BUN!!!!.
Poate o sa reusesc sa intru maine seara.
Sa aveti o seara cat mai buna.
maraki spune:
Buna seara,
Haideti sa va spun ce face Angelo cand ma cert cu Giorgos ( ce sa facem daca mereu avem cate ceva de spus Mai nasol ca intelege Angelo ce vorbim, eram obisnuita cu Robert care nu intelege tot ) Asa ne impresioneaza....stiti ce face? ma i-a pe mine de o mana, pe taica.su de cealalta si pune mana mea in mana lui taica.su, se uita la noi in ochi zambind si spune: vreau cu mama si tata Vai ca ma termina fazele astea....trebuie sa ne abtinem ca o avea 4 ani dar intelege atmofera si bine nu-i face Asa a facut si in seara asta, Giorgos a zis ca mai bine nu vb deloc ca ajungem la cearta
Astazi surpriza mare la gradi ( educatoarele de la grupa lui tot nu au venit ) Ne-a spus edu din grupa cu care a stat Angelo ca a mancat la pranz 2 portii de supa Nu mi-a venit sa cred, acasa cand am ajuns a mancat normal de pranz, pe tricou avea foarte putin urma de mancare, seara l-am intrebat ce a mancat azi la gradi si a spus supa...acum o fi sau nu adevarat....nu stiu.
Irina sa o tina tot asa bebelina somn si papica Daca tu crezi ca nu se satura, foarte bine ca-i dai completare...
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
silvi_2005 spune:
Bonsoir fetelor, eu am absentat din motive de defectiuni tehnice nu mi-a mai mers laptopul nicicum, azi a reintalat Jp tot si a cumparat cev asuport de laptop ci culere de racire e mortal in recomand cu caldura ca ammai vb de el,nu masisuna si nu se incinge deloc, cu inca ceva memorieinplu zici ca e nou...in sfarsit.
Irina sanatate multa si multi pupici de lanoi, adaptare usoare si o bebelina cuminte
Iuliana te-ai decis cu biletele? S acumparati inainte ca acolo sunt mai scumpe . Sedere frumoasa sa aveti si asteptam poze, noi la vara cred ca o sa mergem ca al meu pitic nu vrea l-am tot tentat cu site-ul da-i frica ser sa nu aveti aceeasi problema .Super petrecere.
Giova bestiale poze, de revista Iti sta super culoare ca l-al inchis si tu
Miha merci de parecieri si multi pupici ed la noi
Ioana nu stiu ce sa zic de Dieta, ca idee cu exceptia zilei defructe e super ok nu e hipocalorica. Eu mi-am luam o balanta electronica super speciala, arata gramaj, calorii, colesterolul din aliment, proteine are 1000 de alimente in memorie...numai poza meu cu 20 de kile in minus daca mananc 100 de gr de brocoli nu o arata ...asa ca ma inarmez cu rabdare si cantaresc ce fac si o sa pun si calorii eu zic peste ziua de fructe sa sari orice te-ai decide.
Lili nu mai este mult si te auzim si pe tine cu bb mic.
Giova spune:
David de Florina! sa cresti mare si sanatos, copil frumos si numai fericire sa aduci parintilor!
Maraki ce inseamna "poniroulis" de la semnatura ta? Incercati sa nu va mai certati in fata lui Angelos. O singura data am comis-o si noi...eram si gravi si cu hormonii plecati si tine minte si acum marco.
Iuliana spor la treaba, poate intri de acasa.
Silvia bine ca ati rezolvat-o cu laptopul si suportul ala. sper sa nu mai ai probleme.
eu m-am vopsit un castaniu mai inchis din cauza firelor albe. nu as fii vrut, mie nu-mi place, culoarea preferata e cea de cand am fost mireasa, un blond spre capucino, dar nu mai imi iasa...atunci am fosat si mai deschisa. culoarea Lilianei e misto.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
maraki spune:
Hello,
Giova poniroulis inseamna smecheras in greaca. Asa o sa incercam, noi nu tipam, doar vorbim dar spunem cuvinte grele, nu injuuraturi. Ma chinuiesc sa scot la orga cantecul din S-a intamplat odata in America Deocamdata fara acompaniament, mai am de invatat
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Bee spune:
Buna fetele.
Intai
Sa felicit sarbatoritii de azi!
LA Multi Ani Tibi si David! Sa fiti sanatosi si norocosi. Mamai Ana si Florina sa va bucurati de baieti!
Irina, bun venit acasa tie si printesei. Io-s maniaca a alaptatului, deci daca ai nevoie de sustinere, poti oricand sa intrebi, sa spui, sa dai un semn ca ai nevoie. Altfel, nu indraznesc sa insist cu diverse sfaturi, idei sau alte alea. Nici mie nu mi-a iesit la primul copil, dar perseverenta si numai ea zic eu ca m-au ajutat la ceilalti doi. Laptele a fost si la mine foarte putin. La Razvan, am alaptat o luna cu supliment, apoi fara supliment.
Maraki, ce dragut e Angelo cu ce spune el. Felicitari pt supa la gradi.
Fetele cu barbati care nu vor bb2......nu-i inteleg. Nici sa-i pacalesti, sa ramai, nu e corect. Tb convinsi, singura solutie! Pe noi ne-a oprit doar situatia mea medicala. Desi vorbesc prostii, am fi vrut noi 3-4 copii, dar nu atat de apropiati ca varsta. Oricum ar fi, noi zicem si de Tavi ca e o minune ca a venit asa pe neasteptate "bonus". Si cu el a venit si un pic de mai bine in casa: mai multa liniste (ca gravida fiind a trebuit sa ma calmez si sa nu ma mai cert), oportunitati la servici pt Radu......Nu mai spun cum e pentru copii! Ana si Razvan sunt nedespartiti, iar cand va creste si cel mai mic vor fi 3. Mama mea are 2 frati care sunt in Oradea si cu care vorbeste zilnic la telefon! Un frate sau o sora sunt persoane care toata viata iti vor fi aproape.
http://www.dropshots.com/dochia
toanca spune:
Salutare.
Am reusit pe ziua de azi sa imi termin toate treburile...
Bine ca am rezolvat!
Maine dimineata m-au chemat din nou la interviu (al treilea la acceasi banca) - de data asta ultimul cu vicepresedintele
Maraki, pai aveti si voi grija pe viitor.
Giova, sa-ti fie de bine vopsitul!
Bee, crede-ma ca nici eu nu ii inteleg pe acesti barbati; zici ca nasc ei
Iar de pacalit nici nu poate fi vorba; asta ar fi solutia cea mai usoara, dar nici nu ma gandesc.
Silvi, da pana la urma ne-am hotarat; am luat bilete: plecam pe 28 iunie.
Ne-am interesat si de biletele de intrare in parc; o sa le luam tot de pe net (chiar de pe site-ul hotelului unde vom sta) insa deocamdata e prea devreme; trebuie cu maxim 60 de zile inainte de sosire.
Bine ca ai rezolvat cu calculatorul.
Eu nu am putut sa vad pozele cu tine tunsa ca imi cerea parola ca sa intru
maraki spune:
Buna seara,
Toanca succes maine la interviu
Silvi pe unde esti? mai am de vazut ultima parte din Shogun, il stii? este Sant 5 parti, am o gramada de documentare care trebuie sa le trag pe dvd-uri, iti spun despre ce este vorba dupa ce le vad.
Bee cand mai pui poze cu Tavi? Cred ca a crescut atat de mult fatza de cum il stim noi Pozele cu Ana balerina le.am vazut mai demult, cred ca le.ai mai pus
Noi am fost in dupa amiaza asta si am cumparat sanieeee Nu va spun ce bucuros a fost Angelo cand l.am plimbat si a strigat lecker atunci cand am intrebat daca-i place...lecker inseamna gustos sau delicios cand iti place o mancare dar s-a obisnuit la gradi sa spuna asa Cel mai tare a fost la derdelus ca avem aici in spatele blocului si s.a dat o gramada de ture.Vine cu o gramada de cuvinte noi in germana si imi place ca le spune la fel ca nemtii, nu ca mine Astazi a stat cu edu Ushi( bine ca a venit in sfarsit ) si ne.a spus ca a mancat dimi jumatate de sandwich ( dintr-o chifla de hamburger ) si mar iar la pranz a mancat jumatate de farfurie ciorbita! vad ca incet, incet incepe si el sa manance acolo
La multi ani Tibi de mami Anasebe
La multi ani David de mami Floricel
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
T_Ioana spune:
Seara buna!
LA MULTI ANI
David de mami Florina
Tiberiu de mami Ana
Ayande mami Alina
Sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati parintii! Iar acolo unde se doreste, cate un fatior/surioara
Eu nu prea ma simt bine, sper sa mai intru maine de la serviciu. Acum merg sa mai iau 1 No Spa ca ma ucid durerile astea ca la mesntruatie
Va pup pe toate si o noapte buna va doresc!
Edit: Irina, printesa ta este superba! Mi se pare atat de dulce si dolofanica!
Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si 22+ cuSonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
Giova spune:
Neatza!
Al meu sot e la Alba...si-a recuperat carnetul de la politie.
de maine mi se reduc orele de condus si mai ales la masina aia mare si frumoasa.
Marco azi vrea la Mc'Donald sa luam veveritele lui Alvin...si eu am trimis caruciorul in Alba, sa-l aduca pe celalalt....cam greu ma voi descurca cu Edi in brate si marco dupa noi....dar i-am promis copilului...
Ioana ai mare grija...mie dr. mi-a dat No-spa si Gynipral pt. asa ceva. mai bine vb. cu el, ca nu e de joaca cu durerile astea. poate iti recomanda chiar repaus la pat. ai grija de tine.
Maraki am inteles. am vazut sania e misto. si la noi sunt asa, dar pare mai mica...nu prea incap 2 copii, asa ca am zis pas. la cat mai multe plimbari cu ea.
Bee ma bucur ca sunteti bine....cred ca e minunat cu 3...mai e o mamica de la zmeurici...mor cand vad pozele lor.
Iuliana bafta la ultimul interviu, sa fie bine si sa reusesti!
de vopsit am facut-o inainte de sarbatori.
bai...aseara mi-a venit o idee....sa plecam de ziua indragostitilor la Paris. Bilete am gasit ieftine, dar m-as duce maine la o ag. sa vedem ce oferte au...caci de nu trebuie sa caut eu hoteluri pe net si nu ma prea pricep la zona. Ana poate imi dai tu un sfat pe unde sa caut...mai pe centru asa.
si asa anul asta schimb prefixul, sa ne cadorisim cu un weekend romantic...
sunt dusa rau, dar vreau cateva zile numai cu Clau...nu mai avem timp de noi defel....pana una alta ne pregatim pt. Italia weekendul viitor. sper sa mai prindem ceva reduceri.
hai ca m-am lungit destul si Edi a inceput sa chitzaie.
si o zi faina sa aveti.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)