** *LMA spiridusi de ian -feb 2006 (345)***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Iuliana super pozele, nebunie si la voi, dar ati fost mai multi.
da, am chemat un fotograf acasa la o sedinta pt. pitici. pacat ca Marco nu a vrut sa se imbrace si sa stea la poze.
Ana stai linistita ca nu va ajungem...mai avem mult, dar trebuia sa incep cu ceva mai consistent caci a mea gogoasha mai mult se juca la san... acum e mult mai linistit si mai satul, dupa cele2 mese de solide baga si lapte, la fel ca inainte.
Lasa ca si la noi vine frigul si zapada, si noi tot nu am luat sanie.
Tu notezi undeva ce spune Alex? astea sunt de memorat, doamne ce haios este si inteligent.

am pus si eu poze de la ziua lui:
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-06/14:01:46" target="_blank"> tortul de la gradi
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-09/20:20:05" target="_blank">party-ul de sambata

al meu sot s-a dus la mall sa vada "Avatar". eu nu ma omor dupa genul asta de filme.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Hielau va zic si iou!

P-aici incet, incetisor si cu inima cat un puricel ca trebe sa stau cuminte, cuminte macar sapt asta pt ca nenea dr meu cica nu-i nici in tara asa ca... ma rog de asta micu' sa nu fie nastrusnic si grabit.

Am vazut pozele de la petreceri si sedinte foto.

Iuliana - da' ai avut nervi sa bagi atatia invitati in casa. Nu vreau sa ma gandesc ce-a fost la tine ca stiu cum e. Noi vara organizam petreceri d-astea saptamanale cu multi copii si chiar fiind afara tot sunt praf dupa ce pleaca toti. In casa mai mult de 4-5 copii deodata n-am curaj sa bag... si si-asa vai de steaua mea ce ramane dupa ei.

Gio - super marfa tortul lui Marco. Sedinta foto cu Edi e super tare ... e un mega dulce nu pot sa zic decat ca sunt indragostita de el... pe bune. Cand ma uit la baietii tai parca ii vad pe-ai prietenilor nostri (cei cu care am fost la turci cand ne-am intalnit cu voi)... numai ca la ei pe primul il cheama Eduard iar al doilea e Philip.

ANA - e tare printul tau in perle... ce sa mai... da-i cu ciorba aia in sus odata ce tot astepti. Al meu azi dimineata a fugit la fereastra sa vada daca a nins... ca i-a luat taica-su niste skiuri sambata si i-a zis ca o sa vina zapada.

IOANA - deci te duci cu "cosharaia" cu bunatati la prietena. Pai ia sa trimiteti si la mine cand nasc bre... plocon sau cosharaie... cum io-ti zice voi ca la mine nu a venit nimeni cu nimic. A... dar mi-a zis mie o vecina... acu' ca tot m-am mutat la sat... ca cica se vine cu pui la cuptor si cu paine de casa... i-am si zis ca o astept... sper sa nu uite. Ce bebe mare a nascut prietena ta... mai ales luuung 56cm...
Aoleu ca asa m-au luat niste emotii si pe mine. Duminica am fost sa iau o reteta de la spital si aveam un sentiment ciudat... mi-era ciuda ca si cand as fi ramas pe-acolo... si lasam copilul cel mare departe de mine. Bietul de el ma gandesc cum o sa stea el ca pe ghimpi ca n-a fost despartit de mine decat acum 2 ani... pt 3 zile si nu a avut el habar de disparitia mea atunci. Acum o sa fie nerabdator ca mai il asteapta si pe bebelush...

SILVIE - sa-ti fie de bine tunsoarea mai, dar nu mi se pare prea indrazneata.. sau poate ai taiat tu ceea ce o facea mai funny.
Iar am pe site-ul matale acolo... la puiul ala cu ghimbir... aoleu ce-mi mai place si mie ghimbirul.. il mai pun pe fileul de pangasius si il baloteaza Nicolas de n-are treaba.

Noi in "uichend" am avut program de curatenie dupa sarbatori, noroc ca a venit mama si a facut treaba grea, i-am pus pana la urma si lui Nicolas perdeaua cu Cars pe care o primise de la mos Craciun, mai trebuie sa o repunem pe cea cu winny in camera bebelushului. Acolo mai sunt ceva chestii de aranjat/calcat dar le-am zis sa le faca atunci cand voi fi eu la maternitate. Mama oricum va fi aici pe baricade cu Nicolas... si sa nu se plictiseasca.

Cam atat ca m-am intins ca placinta ... ba nu... ca o coada la vaccinul asta pt porcina.

LILIANA 36+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata.
Liliana, nu e vorba de curaj sa bag atatia invitati in casa.
Mi-a facut placere maxima si m-am bucurat ca totul a iesti ok.
E...la strans m-a ajutat si Victor (atunci seara ca sa nu calcam pe jucarii si alte cele), iar a doua zi a stat Victor cu Matei ca sa pot sa fac si eu un pic de curat; era asa lipicioasa gresia ca au tot varsat pe jos ba sampanie, ba tort....
Ati vazut ce coada e la vaccinul anti porcin???? (vorba Lilianei).
Suntem mai ceva ca oile
Miha, deci suntem mai multe in accesi situatie.
Imi zicea sambata si nasa mea ca si pe ea o bate gandul de un nou bebe numai ca (fara sa ma mai mir) nici Dan (nasu) nu vrea
Ce-or avea barbatii astia???

Mergi la inceput

Neatza!
eu bucataresc de zor...para la steamer...ca sa nu-i dau cruda sa-l apuce ceva dureri de burta si piure de cartof dulce cu carnita.

e frig afara si ceata...ce fain a fost ieri...la fix ca nu am putut circula cu masina lui Clau ca i-a schimbat nr. de leasing si am luat-o pe-a mea.

Lili stai cuminte atunci, sigur va mai sta bb pana la 38 cel putin.
Nici la mine nu a venit nimeni cu plocon, la nici unul din copii. macar la Edi au venit si i-au pus bani de somn, ne-am scos cu asta.
Deci Eduard are un fratior, super! lasa ca asa vor fii si ai tai, vei vedea.
De cand tot tin sa-ti spun....imi zice intr-o zi Clau, ca tare i-a mai placut de Nicolas cum statea el sa-l pupe Robert peste tot...a fost o faza pe plaja...si tare si-ar fi dorit sa stea asa si Marco, dar uite ca Edi sta ca o placinta cand il pupam..pe obrajiori, nasu, frunte, urechiuse, gat....tare-i place....asa ca si-a indeplinit visul...tare l-a impresionat atunci faza dintre Robert si Nicolas.
Iuliana asa sunt unii barbati, putin mai egoisti, se gandesc doar la ei. poate-poate....speranta moare ultima.

referitor la vaccin, nu stiu ce sa zic...daca sa-l facem sau nu.
pun aici cateva randuri scrise de o mamica de la zmeurici: "Stai sa-ti spun si parerea mea despre gripa porcina. Adica nu neaparat a mea, ci a cumnatului meu care este medic.(parere care desi este a unui medic nu inseamna ca asa toti medicii gandesc). El spune intr-adevar ca vaccinul este insuficient testat iar la televizor e pura reclama. Si chiar mi-a demonstrat cum la Protv dupa un reportaj facut dupa decesul nu stiu carui politist, prezentatoare conchide "deci populatiei nu-i ramane decat sa se vaccineze". Ei pe bune...cum adica numa' asta imi ramane??? Ok...mai elaborat..cumnatul meu (care e om inteligent) spune ca acest vaccin contine mercur si un adjuvant numit squalena (MF-59), ce provoca grave boli auto-imune ca scleroza in placi, artrita reumatoida si lupusul. El este in masura sa stie compozitia vaccinului deoarece lucreaza la o mare companie farmaceutica."

vad ca nu e nimeni nascut in ianuarie, caci nu am actualizat lista. lasa ca pun pe cei din februarie, ca sunt o gramada.

fug la treaba...calcat, intins haine, mancarica pt. noi...si poate reusesc sa-mi fac si manichiura ca e jale.

_

Mergi la inceput

Buna dimi!

Si noi pe-aici... azi am dormit pana la 10 cand s-a prezentat Nicolas la patul meu sa imi spuna ca "a mai crescut bebelushul dar trebuie sa mai creasca putin".

IULIANA eu zic sa faceti un sindicat sa-i convingeti pe barbati. Sau macar un plan asa... cu argumente pro bebe2.
Acum nu stiu cum e sa ai frati/surori... am zis ca nici eu si nici Robert nu avem si mi se pare ffff trist dar sper ca baietii mei sa fie fericiti ca sunt 2 si sa se ajute cand vor fi mari.

Si ca tot intrebai care e problema barbatilor... cred ca am mai zis.. COMODITATEA si o mare doza de EGOISM. Si totul vine din familie ca si socra-miu e f indignat ca mai facem inca un copil. Si cum am mai zis.... si pt Robert a fost greu sa accepte ca a venit vremea sa devenim parinti si am amanat momentul destui ani insa macar aparitia copilului i-a schimbat viziunea despre viata si familie si pana la urma s-a gandit si la bb2.

GIO - lasa ca il aveti acum pe Edi care sta la pupaceala... .Ar fi pacat sa nu stea ca la cat e de bun de jughiniiit.
Si Robert imi spunea.. ai grija ce faci si cu al doilea sa il inveti tot asa pupacios ca pe Nicolas. Nicolas si-acum e disperat cu pupicii si cu dragalitul dar mai ales sa il gadile.Chiar aseara incepuse cu declaratiile de iubire.. si la adresa mea, a lui Robert, a bebelushului, a mamei mele si toooot insira ca el iubeste pe toata lumea.
Pai Eduard are fratior de 2 ani jumate deja. Dar cu diferenta de doar 2 ani intre ei... f dificil se impaca.. Eduard este rautacios iar Philip e un mega dulce.In plus din ce am observat eu fac diferenta intre ei... primul e miezul iar cel mic e "fraierul" casei ... cu toate astea ala micu mie imi place mai mult.

Cu vaccinul nu stiu ce sa spun... am intrebat-o si eu ieri pe dr de familie... ca Robert e in dilema daca sa il faca... si mi-a zis ca daca el se simte mai in siguranta asa... dar ca ea nu si l-a facut, nah nu putea sa zica nici DA nici NU, evident.
Verisorii mei care lucreaza ca asistenti in spital... nu si l-au facut si nici medicii...

Piua merg sa bag un capuccino si sa ii servesc un iaurt copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Da.....foarte nasol cu aceasta COMODITATE si o mare doza de EGOISM!!!!
Astea nu prea se schimba

Legat de vaccin si noi l-am intrebat pe dr. de familie (care e si medicul lui Matei de cand s-a nascut) si ne-a spus ca: '' e pura manipulare ca sa faca si astia niste bani"".
Noi avem incredere f. mare in dr. si ca atare, ca de fiecare data, vom mergem pe mana lui si nu vom face vaccinul.
M-a oripilat (ca altfel nu am cum sa spun) declaratia nu stiu careui secretar de sta care a spus: ''vaccinul de adreseaza persoanelor cu varsta mai mare de 16 ani; nu este recomandat a se face copiilor cu varsta de pana la 16 ani INTRUCAT TESTELE NU SUNT FINALIZATE!!!!!''
Adica cum????
Testele nu sunt finalizate dar cu toate astea e pus pe piata....
Pe mine ma depaseste

Mergi la inceput

IULIANA pai pt copii de la 6 la 16 ani cica in aprilie apare vaccinul... il testeaza mai mult pt ei ca doar sunt in crestere, nu?E normal sa nu fie acelasi ca la adulti... ma gandesc si io....
Oricum ma gandesc ca e mai bine ca e un vaccin facut la noi in tara si nu unul adus de prin alte tari.

Eu am un cui impotriva vaccinelor antigripale sezoniere, de exemplu... intr-un an mi-am facut si eu unul importat... dar am facut culmea alte raceli in iarna aia si deobicei eu chiar nu eram bolnavicioasa. De-atunci am refuzat sa mai fac vaccinuri d-astea.
Are Robert pe matusa lui care e cobai nene... a facut toate vaccinurile posibile si imposibile care au aparut pe piata. A facut anul asta si sezonierul si p-asta de porcina.Ea merge pe la institut la Cantacuzino anual sa vada daca a mai aparut ceva... deja incep sa o suspectez de "cobai platit"... glumesc... dar noi "radem" de ea mereu pe chestiile astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Si eu am devenit cam " isterizata " cu vaccinarea M-au innebunit astia cu stirile din RO, in fiecare zi se mai anunta un deces din cauza gripei porcine si din cauza asta am vrut sa sun la medicul de familie sa il programez pe Giorgos pt vaccin. giorgos nu vrea, eu am spus ca se incadreaza lejer in categoria de risc, in mod normal trebuia sa ne sune medicul de fam. sa-l invite la vaccinare dar poate si asta nu are asa incredere in vaccin. La noi in Ro se sta la cozi imense si se fac vaccinari pe banda rulanta, aici trebuie sa se adune un nr de 10 persoane la medicul de fam si abea atunci sant vaccinati. Mi se pare o prostie, daca vor 5 sa se vaccineze trebuie sa astepte pana sant 10 pe lista?

Giova nici noi nu am luat saniesi mi-e ciuda pt ca avem atat de multa zapadaaa Am fost ieri in doua Muller si nu am gasit, trebuia sa facem comanda si sa asteptam o sapt poate chiar mai mult....pai pana atunci poate nu mai avem zapada La Toys nu am putut sa mergem pt ca ningea fara oprire si nu avem cauciucuri Super tari pozele Cat de misto ati iesit
Toanca si ale voastre la fel
Ana ce imaginatie frumoasa are Alex, poate va fi scriitor

Iar am comis-o cu laptopul la sv Ieri se blocase o foaie in imprimanta dar a rezolvat Giorgos cand a venit sa ma ia acasa. Dimineata ce gasesc langa laptop??? Doua foi cu o poza unde sant eu, Angelo si Giorgos la ziua copilului Imi imaginez ca a vrut sa scoata la imprimanta Michele meniul pt sapt asta, a apasat bietul om butonul si ce sa vezi: c est moi Ma mir ca nu ia spus nimic lui Robert, l-am intrebat si habar nu avea de situatie Cred ca a ramas in memoria imprimantei ce apasasem cand s.a blocat si uite ca au aparut dovezile

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Buna ziua si de la mare!
Inainte de toate multumesc tuturor pentru suport si pentru felicitari!Cum a spus si Ioana suntem acasa de duminica deci am stat 3 zile in spital.Eu ma simt excelent , ma jeneaza doar ceva la operatie de zici ca ma zgarie ceva .Fata doarme si papa si atat.Lapte am insa foarte putin.Nu prea stiu cum sa fac insa o pun la san dar apoi ii dau si biberon si trage 60 ml instant.
Mario e un dulcic care m-a distrat teribil de cand am nascut.Am zis ca mi se deschide operatia de ras la intrebarile lui gen mami uite burta e mare , mai ai una acolo?.Sau: unde e Carla ai bagato in burta la loc?
Per ansamblu e bine, mai putin ca nu pot sta la calculator decat dimineata ca altfel e "stricat" ca sa nu mai stea Mario.Acum doarme si scriu pe fuga tare ca sa nu vina si sa ma prinda.
Va pup pe toate si revin maine dimineata.

Irina 38+ cu

Mergi la inceput

lili popate si bb mic va sta la pupat si gugulit.
stiu ca tu esti fan DM< vezi ca au scutece foarte bune pt. bebe. Baby love...eu folosesc de catva timp si nu mai am probl. cu iritatia la fundic a gogoashei.
Maraki vai fata, esti de coma...tot cate una faci. sa nu te miri daca nu vei mai gasi laptopul la bar.
Irina ma bucur ca sunteti ok. carla papa foarte bine si mult. Incearca cu galactogil, sau ricinus communis ch5, este homeopat, super bun pt. mentinerea lactatiei si sporirea ei in dilutie si gramaj mic. Intreaba homeopata de el, eu iau dintr-asta, cate 2 granule/zi, una dim., una seara. Dr. copiilor mi-a recomandat si Lac caninum CH15, daca te dor sfarcurile si tot pt. lapte. sau sa te dai cu ulei de ricin pe ele...dar sa te speli inainte sa suga bebe, ca de nu face diaree.
simpatic tare Mario. nu-l mai duci la gradi?

_

Mergi la inceput