Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (133)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana Stefana spune:

Neatza
In Bowen se folosesc niste miscari fine pe muschi, articulatii, ligamente. Miscarile astea, usoare si fine cum sunt (doar cateva sunt mai in forta) au niste efecte foarte puternice in corp. In principiu, reechilibreaza corpul si il ajuta sa se vindece singur. Nu are contraindicatii si profu nostru zicea ca nu exista un cadou mai bun pentru o gravida sau mamica decat un trat Bowen. Chiar si in maladiile incurabile are un efect benefic (pacientii cu cancer tratati cu Bowen nu au nevoi de morfina de exemplu) si este extraordinar de eficienta in infertilitate-uite asta ar fi trebuit sa pun in anunt-de, sar melcii- in fine, eu sunt tare entuziasmata.
Am de ex. acum o pacienta care nu mai iesise din casa de doua saptamani, avea atacuri de panica, insomnie si esofagita si multe altele. Dupa o luna si jumatate de tratament (sedintele se fac in medie la 7 zile) s-a dus sa repete analiza pt stomac si esofag, si nu mai avea nimic. Doctorul a concluzionat ca nu i-a facut analiza bine prima data, ca e imposibil sa te vindeci de asa ceva in 6 saptamani ; atacurile de panica au disparut dupa prima sedinta, se plimba linistita pe afara; cu insomnia inca ne luptam :)
Bowen trateaza aproape orice, de la dureri de spate la depresii, si copiii reactioneaza foarte bine, le place si accepta foarte bine tratamentul. Bibi ar vrea in fiecare zi
Daca vreti sa incercati terapia eu vin cu drag, prima sedinta este gratuita, mai multe detalii vorbim pe PM.

FTK: Lui Bibi ii place foarte mult, ei ii plac foarte mult copiii, in fiecare dimineata ma intreaba daca mergem la Horia si la Matei; ma distreaza cum reactioneaza in fata camerei de filmat, nu-s inca foarte dezinvolti, oricum se distreaza. Vreau sa o dau si la modulul de engleza, sa vedem cum stam cu banii. Noi suntem in Lanariei.

Azi ma simt ceva mai optimista, a venit si Radu acasa, Delia a suportat bine vaccinul si cu gradinita am inceput sa sper din nou, afara a iesit soarele si peisajul e idilic.
tuturor


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Va multumesc inca o data pentru mesaje si urari!

Oana Stefana, suna foarte bine ce spui tu, pacat ca nu suntem mai aproape...

Eu sunt impartita intre a crede in totalitate in unele practici netraditionale si a le respinge pe de-a-ntregul. Cred, de exemplu, in acupunctura, am si fost cateva sedinte, dar cred ca e ceva cu bataie lunga. Asa ,ca mergi si te repara pe loc, cred ca numai mama Omida poate.

Saptamana asta am avut niste experiente foarte placute... Am suplinit o prietena bolnava asa ca am intrat, pentru prima oara dupa ani, in clase cu copilasi mici si draguti. A fost minunat, m-au umplut de energie prichindeii (nu de aia violeta). Sunt atat de lipiciosi, de draguti, de curiosi, de sinceri... si de naivi.. Si cea mai frumoasa faza a fost cand o fetita cat un dop mi-a zis: "pot sa va spun ceva? sunteti o profesoara extraordinara" (si-si cauta cuvintele, ca nu-i iesea din prima "extraordinar). Cu siguranta ca as avea multe de comentat pe tema, pentru ca nu e chiar punctul meu forte lucrul cu prichindei, dar a fost asa de dulce! Mi-a adus aminte ceea ce conteaza cu adevarat in profesia asta, ca zau ca uitasem.
Dragos e mai bine, nu mai are probleme cu burtica, ne dam cu sania toata ziua.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

gud morning!

pee unde umblati?

copiii mei au fost muciosi ... destul de rau.
Bianca nu stie sa respire pe gura asa ca a mancat prost, a dormit prost si tot asa. Mai bine de o saptamana am scos muci en-gross din nasul ei fara nici un rezultat. La sfatul unei cunostinte am incercat sa ii pun in camera uleiuri volatile.

Am cumparat ulei de catina, eucalpit, pin, menta, lamaie si levantica. Am pus intr-un ibric cu apa clocotita cate 2 picaturi din fiecare, mai putin menta (scrie pe ea ca trebuie injumatatita doza pentru ca acopera celelalte mirosuri, asa ca am pus doar o picatura). A doua zi de dimineata fata nu mai avea mai nimic. I-am scos atunci ... foarte putin, apoi nu a mai fost nevoie deloc.
I-am facut chestia asta 2 seri la rand.

E bine sa incercati si voi. La Bianca a fost foarte eficient.

Pe Tudor l-am inscris la gradinita. Este o gradinita despre care am primit referinte bune si o cunoastem pe viitoarea educatoare. Este cam departe de noi si in cazul in care vom reusi sa ne mutam o sa fie si mai departe dar asta e.

Sper sa fiti mai active ca eu cu ochii pe voi sunt din motive de maaaare plicitiseala.

Sa aveti o zi buna!

Sa il ajutam pe Andrei!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna dimi...ce e plictiseala asta pe aici???

gabi sanatate multa...sa bagam si noi la cap,aia cu uleiurile!

noi suntem bine,sanatosi...am avut o sapt grea la munk,m-am certat cu sefa in fiecare zi....da bine ca a trecut!

va pup si va urez o zi buna!


Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Of, Gabi, ce greu trebuie sa fie sa ai doi copii bolnavi... De doua ori nas infundat, de doua ori nopti nedormite, de doua ori capricii... Despre uleiuri, nu stiu, noi am incercat Carvol cand era Dragos mic dar fara nici un efect. Doar ne-a mirosit frumos. E interesanta combinatia de care vorbesti. Multa sanatate!

Mady, despre cearta cu sefii, eu am invatat un lucru. Ca exista regula: seful are intotdeauna dreptate. Iar cand seful nu are dreptate, se aplica aceasta regula. Succes si rezistenta!

Un sfarsit de saptamana placut va dorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

La multi ani cu intarziere si cu mi de scuze!!!
Am ajuns la Romanica si nu am avut net acum intru de la o prietena.
Suntem binisor incercam sa ne obisnuim cu absolut tot dar e cam greu.Arthur e bine el pare ca sa acomodat cu tot,ii place mancarea romaneasca la nebunie,doar cu frigul nu se intelege prea bine,suntem deja toti 4 virusati.
Va pupacim si speram ca sunteti cu totii bine,va mai dam de veste!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna dimineata!

Multa sanatate micutilor bolnavi!
Ca tot vorbiti de munca, eu m-am saturat de jobul, as pleca si maine daca as putea, dar acum trebuie sa mai am rabdare cateva luni.

Suntem ok, Maya merge la gradi si-i place. Are si o prietena foarte buna, Alexandra impreuna cu care face numai traznai. Vineri cand m-am dus sa o iau, le-am gasit pe hol: Maya o tragea pe Alexadra intr-o sanie de plastic si tot holul se distra. Educatoarea s-a prefacut ca nu le vede cand au luat sania, erau prea dragute.
Mai avem cate o repriza de tuse uneori, dar in general sunt multumita de cum a reactionat la colectivitate, se putea mult mai rau.

Mie mi-au mai trecut greturile, a inceput sa creasca burta. L-am vazut la eco saptamana asta, m-am topit si m-am minunat: wow, eu chiar o sa mai am un copil!
Elena giulia, ce vremuri ati nimerit si voi! Ati revenit definitiv in tara?
ddana, ai vorbit asa frumos de scoala incat mi s-a facut dor
O duminica minunata!

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata!!

Ce "face" fetele?
N-am sa va bombardez cu stiri din viata mea minunaaataaa (cu schimbarea mirifica de la problemele spitalicesti cu bunica la cele cu tata - imobilizat la pat, cu schimbarea de conducere de la servici..incat stau cu ochii pe Giulia ca pe ceas sa nu se imbolnaveasca pentru ca un concediu medical ar fi total nepotrivit in momentul asta..).

Suntem bine, adica Raul, Calin si cu mine cam virusati, Giulia rezista eroic, nu stiu pana cand. Banuiesc ca pana pe la 1 februarie...cand intervine momentul acela in care concediul medical o sa fie cel mai greu de luat.

Altfel...Giulia a devenit obraznicuta (sau tot asa era si treceam cu vederea, ca ne topim de dragul ei).
Dimineata, ora 7. "Scoala-te Giulia...Giulia...mergem la cresa..." Giulia cu ochii pe jumatate inchisi: "In pimul land (primul rand), pe mine sha ma lashi in paceeee!!!"
"Giulia, ce-ai facut azi la cresa?" "Lasha-ma in paceee, io nu-l iubeshc numai pe tata meeeeeu!!"

Oana, grozav de bine suna ce povestesti tu acolo! Si cred ca e extraordinar sa faci din convingere si cu pasiune meseria pe care ti-ai ales-o.

Despre terapii naturiste - alopate, clar sunt fan naturiste, cele care ma cunosc mai bine stiu ca fac ca trenul la orice pastila...stau sa mor pe jumatate decat sa iau medicamente. Si nu dau nici vitamine la copii si nu iau nici eu, decat D Giuliei - dar mai putin decat e prescris si C extrem de rar, chiar cand sunt virusati.
Dar... (nu se poate fara dar..)
Lui Raul cand era mic ii dadeam Imunoroyal Junior, desfaceam capsula si puneam pe o lingurita de miere - mi se parea ok pt ca mi se parea mai neprocesat si fara aditivi, indulcitori, pur si simplu echinaceea, polen, propolis. 2 luni pe an faceam asta. Si am fost ani la rand convinsa ca de aceea se imbolnavea f rar.
Giuliei am incercat cand tusea sa-i dau sirop de tuse facut din plante, imediat facea diaree, de la prima lingurita. Si Giulia nu mai are nimic cu stomacelul, in general cam odata pe luna daca are vreun scaun mai moale cand mananca un bol intreg de porumb, de exemplu. Asa ca eu cred ca face o reactie la indulcitori sau aditivii din sirop. Drept care nu i-am dat nimic, dar nimic pentru stimularea imunitatii. Nici vitamine, nici siropuri. Si e exact la fel de rezistenta ca si Raul. Asa ca nu pot sa ma pronunt, pe Raul l-a ajutat Imunoroyalul sau ar fi fost oricum asa.

In rest...si acum ca e cam virusat Raul - are muci si il doare gatul - ii dau ceai cu lamaie si miere, oscillo si tantum - altadata ii dadeam de gat voseptol. Si vad ca e mai bine putin, oricum viroza trebuie sa-si faca treaba, nu?

Gabi, sanatate la puisori!

Elena Giulia bine ai revenit, sper sa ai net si sa ne dai vesti mai des!

Arissa ma bucur ca s-a adaptat Maya la gradi usor, sarcina usoara iti doresc.

Sanatate la toti bolnaviorii!!

Ce mi-a adus Mos Craciun si alte povestiri...




Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

V-ati ascuns sub plapumi toate?

Noi suntem bine. Am avut parte de un week-end f frumos. Ieri am fost cu saniuta in Gradina Botanica. Eram aproape singuri pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

e atat de ger, atata zapada, cat ne ar fi trebuit pentru 3-4 ierni de acum incolo. am amortit de stat in casa, afara te loveste frigul direct in plamani.
am iesit doar ptr 5-10 minute, cu nora la zapada. si ieri am fost sa vedem faleza de la cazino. era bineinteles inghetata, marea turbase ca de obicei in zona aia, era plin de lume in miscare intre masina si faleza, ptr cate 2-3 minute, cat puteai rezista.
azi, cand am iesit din casa, m am uitat si eu la mare. e incredibil, a inghetat complet de la mal pana la capatul digului, pe o ditanta enorma! partea inghetata e acoperita de zapada alba, ai senzatia ca s a retras apa spre larg si s a marit plaja.

asa ca, distractia a fost tare redusa. bucuria scurta a norei, care se arunca continuu in zapada si pe care o bagam in casa alba toata, ca un om de zapada, asta a fost si bucuria noastra de o spatamana incoa'.

GABI, mersic de reteta cu aromaticele alea, e interesant si mi am notat. multa sanatate!
KIT, poate apare o minune si n viata ta si scapi de viroza aia a lu' jules, pe care baga ti mintile n cap si n o mai invoca, nici nu i spune numele macar, ca parca tu o chemi sa vina. n am putut sa vad clipul cu jules cu sonor, ca s la biuro si ma dau fata serioasa . dar am remarcat o ce frumoasa e, ce i s a indesit pletutza...
OANA, m am dus repede pe net sa caut terapeut bowen in cta. ce tentant suna descrierea terapiei..dar aici, tare slaba miscarea. o singura oferta dar fara detalii. nici nu stiu prea bine ce sa intreb. unde s a format, ce diploma are, cine a emis o...

va salut pe toate, din tinutul de gheata si va doresc o zi calda...

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

[<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lb3m.lilypie.com/OGAKp2.png" width="200" height="80" border="0" alt="Lilypie Third Birthday tickers" /></a>] Varsta mea[/url]

norah

Everyday is the right day

Mergi la inceput