Pepenasi de iulie-august 2008 (165)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Scuze ca dau buzna din nou la voi dar am nevoie de un sfat de la voi:
Trebuie sa cumpar aparat de aerosoli si nu ma pot hotari asa ca vreau sa va cer sfatul celor care aveti deja
Eu m-am oprit la 2 modele Omron c28 si Laica MD6026 asta e cu ultrasunete nu stiu ce sa aleg.
Va multumesc pt sfaturi.
P.S. LA MULTI ANI!!! SI UN AN 2010 MULT MAI BUN CA CELE DINAINTE!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Didi - voi parca erati in Militari nu? Mda, cam nasol cu imobiliarele astea, niste prieteni ai nostri au cautat sa cumpere si s-au ingrozit cat jeg au vazut. De la unii au plecat ciupiti de pureci pana la genunchi, desi erau imbracati in blugi si incaltati in bocanci. Aveau aia un dulau mare si muscator pe care nu il scoteau afara ca era rau, asa ca namila facea pipi pe tocul usii.... Te doare capul.... Spor mult si sa va gasiti ce va trebuie!

Dya - eu nu te pot ajuta cu info...

Azi am avut o zi naspa, m-a tot durut capul, parca am fost lovita in aripa... Ma duc sa ma ambalez de nani.

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele!

dya, eu am modelul ala de la laica, il am de un an si ceva si sunt foarte multumita de el, aparatul in sinte trebuie tinut de cineva daca nu sta copilul cuminte, ca altfel se zmuceste cu tot cu el, dar cred ca asa e cu toate. important e ca isi face treaba si nu l-am folosit de putine ori ca iarn trecuta le faceam si la amandoi de-odata

-------------------------------------------------------------
aici este scrisoarea lui David adresata Mosului www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Dragi mamici,

Imi cer scuze ca postez off topic la voi. Vreau sa va spun ca s-au deschis bazare la sectiunea "Ajutor umanitar" a forumului, mai multe persoane avand nevoie urgenta de bani pentru a le fi salvate vietile sau pentru a continua tratamentele necesare.

Alexandra
Alex
Alina Donescu
Bogdan
Emma
Robi
Pentru copii

Deci va invit la bazare, poate gasiti ceva sa va placa sau sa va trebuiasca!

De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna), jucarii, care nu va mai folosesc sau alte produse pentru copii sau adulti de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru aceste bazare.

Orice ajutor, oricat de mic, conteaza!

Va multumesc tuturor celor care ati facut donatii si celor care intentioneaza sa ajute!

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

DYA-noi avem Omrom si suntem tot f multumiti!:)De fapt ,suntem mai multumitit cand nu trebuie sa-l folosim!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

Fetelor sunteti minunate! Va multumesc din suflet pentru mesajele frumoase...fiecare in parte e o particica vie de suflet! Si uite asa incearca nana sa-i duca un puzzle facut din ganduri, iubire si urari de bine! Daca mai vrea cineva sa-mi scrie, mai am 2 ore, apoi trebuie sa ma apuc de lucru la asamblat si...

Copilul asta e cu adevarat norocos; chiar si lucrurile pe ultima suta de metri ne-au iesit...legate de botez, evident! Chiar si lumanarea, care are printre altele o floare ce nu se aduce decat pe comanda, a fost cu noroc, printr-o imprejurare fericita florile existau chiar atunci si tot asa! Dragul meu, ii dorim noi sa fie mereu sanatos si norocos!

In alta ordine de idei, ieri fi'mea: eu in baie, ca omu, fi'mea in spatele meu. Si si-a luat bidonul de detergent de geamuri si tot fasaia in spatele meu, pe capacul wc-ului si zicea ea fssss fssssss. O intreb: ce faci ma Teti? Ea, serioasa, fara sa se uite la mine, fasaind si stergand cu o bucata de hartie igienica: cu-dad! Deci gata, chiar am scapat de capitolul asta: cu mopu da, cu matura si farasul la fel, lenjeria o schimba, pampersul si-l scoate si-l duce la cos, hainele si le scoate (in special cand avem musafiri), mancare face:), papusile si cainii de afara ii hraneste; acuma da si cu fas-uri, m-am scos!

Mona dar si Codi vorbeste multe, mie asa mi se pare! Si spune la ceas exact ca T, ti-ta, dulcii de ei! Succes in tot ce ti-ai propus!

Dya eu nu am, nu ma pricep dar va doresc sanatate!

Sursu cum sunteti? Cum e marele Tudorescu?

Simo felicitari pt masuratorile voinicului si pt dintisori!

Anna super super a iesit mobila, imi place tare!

Ooooookaaaaaa pai si poze cu buclele blondeeee? Ntz ntz, te rugam, totusi

Aloooo, fetele ne-scriicioase, disparute, tacute...pliz pliz pliz, un semn mic-mic!

Iar scriu ditai cearceafu frate, io-s nevorbita vesnic. Ah, sa va mai zic una (io ciora cioara, serios): deci:) am invatat-o pe Teti, si aratandu-i 2 degete si zicand in acelasi timp ca are 2 ochi si doua urechi. Numai ca daca o intrebi cate urechi are ea zice candid : doi. Eh, invatam catinel asa!

Va pup tare pe toate, mai intru si maine asa la o tura de pupaturi! Sa tineti pumnii sa fie vremea buna, ca sa fie surprizele...surprize!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

'neata

Sun ai PM

revin

_

buburuza mea

strengaritzei Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Fetele, multumim frumos pt aprecirile la adresa camerei si pt comentariile la poze!

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna ziua

Nu am mai scris ca nu am avut timp. Atat eu cat si deni am facut o laringita forma usoara, ea nu a facut febra deloc, nu ii curge nasul si papa normal de toate,spre norocul nostru, dar a avut o tuse seaca suparatoare noaptea , asa ca acum 2 zile a venit doctorita in vizita la noi si a spus ca sa faca aerosoli 5 zile si dupa o zi a dormit bine nopatea si nu a mai tusit aproape deloc. A verificat-o la urechi, ganglioni,in gat si nimic bine ca nu are "rosu in gat" . Asta este am cules amandoua un virus dar nu sunt complicatii.
SUN ce coincidenta si eu am invatat-o pe deni ca are 2 ochi, urechi, cercei si si nu arata 2 degete spune " doi" dar invata ea .
Nu mamai lasa deloc la calculator deni ca de cand cu aerosolii sta la calculator pe scaun sa ii faca si asculta muzica sau se uita la catei si pisici.Altfel plange si nu suport eu asa ca o las pt. moment sa terminam tratamentul si apoi saptamana viitoare incerc sa o fac sa uite, sa vedem ce sanse am.
Acum ea asculta cantece de copii si eu scriu, chin mare.
INTREBA CINEVA DE APARTAT AEROSOLI NOI AM CUMPARAT LAICA ULTRASUNETE SI SUNTEM MULTUMITI.
Pupici ca ma duc sa fac papa de pranz.

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

ANNABABY, ai un PM de la mine

SUN, cu asa nasi sufletisti clar e un norocos Flaviusel

SIMO, multumesc de pontul cu revista! Numai la posta se gaseste? La chioscuri de ziare nu?

Vreau sa vina primavaraaaa!!! M-am saturat de ceata, de vreme mohorata, imi vine sa ma impusc deja cand ma uit pe geam...

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 20+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput