Pepenasi de iulie-august 2008 (165)
Raspunsuri - Pagina 19
dia_filipas spune:
salut fetele!
Moni si eu abia astept primavara, ca am o stare de moleseala si lehamite de de-abia ma tarasc...
Am si eu o nelamurire: cam de cate ori e normal sa stranute copii pe zi? Ca Miruna stranuta de vreo 4-5 ori, mai tuseste sec tot cam asa, dar in rest nimic suspect. Nu-mi fac griji inca, nu? Ea ia oricum preventiv oscilococinum si vitamina C (nu deodata).
Sun ma trezii si eu la spartul targului...
, iti trimit totusi si eu un PM.
Aaa, am descoperit ca de fapt Miruna vorbeste mai mult decat credeam eu: azi stateam pe geam si tot exclama fericita bie bie. Eu o intrebam ce vrea sa zica, si cand ma uit jos, erau niste vrabiute. O intreb vrabiutele? si ea raspunde entuziasmata bie! bie! - deci va trebui sa-mi pun imaginatia la contributie, poate mai descopar cateva cuvinte cu inteles...
Gata, fug si eu la nani, ca is tare obosita si ramolita...
bostana, o zi buna va doresc!
Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008) 
Tecky spune:
Hop si eu sa mai dau un semn de viata.![]()
dia si Ralu stranuta de cateva ori pe zi,cred ca de maxim 3 ori si nu a fost racita decat o singura data cand avea 6 luni.Nu cred ca e un motiv de ingrijorare.
Annababy imi place mult camera Ioanei.E facuta cu mult bun gust.E o combinatie placuta de culori.
SUN distractie placuta la botez!Sa aveti parte de vreme frumoasa si sa faceti multe poze sa le vedem si noi!
Bai ce ma enerveaza dr astia:azi am fost la dr meu de familie si primul lucru pe care mi l-a zis a zis sa ma vaccinez pt gripa porcina,am fost cu Ralu la controlul de 1 an si 6 luni si dr ei a zis acelasi lucru sa ma vaccinez.Astia au luat-o razna
dyanira spune:
Dragele mele va multumesc mult de tot pt raspunsuri.
Pupam pepenasi si mamicile lor.
Si pupam si pe nasa, nasu si nasica T a cel mai norocos pepenas Flavius.Sa va iasa toate surprizele.Tare mult as vrea sa vad si eu poze de la botez dar nu cred ca voi apuca ca sunt private![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AnnaBaby spune:
Moni ai pm.
Abia am terminat de luat antibiotic pt laringita mea ca acu m-am apucat iar de luat, de data asta pt o masea. A inceput sa ma doara de aseara, si nu mi-a trecut, asa ca azi m-am dus la dentist, am facut o radiografie, si am o infectie la o masea care a fost plombata mai demult. Deocamdata iau antibiotic ca sa treaca durerea, ca abia marti o sa merg pt lucrare, brrrrrrr, mi se face rau numai cand ma gandesc, da ce sa fac?
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
dia_filipas spune:
Fetelor, intrebare stupida: ce ziceti merge grisul cu lapte si bostan copt? Vroiam sa-i fac la Miruna, da nu stiu cum iasa....
Aa, voi le dati dulceata? Noi avem facuta in casa si ma gandeam daca e ok sa-i dau...
Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008) 
mcoca spune:
Dia, eu cred ca e un pic cam dulce dulceatza... chiar daca e facuta in casa. Dar asta e un pitic al meu cu zaharul
.
Fetelor ieri am stat acasa cu Maya : are dubla otita. Miercuri seara a fost foarte maraita, nu stiam ce are si noaptea a facut febra. In plus se tot trezea si plangea. Am fost la medic, desi nu avea decat febra si ii curgea un pic nasul sic e credetzi : dubla otita, si la una din urechi destul de urata. Acum suntem 10 zile pe antibiotic :(. Toate astea ca sa zic ca la copiii mici trebuie mers la medic si la o simpla raceala, ca nu stim exqct ce ascunde.
Vicky si Printzesone
moni_or spune:
ANNA
Bafta multa la dentist! Groaznice durerile de dinti...
DIA, mie sincer mi-ar fi frica sa-i dau combinatia de care zici (mai mult pt. combinatia lapte-bostan), Luca e mai sensibil la burtica, nu stiu cum e Miruna. Oricum, in general cand ii dau combinatii noi le incerc inainte de masa, sa le treaca eventualul efect negativ pana seara ca sa nu avem nopti albe. Cat despre dulceata, eu ii dau cu succes in clatite, pe paine nu am incercat. Cata vreme e de casa, eu zic ca e ok.
VICKY, sanatate multa Mayei, sa treaca otita!
Ce e cu linistea asta pe forum?
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
20+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
katalyna spune:
vicky multa sanatate puiului
eu i-am dat dulceata facuta de mama si nu pun multa ca nici mie nu imi place, mai bine zis ung cu putin sirop din ea. decat biscuiti mai bine dulceata 10 g
-------------------------------------------------------------
aici este scrisoarea lui David adresata Mosului www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
struluta spune:
Moni: sincera sa fiu nu habar nu am daca se gaseste si la chioscuri, eu il mai luam de la posta cand mai aveam treaba pe acolo, iar revistele mi le i-au din peco
Soacra mea mi-a spus si mie de ele,ea cumpara "Practic in bucatarie" si mi-a donat mie toata colectia(muuuulte, muuuulte)
si de mosu' mi-a luat cartile lui Jamie Oliver...draga de ea, doar stie ca nu ma omor cu gatitul...oare imi face apropouri
Glumesc, chiar am o soacra tare draguta![]()
Mcoca:multa sanatate scumpetei
mcoca spune:
Moni, Kata, Simona, merci. Suntem pe drumul cel bun sper. VAd ca acum a mai facut febra, nu foarte mare, dar a facut. Of, of, greu cu puii bolnavi. Azi a stat tati cu ea, ca am zis ca nu o ducem asa bolnavioara la bona.
Sursu, am citit un articol despre saline si astm. Oare Tudor este prea mic pentru asta?
Sotzul meu avut astm cand era mic, si acum nu mai are nimic, in plus fumeaza ca un sarpe 
Vicky si Printzesone