Pepenasi de iulie-august 2008 (165)
Raspunsuri - Pagina 17
AnnaBaby spune:
Gata, am pus poze cu camera Ioanei pe picasa.
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
MissJJ spune:
Anna super a iesit!!!
Bravoo felicitari.
Printesa ce a zis? Imi plac mult culorile.
Avem si noi maimutzica din aia cu coada lunga a doua de langa pestele portocaliu de pe primul raft de deasupra patului ala mare.
"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "
Louis-Hector Berlioz
AnnaBaby spune:
Mada mersi mult de aprecieri!
Ioana a fost tare descumpanita, parca nici nu vroia sa intre in camera, am impins-o eu de la spate. Se uita in toate partile, nici ea nu stia unde sa se uite mai intai
. Asta noapte a fost foarte agitata, s-a foit mult, eu am dormit aproape toata noaptea cu ea in patul ei cel mare, sper sa se obisnuiasca si sa intre in normal.
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
moni_or spune:
ANNA, e foarte faina mobila, s-o stapaniti sanatoasa! Si eu exact combinatia de verde cu portocaliu o vreau, camera in care e acum Luca e un fel de portocaliu iar camera ramasa goala, in care o sa=l mutam in cele din urma pe unul din ei e verde si m-am gandit ca daca fac combinatia asta macar mai pot pastra din mobila si cand ii vom muta, si face permutatii. Dar sotul tot zice ca nu merge portocaliu cu verde, acum macar pot sa-i arat poze sa vada ce fain merge. A dormit deja Ioana in patutul nou?
In alta ordine de idei, stiti unde as putea gasi ceva poezii simplute de copii??? (asa, de vreo 4 versuri, gen "pisicuta pis pis pis...", pe care sa le retina si neuronul meu ramolit
) Lui Luca ii place sa-i spun poezioare de astea si sa gesticulez si sa exagerez cu intonatia, se uita fascinat... Am ceva cutiuta cu povesti mp3, dar acolo sunt mai lungi poeziile, no way sa le invat pe de rost si nu ii plac decat daca le spun eu, inregistrate nu le savureaza.
LAPTE - Luca bea cam 170 ml dimineata si 170 ml seara. Plus cereale sau/si iaurt in timpul zilei.
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
20+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
struluta spune:

Am fost azi sa i-au vaccinurile de la asistenta (moasa), cu intarziere si asa ca nu au primit doar acum o parte, aici la 15 luni se face Priorix-ul iar la 18 luni Infanrix IPV-HIB. De asemenea i-am facut in octombrie Prevenarul si trebuia in decembrie sa-i mai faca unul, dar nu au mai primit de atunci. Deseara merg la pediatru ca e de garda sa-i faca astea 2, el spunea ca se pot face amanadoua deodata. Am emotii de fiecare data cand il duc la vaccin, sper sa nu faca febra, mai ales acum cu 2 deodata.
Cu ocazia asta l-am cantarit si masurat, are 12 kg si 85 cm...si total 15 dintisori.
Flo;Bogdanutz bea laptic si dimineata si seara cate 240-270 ml.
Anna:e foarte frumoasa camera.Sa o stapaneasca cu multa sanatate si veselie! Eu sunt mare fan portocaliu si verde...portocaliu am reusit sa zugravesc jumate casa, acum as vre ca una din bai sa o facem cu verde![]()
Merg sa strang prin casa ca a adormit puiul, a facut prapad pe aici, tot turbo e!
AnnaBaby spune:
Moni inca nu o culc in patul cel mare, cel putin nu singura, doar cu mine, ca ar cadea din el. Tot in patutul ei doarme. Vreau sa fac un sistem din ala de protectie, si atunci o sa fac si mutarea asta.
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
struluta spune:
Moni: cauta la posta revista Practic - Draga mea pentru copii. O sa gasesti multe povestioare si poezioare f dragute,ghicitori, tot felul de jocuri, etc . Cateodata au si supliment cu carticica de colorat.
struluta spune:
O descriere mai profesionala a revistei:![]()
Draga mea pentru copii este o revista dedicata copiilor isteti, pasionati de colorat si de povesti. Este ilustrata cu desene expresive si viu colorate, care ii atrag pe copii si ii apropie de personajele povestilor.
Revista ofera cele mai frumoase povesti romanesti, ghicitori, povestiri si cantecele. Acestea sunt scrise in mare parte de parinti sau chiar de catre copii. Este singura revista pentru copii din Romania care ofera numar de numar o rugaciune pentru cei mici.
Publicatia are prin natura materialelor publicate, un important rol educativ, de stimulare a memoriei, atentiei si a perspicacitatii copiilor, intr-o maniera placuta si antrenanta.
In fiecare luna exista si un supliment de 16 pagini pentru colorat.
Rugaciune pentru copii:
Ajuta-ma, Doamne Sfinte,
Sa cresc mare si cuminte,
Sa invat mereu cu spor,
Sa pot fi de ajutor,
Pe parinti sa ii iubesc,
Munca sa le-o rasplatesc.
Da-mi puteresa fac bine,
Sa te port mereu cu mine.
ankalaura spune:
Anna, ce culori fericite ati ales pentru mobila Ioanei! E grozava camera!
Asta am vrut sa spun la foc automat, acum fug repede sa mai fac treaba.
Pe fete le-am culcat cu forta, ca nu mai puteam, sa am si eu liniste 2 ceasuri macar - unul a trecut deja....
Talciocul meu
Didi81 spune:
Salutare fetelor,
Noi suntem bine, cam ocupati in ultimul timp sa gasim un apartament cu 2 sau 3 camere in care sa ne mutam cu chirie pt 1 sau 2 ani (ca dupa aia ne-om cumpara si noi dar mai devreme avem alte prioritati), dar din pacate in zona in care stam noi si in care vrem neaparat nu reusim sa gasim. Am tot fost zilele astea la vizionari, am rascolit internetul si inca nimic pe placul nostru.
Nu am apucat sa citesc din urma, am intrat doar ca sa dau raportul
:
Aidel nu mai bea laptea noaptea de la 1 ian
, s-a hotarat sa faca o schimbare asa, din prima zi a anului. Am inceput sa facem un obicei din a sta pe olita dimineata, si de 2 ori a si facut pipi
. Am observat ca de cand nu mai bea lapte noaptea (bea doar inainte de culcare) nici nu face pipi peste noapte, dimineata are scutecul curat-curat.
Daca o pun la olita imediat ce se trezeste inca se mai abtine dar imediat ce ii pun scutecul face. Azi am incercat sa torn apa dintr-un pahar in altul in fata ei si asa i-a dat drumul la olita, ca altfel nu era chip
. Oricum, am abordat subiectul relaxati si pe ea o distreaza. De multe ori seara cand nu vrea sa doarma cere la olita doar ca sa gaseasca o portita de scapare de la nani
.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)