Pepenasi de iulie-august 2008 (165)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau la gasca vesela !

Sun, am trimis pm.

Am avut ceva de citit pe ziua de azi . Ati fost in maaare forma !

Am citit tot, dar nu mai am putere sa si scriu. Ma duc insa negresit sa vad pozele si filmuletele noi .

noapte buna si pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele, vedeti ca am facut eu ceva modificari la setarile unora dintre albume pe picasa. Erau destule albume care erau publice, si le-am facut unlisted, ca sa le putem vedea doar noi. Acum toate sunt la fel, adica unlisted.
Sper sa nu se supere nimeni ca mi-am bagat nasul, dar m-am gandit ca nici nu stiati ca le aveti publice acolo . Daca am gresit, imi cer anticipat scuze si astept rosiile in freza, ca am nevoie de cateva .

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Neata,neata

Am trimis si eu Pm pt bebe Flavius!

Haideti la o cafea dar aduceti si o raza de soare ca-i tare urat pe la noi.

Vreau sa va intreb daca ati primit indemnizatia?Ieri inca nu intrase, sper sa fie azi ca altfel sunt in plop.Bogdan pleaca joi la Belgrad si mai am atatea de cumparat
Zi frumoasa va doresc!

A si inca ceva ,uitati cu ce ne distram noi tooooat ziua: www.youtube.com/watch?v=astISOttCQ0" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salutare pepenime!!!

fetele, va multumesc din suflet pentru lamuriri legate de pisicuta noastra.
Vreau sa va spun ca eu pana cand a aparut pisica asta in curte nu am suportat nici un fel de animal...de aproape. Asa am fost crescuta. Parintii mei si acum cand vin la noi huiduiesc pisica....
Acum, copii mei m-au convins....si am inceput sa ma atasez de ea, astfel incat mi se face mila cand trebuie sa o poftesc afara....
Nu stiu de ce presimt ca in curand nu va mai iesi deloc afara....insa nu stiu cum sa fac ca noaptea ma trezeste pe la ora 5 sa o scot afara....si vorba aia...nu ma scoala copii si ma scoala pisica Parca nu-s pregatita nici eu pentru asa ceva
Azi ies in oras sa-i fac o programare la un veterinar, sper sa reusesc azi sa o duc la un consult, eventual sa vedem cum sa o castram.
M-am inscris la un forum de animale si incet incet o sa invat cum se ingrijeste o pisica.

sun, ce tare e T in filmulete! Are si Stefan un film cum dansa, era mortal!!!chiar zilele astea le-am descoperit, avea el o melodie preferata, o formatie ungureasca ce a castigat la vremea aia eurovisionul, era o tipa cu niste dansatori. Vai ce mai dansa...ii spunea "tanti si nenea" si ne innebunea toata ziua vroia sa danseze.

Fug la ursulet, ca tre sa se trezeasca....

O intrebare: Voi treziti copii dimineatza???Pe Matei nu-l pot convinge sa se trezeasca inainte de ora 10.30....si este tare neplacut ca uneori nu mai doarme la amiaza.Daca il scol plange....
De la ora 8 incerc sa-l trezesc si nu vrea sa se miste....imi intoarce fundul si gata!Si doarme de la ora 22 fara sa miste vreun degetel.

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

In primul rand:

La multi ani Ileanna! Sa fii sanatoasa, frumoasa, fericita si implinita alaturi de Vladut si de toti cei dragi tie! Si...poate deschizi portita bostanei mai des!

In al doilea rand va multumesc muuuuuuult de tot pentru pm-uri, vreau sa fie ceva frumos pentru Flaviusel; promit ca va dezvalui dupa si va si arat!

Multumesc mult si pt aprecierile Theei; o sa mai pun filmulete ca ea are nenumarate in care danseaza si acum, voi incerca s-o fac sa si vorbeasca in fata camerei, s-o auziti ce pitigaiata e cand vrea:)

Ana ce ma bucur pentru draga pisicuta dar mai ales pentru copii si pentru voi! O sa vezi ce bucurie va va aduce in viata! Eu pe T dimineata nu o trezesc, face singura ochi pana in ora 9; la pranz da, o mai trezesc cand sare de 3 ore, pt ca mai avem si alte treburi; de iesit sau pt ca mi se pare mie ca doarme prea mult...ea se trezeste razand invariabil iar dimineata nici nu deschide bine ochii si spune ate (lapte) iar la pranz apa!

Capri hai mai des pe la noi....nu vezi ce liniste-i? (Iza, 1000 de puncte!)

Simo se mai intampla sa aiba si zile "creieristice" dar na, si noi avem zile mai lenoase sau mai agitate sau mai cu posteriorul in sus! Trec toate! Pare rau de lovitura, ai grija!

Mina succes lui Bogdanici, mie tare mult imi place Belgradul...ciudat! Hihi, daaaa, ursuletul si pe noi ne distreaza! Si tu sa treci mai des, da?

Fete am si eu o intrebare si va rog sa nu radeti, da?:) Pe mine chiar ma intereseaza.

Ai vostri se admira in oglinda? Dar nu asaaaa, ci mult, cu asezat de par, analizat burta, maini, picioare, ochi, dinti; cu stat in genunchi si sucit sa vada cum arata in toata partile; cu pupat si "mai mai moasa"; cu trecut pe langa oglinda si intors, ca-n filme, inapoi, sa-si mai admire silueta si sa-si mai aranjeze freza sau vreun accesoriu pe cap. Hmmmmm

Probabil daca mai stau, mai scriu, ca eu nu termin niciodata de vorbit!:) Abia astept weekendul, sa vorbesc cu cele doua CU ale mele, pana facem clabuci: cuscri si cumatra, ce credeati?:)

Pupinstain si o zi frumoasa!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Ana, eu nu l-as scula. 12h30 de somn e perfect. Acum depinde si de ritmul casei, cum am mai zis-o. Daca vrei sa se scoale mai devreme, de ce nu incerci sa-l culci la 9 . Maya se culca la 9, si se scoala la 8. Mai doarme la pranz cam 2 ore.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Ileana, La Multi Ani Fericiti!!!!!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

mersi fetelor de raspunsuri.

Vicky, da, eu as vrea sa-l culc la 9 dar Stefan nu doarme la ora aia...pentru ca merge la gradi si acasa nu-i ajunge timpul pentru toate cate "are de facut" . Asa ca exclus sa-l culc mai devreme ca nu vrea.
De regula il las sa doarma pana la 9 si uneori il las sa doarma cat vrea el, asta inseamna chiar si 11.....Alea sunt zilele in care nu mai doarme la amiaza ca nu mai vrea, dar nici mai repede de ora 22 nu se culca...poate un 21.40 sa zic.
El nu cere dimineatza lapte, nu se trezeste deloc peste noapte, nu se foieste...nimic. La 7.20 cand se trezeste Stefan eventual isi ridica nasu din patut, se uita la el, ii da si pupa la tati si adoarme la loc....
Ce e drept, foarte rar incerc sa-l trezesc pe la 8, ca de exemplu azi, pentru ca as vrea sa doarma la amiaza cam pe la 12 cel tarziu 12.30 pentru ca vreau sa meerg in oras, sa platesc gradinita lui Stefan, sa-l inscriu pe el la cresa pentru la toamna, sa fac niste cumparaturi si el sa ramana acasa sa doarma. Vine o vecina si sta cu el, ea stand in sufragerie la TV si el doarme in dormitor.E cam urat afara si nu vreau sa-l port dupa mine in carucior....
Mda...cred ca ideal este sa se trezeasca pe la 9...insa el abia la 10 face ochi daca il las cum vrea el .
In fine...m-am lungit.
Mergem la joaca putin, apoi afara ca ninge, papam, ne plimbam putin sa poata dormi bine, ca sa pot eu sa plec

pup

proud mummy

Mergi la inceput

Anna, pai de aia ziceam de ritmul casei. Lasa copilul sa doarma cat vrea, ca o sa fie o viatza la program .

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Haide mai ca m-am trezit la 8 juma', dar pana acum am strans paturi, hranit copii, aspirat si mop-uit cu HashDOI-Oh-ul... (off topic - eu sunt tare incantata de mopu' asta, si mi-am dat seama de un lucru banal, ca sa nu mai ude gresia prea tare, pun pe laveta elastica inca o laveta de-aia banala de micreofibra de la magazin, si gata, nu mai uda nimic si curata la fel Nici de-alea groase nu mai cumpar ci o sa confectionez dintr-un propos gros pe care il voi cumpara special - treaba cu microbuzunarele e vax albina de marketing... E drept, lavetele speciale - cele groase - par impregnate cu nu stiu ce, dar nu cred ca asta face diferenta, ci aburul fierbinte)

Buuun, si acuma sa discutam tema zilei: trezirea.

Erika este foarte diferita de Eliza. Eliza se trezea la 6 dimineata pe la 1 an, iar cand a inceput gradinita, dupa 1 an si 2 luni, zilnic se trezea la 7. Rareori era nevoie sa o trezim noi, iar in cazurile respective ii faceam sucul si i-l dadeam in masina, deci o trezeam numai cat sa o imbrac si sa o instalez in scaunelul de masina.
Erika insa doarme profund si linistit pana pe la 9 jumate. Uneori pana mai tarziu. Se culca seara pe la 10 jumate, uneori la 11. Nu avem ce face cu ora de culcare, pentru ca refuza sa mearga la nani cat timp nu e si Eliza cu lumina stinsa.
La pranz doarme inca 2 ore, uneori 3. Daca se trezeste la 9, la 1 jumate e la nani. Daca se trezeste mai tarziu, decalam si ora somnului de pranz. Intotdeauna le-am lasat sa doarma cat au vrut. O sa le tot trezesc de dimineata peste cateva luni...

Am fugit ca nu ma mai lasa.

Talciocul meu

Mergi la inceput